Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmanci
csendes tag
Fantasztikus, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?
Megvan! Mert ha nem tudok építő jellegű tanácsot adni, akkor a hülyeséget megtartom magamnak.
Mondok jobbat: nem kell játszanom a játékkal!
Hogy mi a rossebért gondoltam, hogy egy ilyen neves portálon, valaki segítségét kérhetem?
15 éve számtekezek, értek is hozzá, nem kicsit. Igaz F1 2010 hivatalos peccset nem írtam még, de ki tudja?
A legbosszantóbb, hogy egy olyan info kellett volna, ami lehet, hogy másnak is gondot okoz.
Erre, Okoska közli velem, hogy ne játsszak a játékkal. Vagy azt én javasoltam...?
Már nem is emlékszem, mert annyira hülye vagyok. Hiszen, nem a TT-ben létező legjobb autóval, a legjobb idő elérésével kapcsolatban írtam.
Elnézést az ostobaságomért. Mea culpa, hogy ide mertem jönni minden szarral zaklatni, az egy év alatt, hihetetlen tapasztalatra szert tevő, vérprofi, 15 éves embereket.
Hát, ide se jövök többé, pedig jó 10 éve netezek is, persze biztos azt is szarul.
Konklúzió:
Kérdezel: ostoba, hozzánemértő, közösségbomlató seggfej vagy.
Válaszolsz (tök mindegy mekkora baromságot): Te vagy az Ász, az Orákulum, Sámán, Világvezető, akit mindenki követ utolsó csepp véréig.
Hát, Nagyuram, végtelenül köszönöm roppant bölcs tanácsát, és azt kívánom, minden kérdésére (miket feltételezek, ön kérdez?), hasonló okos válaszokat kapjon.
Ha lehet az sértődjön meg, akinek kell. Akinek nem inge, az ne fázzon!
Mély erkölcsi tisztelettel, Laci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest