Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nyilvan a szellesegjelzo igy is marad
Majd mondom a vizsgaztatonak, hogy "jol van az ugy" ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
negro
őstag
válasz
Anubris
üzenetére
Ha a gyuru megvilagitasara a halogen izzot le csereled ledesre, aminek a fenye feher(~6000-7000k) , kekes-feher(~5000k) azzal semmi gond nincs!
Amik ilyen utolag berakott gagyi ledek (E36, E46-ban pl) es total kek, vagy lattam mar zoldet is, na azt buntetik, buntethetik jogosan.
En amugy nem is ertem ez miert jo illetve, hogy ki az a gyenge elmeju aki azt hiszi ez jol nez ki.
Iranyjelzo feheren? Csak sargan!
-
Anubris
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Ha már a helyzetjelző szóba került. A gyári sárga angel eyes-t ha kicserélem olyan izzóra ami jégfehér színben világít azért megbüntethet a rendőr?
Mert korábban azt olvastam, hogy a kéknél volt rá példa, ehhez képest, elég sok autósnál szoktam látni azt is.
Az oldal irányjelző világíthat fehéren?
-
JanR
addikt
Sracok, itt Pesten ismer valaki olyan bmw programozot, aki usa style lampat visszaallit EU style-ra? SOS kene

-
chess001
aktív tag
-
JanR
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
Nekem epp ma csereli Ezredes a jobb hatso kis lengokaromat. Igy kizartnak tartom, hogy egyszerre kellene oket cserelni.
Ha mar irtam: tud valaki gyari bmw alkatreszeket keresni, vagy bontottat? Xenon szintezo szenzorra + z karra lenne szuksegem.. holnap muszakis az auto..
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Azt mondták a futómű beállításnál, hogy nem tudják beállítani, mert első hátsó lengőkarokat kellene cserélni hozzá. Persze Ők is meg tudták volna csinálni...
Tényleg mindegyiket kell egyszerre cserélni? Azt néztem, hogy nagyon változó árban vannak.
Van ezzel kapcsolatosan tapasztalata valakinek?Köszi,
Gyula -
Anubris
őstag
válasz
DonJoker
üzenetére
Szia,
no hát este megtaláltam a használati útmutatóban ha a BC gombbal a service-re rámegyek és abba belekattint akkor feljön számos információ. Köztük a gyertya (spark bulb) is amire azt írta, hogy 90.0000 km. Ez szerintem azt jelöli hogy annyi km-ig jó még. Azért gondolom, hogy jót ír, mert a hátsó és elülső fékek, olaj stb-t is jelzi és nekünk azt mondta a szerelő, hogy a hátsó betéteket olyan 5.000 km múlva cserélni kellene, és a hátső fékekre pont 4800-at ír a gép is.
-
chess001
aktív tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Rá lehet tenni a blokk elbírja, de utána kell menni mindennel. A dugattyúktól kezdve, a hűtésen át mindennel. A gyári vezérlés, gyári injektorok sem elegek már, ha egy erős rendszer épít az ember, kicsit erősebbet meg minek, arra ott az M... Ezért szeretik az M50-est, mert az még egyszerűbb, kevesebb a hibalehetőség.
A japó motorokhoz mindent kapni, BMW-nél meg szinte barkács szinten megy. -
lorcsi
veterán
-
MPowerPH
félisten
Azt nem tudom. Annyi biztos, hogy jo par eve BMW talakozon beszelgettem egy 540i tulajjal errol. Az o autojan kompresszor volt, de az a kompresszor elotte ugyan abban az autoban mar benne volt, egy 28i motorra kotve. Az ok, amiert a 40i volt az autoban, hogy a kompresszor kinyirta nem egesz 500km alatt a sor 6-ot, szimplan kikonyokolt a hajtokar a blokk oldalan.
A 40i mar nagyobb atalakitas utan kerult be az autoba, hogy birja a kompresszort. -
negro
őstag
válasz
Maxell014
üzenetére
Volt egy eloado es szam (passz, hogy kik) amiben volt egy szoveg reszlet, meg pedig: "nem passzol a pofad a karodhoz" vagy vmi ilyesmi
A lenyeg, hogy ha van rajta egy turbo/kompreszor es ~300 lo akkor ok ha ugy is nez ki mint a hasonlo teljesitmenyu M3, tekintve gyarilag nem is letezett M3 Sedan. Szerintem. -
negro
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Ugy tenyleg adni fogja. Viszont varjal mar> ismeros ez nekem... nem volt hirdetve ez, hogy elado? Mintha lattam volna valahol...
-
negro
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Jol tud kinezni persze. E46 -bol amugy letezik is egy, azaz 1db gyari M3 Touring.
A lenyeg akkor gaz ez ha az 20d -
STC Speed
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Utángyártottba nincs vmi jó márka légtömeg?
-
Maxell014
senior tag
A belseje M-es. Megmondva őszintén nem az érdekel, hogy ki mit gondol nekem kell tetszeni-e és ennyi. Nem replikát akarok csinálni, hanem ez a fajta lökhárító nem tetszik. Ezért szeretném azt a fajtát előre hátra amit linkeltem, hogy ilyenre szeretném. Szóval én csak első hátsó lököst akarok szoknyát meg tükröt. Az volt a kérdés, hogy tudjátok-e hol tudom beszerezni illetve felmegy-e a kocsimra ? és a kipu az mekkora átalakítás volna
-
negro
őstag
válasz
Maxell014
üzenetére
Oszinten szolva ha meg Coupe lenne "ok" de sedant ami nem is letezett M3 -kent ordas nagy gagyisag kiveve ha a belso is M3. Mind amellett rengeteg penz. Elso - hatso M lokos, m.hazteto, elso sarvedo ivek, mi tobb hatso is mivel szelesebb, lampa, tukor...
Persze. barimra mutatna * egy E46 Sedan de most komolyan ennek csak tenyleg akkor lenne ertelme ha teljes atepites lenne S54-es motorral, futomu, fekek es minden ami kell. Na es persze csillagaszati osszeg de igy legalabb van ertelme.
Szerintem max M pakett szett ha ra kerul boven eleg.
*

-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Télen teljes felújításon fog átesni külsőleg az autóm. (99-es 323i sedan.) Ahol csak kell ki lesznek javítva a rohadások meg minden hiba és utána újra lesz fújva az egész autó. Most jönne amiben a segítségeteket szeretném kérni. e46 M3 stlye-ra szeretném megcsinálni azaz ilyen külsőt szeretnék neki. Honnan vagy kitől tudnék venni normális minőségű alkatrészeket hozzá ? Illetve ha vennék egy e46 m3 komplett kipu rendszert azt alá lehetne-e varázsolni ? Vagy az nagyon nagy munka ?
Előre is köszi a segítségeteket !

-
r.levente75
addikt
Láttam ma egy patika állapotú 1984-es e30-at. 65k km, mintha most jött volna ki a szalonból. Nem fújt, nem törött, stb. Nagyon szép volt!
-
-
Möhe
addikt
Hangteknika:
E39 ben a BM54-ből megy a jel az erősítőbe, vagy a fejről ? Dension gateway-om van. -
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Ha pendrive-ról szeretnék mp3 számokat hallgatni a kocsiban ahhoz kell valamilyen speciális lejátszó eszközt venni? Vagy pedig elég egy USB-s autós töltőt a szivargyújtóba hozzá?
-
Champ1on
tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nem volt gyenge 184ló-val? Mert én a 193tól is félek hogy nem mozgatja az 5méteres kasztnit
-
STC Speed
őstag
m54 nél hogyan lehet letesztelni,hogy a légtömegmérő rossz-e?
Ha lehúzom róla a csatit és jár tovább a motor,akkor kuka?
-
Champ1on
tag
Sziasztok!
E38 30d(193ps)-ről van valakinek tapasztalata? Jók, és rosszak is érdekelnének.
Köszi!
-
MPowerPH
félisten
Ezredes, ez a 35D mar faceliftes? Csak azert, mert 2012 -es, de mar a 313 lovas motor van benne, amit a facelift kapott meg.
-
Leonardo91
őstag
Mind1 ha esetleg valaki megtud szánni 1 napra egy EU-s lámpával akkor boldoggá tenne

-
JanR
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Majd akkor ezredest megkerem, ugy is megy az auto hozza hetfon

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nekem is állítható az utángyártott bár rendesen még nem volt időm beállítani, de az első kérdés arra vonatkozik, hogy nem szórja jól a fényt.
De az állító pöckös megoldás teljesen rendben van, persze az usa style kérdés, mert utcán én is láttam már e38-ból és e39-ből olyat ami lazán közlekedik vele, bár szerintem csúnya.
-
MPowerPH
félisten
Itt nem megy at az MOT-n. Otthon nem tudom mi van ez esetben. Azert furcsallom, hogy ha atallitja a user a fenyszorot jobbosrol balosra, akkor nem engedik at vele. Itt nem tom milyen indittatasbol, de az egyik ismerosom angolositatta a magyar Suzuki Swift -jet, es neki eleg volt a pockokkel atallitani a fenyszorot, atment a vizsgan.
-
JanR
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Na es vajon akkor az en esetemmel atmengy az auto a vizsgan?

-
krumplikft
csendes tag
Sziasztok !
Használható E36-os 316-ot szerintetek érdemes keresnem 400e körül, vagy ennyiért inkább hagyjam ?
Konkrétan egy ilyet találtam (élőben még nem láttam):
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/316/bmw_316i-10587457 -
JanR
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Ertem, koszonom. De ezt igy kiszurjak a vizsgan

Nalam annyi van, hogy az indexnel van a helyzetjelzo vilagitasom, az em tudom jelent-e valamit. De a lampaim gyariak, xenonosak.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nem tudod atallitani oket balosra?
-
Leonardo91
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Így van
-
JanR
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Milyen az, hogy EU elso lampa muszakivizsga erejeig? Csak mert szerdan az en autom is vizsgazik es gyujtom az infokat.
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném
Europai első lámpát keresek egy műszaki vizsga erejéig
Nagyon fontos lenne
E46 coupe facelift előtti
A többit privibe/ telefonon
Köszönöm -
negro
őstag
Ha jol remlik en is 2.1/2.3-al jarok igy uresen. 4 szemely, hosszab ut, nyaralas eseten szoktam tenni bele meg. 235/40R18
-
STC Speed
őstag
Köszi,srácok!!

-
kenguru99
senior tag
válasz
STC Speed
üzenetére
"Gyári kézikönyvben a guminyomást 2,2 elől, 2,7 re irja hátulra."
Ezek a teljes terheléshez való értékek. Félterhelésig 2.0/2.2 elég.
-
MPowerPH
félisten
válasz
STC Speed
üzenetére
Nyugodtan hasznaljad a Castrolt, ugyan olyan jo a motornak, mint a tobbi. Annyit tudok ajanlani pluszban, hogy nagyobb, nevesebb shop-okbol vegyed, ne az argepen a legolcsobb uzletbol, akkor tuti nem futsz hamisitott termekbe.
negro: Nekem a 28i -be a BMW-s szervizkony szerint is vegig 5W40 volt beletoltve a kezdetektol. Mo.-ra, foleg nyaron kell a 40-es melegoldali viszkozitas, M52-M54 azert termeli a hot.
-
negro
őstag
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
E46 320i 2003
Gyári kézikönyvben a guminyomást 2,2 elől, 2,7 re irja hátulra.
Ez tényleg mehet így? szerintem ez baromi sok hátra
E36 nál volt ennyi gumiégetés miatt 
Másik olajtéma

Most az M54 ben Castrol 5W30 van, gyönyörűen jár a motor,kicsit több mint fél litert kell utánaöntenem 10 ezer km után.
Váltsak 5W40 re?Érdemes? Legtöbben azt öntik bele,nálam az előző tulaj és én is 5W30-at de nincs vele semmi gondom.Köszi az ötleteket

-
Anubris
őstag
Sziasztok!
E90-nél mikor beállítom, hogy mutassa a l/100km-et, akkor ezt hogyan tudom nullázni? Hogy mostantól számolja?
-
-
yanna
addikt
Sürgősen kellett autó, a keret adott volt, meg az elvárás is. Ezekből kellett kihozni a lehető legjobbat. Persze hogy nem volt meglepetés egy lepukkant 600 ezres, sőt a végén volt az igazán kellemes meglepetés, hogy a kereten belül összejött egy sokkal normálisabb autó, mintha a 600-asra rá lett volna költve még vagy 300.
-
-v-
addikt
E46-ot, minimum sor 6-ot. ... kb. 600-800-ig
He? Sor6-os E46, és meg kéne lepődni, hogy ennyiért nem volt normális?

mindegyikre kellett volna legalább 250-350 ezret költeni
Nem tudom, őszintén szólva én úgy számolok, hogy amit 1.8-2.5m -ért lehet venni tisztességeset, a kínálat felső részéből (itthon, kint németeknél bőven 10e eurón túl is van élet, egy jó 330i kópé m pakettel pl.), ezt arra is rá kell költeni, mert olyan nincs, hogy semmit nem kell rajta cseréltetni, plusz kicserélteted a kötelező folyadékok minden tököm, meg preventatív jelleggel még pár dolgot ami nagyon ajánlott, hogy nyugi legyen. És akkor van egy jó autód .. én így számolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd mondom a vizsgaztatonak, hogy "jol van az ugy" ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A lenyeg, hogy ha van rajta egy turbo/kompreszor es ~300 lo akkor ok ha ugy is nez ki mint a hasonlo teljesitmenyu M3, tekintve gyarilag nem is letezett M3 Sedan. Szerintem.