Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #115500 üzenetére
És, azért volt verekedés? Mármint sittért?
Tavaly haverom egy társasjátékot akart felvenni, mert meglátta kirakva, amikor hazafelé sétált suliból, majdnem megverték, mert az már az ővéWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Magnum_
nagyúr
Tegnap itt meg csomo beallitasi lehetoseg vt. Pl csuszka, h mennyi teljesitmeny legyen. Ma vt egy frissites es eltunt
Az istenert se talalom, hogy lehet visszahozni. Kepernyo fenyero allitas is eltunt. Segitsetek pls1809Win10pro
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
Ajánljatok már nekem egy számlakápes, jó lakatost, aki holnap reggel kinyit nekem egy bejárati ajtó Újbudán
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
darvinya
titán
válasz macilaci78 #115504 üzenetére
Esetleg ez. [link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #115507 üzenetére
A gépemen 1803-as build van és ott készült a kép. Pár napja a melós gépemen 1809-re frissült, és most megnéztem, és ott is rendben van... 1809 elég nagy frissítés volt, nem vágott haza néhány drivert esetleg? Nálam többször volt rá példa.
Szerk:
https://www.addictivetips.com/windows-tips/fix-missing-battery-slider-in-windows-10/
Ismert probléma. Elvileg ha Balanced-ra állítod a sémát akkor visszajön.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #115509 üzenetére
A 1809-es update kiszedi. Melós gépen nekem is eltűnt.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
Magnum_
nagyúr
használ az itt lévők közül valaki rajtam kívül Dell Latitude notebookot? csak azért kérdezem, hogy meghirdessek-e itt kiegészítőket.
-
Melack
veterán
KV&GDP!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
[link] pedig akkor ez kell, totyikkedvezmény van, jelentős (summa: 10.000,-) és monitor (!) included. JÓ monitor. nekem nem kell. adok rá 2 év pénzvisszafizetési garit, ilyet még a bolt se ad.
a többiről dumáljunk WA-n (last working day)
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok.
Alienware továbbment.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nagyúr
válasz hszilard666 #115522 üzenetére
azt hittem azt nehezebb lesz eladni
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #115504 üzenetére
0-24 Zárszerviz, erősen ajánlott. Sérülésmentesen nyitotta ki az ajtót, 16k munkadíj + anyag. Nem volt szerencséje, anyagot tudtam neki adni. Profi hozzáállás, hamar tudott jönni, 10 perc alatt bent voltunk, még egy bő óra szerelés, működő, teljes értékű ajtót hagyott maga után.
#zár #zárszerviz
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pjen
félisten
válasz macilaci78 #115525 üzenetére
Kb ennyi értelme van a biztonsági ajtó+ biztonsági zárnak.
-
macilaci78
nagyúr
Van mögötte riasztó, kamera, nas, felhő, távfelügyelet...
Na meg az is sokat segített, hogy a hengerzárbetétek kifogástalanul működtek és voltaképpen az ajtó nyitva volt, csak a kilincs által mozgatott egyik zárnyelv szorult meg.De ahogy kinyitotta a srác, kérdezte is, hogy hol a széf?
"Neked az nem mutatom meg!"Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
Jobbkormányos
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
kezdek belejönni ebbe a biznisz dologba, ma eladtam a bringámat és a hozzá tartozó bukósisakomat, cserébe a síelős sisakom megérkezett hogy azért közel állandó maradjon a cuccok mennyisége a lakásban
már csak ettől az ipad-től kéne megszabadulnom
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szombati napra ( holnap ) milyen szabályok vonatkoznak a budapesti parkolásra? Hétvégén ingyenes, ahol nem ott jelezve?
Illetve a Simple tudja vajon, hogy az adott helyen kell-e fizetni szombaton?Országház és a Hungexpo környéke a cél...
-
darvinya
titán
Autóstól kérnék segítséget kutya szállításban, kb. 1 hónapon belül lenne esedékes.
PÜ-ben lebeszéljük.
Köszönöm
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Fecogame
veterán
Mozgat valakit 2db Honor 4C üvegfólia? Ingyen elvihető
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fejfajos jo reggelt. Kv&GDP.
Live-Die-Respawn
-
Tim82
félisten
válasz föccer #115545 üzenetére
Elfelejtette a jelszavát hét évre. Van ilyen. Az ügyfélkapu felhasználók között nem is ritka.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
FanTomas
csendes tag
Jó reggelt! Bocsánat, ha offos!
Van valaki, aki tudna tesztelni nekem egy alalapot?
Vadiúj AsRock 970 Pro3 R2.0 alaplapom FX-8350 procival első indításoknál post-nál megáll. Képet ad, viszont sípolás nincs.
Ram, táp, vga, hdd mind jók, viszont tartalék procim sajnos nincs, amivel ki tudnám próbálni.
Helyileg XI. ker, de a városon belül mobilis vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest