- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem. Mi.
Turizmus halott. Csányi nem adta volna meg a hitelt illetve baromság lenne kifizetni ennyit kpben. -
BeZol
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Amúgy már több cikkben és videóban is említettek olyat, hogy ugye a PHEV-ek sokszor elég jól tudnak gyorsulni, mert az elektromos motor besegít előzéskor. A baj csak az, amikor épp elfogy a nafta egy kikalkulált előzés közepette és hirtelen hiányzik az elektromos motor +100 lóereje... Szerintem k*rva gáz. Balesetveszélyes + van, hogy még az elektronikájuk is meghülyül éles helyzetben. [link]
Szóval csak forszírozáskor van gáz, de most minden előzés előtt ellenőrzni kéne, mekkora a töltöttség?
Kanyarban egy balesetveszélyes szitu megoldásakor meg ha épp behülyül az elektronika? Bottal nem piszkálnám ezeket így ebben a formában!530e-nél:
"Amikor egy a sebességhatár alatt 30-cal totyogó kollégát kielőztem a nyílegyenes úton, hirtelen nem húzott úgy az a 113 elektromos ló, mint vártam és alig tudtam 70-re gyorsítani. Viszont amint tövig nyomat a pedált, hirtelen bekapcsolt a benzinmotor és megugrott az autó – így könnyen befejeztem az előzést. Veszélyben nem voltam egy percre se mert kb. 2 kilométerre sem volt autó szemben, de egy pillanatra ijesztő volt, hogy az előzési manőver közepén nem volt ott a várt teljesítmény. Valószínűleg az alacsony töltöttség miatt lekorlátozta az autó a teljesítményt." [link]Volvo V60 PHEV-nél is olvastam már ilyesmit, és gondolom összes többi ilyen PHEV-et érint, aminél teljesítményorientált a dolog, és nem prius kategória.
Tehát előjöhet a probléma országúti előzésnél (ha épp nincs akkutöltöttség, mert teszem azt már a 10. kocsit előzöd darabokban és még nem töltötte vissza az időközben lemerült akksit), előjöhet tiszta elektromos üzemnél alacsony töltöttségnél, hogy az előírt 100 lóerő környéki kakaót sem kapod meg (csak kb amíg kisorolsz majd nesze neked paraszt), és akkor van a kanyarodáskor fellépő probléma, hogy most vajon van-e erő az akksiban h meghajtsa xy tengelyen a kereket, vagy sem, és akkor mondjuk kanyar közepette lekapcsol/rákapcsol...
Gáz az egész, és mai napig nem oldották meg. Mondanám, hogy attól még A-ból B-be kocsinak tökéletesek, de ilyenkor is érhetnek ezek a meglepetések...
-
jpeetr
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Turizmus halott. Csányi nem adta volna meg a hitelt illetve baromság lenne kifizetni ennyit kpben.
Kanyarban egy balesetveszélyes szitu megoldásakor meg ha épp behülyül az elektronika? Bottal nem piszkálnám ezeket így ebben a formában!