Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz fant0mi #70927 üzenetére
Kedves is ezt mondta, hogy aki eddig mashova vitte nagy igeretekkel, mint a daubner az mind befurdott. De mondtam neki, hogy bizza csak ide ha mondjuk a daubner egy vapiano, akkor a vaci desszert szalon az egy zona
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz fant0mi #73175 üzenetére
Egyetertek. En most allamvizsgazom es nagyon-nagyon hulye voltam, hogy anno elbaCCtam a sulit, nost dupla szivas befejezni.
Iszili: ebben az orszagban papir nelkul senki vagy. Lasd az en peldam. Tobb dologhoz ertek, objektiven nezve is jo vagyok bennuk, de mindig hatranybol indulok. A mostani helyen mar kezdenek megismerni es adni a velemenyemre (most is kaptam olyan kerest, amihez kozom nibcs, de aszondjak, jok a meglatasaim, ezert en is velemenyezzem), de itt is van korlat, megpedig a penz. Papir nelkul meg nem lesz itt se tobb penz.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
marcusa
addikt
válasz fant0mi #73231 üzenetére
Oké
Jellemzően az nem játszik, hogy csak esténként dolgozz, főleg ebéd és vacsoraidőben van forgalom, és nálunk 10:30-23:00-ig volt a munkaidő. 4000Ft-ot fizettek naponta, ez mind elment üzemanyagra. Tényleg csak a borravalókból volt a fizetés. Ami egyébként nem is rossz, mert napi szinten összejött kb 7-9ezer Ft.
Viszont nagyon megnő az autó karbantartási költsége. Sokkal gyakoribb olajcsere, ha vidékre hordod akkor idő előtti gumi, ha városon belül akkor pedig önindító és akksi csere várható.
Ha olyan helyekre rendelnek ahol fizetős a parkolás, akkor vagy saját zsebből állod, vagy kiteszel egy papírt hogy pizzafutár - rögtön jövök, de a parkoló ellenőrzőket ez nem szokta meghatni.
Mi elég nagy területet fedtünk le és mivel akkor induló cég volt, ott spóroltak ahol tudtak -> naponta 1 futár volt, és mikor ebédidőben jött megrendelés Szigetszentmiklósról, Halásztelekről és a 9. kerületből akkor valahonnan tuti elkéstem és kihűlt ételt vittem, ott buktam is a borravalót.
Szép emlékeim vannak abból az időből, de nem csinálnám megint:-)
-
Magnum_
nagyúr
válasz fant0mi #73309 üzenetére
elág menő!
DeF: valami ilyen 4-es könyvespolcom van a nappaliban.
rizso: oké, engem nem győzöl meg, DeF leírta, az okot (azzal, hogy őt meg nem érdekli )
TL szeretne valami függönyt aaz erkélyre. De betont továbbra sem fúrok, elvből.
de kitaláltam, hogy állítható zuhanyfüggönyrúd menne oda is, ha találok jó méretet és stabilan ki akarom feszíteni (hogy ne vigye le egy erősebb szél Ptk-ban rögzített kárviselési okok miatt)
ha meg tudom oldani, akkor lowbugyet lesz fasza mediterrán 'terasz' a nyárra. borral, sörrel, nádi hegedűvel.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz fant0mi #73389 üzenetére
Meg beko-t se, mert ha besz.rik hónapokig nincs hozzá alkatrész, de ezt Melack gondolom tudja, ha olvassa a szaktopicot.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rizso
addikt
válasz fant0mi #73765 üzenetére
& Mercutio_: képzeljetek el egy szürke-mintás valamelyest áttetsző sztreccsnacit, alatta egy sötét tangácskával, mellé kerek formát, tökéletes zsír/izomtömeg aránnyal, aminek olyan mozgása van, ahogy az a nagykönyvben írva vagyon - és előttetek lépked felfelé a lépcsőn
Így már megvan a kép?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Ace owner
addikt
válasz fant0mi #74133 üzenetére
Igen ez sajnos igy van.. Eleg szomoru hogy nem kap az ember megfelelo tajekoztatast es nalam boven vannak eletkeptelenebb fiatalok szoval eleg sokan megszivhatjak..
Szja progit hogy kell feltenni egyaltalan? Most komoly hogy valami telepithetetlrn formatumban adjak meg? Windows azt se tudta mit kezdjen vele..
Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
válasz fant0mi #74176 üzenetére
Ha lenne rá időm megtenném, de reggel óta nem volt időm kinyomtatni egy anyagot mert mindig jön egy mail benne sürge intéznivalóval
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz fant0mi #74205 üzenetére
Nekem is rossz szokasom, hogy a beadvanyaimat szignozom lap aljan minden oldalon, Sot, nev belyegzom is van, de a jelenlegi munkahelyen nem hasznom, mert ugyse ertenek. de a bevallast direkt nem szignoztam. Amekkora gyomer a nav, meg hibasnak minositik
Mœrgën
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz fant0mi #74946 üzenetére
Nalunk a nagy atlag lelakott 40+os karbantartast igenylo "nő".
De a fonokom felvett az osztalyomra egy olyan kis baba milfet, hogy innye, megnyalom a szajam szelet. FB-on fent van, public profilkepe melltartos (sok esze nincs).
Es mivel public a profilkepe, megmutathatom, ezert nem kuldhetnek böribe es nem is perelhetnek. Csak mondom.Hazajott ma TL, hat o is olyan kis szep, le is fotoztam, majd jol at is kuldom a kepet Wrunak.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz fant0mi #74987 üzenetére
Már egy ideje fent vagyok. Pár perce kezdtek el a madara csicseregni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz fant0mi #74989 üzenetére
Pedig milyen hosszú napom lesz.
Felébredtem és inkább nekiálltam olvasgatni, minthogy forgolódjak az ágyban. A cuccomat már összepakoltam, már csak a notit kell elpakolni meg cipőt venni és levinni a kocsiba a táskát. Visszajövök, reggelizek és megyek dologra. Szekszárd, Dunaújváros, Cegléd, Tiszapüspöki, Heves, Budapest lesz a mai útvonal. Jó volna kora délután vissza értni, max 3-ra Pestig, mert be szeretnék ugrani a lányomhoz az oviba megbeszélni vele a hétfői napot. És amilyen hülye voltam, még bevállaltam egy kedves ismerősömnek egy esti pakolást 10-től ki tudja meddig.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest