- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3904 üzenetére
Montreal:
Hagyom is, mert nem szeretem ezt a pályát + megnéztem pár 1:10-es, 1:09-es kört és annyit nem tudnék már hozni hogy ott legyek az első 10-ben...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3904 üzenetére
Nem játszottam azóta, de holnap ránézek.
Hungaroring: találtam youtube-on egy 1:16.3xx-as videot, oda van írva hogy 'current world record)'
mindjárt megy a video response egy 1:16.0-val
-
Ice!?
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3899 üzenetére
az a lényeg, hogy a patch nem hozott elő bugokat..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3804 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3800 üzenetére
Linkeld plz! Én nem találom
1mp szerintem bennem van még, úgyhogy nem lesz gond
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3768 üzenetére
A szellemautó jelenséget én csak a boxutca bejárata előtt tapasztaltam.
hermanyi: nálam a patch-csel javult az fps és a folyamatosság is, pedig gyengébb a konfigom, mint a tiéd
-
AMD_ok
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3667 üzenetére
természetesen defektessel nem kell indulni, mint esőben sem kell az előző napon megfutott lágy gumival indulni....(hanem interrel, vagy esőgumival,ráadásul ilyenkor már az 1 kerékcsere sem kötelező). De ez a szabály, AZZAL a szettel kell indulni, ezért is cserélik meg a legutolsó gyors körre általában a q3-ban, hogy teljesen uj legyen, amivel majd indulni kell másnap, csak az a kb 3 kör legyen benne (felvezető-, gyors-, levezető kör)
Legalábbis én ezt tudom szabályként -
válasz
[CS]Blade2 #3667 üzenetére
Én is így tudom. Aztán hogy most akkor mi az igazság
-
kircso13
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #3658 üzenetére
. Igaz, h tiszta ideg vagyok vagy voltam, de nem ítélem el a készítőket. Formula one 2010 nálam az év s*zopása, de bízom benne, hogy ezeket a hibákat orvosolják és a formula one 2011 -ben már ilyen hibák nem lesznek. Magyar ember erre is talál trükköt ahogy eddig is!
1.02 patch reméljük már több mindent fog orvosolni ( ha lesz) -
válasz
[CS]Blade2 #3594 üzenetére
Nekem is úgy viszi 8xAA-val most, mintha nem is lenne, HD-ban, Ultra beállítások mellett, pedig a 4850 se mai gyerek. Mondjuk engem aztán nem zavar, ha valami fullon megy
Akinek gondja volt, hogy kiakasztotta az egyik procimagot, az most javult?
-
válasz
[CS]Blade2 #3587 üzenetére
Én már előtte is átlőttem dx11-re a config fájlban, és ahhoz képest is gyorsult.
Más: Nektek nem bugos a benchmark? Nálam az aszfalt tele van ott fekete foltokkal. Szerencsére a játékban ezt eddig nem tapasztaltam..(bár csak pár kört mentem, most nincs rá időm)
-
polonic
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3524 üzenetére
Nem engedi el az egész mezőnyt. Javítottak rajta. Nekem 2 autót engedett el, aztán kiengedtek, 6 mp volt összesen így. Alonso elé engedtek vissza, Alonso meg is állt a boxban.
-
Ice!?
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3500 üzenetére
én szingapúrt nem bírom. egy monaco kamu az egész, csak éjszakai kivitelben.
-
válasz
[CS]Blade2 #3500 üzenetére
Én sem csípem azt a pályát..
-
puttputt
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3404 üzenetére
Én meg annyira jól futottam Szingapúrban, hogy már lekörözések is...
A büntetést azért kaptam, mert az előttem kacsázó Buemit lekoccoltam.
Gyönyörű. -
Enton
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3323 üzenetére
(#3324) Rolly Dy07:
Próbáljátok ki GP-ben, én is ott toltam 100%-os versenyt és nem durrant el a kerék minden boxkiállásnál.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #3323 üzenetére
Én is a patch után megyek majd 100%-os versenyt.
A LOTUS-al kezdtem experten a 4. versenynél tartok. 3. vagyok a világbajnokságban és kezdett zöld "tortaszelet" nőni a csapatom neve mellett, de lenyilatkoztam, hogy várom mikor kapok más csapattól szerződést és valahogy nem tetszett nekik. A zöld eltűnt, ami azt jelentette volna, hogy 1. számú pilóta lettem volna, ha betelik. Dehát most is az vagyok
. 3 dobogó 1 győzelem. Trulli meg a béka segge alatt.
-
Zoo123
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #3317 üzenetére
"Most vagyok a 2. szezonom 2. hétvégéjén"
Engem csak az érdekelne hogy mikortól (hányadik verseny után) kínál(t) másik csapat szerződést?
Ha minden versenyen jól szerepelek (dobogós hely) akkor előbb kapok ajánlatot
A BMW-Sauber nem valami gyors autó, mielőbb váltanék...Legalább egy Renault-ra, a karriercél meg Ferrari, McLaren vagy RedBull -
polonic
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3317 üzenetére
Már leírtuk, hogy honnan értesülsz a patch-ről. Be is linkeltük nem is egyszer. Azt is belinkeltük, amikor új infok voltak róla. Legutóbb írták, hogy mikor jelenhet meg a patch.
-
Enton
addikt
válasz
[CS]Blade2 #3313 üzenetére
A javítás megérkezéséről fogsz értesülni 1-2 órán belül ha kiadták.
Ha ennél gyorsabb értesítést szeretnél ajánlott a Twitter-en vagy a Forumon követni őket.
A kiadással nem várhattak volna tovább.
Vagy most kiadják, vagy csak következő szezon elején.
De már állt ugy a játék hogy hozzon bevételt, így kiadták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest