- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chris0321
veterán
válasz
CharlieDrop #51197 üzenetére
Biztos nem arra, hisz azt mindenki tudja, hogy a gumi nem örök életű és egy idő után kezd tönkremenni és ilyenkor cserélni kell.
-
Newlachka
őstag
válasz
whitezo88 #51191 üzenetére
m43-nál valahol folyik a vízem.összes cső ok,most volt tágulási tartály,hűtő cserélve,víz nincs a kocsi alatt,de kb egy hete ment bele egy liter víz,de most randomba dobálja be a kevés víz jelet.Hőfok beáll középre,fűtés van rendesen.el lenne repedve a blokkom?furcsa hangja nincs,olaj nem vízes,fordítva sem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
kemalboy01 #51190 üzenetére
Nekem M43-on akkor szokott ilyen csinálni ha ereszt a rendszer, levegős. És utána ez vagy az el is reped, el is folyik a maradék víz is. Közel 10 év alatt mindig ez volt, és 3x cseréltem eddig tartályt, és gyakorlatilag minden csövet a motor körül 1x. Előtte mindig jöttek ezek a jelzések.
-
kemalboy01
tag
Hűtúvíz jeladó mennyire gyakori,hogy rosszul mér? (e46 m54b22)
Elvileg tele van pálcika szerint,de kb 2 naponta előjön a lámpája 1-2 percig aztán elalszik.A szintjelző pálcika gondolom nem mér rosszul szépen kilóg kb 1 cm-t a betöltőnyílástól.(Hideg motornál néztem természetesen) -
Ļantos
aktív tag
Nekem 360ezerig volt meg, dadogó alapjárat meg ilyen olyan szabályzó motorok hibái végig jelen voltak, a vezérlés feszítői, megnyúlt lánc hibák szintén. Nem jó motor az, ha nem nyomod neki elmegy 7 literrel ha meg már 130 körül mentem vele akkor 11-12 is lecsusszant, ami már sok.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Chris0321 #51176 üzenetére
Halkan jegyzem meg, hogy volt egy 1.8-as tsi motoros kocsim amibe a gyári vékony olaj helyett vastagabbat kezdett el rakni a szerelőm és utána nem kellett sose utántölteni az általam tartott tízezres csereperiódusok alatt. Nem értek hozzá egyáltalán mi miért van, ez egy tapasztalat, valószinüleg nem is minden motor reagál rá így.
-
Jules_HUN
újonc
válasz
molnarpeter #51180 üzenetére
Jövőhét hétvégén lesz időm megpróbálom.
Szerelőmnek adtam ki, hogy csinálja meg ,de azt mondta nem lehet mert nem jó a fej... -
Vaze
őstag
En mar vissza is szivom,azt amit irtam errol az autorol!
Csak 17.000 km van az autoban,de mar a BMW szervizben van az auto!!
Szegenykem,nem tudja hogy hol is vannak a sebessegek!!
Ha meg is talalja,akkor az, egy jo nagy utesel egybe kotve teszi azt!!
Bmw szerviz,hivott tegnap,hogy naluk ezt meg nem csinalta,de egesz hetvegen tesztelni fogjak az autot!Vicc ez az egesz! -
Jules_HUN
újonc
Sziasztok,
a kérdésem E39-hez kapcsolódna. Adott nekem egy 1997-es 523i facelift előtti BMW. Úgy vettem meg,hogy az első lökhárítója M-packettes. Benne van a M-packet ovál alakú ködfényszóró és a csatlakozójuk nem egyezik, tehát a m-pacekttes ködfényszórót nem tdutom csatlakoztatni az autóhoz.
Nincsen valami átalakító amivel ezt tudnám orvosolni? Vagy bármilyen megoldás?
Előre is köszöm a segítségeiteket!
-
szimi57
őstag
válasz
Chris0321 #51176 üzenetére
Szerintem senki sem írta, hogy a túlzott olajfogyasztást sűrűbb olajjal akarja kezelni. Egy versenycélra kifejlesztett olajat dicsérgetek, aminek a mellékhatása az olajfogyasztás visszafogása. Mondhatnám úgy is, hogy ez hab a tortán. Akkor is ezt az olajat használnám, ha nem lenne számottevő olajfogyasztásom.
-
chess001
aktív tag
Csak a vicc kedvéért: Mint a Z8, amiben S62B50 motor van a 10W60-assal, arra az M-es motorra gondoltál?
Értem, hogy azért írtad, mert azt gondoltad az egész témára vonatkozott volna, de a fórummotor ilyen, hogy csak 1 Válasz gomb van, ami 1 üzenetre vonatkozik, nem tudni, hogy üzenetfolyamra gondol e valaki.
Olvasd el, mint írtam: nem a dízel vs 10W60-ra írtam, ahogy a Válasz gomb használatából is kiderülhet, vagy a válaszomból is, hogy csak az utolsó hülyeségre, ami a LADA motor vs 10W60 nem való a BMWbe! -
CharlieDrop
veterán
amúgy, csak belevauzzak, a dízelek általában nem olajevősek, és igazából az M54-en kívül se nagyon. Van pár N-es motor ami eszi, de azoknak más bajuk is van.
Dízelbe azért nem tennék 5w40-től eltérőt, mert nehezen fog bemelegedni, lévén kisebb a veszteséghő (van olyan dízelmotor amibe 0w20-a gyári olaj).
M54-be sem tennék 10w60-at, mert ha csak azzal nem eszi, akkor az legfeljebb tüneti kezelés, persze ha mondjuk driftre van használva, vagy valami olyanba ahol indokolt a nagy hőtermelés miatt az más, de hétköznapokra, ahol nagyobb rész hidegmenet van, nem túl bölcs lépés a "vastagabb" olaj... -
aero.
veterán
válasz
chess001 #51172 üzenetére
Nem motorkódról beszéltem, hanem M-ről mint M divíziós motorokról. A lényegen nem változtat, ami az, hogy dízelbe nem teszünk 10W60-at, innen indult az eredeti beszélgetés, erre válaszolt szimi57, hogy ő M54-ben (asszem) használ olyan olajat. Ha így sem érted, nem tudok segíteni rajtad.
-
szimi57
őstag
válasz
Chris0321 #51160 üzenetére
Nem épp a Ladára, hanem az M3, M5-re gondoltam. A 10w60 teljesen szintetikus olajok minőségi versenyolajok. A kisebb olajfuratokkal nincs semmi gond, mert az olajkenés nem szabadeséssel müködik, hanem szivattyúval. A sürübb olaj hamarabb célba ér, mert nem szökik el olyan könnyen az illesztési hézagoknál, mint a higabb olaj. A szivattyú ugyan azt a mennyiséget szállitja, nem kevesebbet. Részemről nem az olajfogyasztás a lényeges, hanem a kenés minősége!
-
KAMELOT
titán
válasz
SeniorTilla #51151 üzenetére
Enyémben váltó olajcsere +2x mosás +munkadíj 500€, amit pár évente csinálsz 1x.
-
chess001
aktív tag
-
Chris0321
veterán
válasz
chess001 #51163 üzenetére
Ha gyári ajánlás az az olaj, az oké de nem erről volt szó. Jelen esetben viszont arról, hogy az olaj fogyasztást akarja ezzel csökkenteni. Egyrészt van egy bizonyos szint ami még elfogadott, másrészt ha normálisan akarja valaki csinálni akkor nem az olajat cseréli le hanem utánajár miért fogy jobban mint kellene. Pl. szelepszár szimering csere, olajlehúzó gyűrű csere ha kopottak. De persze én nem értek hozzá, hisz te leírtad.
-
aero.
veterán
válasz
SeniorTilla #51161 üzenetére
Ugyanaz a váltó, itt a 7G Tronicot használták ebben az időben. Bementem a service desk-hez, bemondtam a rendszámot és hozott mindent, ezt szeretem itt. Unokatesóm a Toyotától szeretett volna gyári lambdaszondát, elhajtották, hogy nem adják ki még a cikkszámot sem, ha nem velük szerelteti be.
-
-
aero.
veterán
válasz
SeniorTilla #51158 üzenetére
2011 évvégi, már faceliftes.
-
-
szimi57
őstag
válasz
Chris0321 #51156 üzenetére
Nem kell félni a teljesen szintetikus 10w60-as olajoktól. A gyártó azért nem ezeket propagálja, mert az olcsóbb, kevésbé terhelhető olajok is megfelelnek utcai használatra, ha rendben van a motor. Akkor van gond, ha a gyári előirás 10w60 és helyette beleraknak 5w30-at.
-
aero.
veterán
válasz
SeniorTilla #51153 üzenetére
C350 CDI
-
-
aero.
veterán
válasz
SeniorTilla #51151 üzenetére
Én tegnap vettem meg hozzá mindent a kereskedésben. Így gyári minden, 10 liter olaj, tömítés, szűrő, új csavarok, sallangok. 56k ez így egyben, erre majd még jön munkadíj. Maga a váltó szerintem 80-ból meglesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest