Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gézengúz
addikt
Használ itt valaki E46 androidos fejegységet?
Ilyesmire gondolok.Kell belőle a 8 magos 4GB ramos, vagy elég a 4 mag, 2GB ram is?
Zene, böngésző, Yt, navigáció, élőadatok mennének róla, nyilván nem egyszerre.
Valakinek tapasztalat vele?
-
jpeetr
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
hol? van kedvezmény ph! tagoknak?

mi alig várjuk, hogy mehessünk valahová végre, már 3 hétvégét mondtunk le a virus miatt.
privátban is jöhet -
jpeetr
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
a bmw.hu-n már konfigurálható elvileg
BeZol: holnap megy pályán hosszabb útra Polgárra, megpróbálom lemeríteni, hogy elő tudom e varázsolni a jelenséget
-
kenguru99
senior tag
-
Puma K
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Vendégeljetek lányokat akik szórakoznak magukkal vagy akár egymással is kamerák előtt.
Ha beindult a biznisz szólj és adom a számlaszámomat ahová mehet a tiszteletdíjam az ötletért...
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
mivel foglalkoztok?
-
jpeetr
aktív tag
nekem csak egy 330e van, de én ilyet nem tapasztaltam sosem eddig
lemeríteni sem sikerült eddig még 0ra sehogy sem, így mindig volt nafta az előzéshez.
Ebben azthiszem csak 88Ló az elektromos motor, de ha előttem 30al tötyörög valaki, azt úgy megelőzöm, mint a pinty, mivel azonnal ott a nyomaték, még ha nem is 400Nm.
Alapbol ha tudom hogy csak városban közlekedek MAX EDRIVE-ra kapcsolok, hogy ne kapcsoljon be a benzinmotor nagyobb gáznál se, mert teljesen felesleges. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem. Mi.
Turizmus halott. Csányi nem adta volna meg a hitelt illetve baromság lenne kifizetni ennyit kpben. -
BeZol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Amúgy már több cikkben és videóban is említettek olyat, hogy ugye a PHEV-ek sokszor elég jól tudnak gyorsulni, mert az elektromos motor besegít előzéskor. A baj csak az, amikor épp elfogy a nafta egy kikalkulált előzés közepette és hirtelen hiányzik az elektromos motor +100 lóereje... Szerintem k*rva gáz. Balesetveszélyes + van, hogy még az elektronikájuk is meghülyül éles helyzetben. [link]
Szóval csak forszírozáskor van gáz, de most minden előzés előtt ellenőrzni kéne, mekkora a töltöttség?
Kanyarban egy balesetveszélyes szitu megoldásakor meg ha épp behülyül az elektronika? Bottal nem piszkálnám ezeket így ebben a formában!530e-nél:
"Amikor egy a sebességhatár alatt 30-cal totyogó kollégát kielőztem a nyílegyenes úton, hirtelen nem húzott úgy az a 113 elektromos ló, mint vártam és alig tudtam 70-re gyorsítani. Viszont amint tövig nyomat a pedált, hirtelen bekapcsolt a benzinmotor és megugrott az autó – így könnyen befejeztem az előzést. Veszélyben nem voltam egy percre se mert kb. 2 kilométerre sem volt autó szemben, de egy pillanatra ijesztő volt, hogy az előzési manőver közepén nem volt ott a várt teljesítmény. Valószínűleg az alacsony töltöttség miatt lekorlátozta az autó a teljesítményt." [link]Volvo V60 PHEV-nél is olvastam már ilyesmit, és gondolom összes többi ilyen PHEV-et érint, aminél teljesítményorientált a dolog, és nem prius kategória.
Tehát előjöhet a probléma országúti előzésnél (ha épp nincs akkutöltöttség, mert teszem azt már a 10. kocsit előzöd darabokban és még nem töltötte vissza az időközben lemerült akksit), előjöhet tiszta elektromos üzemnél alacsony töltöttségnél, hogy az előírt 100 lóerő környéki kakaót sem kapod meg (csak kb amíg kisorolsz majd nesze neked paraszt), és akkor van a kanyarodáskor fellépő probléma, hogy most vajon van-e erő az akksiban h meghajtsa xy tengelyen a kereket, vagy sem, és akkor mondjuk kanyar közepette lekapcsol/rákapcsol...
Gáz az egész, és mai napig nem oldották meg. Mondanám, hogy attól még A-ból B-be kocsinak tökéletesek, de ilyenkor is érhetnek ezek a meglepetések...
-
jpeetr
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
CharlieDrop
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
ők mondták vissza?
(#55079) molnarpeter:
Egyetértek, de miért csak sedanban van PHEV? Lehetne touringba is. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Jobb dolga van a motornak, mintha naponta 1-2 km-re lenne beindítva. Illetve a start-stop rendszerek miatt ezekre már fel van készülve a gyártástechnológia szvsz, sőt, igazából jobb állapotban lesz a motor PHEV-ben, mint egy sima s-s autóban, ha a rengeteg dugózás jellegű nyektetést vesszük figyelembe, amit átvesz a villany. Max falábú userrel lehet gond, de ez már csak spekuláció

-
BeZol
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha F15-öm lenne én sem váltanék másik F15-ösre, de már van G05 pont 1-2 éve (2018/09-hótól látok használtakat, kérdés újkori árhoz képest így 20ezer km környékén mekkora mértékű az árcsökkenés).
De tovább megyek, szerintem még a 2000-res években volt értelme generációnként autót váltani, de azóta nyugodtan ki lehet hagyni egy köztes generációt, hacsak nincs valami must have extra, ami annyira nagyon kell. Pl. 3as kabrió vs 4es kabrió viszonylatban érkezett 35d variáns, ami előtte nem volt kapható, ill. a csomitartóból lenyitott tetővel könnyebb kipakolászni, de apple car play csak facelifttel érkezett azt hiszem. Ismerős 440i-jében ülve + 250km-t levezetve sem éreztem azt, hogy úh, ez nekem kell itt és most, de lehet csak öregszem
, mert egyébként annyival éreztem csak jobbnak, hogy xdrive miatt álló helyzetből és 50km/h alatt lepadlózva tényleg durván betapadt és kilőtt mintha sinen húzták volna, de amikor már megvan a tempó, akkor nem hagy le csak 220 felettől rendesen, addig kb az amit te is mondasz 25d vs 30d viszonylatban.
Ezek ellenére ez az ismerősöm most azon agyal, hogy ha tetszik neki az új 4es kabrió ami hamarosan megjelenik, akkor ő is vált az újabbra mostanit beszámíttatva, de ha meg nem tetszik neki, vesz egy Audi R8 V10 Spyder-t
(utóbbit viszont használtan 30+-ért, érdekes h ennél meg nem zavarja ha használt) -
FIREBLADE78
addikt
-
BeZol
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
És egy 2-6 év közötti használt X5/X6, 5ös-ben nem gondolkodtál?
Oké, hogy új autót tudsz venni, mi is ezt tettük szinte mindig a családban
, de most pl. M550D-t 80+ ezer Euro helyett árulnak 2 éveseket 40-80ezer km-rel 60ezer euroért.
Én ha találnék számomra megfelelő felszereltségűt + színvilágút + motorizáltságút adott típusból, akkor azért erőteljesen elgondolkodnék, hogy megéri-e 2 év alatt az autó újkori értékének közel 1/3-át elbukni azért, hogy első tulaj legyek és én járassam be + társai.
2 autót vettek ismerősi körben 2-4 évesen 80ezer km környékén. Kb. megmondhatatlan (ha még pont az aktuális típus kapható a szalonban is), hogy ez most zsír új vagy 2+ éves. Ezt a saját kocsimnál is tapasztaltam, hogy olyan 80-120ezer km közötti sávig elhasználódás pici nyoma sem látszódott (max kavicsfelverődés), és még az újautó illat is megvolt.A magam részéről 1 esetben lennék úgymond tántoríthatatlan az új autó vételtől, ha teljesen új a típus és most jelenik meg. LCI-set ilyet szempontból nem vennék (bár kiforrottabb a gyártása cserébe).
6os GT-t nem jön be?
(nekem továbbra is az LCI 5ös GT a favorit)
Ford Mustang Mach-E?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ahogy kiveszem ez csak Facelift, nem "új". Bő 3 éve lehet kapni a G30-at, a ciklus felénél járunk, az LCI-nek van ideje.
-
FIREBLADE78
addikt
[link] Új ötös. Remélem szép lesz. X6 vissza lett mondva. Foglalót visszakaptuk. Köszi C. Lehet jobban járnánk egy 5-erel. Valami fasza hibrid akrapovic rendszerrel
-
H.Ezredes
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Chippesem csinálja a szoftveres módosításokat.
(#55068) lali81
Nem értem ezt most. Volt benne olaj normálisan. Én a váltóolajat fényképeztem le meg a diffi olajat. A folyások meg ahol folynak tök általános. A szelepfedélnél az illesztésnél szivárogni szokott az összes ami nincs megragasztva... Az olajszűrőház is tipikus szokott lenni.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
jpeetr
üzenetére
Én biztosan Motul x-cess 5W40-et raknék bele.
Elkészült az F11-is
Teljes vezérlés csere
Nyugvó csapágyak / hajtókar csapágyak cseréje
Hűtőkazetta takarítás
Szívósor takarítás
Hengerfej szívócsatorna koksztalanítás ( diózás )
Olajszűrőház és hőcserélő tömítések cseréje
Váltó olaj és karter csere + első szimering
Motortartó / váltótartó bakok cseréje
Differenciálmű szilent / olaj cseréje
Egyéb alkatrészek cseréje
STAGE 1 ~ 265Le / 500Nm
EGR OFF ( szoftveres ) -
jpeetr
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
de az nem "rossz" neki, mikor mondjuk városban megyek 50el, kimegyek, gyorsítok, és 90nél beindul a jéghideg benzinmotor? akkor honnan van kenés amúgy?
-
jpeetr
aktív tag
válasz
szimi57
üzenetére
Ezeknek az alacsony viszkozitású hibridhez való olajoknak lehet értelme?
0W-20 vagy 0W-16"Az extrém alacsony viszkozitás jelentősége a hibrid üzemben használt motorok jelenlegitől teljesen eltérő használata. Csak így lehet a hibrid autók benzinmotorjainak állandó hideg indítástól jelentősen kopó motorjait megfelelően kenni, valamint megelőzni a túlzott olajfogyást a motorolajok túl korai elhasználódása mellett. Az alacsony viszkozitás elviseléséhez természetesen az autógyártók technológiai fejlesztései is szükségesek."
-
Newlachka
őstag
válasz
dreizwanzig
üzenetére
ncsexperttel szeretnénk majd proramozni, ehhez keresnék tananyagot.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
szerintem a gerince, volt korábban balesete és sokszor panaszkodott rá, valszeg kiújult...
-
M_zolee
csendes tag
Sziasztok!
E36 gyári "fekete" (inkább antracit szürke) tetőkárpitját +ajtókárpitját szeretném újrahúzni.
Tudtok esetleg a gyárival szinte megegyező kárpit anyagot valahol, ill. ismertek olyan személyt, aki profi módon megcsinálná?
Már több helyről is kértem szövet mintát, de sajnos egyik se az igazi.
Köszi
-
freaghill
őstag
Ma voltam a Bimmer Garázsnál, Győrben, egy átvizsgálást kértem, korrektnek tűnik eddig a hely.
-
Newlachka
őstag
Van itt köztünk olyan aki foglalkozik Inpa+ többi program használatával?
-
Chrys_
addikt
Szélvédőcsere ongoing... remélem a sávtartó asszisztens kamera kalibrálás is rendben lesz.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
dreizwanzig
üzenetére
+1, legrosszabb eshetőséggel számolnék, úgyis mindig jön elő valami más is (váltót így pl nehéz tesztelni). Ha sikerül olcsóbban rendbehozni a motor problémát, akkor is esélyes némi plusz költség. Hasonlóan jutottam hibás autóhoz, egyelőre azon nem jött ki minden jellemző probléma, de így legalább van rá némi játéktér a piaci árhoz képest. Nem az eladónak kell szívességet tenni, hogy helyette megcsináltatod, hanem elsősorban legyen valami nyereséged, ami "kárpótol" a befektetett időért cserébe
szintén fullos motorcserével számolnék, nem csak a bontottat cipőkanállal helyére rakni, hanem az adott kódra jellemző gondok kigyomlálásával együtt. Ha a régi bármelyik alkatrésze használható, az csak bónusz, de nehezen kalkulálható, nullának venném. Ha olyan kategória az autó, egy donor jobbkormányos is jó lehet akár, azt motor nélkül eladva (mert ugye otthon bontani nem szabad csak úgy engedély nélkül), tovább tudja billenteni a mérleget, viszont magasabb befektetés több munkával. -
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Drago1
üzenetére
Biztosan van.
(#55038) BMW-M
Látatlanba nem lehet mit mondani.... Szerintem ha így meg van ragadva érdemesebb egy másik motort bele venni. De nyilván előbb ki kell venni szét kell bontani és meg kell állapítani,hogy mi is a hiba. Mindenképpen bőven millió feletti történet ha meg lehet csinálni a motort ha kell másik...
-
H.Ezredes
őstag
Milyen 35i ? N54 N55 E90 F30 ?? Indítózáskor lekattan az önindító ????? Kézzel meglehet tekerni ? Mennyire nincs benne víz ????? Milyen hibát ír a gép stb stb stb.... lehet megragadt motor... Csapágyas motor ami összesült és el se forog lehet bármi így innen senki nem fogja megmondani,hogy mi a baj.....
-
BMW-M
újonc
Sziasztok, Van egy eladó motorhibás 335i.
A motor nem indul nem forog és nincs hűtő víz.
Milyen problémára utalhat a hiba? Hengerfej? De attól még forgatná nem?
Az eladó szerint a diagnosztika nem tárja fel a hiba okát.
Köszi -
H.Ezredes
őstag
-
Vincsaba
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Az alany F10 520i lenne. Hideg indításkor fura csörgő hangot adott ki, én szerintem a kipufogó környékén jön a hang, mintha valami bilincs el lenne szabadulva. Ez a hang hidegen, addig hallatszik, amíg be nem áll az alapjárat a normál mértékre, azonban, ha még ezelőtt még jobban megemeljük az alapjáratot elhallgat. Menet közben szintén hallom minimálisan, ha esetleg pl. alagútban megyek és le van húzva az ablak. Ma voltam vele a márkaszervizben, első megállapításra azt mondták, hogy valamelyik injektor miatt csöröghet. Utána változtatták az álláspontjukat, és azt állapították meg, hogy a turbó geometria tengely csappantyú a hibás-->turbócsere.
Ez az alkatrész szerintetek adhat ilyen hangot? Tényleg turbó csere lenne a megoldás?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
GAthersw
csendes tag
Sziasztok,
Az alany egy 2006 facelift előtti E83 2.0d manual M47TU2 110kW DPF-fel. Egy hete, ha finoman gyorsítok, vagy stabil kis gázállással haladnék 1500-1800 közötti fordulaton rángat az autó mint egy bakkecske. Ha erőteljesebben gyorsítok, illetve felette, alatta nem csinálja.Hidegen-melegen egyaránt csinálja. Illetve mintha kicsit gyengébb is lenne az autó lent, pl. pályán előző kamion, ha kimegy a belsőből 100-nál hatodikban korábban tempomat visszanyomásra sokkal hamarabb vette a lapot az autó.
Hibatárolóban aktív kódok csak a három izzítógyertya (vezérlőt kéne cserélni, de borzasztó szar helyen van, aki oda tervezte remélem egész nap ezeket cseréli) hiba van. Nem aktív hibák: 447B Oxygen sensor, illetve 004530 DDE: Charge-air pressure control, control deviaton van.
Örvénycsappantyúk ki lettek szedve és le lettek dugózva kb. 1 éve, akkor EGR és szívósor is ki lett pucolva. Befecskendezési értékek jók, rail pressure, kipufogó ellenyomás is jók.
Geometria állítás lehet a ludas? De miért csak részterhelésen? Lehet ott nyitna az EGR és az EGR szabályozásnál elmegy a vákum? Ha esetleg valakinek van tippje nagyon köszönöm. Illetve Budapesten jó szerelőt tudnátok ajánlani, ahol nem hónapok múlva fogadnak?
-
Chrys_
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
oké
-
jpeetr
aktív tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
vezérlés probléma minden N47nél van, nem csak 2012-ig
-
CharlieDrop
veterán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
semmi extra, csak néha kigyullad...
(EGR visszahíváson ha nem volt, akkor meg kell nézni, hogy milyen EGR van benne, illetve benne van-e a visszahívási akcióban)
A 2.0TDI-nél is vannak finomságok, ugye tudod?
Amúgy ha a szerelőnek kell említeni a típushibát, akkor rossz szerelőt viszel magaddal... -
Sziasztok, két autó van a kalapban egy A5 Sportback 2.0TDI Manuál váltó 2010 körüli és BMW F30/31 lehetőleg manuál ha lehet, de automatat se mondják rossznak ha minden igaz.
Mire kell figyelni F30-nál van ismert tipushibája amit szerelőnek említsek, próbaúton figyeljünk?
Az N47 lánc probléma ismerős 2012-ig, továbbra is bajos voltaz N47? -
válasz
freaghill
üzenetére
Az anyaga a fontos és a kialakítás. Ahova lehet oda célszerű háromszög változatot venni, az a legstabilabb (vagy több pontosat).
Sok “racing” márka van többnyire azok forgalmazzák.
Ultra Racing, Megan Racing, Dinan, Racing Dynamics.
Én pl ezt venném még, de ez cabrio, más kocsira előre meg hátra célszerű.
Illetve ami fontos, hogy tényleg változik a karakter, van aki ki is vette, mert túlzottan feszes lett a kocsi Neki. -
H.Ezredes
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Szerintem nem annyira. Ami többnél előfordul ,hogy maga a dynamic drive stab rúdból szivárog az olaj. Vagy elöl / vagy hátul. Ha átmegy olyan mértékűbe,hogy rendesen folyik akkor az csere... Nekem minimális szivárgás van elöl de 1 év / 20E Km alatt talán 1x töltöttem rá egy minimálisat( fél decit kb ). Szóval pont nem érdekel....
(#55016) freaghill
Kb mind1. Szerintem felesleges kifejezetten drága neves gyártótól venni.
Pl ilyen: -
Ļantos
aktív tag
Figyeljetek már, e60-ba mindegyikbe kéne legyen a hűtődíszrács mögött ez az automata csiki-csuki? Vagy motor esetleg évjáratfüggő?
-
H.Ezredes
őstag
válasz
chess001
üzenetére
A vastagabb stabilizátor is nagyon jó és ha van rá mód akkor jó ha le tudod cserélni. Nem a cél a toronymerevítőnél kímélés hanem a karosszéria csavarodását / torony dőlését akadályozza. E39-nél akartam még vastagabb stabilizátor rudakat a gyári M-es helyett de miután beraktam a toronymerevítőt már nem érdekelt mert az irdatlanul sokat dobott... E60-nál meg a dinamic drive-ot semmire nem cserélném mert egy sima stabilizátor rúd nem tud olyat csinálni amit a dynamic drive művel..
Egyszerű példa 2 munkatársam és az én E60-am mindkettő LCI öve 30d enyém ugye 35D M futómű nekem aktív kormány dynamic drive-al. Mindkettőnknek a Katona csinálta a gátlóinkat felújított M-esnél jóval keményebbet kértünk futómű mindkettőbe jó ugyan az a felni / gumi méret / gumik is / ugyan akkora nyomtáv szélesítő mindkettőnknek Eibach rugói vannak neki pro kit nekem sportline ennyi a különbség... Megyek az úton és menet közben cikázol az úton érzed,hogy az én autóm karosszériája gyakorlatilag vízszintes meg se mozdul az övében meg érezhetőn dőlsz jobbra-balra ahogy húzod a kormányt. Ennyire sokat számít a dynamic drive. Toronymerevítő erre biztosan rá fog segíteni meg körforgalom tempós kanyarokban is számítani fog ahogy számított is eddig az összes autóba amibe benne volt. Néztünk vastagabb stabilizátorokat bele de 150K-t nem szán rá amit meg is értek amúgy. -
chess001
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nekem amúgy a kanyarban a vastag stabilizátorrúd adott a legtöbbet. M-es volt, de még vastagabb H&R-re cseréltem. A toronymerevítő inkább a tornyokat kíméli hosszabb távon nálam, mert keményebb a futómű is (sokkal).
-
H.Ezredes
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Bármikor belehet rakni. Igazából ha sportosan közlekedsz bemész a kanyarokba akkor érdemes. Egy 316i-re amit bevásárlásra használ az ember arra felesleges. E39-emen mentem egy kört úgy,hogy nem volt bent. körforgalomban tempóval körbe körbe és érezni lehetett,hogy a kanyar külső íve felé dől az autó és én is dőlök kifelé az ülésből. Amikor bent volt a toronymerevítő rögtön utána ugyan ott ez megszűnt nem estem kifelé az ülésből nem dőlt az eleje kifelé érezhetően sokkal sokkal stabilabb lett az autó. Sávváltáskor ( hirtelen sávváltás ) is érezhetően stabilabb jobban irányítható nem dől / nyaklik az autó. E46-ba ugyan ez volt. 3 barátomnak is bent az a E46-ba és imádják + a drit autóba is bent van ami szintén egy E46. cOxeR-nek is mondtam,hogy vennék a Z4-be és megfogadta
Rendelet is egyet majd beraktuk kimentünk az autóval és érezhetően stabilabb / merevebb volt amivel jobban is vezethető lett. Nagyon jó volt de ő maga is leírhatja majd. Ez annak jó aki elve sportosan közlekedik.... Nekünk mind sport rugó van bent egyedi keményített gátlókkal és sportosan is használjuk... -
H.Ezredes
őstag
válasz
Zolom89
üzenetére
Elöl van a hengerfejen. De nem hinném,hogy a csatlakozóval lenne bármi is...
Végre találtam olyan toronymerevítőt ami árban és formára is tetszik semmi csicsa. Előre meg is rendeltem hátulról meg kintről fog érkezni.
Mondjuk nekem eleve nem dőlt a karosszéria úgy a dinamic drive miatt de ez csak javítani fog. Mind 2 E60-ba megy be szóval mindegyikből 2-2-őt rendeltünk. Mindenki felrakta időközben a Haida gumikat felkerült az E91-re az E39-re és a másik E60-ra Mindenki azt mondja,hogy nagyon jó a gumi... Egyik autó se gyári és mindenki tolja is neki nem csak gurulgat így valós tapasztalatok vannak.... E46-ra is megjött a 4 darab az passat-ra is 2 első azok még felrakás alatt vannak. Ez mind csak a család/ barátok így ez mind saját használat nem azért írom mert én ilyennel kereskedek és azért írom,hogy jó csak felhasználók vagyunk.... Tavaly abba a kanyarba ahol a Contival bementem 140-el ugyan úgy megcsinálta Haida is gond nélkül 143-al. 2500Km-t mentem már vele ebben a szezonba és továbbra is azt mondom,hogy jó a gumi....
-
2008-as 177lovas 2es Diesel. Járkáltam vele városba, nem volt semmi baj, aztán lámpátol indulok el, már gyorsítani nem igen tudtam 25km/h tiltott meg jöttek az üzenetek.
igen nekem is az a gyanús hogy 1 perc alatt hogy lehet 120fokos egy Diesel.
elerheto helyen van a vízhőmérséklet jeladó csatija hogy le huzzam, megtisztitsam esetleg változik e valami?
persze nem is akarom így használni, ha nem lesz jó jovoheten szerviz -
Chris0321
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
A dízel elég lassan melegszik, ha 24 óra állás után indította és 1 perc után már gond volt a hőfokkal én nem a ventire gyanakodnék hanem vagy a vízpumpára vagy, hogy belső vízkörön marad valamiért a rendszer már ha van ilyen a motorban. Már ha jó hőmérsékletet mutat a rendszer.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Zolom89
üzenetére
Valoszineleg a jelado lesz a ludas de latatlanba felesleges belemenni jobban. Automentore fel kell rakni az autot es elvinni szerelohoz aki megallapitja a hibat. A esetleg mas problema van pl vizpumpa termosztat stb akkor csak hatalmas anyagi kart okozol ha igy nekiallsz kocsikazni... Szoval automentore fel es irany a szerviz. ( Bar azt nem akarom elhinni hogy 1 perc alatt 120C ezert is gyanus nekem a jelado) pontos tipust nem irtal es se evjarat pontos motorkod....
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Jura Ena 8 kávégép
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Turizmus halott. Csányi nem adta volna meg a hitelt illetve baromság lenne kifizetni ennyit kpben.
Kanyarban egy balesetveszélyes szitu megoldásakor meg ha épp behülyül az elektronika? Bottal nem piszkálnám ezeket így ebben a formában!
, mert egyébként annyival éreztem csak jobbnak, hogy xdrive miatt álló helyzetből és 50km/h alatt lepadlózva tényleg durván betapadt és kilőtt mintha sinen húzták volna, de amikor már megvan a tempó, akkor nem hagy le csak 220 felettől rendesen, addig kb az amit te is mondasz 25d vs 30d viszonylatban.
, de most pl. M550D-t 80+ ezer Euro helyett árulnak 2 éveseket 40-80ezer km-rel 60ezer euroért.
(nekem továbbra is az LCI 5ös GT a favorit)