- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmanci
csendes tag
Fantasztikus, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?
Megvan! Mert ha nem tudok építő jellegű tanácsot adni, akkor a hülyeséget megtartom magamnak.
Mondok jobbat: nem kell játszanom a játékkal!
Hogy mi a rossebért gondoltam, hogy egy ilyen neves portálon, valaki segítségét kérhetem?
15 éve számtekezek, értek is hozzá, nem kicsit. Igaz F1 2010 hivatalos peccset nem írtam még, de ki tudja?
A legbosszantóbb, hogy egy olyan info kellett volna, ami lehet, hogy másnak is gondot okoz.
Erre, Okoska közli velem, hogy ne játsszak a játékkal. Vagy azt én javasoltam...?
Már nem is emlékszem, mert annyira hülye vagyok. Hiszen, nem a TT-ben létező legjobb autóval, a legjobb idő elérésével kapcsolatban írtam.
Elnézést az ostobaságomért. Mea culpa, hogy ide mertem jönni minden szarral zaklatni, az egy év alatt, hihetetlen tapasztalatra szert tevő, vérprofi, 15 éves embereket.
Hát, ide se jövök többé, pedig jó 10 éve netezek is, persze biztos azt is szarul.
Konklúzió:
Kérdezel: ostoba, hozzánemértő, közösségbomlató seggfej vagy.
Válaszolsz (tök mindegy mekkora baromságot): Te vagy az Ász, az Orákulum, Sámán, Világvezető, akit mindenki követ utolsó csepp véréig.
Hát, Nagyuram, végtelenül köszönöm roppant bölcs tanácsát, és azt kívánom, minden kérdésére (miket feltételezek, ön kérdez?), hasonló okos válaszokat kapjon.
Ha lehet az sértődjön meg, akinek kell. Akinek nem inge, az ne fázzon!
Mély erkölcsi tisztelettel, Laci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest