- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Zolom89 #55003 üzenetére
Elöl van a hengerfejen. De nem hinném,hogy a csatlakozóval lenne bármi is...
Végre találtam olyan toronymerevítőt ami árban és formára is tetszik semmi csicsa. Előre meg is rendeltem hátulról meg kintről fog érkezni.
Mondjuk nekem eleve nem dőlt a karosszéria úgy a dinamic drive miatt de ez csak javítani fog. Mind 2 E60-ba megy be szóval mindegyikből 2-2-őt rendeltünk. Mindenki felrakta időközben a Haida gumikat felkerült az E91-re az E39-re és a másik E60-ra Mindenki azt mondja,hogy nagyon jó a gumi... Egyik autó se gyári és mindenki tolja is neki nem csak gurulgat így valós tapasztalatok vannak.... E46-ra is megjött a 4 darab az passat-ra is 2 első azok még felrakás alatt vannak. Ez mind csak a család/ barátok így ez mind saját használat nem azért írom mert én ilyennel kereskedek és azért írom,hogy jó csak felhasználók vagyunk.... Tavaly abba a kanyarba ahol a Contival bementem 140-el ugyan úgy megcsinálta Haida is gond nélkül 143-al. 2500Km-t mentem már vele ebben a szezonba és továbbra is azt mondom,hogy jó a gumi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest