Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
-
2thletme2day
őstag
válasz fant0mi #129936 üzenetére
Sajnos az összes feuerzone jegyet elkapkodták, pedig amint lehetett jegeyet venni vettem is de csak ülőhelyre maradt ( a jegyeladás kezdete után pá perccel). Akkor még nem volt szó 2. napról és az ülőjegyek már megvoltak. de így is hatalmas élmény volt. Nekem még reegel is csengett a fülem. Azért az amikor azt érzed, hogy a lábad alatt megremeg a lelátó és a mellkasodban érzed az ütemet..Durva ...
Amúgy a többihez képest milyen volt? Eddig a legnívósabb zenekarok a Green Day meg a System of a Down volt novarock-on de az azokhoz képest sokkal sokkal jobb volt.
Remélem jönnek még a közelbe belátható időn belül...
-
pohár
félisten
válasz fant0mi #129488 üzenetére
ú, nagyon köszi, elég sokféle jegyet árulnak, ez kapóra jöhet még
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz fant0mi #128204 üzenetére
Nem csak légi, hanem az M3 kivezetőn is érezhető a brutális forgalomnövekedés. Reggel mentem arra és amellett, hogy nagy volt a forgalom millió taxi ment kifelé a városból.
Az időmérőbe belepillantottam tv-n és megdöbbenve láttam, hogy a zuhé ellenére nagyon nagyon sokan voltak kint a helyszínen, mondhatni telt ház volt." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hszilard666
veterán
válasz fant0mi #127554 üzenetére
Kiváló ötlet! De nem érdekel a villanyász szakma. Valami olyat keresek ami érdekes számomra, izgalmas és nem akarom megölni magam tőle. Csak az a baj hogy nem tudom mi az.
JanR:
Scusi!macilaci78:
Hehehe, jó volt, betalált!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
rizso
addikt
válasz fant0mi #124469 üzenetére
Ahogy Tim mondja, Type C dokkolót lehet hozzá venni (pl WD19), a régi fajta "rapattintós" már nincs.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Tim82
félisten
válasz fant0mi #124469 üzenetére
Ha jól emlékszem, Dell-éknél ekkor már csak type C-s dokkolók vannak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz fant0mi #123618 üzenetére
Igen én ezt látom, a kapzsiság faktort, ahogy te fogalmazol.
Egy szót sem szólnék ha pl. 6-7 e lenne pl a mosatas, tudomásul veszem a felárat, de az, hogy dupla annyi az már irreális." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lorcsi
veterán
válasz fant0mi #123342 üzenetére
Hmm, még az is lehet h régió fuggo...de erdekes
Miert pont aldis ?
Az izlett s legjobban ?A pennyben szokott lenni Tshibo, névre ez tűnik a legjobbnak. De ...volt mar , h a sparbol talaltam starbuck-ot..1k/ doboz aron..bolha piacon is szokott lenni,kinaiaknal is ennyiert. Erdemes szetnezni
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fant0mi #121182 üzenetére
Én is így gondoltam de Merci a tanárokra, stb fogja ezt. Szerintem is a szülőknek megfelelni nem az iskola hibája.
Merci: nem kell ismerni őket hogy tudjam milyen világban élnek a milliomos csemeték. Milyen szülői elvárásoknak kell megfelelniük. Tisztelet a kivételnek.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
félisten
-
félisten
-
-
bandus
veterán
válasz fant0mi #120669 üzenetére
Ma felhivtam ismet a biztonsag kedveert a toxikologiai hotlinet, hogy vegigbeszeljem veluk a dolgot. Ok megnyugtattak, hogy ekkora mennyiseg nem tud kronikus problemakat okozni meg abban az esetben sem, ha nem sikerult egyaltalan feltakaritani. Azaz akkor lenne gond, ha honapokat/eveket toltene az ember a helyisegben, mindenfele legcsere nelkul. Normal, eletvitelszeru hasznalat mellett tobbet artana feszedni a padlot, felkavarni az ott levo port. Nem mondom, hogy 100%-ban megnyugodtam, de azert enyhult a gyomorgorcs
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz fant0mi #120669 üzenetére
Holnap megyunk egy vervetelre, majd kiderul, hogy mennyire sikerult benyelni :/ bar az akut tunetek nem jelentkeztek. csak a padlot felszedni valoszinuleg brutalis munka es embertelen kosz, ahonnan ki tudja hova menekulnek meg a higanycseppek... de ki kell talalni ra valami megoldast, en nem szivesen mennek igy vissza. amugy vicces pl h a csajom es a csaladja meg egyaltalan nem veszi ezt komolyan... mondjuk a nappaliban volt, szal a nyarat meg eltolthetjuk ott folyamatosan szelloztetve. na mindegy, tanacstalan vagyok, nyilvan feltakaritani lenne a legjobb, de hat az se biztos ha szetbombazzuk a padlot akkor meglesz...
-
bandus
veterán
válasz fant0mi #120665 üzenetére
Igen, nekem is ez a param, el is jottunk otthonrol, ablakok nyitva. Mondjuk felhivtam akit tudtam: belgyogyasz, toxikologia ugyelet, ok azert azt mondtak, hogy ilyen keves higany nem okozhat komoly problemat, de a fo gondom az, hogy nem sikerult rendesen osszetakaritani
-
emiki6
veterán
válasz fant0mi #120114 üzenetére
De nem hagyhatom el a lakásom azért, hogy kávéért menjek, csak ha egészségügyi sétára megyek és betérek egy kávéra vagy egyéb esetben könyvre. :D
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest