Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz KilgoreTrout #132290 üzenetére
Mol Bubi...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz MrSealRD #132288 üzenetére
Amúgy ki kell próbálni... Én is azt csináltam, a Nagy Lajos király útjától indulok, pont a Bosnyák és az Örs között szállok fel a villamosra. A Szerémi-Hauszmann Alajos sarkán van a munkahely. Rengeteg lehetőségem van, de sajnos a lassú és a lassabb közül válogathatok, legalább 50 perc.
1. Lesétálok a Mogyoródin és felszállok az 1-es villamosra, majd a ház előtt leszállok.
2. Egressy tér troli, Keleti, 4-es metró, Újbuda Központ, onnan villamos, vagy gyalog, vagy Bikás Park és 1-es villamossal hátulról támadva, esetleg 107-es busszal Dombóvári utca és séta.
3. Tetszőleges villamossal, vagy a 32-es busszal a Bosnyákra és onnan
3.a. tetszőleges busszal a Keletibe...
3.b. 133-as busszal
4. tetszőleges villamossal, busszal Örs, 2-es metró,
4.a. Puskás, 1-es villamos
4.b. Keleti, stb
4.c. Blaha, 4-es villamos, Schönhertz kolesztól séta (itt át lehet szállni 33-as, 133-as buszra, vagy villamossal tovább Újbuda Központig)
4.d. Astoria/Deák Ferenc tér, 47-es villamos, séta, vagy átszállás az 1-es villamosra
4.e. Batthyányi tér 41-es villamos, séta, vagy átszállás az 1-es villamosra
4.f. Széll Kálmán tér, 17-es villamos, séta, vagy átszállás az 1-es villamosra
5. 62-es villamos az Örs irányába, 1-es villamos
6. természetesen a Bosnyákon is túl lehet menni a 3-as villamossal és a Mexikói útnál átszállni az 1-es villamosraFejem nem fájna, ha nem loptak volna el a 4-es metróból 4-5 megállót.
Ha elkészül a Déli Körvasút, akkor lesz értelme bringával elgurulni Zugló Vasútállomásra és pár megállóval arrébb leszállni a Nádorligetben. De ezt már bukták így, hogy jó időben inkább robogózok.Budapest tömegközlekedése azért elég jól lefedi a város nagy részét, de az utazási idő nagyon sok is lehet, attól függ, honnan hova kell menned. A szerelvények, utasok minősége, tisztasága esetenként hagy kívánnivalót maga után.
-
macilaci78
nagyúr
válasz MrSealRD #132274 üzenetére
Van, aki azt a 30 percet is próbálja hasznosan eltölteni és mondjuk bevásárol. Igen, én sem szívesen vinnék romlandó árut a vagy fűtenek, vagy nem vonatra, vagy a maxi pakk budipapírt, de pár kifli, zsömle, vagy kenyér belefér, ha más amúgy nem kell.
Bringa nagy szállítani, tárolni, de mondjuk, roller nem segítene a vonat megközelítésében? Személy szerint ellenzem a roller használatát, de ezt inkább a sok rolleres által tanusított közlekedési morál indukálja.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz bul07 #132239 üzenetére
Ahogy már írták: be az Üllőin, Hungária. Lesz pár csomópont, ahol kissé belassul, de araszolgatni nem kell. Ilyenkor azért még bőven járható.
Az Egér úton eddig csak befelé tapasztaltam tumultust, de lehet, csak tapasztalatlan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #132222 üzenetére
Most voltam ott, gyenge eső, közvilágítás inkább csak amolyan irányfény, a nedves aszfalton semmi nem látszik, főleg az öntudatos gyalogos fekete szövetkabátban.
Lidl-höz fordulok be, nekem már zöld, de azért a fényvillamos még elrobog...Kb biztos, hogy a reggeli balesetben a buszos piroson ment, de szerintem esélyes, hogy a villamos is lendületből közelítve várta a szabad jelzését.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tboy93 #132200 üzenetére
A partnerrel rendszeresen járunk ide, ez van közel. Az első 40 percben arról ment a sápítozás, hogy megdrágult. A következő 1 órában, hogy jajj, de tele van. Én meg mutatom az órán, hogy bakker, félidőnél se járunk, de már feladja?
-
macilaci78
nagyúr
válasz rgeorge #132195 üzenetére
A Trófea előnye, hogy sok dolgot ki tudsz próbálni. 10-12 féle fűszerezéssel grillhúsok, 6-8 fajta készétel, 4-5 leves, megannyi szushi, saláta, desszert. Egy időben sokat jártam oda (évi 8-10 alkalommal), meguntam. A burgundi szarvas burgonyafánkkal mindig finom, a hortobágyi húsos palancsita is, ha van. A sütik, saláták, hidegtálra való dolgok is. A többi inkább csak átlagos.
Az egyik partner szereti a sushit, neki bejön a Trófeás. A kollégám is szereti, szerinte kimondottan nem jó. Én nem szeretem.Ami viszont hátránya az újbudai Trófeának, a nagy egybe nyitott tér, és ezzel együtt a hangzavar. Kb minden alkalommal van valami esemény is: valaki születésnapot, vagy osztálytalálkozót, házassági évfordulót stb tart. Ahhoz torta, zene is jár és elvárják, hogy tapsoljon mindenki, vad idegenek is. Azért egy családi programot, magánügyet nem feltétlenül tapsoltatnék meg 100 idegennel.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tboy93 #132194 üzenetére
Hétfő este mentem üzleti vacsorára, 2 fő. Telefont nem vették fel, honlap szerint tele. Személyesen tudtam foglalni 3-kor, érdekes, volt még hely, egy 4 fős asztalhoz ültünk, a mögöttünk lévő asztal végig üres volt. A másik oldalt, a volt beltéri cukrászda helyén háziorvosoknak valami éves díszvacsorája volt, kb 60-80 embernek foglalták le.
-
macilaci78
nagyúr
válasz rgeorge #132183 üzenetére
Vak Varjú rendben van. Családon belül az István tanya és Budaörsön a Fogadó a magyar királyokhoz étterem vált be, barátomék a Promontorra esküsznek, nekem nincs tapasztalatom vele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Petyyyyy #132158 üzenetére
Olivari kilincsek, van olyan, aminek a felületére 30 év garit adnak. Egészségedre!
Ideál desszert, klasszikus francia cukrászda Franciaországban tanult cukrászokkal.
Qru: A Daubnert átlagosnak mondanám az ízvilágot illetően. Bármit kóstoltam ott, olyat valahol máshol ettem már finomabbat. Nem rossz, de semmiben sem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz HUTCHDB #132139 üzenetére
A zöld autó előnyeinek érvényesüléséhez pakolni kell bele a kilométereket és használni.
Én személy szerint évi 10-12 ezret megyek és nincs rendszeres dolgom fizető parkolóban. Idén 7 alkalommal fizettem parkolásért.
-
macilaci78
nagyúr
válasz TheProb #132130 üzenetére
Teli áron is elhoztuk volna a lakást, de a kérdés ingyen volt. Már a hirdetés részletességéről is lehetett látni, hogy komolyan gondolták az eladást, nem az ornitológusok országos szövetségének elismerésére mentek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Stylewars_kp #132112 üzenetére
Logikai bukfencek. Mi például vásárlás után felújítottunk, kéményt kellett bélelni és marha hasznos volt az egyedi kémény a gyűjtő helyett.
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #132094 üzenetére
Amikor a mostani kecót vettük, FB-hirdetésre írtam.
"A képeken látszik, hogy a görgősszék két szobában is kikoptatta a parkettát, de az árat látatlanban nem méltatom."
Majd megtekintettük, mi már az ötödikek voltunk a hétvégén, tettünk egy ajánlatot.
64-ért volt hirdetve (60 lakás + 4 garázs), jó lenne, ha a garázs beleférne a lakás árába. De ezt már a kiskapuban kifelé menet. Addig egy jó 40 percet tébláboltunk a lakásban, garázsban, tárolóban, udvaron, stb.
Hát, azért az karcsú, legyen 62!
61?
61,5!
Kezet rá!Ezt a 10-20 másodpercet ki lehet azért tolni, ha nem az árral kezded.
Ami még szimpatikus volt a hirdetésben, hogy fotók, alaprajz mellett google drive mappában fent volt alapító okirat, szmsz is. Még az előző két év pénzügyi beszámolóját kértem el.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Stylewars_kp #132042 üzenetére
Sok egyéb más dologra is. Ááá, mindegy, inkább a vérnyomásomra figyelek, mint arra, hogy mit piszkítanak mások a homokozóba...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Stylewars_kp #132033 üzenetére
Vagy otthon a kert végében egy másik stadit?
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #132002 üzenetére
Van support, vagy csak alapjáraton tesz pár kört és szétnéz a racse előtt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #132000 üzenetére
Engem gyerek nélkül is zavar.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tibbike01 #131922 üzenetére
Nekem nem lenne türelmem hozzá. Van pár partnercég Dunaharasztiban. Nap közben lévő meetingnél is volt forgalom oda is, vissza is. El se akarom képzelni, mi lehet 8-9 közötti munkahelyre érkezéssel és 16-17 közötti munkahelyről távozással. Erős a teherforgalom is, minden második autó dobozos, vagy nyerges volt.
Nem is minden kereszteződés lámpás, ahol mégis, ott meg hajlamosak be-beszorulni.Az új háziorvosi ügyeleti rendszert mennyire ismered? Vidéken tavaly vezették be, Budapesten a napokban. Ha kiköltözöl, a területileg illetékes szakrendelőkbe kell majd járnotok.
-
macilaci78
nagyúr
M6 is ugyanúgy esik el, mint az M1-M7 bevezető. Reggelente a Szerémi, Budafoki tele van, a Fehérvári egysávos.
Most a vasútvonal bővítése a Rákóczi hídnál ideiglenes, de a XI-XXII. kerületben nyakra-főre épülő társasházak, irodaházak által generált autóforgalom előre vetíti a jövőt, zárt pályás tömegközlekedés fejlesztéséről annyit hallani, hogy a Budapartig elhoznak a budai rakparton egy villamost. A buszos tömegközlekedés fejlesztése meg tudjuk, hogy az autós forgalmi sávok rovására történik.
Majd még elvileg jön valamikor a Galvani híd, pár évnyi építkezés az is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz tibbike01 #131917 üzenetére
Kolléga Kajászóra költözött ki 5-6 éve.
Kinézte a falut: szétnézett az óvodai, iskolai tablóképeken, milyenek a familiárisan hiperpigmentált gyerekek aránya, elbeszélgetett a leendő szomszédokkal, szidják-e egymást... Ő a klasszik falusi életet kereste: nagy udvar, nagy kert, 30 gyümölcsfa, egy tucat birka, kuvasz, macska.
Persze sok városinak is megtetszett a jó vidéki levegő, így épült egy lakópark is a faluban, az ingatlanárak meg soszorozódtak azóta...
Ami nem tetszik: M7 ha beáll, akkor cumi. A Budapestre tartoó tömegközlekedés a szomszéd faluból érhető el, kórház Székesfehérváron (, mert Kajászó már Fejér megye). Fasza lehet budapesti munkahellyel 3 szülés és minden betegség miatt a szomszéd megyeszékhelyre járni, tegnap például az asszony volt fogorvosnál...Én vasútvonal mentén nézelődnék, bár kollégám meg vonatot szidja a XVII. kerület külső szélén lakva...
-
macilaci78
nagyúr
Kollégám venne egy használt laptopot, ki mostanában az ajánlott bizniszmen Budapesten?
15", i5/i7, magyar nyelvű (nem csak kiosztású) bill és Win11 az eddig definiált igény.
-
macilaci78
nagyúr
válasz grizlisandor #131856 üzenetére
Nincs infóm az M5, M0 viszonylatról. Arra készülj fel, hogy jó útvonal nem lesz, a legkisebb rosszat kell meglelned.
-
macilaci78
nagyúr
válasz grizlisandor #131854 üzenetére
A Rákóczi híd a budai oldalon egy sávos. A Budafoki út a Rákóczi híd alatt megint egysávos, a Bogdánfi kereszteződésében villogó sárga. A lezárt rakpart miatt mindenki a Hungáriára menekül.
-
macilaci78
nagyúr
válasz bul07 #131826 üzenetére
Ahogy írtad, M0, M3 ha dugó van, akkor már csak szép lehetsz... A városban azért van jobban lehetőség kerülni.
A wazera ránézhetsz indulás előtt, de hogy mi történik Budapest környékén abban a bő órában amíg közelebb érsz, nem fogja megmondani.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Van valakinek tapasztalata idősotthonnal?
Budapest, Dél-Buda, vagy arra eső agglomeráció lenne ideális lokáció.
93 éves, felügyeletet igénylő asszony. Szóval a várólista ne legyen hosszú...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Elezdődött volna az iskola, vagy csak ennyi tanár jár kocsival az évindító értekezletekre? Rettenetesen megnőtt a forgalom...
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #131762 üzenetére
Engem az zavar, hogy nem csak a betétdíjas sz@rok visszavétele nehézkes, hanem az egyéb szelektív hulladákoké is. Oké, a papírt, műanyagot gyűjtjük a társasházban szelektíven, de üveget már évek óta nem, elektronikai hulladék, kiégett izzó, led, fénycső, elem sincs, csak erre-arra.
Korábban ezeket a Tesco homlokzatán kialakított nyílásokon keresztül lehetett szelektív konténerekbe dobni anélkül, hogy az üzletbe be kellett volna menni. Június 1-gyel az összes nyílást lefedték egy lemezzel, az ügyfélszolgálat nem tudta megmondani, hol van a szelektív gyűjtő, a helyi fb-csoport meg azt mondja, menjek egy km-rel arrébb (a Tesco-tól, ahova amúgy nem járok, de legalább útbaesett) a játszótér sarkára kidobni a szelektív hulladékot. 'nyádpics!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #131727 üzenetére
Hegyeshalmot arra hoztam fel, hogy ott is sok időt lehet spórolni a kishatárátkelőn, utána már csak a lovat adtam alád.
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #131723 üzenetére
Ha nem akarod érteni, ne értsd.
Te ültél fel erre a Hegyeshalom felé kerülni vonatra, én csak annyit szántam ebből, hogy Budapestről Bécs felé menet is lehet rövídíteni az állásidőn a kishatárátkelőn.
Engem minden megoldás érdekelt volna a 4. óra megkezdésével, de ha a visszafordulás is lehetetlen küldetés, akkor már minden mindegy.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #131722 üzenetére
Visszafordító: előre sétálsz, megszólítod az első egyenruhást, napszaknak megfelelően köszönsz:
- Vissza szeretnék fordulni.
Elvileg ezt soron kívül is megteheted. Öcsém az M43-on túlszaladt, a nagylaki átkelőig. Őt egy magyar rendőr kísérte a visszafordítóig soron kívül.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #131719 üzenetére
10 órát vesztegelt Horgosnál. Szerintem ha ezt előre tudja, 5 óra lefaragásával lehet, elment volna Hegyeshalomig.
föccer: Rendszerint meg szoktam nézni utinform.hu-n, milyen a sor a nagylaki átkelőnél, mikor megyek szüleimhez. Utolsó lehajtójánál szoktam menni, de volt olyan, hogy az utolsó előttitől ez kb 4 órát vett igénybe.
Röszke átkelőn dolgoztam anno, vezetékesen gyakran fel szokták őket hívni, milyen a forgalom. Ha minden igaz, még az ÜTI vezetékes telefonszám, amit elmentettem.
De basszus, 10 órát szobrozni a sorban, éjszaka. Kelebia, Nagylak inkább...
Egyszer Bécsbe menet egy 3-4 órás sort kerültem ki a kishatárátkelőn, bár az is be volt állva, csak 2. alapjáraton tudtam gurulni.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #131717 üzenetére
Ahogy olvastam, a tiszaszigeti átkelő nyitásakor még Szerbiában vesztegelt. Nameg ennyi idő alatt a hegyeshalmi kitérő is befért volna, ha tud menni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #131701 üzenetére
Asszem, ezen már túlvagytok, de ilyenkor a kis határátkelőhelyeket szoktam használni, kisebb a sor, nincs se busz, se teherforgalom. Tiszasziget, Ásotthalom, de ugyanez működik Hegyeshalomnál is.
Szerk: ú, bakker!
Egy felnőtt átsétál a határon, gyalogosakat hamar átengedik. Ha van busz, be Szegedre, amíg a sofőr is átvergődik valahogy.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Narxis #131607 üzenetére
Én is benne vagyok pár fb-csoportban. Vannak ilyen áron albérletek, de a közlekedés azért már más. Külsőbb kerületek, mehetsz akár fél órát is busszal, mire a metróvonalat eléred. Kocsival bejönni a városba a reggeli forgalomban... Infrastruktúra is kérdéses: mennyi időbe telik a bevásárlás, mennyire esik útba.
XVI. kerületből befelé a Rákosi, Csömöri út hajlamos állni és messze még a Hungária...Még Szegeden laktam, akkor átlag 1,5 évente váltottam lakhelyet és munkahelyet. A lakhely lokációt tekintve vagy a munkahelyhez, vagy valamelyik preferált bolthoz legyen közel, ezek voltak a két leggyakrabban látogatott helyek a mindennapjaimban. Ezt csak az tudta felülírni, amikor egy barátomnál gyakorlatilag rezsiáron tudtam lakni egy frissen felújított 6 éves sorházi lakásban a Holt-Maros partján. Az akkori munkahelyem 25-30 percre volt gyalog, a nagybevásárlást pedig az ő kocsijával intéztük.
Ilyen áron hajlamosak az emberek szuterént, tetőtéri lakást, vagy galériásat kiadni. Mind kompromisszumos.
-
-
macilaci78
nagyúr
30 év alatt sok dolog változott. Ruházat, felszerelések egyfelől, másrészt az időjárás is. Mentem én is -24 fokban.
Városban nincsenek se nagy távolságok, se nagy sebesség. Robogó szélvédelme is más.radi8tor: nadrág, ing, stb rendben van. Cipőhöz jó egy nagyobb doboz, amiben elfér a sisak mellett.
-
macilaci78
nagyúr
Valamit valamiért. Vettem egy vízálló, bélelt kötényt, a téli motoros kesztyűm vízálló, a sisak is természetesen az. Motoros kabátból is van vízálló és béléssel, plusz egy pulcsival 0°C-ig egyáltalán nem érzem hidegnek. Ezek alatt a sima utcai ruha is elfér, munkahelyen meg van váltócipő a bakancsot lecserélni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz HUTCHDB #131587 üzenetére
Kell a 4 kerék? Kettővel felengednek a Lánchídra. Roller, bringa, robogó...
Azért robogózok, illetve azért csináltam jogsit és ültem át egy 300-asra, mert ezzel is időt veszek magamnak. Ma is lakásból a munkahelyi asztalig 20 perc volt az út úgy, hogy garázsból garázsba megyek a robogóval, Zugló-Újbuda viszonylat.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz HUTCHDB #131577 üzenetére
Hungárián kb a Kerepesitől már fel van festve a
VIPbuszsáv, de még csak az Elnök utcától dedikált. Ezt meg is értem, hiszen a Mester utcai villamos csomópontot cserélik és a pótlóbuszoknak kell az elsőbbség. De a többi?
Sehol nem jött szembe infó arról, hogy az 1-es vonalán is lesz munka.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz MasterMark #131575 üzenetére
Kollégának kell, mert hülye ahhoz, hogy a töltőcsatlakozót értelmesen használja. Jó lenne, ha a gyári töltővel kompatibilis lenne a kábel. Egy Redmi Note 13 Pro+ a kinézett új céges telcsi.
-
macilaci78
nagyúr
USB-A to USB Type-C mágneses kábelből kinek milyen típus vált be? Jó lenne, ha adatkommunikáció is menne rajta, meg legalább 67 W töltés. Valami ilyesmi.
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti1debre #131569 üzenetére
Pár hete a Meki parkolóban álltam és bent ültem egy shake fölött, míg vártam.
Ferihegyen felmentem az érkező terminálhoz. 10 perc alatt ott voltam a délutáni forgalomban kézmosással együtt, 5 perc ingyenes abban a váróban, annyi idő elég a kocsiba szállásra. A jegyet nem is kellett kezelni, a sorompó kiengedett ingyen.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Atomantiii #131494 üzenetére
Megnézve a vonatmetrendet, több olyan opció is van, hogy tisztán vasúttal eljuthatsz. Utazási időben sem releváns a különbség.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Atomantiii #131479 üzenetére
Hol van az az innen? Ha jól értem, nem Budapestről akarsz menni Gödöllőre, hanem jobb híján Budapest érintésével máshonnan.
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #131473 üzenetére
Én is megfontolnám, hogy M2 metróval inkább a Keletibe menjek és onnan vonattal.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Atomantiii #131471 üzenetére
A HÉV-re csak a Budapest tábláig szól a BKK vonaljegy. Azon túl HÉV menetjegy kell, az meg nem időre, hanem távolságra szól.
Nem találok HÉV vonaljegyet az app-ban, azt kénytelen leszel automatából megvenni. Az Örs M2 megállónál az aluljáró lépcsőnél a felszínen van is pár automata.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Atomantiii #131468 üzenetére
BKK app-ban 30 perces vonaljegy Budapest belterületén. Az utazás megkezdésétől 30 percig érvényes, tetszőleges számú átszállásra jogosít, csak minden járművön érvényesíteni kell az ajtó melletti QR-kód leolvasásával. (A 90 perces jegy felesleges az Örs felé és onnan a Nyugatiba is.)
A HÉV-re pedig HÉV-menetjegyet, Budapest közigazgatási határán kívül már az kell. Ha jól értelmezem, akkor a 20 km-es vonaljegy kell.[ Módosította: radi8tor ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #131461 üzenetére
Biztos rendben vannak a termékek, szolgáltatások, de azért ha business témára kellene lefordítanom a dolgot, akkor ez egy 4-7 fős kerekasztal megbeszélés, ahol mindenki előtt van a saját motyója, rálátunk a másikéra is, kivéve persze a boss-t. Néha be-bedobunk egy diagrammot az asztal közepére, amit fontos, hogy mindenki jól lásson, esetleg rajzolunk, írunk is rá.
Na, az egyik résztvevő székét áttesszük Dániába, miközben az egymás szavába vágás, csipszes zacskó zörgése nem lesz kevesebb.Hát ez ilyen.
A kamera folyamatos képe nem lesz szükséges, a "diagrammokat" pedig lefotózzuk és átküldjük.
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #131459 üzenetére
A szoftver a legkevesebb. Annyi ingyenes cucc van, de ha ezen múlik, két licenszet ki bírunk fizetni.
Skype, Messenger, Discord, Meets, Hangout, TeamsUSB-s, bluetooth-os kütyüt nézegetek. Mivel ne lenne kompatibilis? Persze bármi is elképzelhető.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
A mikrofonos topik eléggé csendes, bedobom ide is a kérdést.
A lényeg, hogy 3-6 fő ülné körbe a mikrofont és egy fő csatlakozna a beszélgetéshez, mintha az asztalnál ülne.
Erre keresek ajánlott hardvert és ha lehet, szoftvert is.Üdv!
-
macilaci78
nagyúr
válasz husztiimi #131443 üzenetére
Itt írtak szerint: A 200E autóbusz a nap 24 órájában a megszokott módon jár, kizárólag érvényes vonaljeggyel, napijeggyel vagy bérlettel lehet utazni rajta (a repülőtéri vonaljegy nem használható fel).
Szóval kell vegyenek vonaljegyet és a szükséges okmányok listája: vonaljegy, napijegy, vagy bérlet.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest