- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Bármikor belehet rakni. Igazából ha sportosan közlekedsz bemész a kanyarokba akkor érdemes. Egy 316i-re amit bevásárlásra használ az ember arra felesleges. E39-emen mentem egy kört úgy,hogy nem volt bent. körforgalomban tempóval körbe körbe és érezni lehetett,hogy a kanyar külső íve felé dől az autó és én is dőlök kifelé az ülésből. Amikor bent volt a toronymerevítő rögtön utána ugyan ott ez megszűnt nem estem kifelé az ülésből nem dőlt az eleje kifelé érezhetően sokkal sokkal stabilabb lett az autó. Sávváltáskor ( hirtelen sávváltás ) is érezhetően stabilabb jobban irányítható nem dől / nyaklik az autó. E46-ba ugyan ez volt. 3 barátomnak is bent az a E46-ba és imádják + a drit autóba is bent van ami szintén egy E46. cOxeR-nek is mondtam,hogy vennék a Z4-be és megfogadta
Rendelet is egyet majd beraktuk kimentünk az autóval és érezhetően stabilabb / merevebb volt amivel jobban is vezethető lett. Nagyon jó volt de ő maga is leírhatja majd. Ez annak jó aki elve sportosan közlekedik.... Nekünk mind sport rugó van bent egyedi keményített gátlókkal és sportosan is használjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendelet is egyet majd beraktuk kimentünk az autóval és érezhetően stabilabb / merevebb volt amivel jobban is vezethető lett. Nagyon jó volt de ő maga is leírhatja majd. Ez annak jó aki elve sportosan közlekedik.... Nekünk mind sport rugó van bent egyedi keményített gátlókkal és sportosan is használjuk...