Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
oké ...én is hallgatok!

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ja különben én is szeretnék a csíterek közé tartozni de egyszerüen ,automatán ennyi tellik. meg segédletekkel.de az a bibi látom ,hogy mások is vannak segédletekkel benn a top 10be,,,,de valszínü hogy a váltó az oka! de őszintén szólva Én meg elégszem azzal is Ha a TT-sGyuri mögöttem áll

-
--Lorant--
aktív tag
Csá Gyuri!
Magyar csalók rombolják a becsületes játékosok hitelét az F1 2010-ben
Először arra gondoltam, hogy kirakom ezt az írást az F1 2010 rovatba, de aztán úgy éreztem, hogy sem a téma, sem pedig annak főszereplői nem érdemelnek cyímlapot semmilyen formában. Így inkább itt, a fórumon helyezem el....
........................................csak végigkövetni az illető eredményeit a TT-s Leaderboardon és máris láthatjuk, hogy az illetővel valami egészen biztosan nem stimmel.Ebben az utolsó mondatban,tökéletesen igazad van Gyuri! AZ ÁTLAGNÁL JOBBAN TELJESÍTENEK! ennyi!!
Én most jutottam el a feketelistás részhez! Jól szórakozom ezeken.......mekkora baromságokat,hordanak össze LOL
(fecske87? Szerintem jókat versenyeztünk!ez azért tulzás amit Gyuriék firkálnak!!!!!!
-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag
http://kep.psharing.com/572292.jpg itt járt az emlegetett KGY de ugy látszik itt nem mer megszóllalni,csak liven üzenget!
-
--Lorant--
aktív tag
annyi a szerncséd gyuri hogy nem szólalsz meg!! mert nem mersz!!! pedig ezek szerint itt vagy! te beszari alak!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Én is ugy beraknám a videót kgyurcinak,hogy azt nem hiszitek el! annó mikor rátaláltam az oldalra(f1gh) na mondom milyen király ...tetszett az oldal,és még birok f1hez tölteni kiegészítőket is. örültem!! aztán,na mégis megkérdezem ,hogy müködnek e ezek a dolgok esetleg próbálta e valaki? magyarok,magyar fórum én is magyarul beszéllek stb. erre a válaszra várva kapom a fórumon a választ !! Tanuljak meg helyesen írni magyarul vagy különben le leszek tíltva.valami ilyesmit válaszként! oké ...gondoltam annyira spéci az oldal,hogy oda kell figyelni!!! hát próbálkoztam,de csak voltak hibák. hát kilettem dobva! szipka! mekkora gec....ség gondoltam! ilyenért!!? tudom én is ,hogy nem tökéletes a szövegem,de hát még is csak szerbia.,kisebbség! vajdaság! egyáltalán ,hogy nem szerbül tanítottak vagyis nem csak szerbül! Szóval ez a KGyuri szemtelen egy alak! ezek után ,hogy betelt a pohár lehet majd én lépek,ki! (pedig összetartásban volna az erő ,(meg a jó játék))is!
-
--Lorant--
aktív tag
Nahát ,mondom ..... kivel hozott össze a sors!
gondoltam ,gurulok vele egy első futamot,erre kidobtak a szerverről! pedig nem szoktak kidobni!!
kérdeztem tőlle,hogy mi a szőr volt ez? talán te dobattál ki? erre jön a válasz . .-jók a megérzéseim!! nahát ,hogy ne írjak csunyát!! a szemétláda! kidobatott!beszari alak! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hja,én a 10.nél feladom

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem meg az a kérdésem,hogy hány körön keresztül körözgetsz mire mondjuk tudsz egy ilyen kört összerakni? mert én állandóan a boxba rohangálok egy kicsit itt-ott állítom a vasat,de nem hogy jobb hanem rosszabb leszek

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én beleadtam apait-anyait ,de nem tudok jó időt menni,esetleg ha jó beállítás is lenne hozzá,talán egy mp-t tudnék a saját rekordomból faragni. itt annak van nagyobb esélye aki manual váltót használl,......
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Nekem fogalmam sincs mit kellene elküldeni,pedig segítenék szívesen! (tudom milyen érzés elveszteni mert nekem 2 veszett)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nálam a ghoost car minden pályán zavaró,kivétel nélkül! Hiába vagyok jobb magamtól akár fél mpvel is,ha egyszerüen elcseszem miatta! nagy kár hogy nem lehet kivenni,vagy visszarakni a ghoostot!!

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Hali! Hogy ment (megy) a hal ? akadt valami a horogra?
Én is emiatt nem játszottam már egy ideje
mert horgászni járkálok
,de eddig az idén nem nagy sikerrel,tegnap egy 1kg ponty semmi más!(konzerv kukorica )
. arra mik szoktak a horgodra akadni? valami a légnyomással nem stimmelt azt hiszem
Holnap remélem nagyobb siker lesz! neked is AKADJON ! 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
] -
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! nem igaz hogy senki sem ér rá kedd és csütörtök este bajnoksági idegfeszítő futamokra????

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ma így jártam, és valahol le kellett vezetni a feszkót! [link]
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Én is várom,de remélem ha kijön a 2011 akkor min.2 évig nem jön több
.. féradság? Hát igen,RCDGridbe nem volt olyan hogy fáradság meg ilyen misz masz, max az ujjaim fáradtak el. Most meg lenyomtam 2x20% meg egy 10%-t és ténylegesen kivagyok dőlve! 
Kár Steady hogy elmentél,azt hittem meccs lesz a végére!
kénytelen voltam egyedül behuzni az első helyet 
-
--Lorant--
aktív tag
Hát nem tudom....azért a Grid az engem oda láncolt 2évig! de legalább sok jó versenyzőt megismertem

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Akkor én se rakom fel,majd a 2011 az olyan lesz. Gondoltam hogy ráuntál,meg elég sokan. de azért kicsit sajnálom mivel egyre jobb mindenki és a jobbnál jobb versenyek elmaradnak ..mivel sokan ki száltak már a játékbol....

Ezért azon is elgondolkodnék hogy meg vegyem e majd a 2011es verziót, mert k.o ha ott is el mullik fél év és sokan nem fognak játszani mert már ráuntak? akkor értelmetlen lenne(számomra)legalábbis

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Te is fel raktad? én még nem mertem nehogy ne engedjen online!! de ha müködik akkor leszedem! (vagy esetleg gépigény több kell hozzá?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rototti
üzenetére
Itt nálunk most kis lehülés van
lehet arra tart felétek ..... TT re alkalmas lessz az idő. ez hogy eléd kerültünk csak azért történhetett meg mert sokáig nem lehetett hallani felőled
na meg persze mert StarDirt nagyon felemelte a fejlécet! s amennyire de próbáltam vele tartani 
-
--Lorant--
aktív tag
Akkor senki sehol? igaz itt nem lenne akkora lökdelőzés mint idegenek ellen lehet ez a gond
. szerencsét próbállok máshol
(ha esetleg mégis érdekelne valakit akkor itt [link] találja aválaszokat -
--Lorant--
aktív tag
Versenyzőket kerestetik
Van-e valakinek kedve részt venni bajnoki futamokon ami Kedd és Csőtörtök este 21:00-órától zajlana? az időpont még nem végleges! Ha minden összejönne akkor jövő 7en kezdés! 
-
--Lorant--
aktív tag
A kedvenc csapatommal
minden körülmények között! de az nem lényeg ,az első hozzászólásom azon alapszik hogy kb 4 mp-vel gyorsabb lehetsz TT-n mint GP-n. nem akarok róla többet témázni. (nálam ez így van, ugy látszik csak nálam)
(olyat hogy manual váltó a kormányom nem játsza,vagy is bekreppolt) -
--Lorant--
aktív tag
Biztosan erre is születni kell
én nem tudom,de segédletekkel is lehet jót menni ha ráérzel egy-két kanyarra. (nálam megy a segédlet az automata váltórol ne is beszéljek mivel ez a kaka kormányomon egy-kettőre beadta a kulcsot a manual és miegymás gomb.
az autóbeállításon mullik sok minden szerintem 80% (ha segédleteket használsz) -
--Lorant--
aktív tag
amm Zomachert látta valaki mostanában? mi lett ezzel a gyerekkel így el tüni?!!felsz1vódott vagy csak én nem találkozok vele sosem??

-
--Lorant--
aktív tag
Ahogy Unbaised is írta ezekre gondoltam. (nekem okozott már problémát,azért írtam hogy csak saját felelősségre ....mert ha netán ráfutsz valami illegális dologra mint én akkor nem enged be online,vagy is odáig elmegy hogy boxba vagy ,de mikor töltené be versenyre akkor van az hogy pápá kivagy tiltva
......meggondolandó dolog 
-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag
Azért a ma este az jó volt! köszönöm a jó gamet. ezért már érdemes volt felmenni online ,egy jót gurulni jó társasággal!!
[link] -
--Lorant--
aktív tag
ilyesmire gondoltam én is,de nem voltam benne biztos. hát akkor jól meg szívtam,pedig milyen jó versenyeztem vele,igaz nem értem utol de 2mp töl jobban nem ment el. de ezek szerint csak azt hittem hogy jót versenyeztem!
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! ha valaki le tudná ezt pontosan fordítani előre is megköszönném!!
....mert a google fordítóval nem boldogulok tisztán! 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
A hotmailos címed megy mindenhova a GFWLivera és az Xbox.comra is !!! de jelentkezz be elsőnek itt kezd Windows Live ID csakis hotmail arra ha rájössz akkor jó uton jársz.... én is pontosan így jártam az elmult hónap elején. vagy 3 napig rágódtam rajta mire rájöttem de most belevéstem a falba
örökre megjegyeztem !!! -
--Lorant--
aktív tag
De kegyetlen volt ez a mai este
,de minden esetre jól szórakoztam leszámítva a végét mikor már kezdtek elszabadulni az indulatok is!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Én nem tudtam
,még nem találkoztam vele soha....
remélem nem fogok többé egy szerón lenni vele. -
--Lorant--
aktív tag
milyen fasát játszottam ma......
Kár hogy nem jött össze a gárda pont akkor....nem tudom mindenkit le csiterezett volna? 
gyökér f...sz ,2x ugy szét vert mint állat
de szerencsére látták a többiek és fair play módjára viselkedtek.... de azért megáll az eszem ,mindég van akinek kivan az esze! vagy kezdődik az ami a gridbe? hogy bevár és széttör? (ezt a nevet nem fogom elfelejteni az tuti) -
--Lorant--
aktív tag
Már nem ezért vagy azért ,de szerintem amik eddig voltak forma1es játékok,azokat csak játszogattam vagy játszogattuk. és 1/2 rá is untunk...közbe állandóan azon járt az eszünk,hogy majd csak lesz már valami komolyabb formula1 is. szal szerintem eddig ez a legjobb. aki meg azt mondja hogy jobb a 2007es az b......g ,szerény véleményem ez!(vannak benne hibák,de mondjon valaki egy tökéletes játékot ahol minden ott van,ott is valami hiányzik tutira) én is díjaznám ha 24en lehetnénk egy adott szerveren!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De hol van Unbaised? jaa,,vagy elég hoszu 7végétek van és ünnepel?

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mást is játszik,vagy már 1ox-re tolja végig?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
SonyBlack
üzenetére
Ez engem is érdekelne!! ,mert ugy be szoptam mint a torkos borz az elmult hónapba ujra raktam a gépet és a mentésem elment a csába,én azt hittem mint a GRID-be elég csak annyi! de nem!!!!
(valami a c-röl microsoft/GFWLive meg XLive? ezeket is le kell menteni? ) azóta valami ilyet találtam,de nem tudom,
de valaki leírhatná pontosabban is! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ott bizonyos dolgokat kell meg csinálni,nem elég hogy sorra nyered a futamokat. pl mercedesszel hockemhaimba esős futamot nem is tudom 2o% ost gpbe? aszem! meg ilyenek ,de sok mindenre én sem tudom a választ ezért 66oG nél megálltam XD
-
--Lorant--
aktív tag
áááá pillanatnyi elme zavarja volt ,hogy most ezt is a livenak köszönhetem e? nem tudom,de gyanus 50% monaco után felment 148ra
szivat ez a live! de legalább nyugodtabb vagyok. 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem raktam fel ezt de attol még ,nem számolja a győzelmeket,na de mind1 én sem tudom miért! xp-t azt számolja. így jártam....
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! ki ért nagyon ehhez? szóval ,most vettem észre ,hogy 147 a győzelmeim száma és szöget ütött a fejembe hogy mintha mult 7en is ennyi lett volna . rálestem mentem egy 3 köröst 7-8an voltunk első lettem ,erre maradt a 147-...!! miért nem megy 148ra?
Létezik,h. mert fenn van a gumikopás 1.3 ,meg sisakcsomag, 6_DX11-es_finomts,meg sponzorok a pályákra?!!?? és csiternek
tituláll?!!
aki tudja a választ az írjon! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Minden segítséget a Hát széltől a lejtőkön való begyorsulásig mindent
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
--Lorant--
aktív tag
Jót versenyeztem
..............................................................................................................
-
--Lorant--
aktív tag
Hehh akartam gurulni velük is,de nem jött ösze!

-
--Lorant--
aktív tag
Profi forma1 es pilótákat keresünk
a [link] oldalon tud jelentkezni, ha valaki úgy érzi hogy nagyon tud akkor karilla88-at keresse fel! -
--Lorant--
aktív tag
a gázadásrol ne is beszéljünk [link]
-
--Lorant--
aktív tag
Erre én azt válaszolnám ,hogy billel lemaradnál mint a borravaló
kormányal sem könyü de nagyobb esélyed van! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Fast fokozaton kezdtem, hogy elmenjek a többiektől, (jól kezdtük mert ez sikerült is) habár én start után visza csúsztam a 4. hejre de a Fast segített
ezután amenyire fel tudtam zárkózni 2-3mp
14.kör hát igen, de szinte éreztem ha bemegyek a szélárnyékodba besokalok
ettöl függetlenül élveztem,csak a szivóka pálcás folyadék hiányzott ,úgy 17.kör környékén már a fulladás határán voltam!
Nem ajánlom senkinek vacsora után autóba ülni hoszabb futamra 
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
nekem mind1 csak hogy követni tudnánk az eseményeket,nem tudom meik a macerásabb
meg életbe tartani az oldalt sem egyszerü. de mindent meglehet oldani. csak jó volna öszehozni egy bajnokit. -
--Lorant--
aktív tag
sziasztok! régóta jár már a fejembe hogy ösze kellen dobni egy f1 bajnokit,eddig nem akartam szóba hozni,de a mi nap karill88 is ajánlotta,vagy kérdezte hogy volna e kedvem?nekem volna igaz hogy elég nehéz öszehozni egy ilyet,de meglehetne próbálni.
akár ha valaki felvállalna egy oldalt addig még versengünk vagy itt [link] -
--Lorant--
aktív tag
jó guri volt ismét! kösz a gurit -
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag
ahamm bisztos ez a gond nálam ,, a PING itt már naon kaka, ez lehet a magyarázat nem?

-
--Lorant--
aktív tag

-
--Lorant--
aktív tag
[link] ez szar ugye? nem tudom azért kérdezem,de meg menyi kellene a minimumnak lenni hogy ne dobjon ki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ti meg mire én oda érek jól el huztok a RANKokkal
de hátha akkora már lesz jó karácsonyi AKCIÓs áron is. 

kérdeztem tőlle,hogy mi a szőr volt ez? talán te dobattál ki? erre jön a válasz . .-jók a megérzéseim!! nahát ,hogy ne írjak csunyát!! a szemétláda! kidobatott!beszari alak!

Én is emiatt nem játszottam már egy ideje
mert horgászni járkálok
Holnap remélem nagyobb siker lesz! neked is AKADJON !
.. féradság? Hát igen,RCDGridbe nem volt olyan hogy fáradság meg ilyen misz masz, max az ujjaim fáradtak el. Most meg lenyomtam 2x20% meg egy 10%-t és ténylegesen kivagyok dőlve!

én nem tudom,de segédletekkel is lehet jót menni ha ráérzel egy-két kanyarra. (nálam megy a segédlet az automata váltórol ne is beszéljek mivel ez a kaka kormányomon egy-kettőre beadta a kulcsot a manual és miegymás gomb.
az autóbeállításon mullik sok minden szerintem 80% (ha segédleteket használsz)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tituláll?!!