- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyok2
senior tag
Vandit mielott vegleg eldontod a 318 iS-t, menj egy kort egy 6 hengeressel nehogy megband. Nagyon jo auto az iS, de sokat hozzatesz a 6 henger.
-
dragonfx
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
elhiszem mert m-packos.
irtó specko moci az 1,8is kevés volt belőle, mondom versenyautó style..mindne m3 benen csaka moci nem
..vagyis ha anno kérte a tulaj.
1.8as moci 116 ló..ez meg 141...szal nem 8V-s hanem 16V-s akkoriban nagy szó volt.Mert a 2.0ás ból rengeteg van és standardmoci.
pár tipp>>te jó ég 99be e36ba?..ha fedia valóságot mindne nagyon bivaly mondjuk picit drága.
-
Eagl3
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mert az újabb 5-ös BMW-k drágák. Csupán ezért

-
-
dragonfx
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
na nehogyazt mond 22 vagy csak és fitalabb mint én....

God>>a vese volt mikor 2 részből állt keret és belsőrész(ez volt a nagy) és akicis mikor egybe van építve, gyakorlatilag mm-ek a különbségek....ha akarod tudni valóságba nézz meg egy 95 utáni coupét és egy 95 előtti limot..és ki fog tűnni a vese...a coupénél kicsit domború kifelé áll és kisebba keret....amugy nekem nagyvesés de egybe nagyvese van benne

Gézengúz>>akartam már kérdezni sok embertől neketek az kksitok az a kicsi fekte valami ott a bal felső sarokba?ez lenne a gyári akksi?

-
Gyok2
senior tag
Vandit, ha lenyeges a varosi fogyasztas, ne E34-et vegyel.
-
kisninja
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Két féle motorral készültek 20 as meg az 50 es értelem szerüen az 50 es az erősebb, Tegnap amikor jrtam benne van az évjárat mikor cserélték le az ujabb mocira.
Egykis E34 történelem
1988 február Bemutatják az e34-es modellt, ami felváltja a korábbi e28-as típust. 4 féle motor a kínálatban, 520i (M20), 525i (M20), 530i (M30) és 535i (M30), az összes motort 3 utas szabályzott katalizátorral látják el.
1988 március Megjelenik a dízel változat 524td (M21) jelzéssel.
1988 szeptember Bemutatkozik a "top" verzió M5 néven 3,6-os (S38), 315 LE-s motorral.
1989 február Kisebb technikai módosításokat hajtottak végre az 525i, 530i, 535i és M5 modelleken, módosított, hibára kevésbé hajlamos óracsoportot kaptak, és mindegyik modell "mosolygós" lámpát kapott előre.
1990 március Az új négyszelepes motorok megjelenésével (M50 520i és 525i) törlik az elavult 2 szelepes M20-as motorokat a kínálatból, az 530-as megszűnik, de az 535i-t (M30) tovább gyártják.
1990 szeptember 518i (M40) megjelenése.
1991 szeptember Bemutatják a Touring verziót, ami az előző (e28) típusból kimaradt.
1991 október Megjelenik az összkerekes (iX) verzió és bemutatják az új dízelmotorokat (M51) is
1992 május Feltupírozzák a csúcsmodellt, 3,8-as M5.
1992 szeptember Az első facelift, új tükrök, melyek az e36-hoz hasonló designt kapnak, velúr kárpit, és széria vezetőoldali légzsák, evvel egyidőben az M50-es motorok változó szívóoldali szelepvezérlést (Vanos) kapnak.
1992 október Megjelenik a V8-as motor (530i és 540i), mely leváltja az 535-ös idejemúlt M30-as motorját.
1994 május Második facelift, az összes modell nagyvesét kap.
1995 november Befejezik az e34 limousine gyártását, és egyidejüleg átveszi a helyét az e39.
1996 november Véget ér az e34 gyártása a touring modellel.
Lehet hülye kérdés de mit takar a nagyvese ( összes modell nagyvesét kap)
-
MPowerPH
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csak a régebbiek szíjasak, és asszem csak a 4 hengeresek.
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mert kisebb elsőre jobb az.

enyém is szíjas.
drága a biztosításod tesó szerintem.
Vandit a 2.5ös moci 192 lóerős.
-
Vandit.
addikt
525-ös az 177 lovas? Mert hol 200 lovat írnak, hol meg 177-et.

-
Vangelis
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hmm neked miért több? pesti vagy?
-
Eagl3
veterán
-
Vangelis
félisten
b2 ben 9200ft/negyedév
-
kisninja
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Pontosan
Ami faterom mellet szol hogy ö is A0 ban lenne és neki csak ennyi lenne szóval ha idősebb leszek majd akkor kezdem el a saját bonuszaimat gyüjtögetni az a 10k meg jól jön másra is.
Vidéken cserébe nem vagyok eleresztve fizuval.
Kb én is 500 aat szánok rá persze alkut is beleszámoltam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
Nekem is csupa jó.
Első autó, 27 vagyok, bp-i.
Tehát, ha megveszek egy 525-öst 500 körül, akkor lesz belőle durván 700 minden szarral együtt+ ami cserére szorul. -
dragonfx
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
kéne tudni pár adatot rólad, amugy biztositas.hu-n számold ki

én kiszámoltma pesti belváros 25 évvel 2.5ösre 92es 525ire..5éves jogsival, saját nevedre a0ba, első kocsi....35k/negyedév.ettől ne ilyedj meg mert mindne első auto tulaj ennyit fizet, én is innen kedztem.
..és ez nem csak bmw-nél van így..2 haver opelra és skodára is ennyit fizetett elsőre.én amugy 9et fizetke most negyedévre..1x el kell kezdenia saját bonuszt gyűjteni, élet végéig nem lehet más nevén az autoid, ez az én véleményem.
-
kisninja
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
No az a neccesebb. Nagy előnyőm van mert vidéki vagyok BP marha drága.
Nekem asszem kb 23k ra jött ki vagy 25k ra mivel a máv beszart.
De nekem még ez is sokk ezért faterom nevén lesz a bizti igy 15k ba meg is vagyok.
Hiába 23 éves vagyok ezzel az életkorral mindenütt a maximálissat fizetném
Jah én a negyedéves árrat mondtam.
Súllyadő meg éves csak és 2 részre van bontva.
Ha valamit elírtam a többiek majd joorigálnak.első kocsim lesz.
-
kisninja
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Nem nem eszik kevesebbet sőt az 525 120 nál icipicivel kevesebbet is eszik.
Én kiszámoltam az átírási költséget
520 kb 80k 525kb 100k
olyan 20e a külöbség
kb 25k ból teletankolod
A súllyadó ami picivel több de az lenyelhető most nem találom a lapomat amire kiszámoltam.
Előszőr én is 2.0 akartam én is de inkább 2.5 lesz. -
dragonfx
veterán
Vandit az5ösbe gondolkodsz 2.5öst vegyél abba a kasztniba az illik,és tényleg mindnehl írják fogyi ua.
Egy uj autónál is lehet gond nem csak hazsnáltnál..de egy 100as tényleg kell az első dolgokra hogy tud mi vana kezedbe, mindne nulláról indulva.#2031>>de jo eza kis coupé ilyen kell nekem is
mikori?mennyi km van benne?fogyija? 
-
<NewL>
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
azért mert jobban le vannak hajtva a nagy kocsik,meg drágább hozzá az alkatrész
de sztem azt is vedd majd figyelembe ,meg tarcsd észbe ,hogy hagyni kell nem kevés pénzt az átiratásra,meg kb 50-100K kell ha valami baja van(egy olajcsere sose árt,meg a vezérmüszijjal is ha valami gond van sztem a bömbikbe az se olcsó)
nem olyan az autovásárlás ,mint egy újnál,hogy megveszed és minden korrektül megy,nagyon ritka (csak aki öregembertől vette meg garázsba állt végig loool)
sajnálom nemtudok elszakadni a bömbi topictól
mostmár nem bántalak titeket ,legyünk barátok?!
-
Vandit.
addikt
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
akárhogy nézem ez egy max. 8seces gyorsulás 100ra.
BMW001 látom odaraktad neki szóba, majd ha taliztok akkor mutasd meg neki mi az az "auto"...

-
<NewL>
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
Meg kell nézni,így első ránézésre ,hogy fel van optikázva nem biztos ,hogy egy elmebetegé lehetett aki széthajtotta. Haveromnak ilysemi évjáratú E36-ja van,életemben nem láttam volna még ,hogy 4ezer fölé pörgette,az is fel van cuccozva,meg le van festve m3as sárágra.Na az a szin elég jól néz ki
meg egyben van az egész gép
(ja,egyetlen 1x rakta ki a farát,és nekiment egy oszlopnak
pedig jól vezet,lassan biztosan
316ilona
) -
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Az E36 320-as az sor 6-os igaz?
-
kisninja
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ha tehetném xi-t vennék de dritka nagyon vagy nem akarnak tőle megválni.
Egyet árultak de rohadt minden baja volt és igy is 650k kért a tulaja. Nem hiszem nagyon sok baj lett volna a 4 kerék meghajtással. Most a vanos jo vagy rossz ? Hallom innen onnan, hogy ezekkel is van probléma (e34 nél maradva)<NewL>: szép de touring nekem ez nem tetszik, illetve nem hiába ilyen olcsó bömbibe ilyen öreg szériában öncsilkosság dieselt venni. Meghát fentebb van egy kis írás a diesel-ről

-
<NewL>
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az nagyon jó.

De az első se kutya.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Meg ezt is:
"Dizelt vezetni olyan,mint melegnek lenni: ma már sokkal elfogadottabb,de még mindig nagyon szar dolog!!!"
-
God Vazzeg
veterán
Ezt most olvastam:
"Automata egy BMW-be? Legalább olyan nevetséges ötlet, mintha, nem is tudom, hajtott kereket kormányoznánk, vagy ilyesmi."
-
kisninja
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Szia automata kb 0,5-1l tobja meg gyári adatok szerint.
Csak nem ilyen szart akarsz mint én ??
Automatát is lehet sportossan vezeti csak arra kell álítani a váltot.
Ha kell megvan a kezelési könyve 25MB
Én semmiképp nem vennék automatát bár van aki azt álitja hogy mást nem si vezetne miután kiprobálta.
Én csak klímássat vennék.
Elléggé utánna néztem már ennek a szériának, 2,5 és a 2,0 nak nem sok külömbség van a fogyija közt ezért szokták a nagyobbat venni. Motorja elnyühetetlen csak az erősebb M50 motort ajánlom 193 pacival. (1990 március Az új négyszelepes motorok megjelenésével (M50 520i és 525i) törlik az elavult 2 szelepes M20-as motorokat a kínálatból, az 530-as megszűnik, de az 535i-t (M30) tovább gyártják.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk, ha nem megyek 6 hengeressel, akkor nem is tudom miről maradok le.

)