Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaze
őstag
Faztam kicsit,feltekertem 22-re,nem jott a meleg...Mondom ilyen nincs,aztan felkuldtem 28-ra,akkor sem jott a meleg
Azt a vegen rajottem,hogy be is kellene ''inditani'' azt az autot hogy meleget adjon
Igen,ebben is csak hatso radar van/volt (mert mar vissza vittem)[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
Elso muszaki vizsgan van + fekolaj csere.
Williams Bolton BMW.
Harom ev alatt,most adtak eloszor csere autot,meg is lepodtem,mikor rakerdeztek hogy kell e csere auto
Mindig azt mondtak hogy,sorry de nincs szabad autonk.MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
Ma reggel egy ilyen jarganyt ''dobott'' nekem a kedves BMW,(termeszetesen csak addig,meg az en autom naluk vendegeskedik)Eletem elso full elektromos autojat probalgathattam.
Maga az auto nem tetszik,de vezetni,haaat hogy is mondjam woow,nagyon eros,furge,nem gondoltam volna.Orulok hogy kiprobalhattam egy elektromost is...MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz szabi325 #59452 üzenetére
Mert nem tud mast irni!Senki nem hiszi el,hogy csak a hozzaszolasokat gyujtogeti szerencsetlen!Mas topikokban is ossze vissza firkal sokszor,azt sem tudja mar hogy mit ir sokszor!
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz FIREBLADE78 #59218 üzenetére
Jobbulast kivanok!
-
Vaze
őstag
válasz Anaren91 #58760 üzenetére
Te nagyon tudod,hogy mihez van es mihez nincs kozom.Okoskodni nem szoktam.
Jaaa,ertem mar hogy miert kaptam ezt,hisz te vagy az a szaguldozos,aki tolja neki mint a barom
Nyugodj meg,nincs semmi baj,inkabb vezess ovatosan,es megmarad a jogsidMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz Puma K #58758 üzenetére
Azt meg nem tudom,Juliusban kezdjuk a szalonok felkereseset.
Nekem a lenyeg az,hogy minimum akkora csomagtere legyen,mint a jelenleginek.
Minimum 2 literes diesel,es automata valto legyen (mar nem szeretek valtogatni)
Nezegettem,Merci,Audi,Skoda,Seat,Bmw sem kizart.Juliusban valoszinu mar megtudom mondani a kivalasztott autot.MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz ittakary #58734 üzenetére
''figyelj olvassuk a hozzászólásaidat, nagyon menő gyerek vagy így is, nem kell még nyújtani a BMWs arcot mert már lassan nincs hova, nem kell ezt a 4henger dumát nyomatni, mert rohadt idegesítő mást sem olvasok a FB csoportokban, csak ezt hogy divat szidni a 4 hengert, és már többen azért figurázzák, mert ugyan fingjuk nincs miről beszélnek, nem ültek benne, nemhogy volt nekik, de azért nyomatják ezt a nagypofájú szöveget, mert azt olvassák mindenhol hogy ez a trendi, ez a menő''
Ennek az embernek irhatsz barmit,csak a sajat hulyeseget irja allandoan.Sokszor azt sem tudja hogy mit ir!Mondom en csak a hozzaszolasai szamat noveli,azert irogat ossze vissza mindent!!
4 hengeres az neki nem auto,nekem peldaul tokeletesen megfelel!
De arrol meg mindig nem irkal,hogy mikor fogja a szarat felujitani,allandoan mas dolgaival van elfoglalva
Egyszer mar eltunt ebbol a topikbol,eltunhetne ujra,nem hianyozna senkinek![ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz KAMELOT #58543 üzenetére
Miert?Mi a baj azzal,ha valaki hitelbol mukodik?Vagy esetleg te fogod vissza fizetni a hitelet?Te mindenbe beletudsz szolni,kicsit soporgetned kellene a sajat hazad tajan is szerintem!Kicsit mar olyan,mintha csak azert firkalsz ossze vissza minden hova,hogy gyujtsd a felesleges hozzaszolasaidat!Eleg unalmas vagy mar.Mindenkinek megmondod a nagyot.Inkabb arrol irkalj,hogy mikor lesz kesz az allitolagos kemeny autod,amit mar vagy 50 x ellkezdtel felujitani,de kozbe soha nem csinaltal meg vele semmit!Foglalkozz a magad dolgaval,es ne oszd az eszt masnak!
-
Vaze
őstag
KAMELOT kollegaval miujsag van?Nagyon reg lattam erre fele,megvan mar a generál?
-
Vaze
őstag
válasz drlovi #54255 üzenetére
Szia!
Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek topicot ajanlanam,ott tuti tudnak segiteni neked.MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz molnarpeter #54236 üzenetére
8 sebesseges Steptronic
-
Vaze
őstag
válasz geree@bl #54226 üzenetére
Szia!
2018 November ota hajtom,kb 1 honapja kapott,egy vadi uj valtot (gariba csereltek) 22.000 km utan.
Valtom egyszeruen megbolondult,ossze vissza valtott + hatramenetbe kapcsolva,olyant utott,azt hittem kiszakad a motor.Miutan kicsereltek,es ellmentem az autoert,megkerdeztem,hogy mi is volt a baj,aztmondtak,hogy nem tudjak.Nem talaltak meg a hiba forrast Es inkabb kicsereltek a valtot.
Ezt leszamitva,nem volt mas problema!
Csak a gondolat,mivan ha ezt a gari lejarta utan csinalja
Nem keves penzben lenne,egy valto csere!MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz SeniorTilla #51321 üzenetére
Latom nem erted,de nem is baj!
Es bocsanatot kerek,hogy en buta,nem 2 RR el irtam
Orulok,hogy neked csak ez jott le!
Maradok tisztelettel!MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz Chris0321 #51315 üzenetére
Hat ha neked az ciki,akkor gyere ki Angliaba,itt majd fogsz latni igazan ciki dolgokat,hogy ki,mit es hogy szallit az autojaval,pedig itt kint az Angolok nem szaral gurigaznak,(ha erted mire gondolok....)es megis lehet latni eleg cifra dolgokat az utakon is!
-
Vaze
őstag
válasz SeniorTilla #51313 üzenetére
De most komolyan,miért lenne nevetséges?Attol,hogy valakinek ilyen autoja van,az nem azt jelenti,hogy akár tele lehet pénzel is!Hisz tudod,egyszer fent,egyszer lent vannak az emberek!Másik meg az,hogy ha megtudja oldani,azt hogy a vásárolt cuccot hazavigye,plusz költség nélkül,akkor miért ne tenné meg?Ezek szerint te,mindenért fizetsz,még olyan dologért is,amit amugy saját magad is meg tudnád oldani,extra költség nélkül!Gratulálok neked
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
En mar vissza is szivom,azt amit irtam errol az autorol!
Csak 17.000 km van az autoban,de mar a BMW szervizben van az auto!!
Szegenykem,nem tudja hogy hol is vannak a sebessegek!!
Ha meg is talalja,akkor az, egy jo nagy utesel egybe kotve teszi azt!!
Bmw szerviz,hivott tegnap,hogy naluk ezt meg nem csinalta,de egesz hetvegen tesztelni fogjak az autot!Vicc ez az egesz![ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Szerintem jo auto,nekem egy 220d xDrive Sport Gran Tourer van,8 sebesseges,ez 190 lovas,nagyon furge,es nagyon szeretem.Annak ellenere is,hogy ezt a tipust sokan nem tartjak ''Igazi'' BMW-nek November ota van nalam,0 km -el hoztam,azota 16.000 km ment bele,eddig minden rendben van vele!
-
Vaze
őstag
válasz chess001 #45104 üzenetére
Te idetlen,te kezdted meg a masik haverod!Reszemrol tema lezarva!
BMW001 Tokom se mereget ,olvasd vissza,szerintem nem en kezdtem.Nalam nem szokas leszarozni mas dolgait,de sajnos masnal igen.Sajnalom hogy megmutattam ebbe a topicba az autokat.[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz Skimaster #45063 üzenetére
Hali!
Koszi a hozzaszolast,de ha kicsit jobban elolvastad volna,eljutott volna a tudatodig az amit irtam,megpedig ez:
''az én szépségeim
A lenyeg,hogy a tied szepchess001 Az lehet,de igazabol fingod sincs arrol,hogy ez a ket auto nekem igazabol mennyibe van.
Kicsit segitek neked,bar semmi kozod nincs hozza: NEMSOKBA[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Engedelmetekkel,az én szépségeim
Bmw[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz MPowerPH #44964 üzenetére
Hali,én igazábol,egy csöndes olvasoja vagyok e topicnak.
Ahogy olvastam eme hozászolásod,ahogy fényezed a volt autod,persze ez mind szép és jó.
De ahogy eljutottam ahoz a sorodhoz,hogy.. Mondanom sem kell, jol is jart, a mai napig tartja az uj tulaj velem a kapcsolatot, es halas, hogy nem egy vodor csavart adtam neki el.
Egyből megakadt a szemem azon,hogy nem egy vodor csavart adtam neki el!!
Ezzel egy időben,beugrott az is,hogy par hozzászolasal feljebb,ezt irtad..:De ettol meg mindegyik egy vodor csavar, mar par evesen.
Szal akkor most ez hogy is van?Most akkor mindegyik BMW egy vödör csavar,vagy csak azok amik nem a te birtokodban voltak?Üdv..: Zoli
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz MPowerPH #44277 üzenetére
''Nem is mennek at, ha szivargas van. Ha folyik a lengescsillapitobol az olaj, akkor is bukta. Ha folyik a valtobol, motorbol, akkor is bukta.''
Angliaban,jelenleg £25- £35 egy muszaki vizsga.De vannak olyan vizsgaztato allomasok,ahol ha megtoldod ezt a szereny 35 fontot még 15 fontal,akkor igenis ellneznek a hibak felett,tudom mert en még mindig itt elek kint vagy mar 13 eve.[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz szőröscica #42241 üzenetére
Direkt olyan autot szerettunk volna,asszony pajtival,amibe kenyelmesen belehet szalni (magassabb mint egy ''sima''szemely auto (egeszsegugyi okok miatt)Amugy az X1-et neztuk eloszor,de nem tudom megmondani hogy miert,de az nem igazan jott be nekem.
-
Vaze
őstag
válasz KAMELOT #42232 üzenetére
Szerintem nem kicsi,ultem benne,eleg kenyelmes is,sport ulesel kertem,mondjuk amit kiprobaltam abban nem sport ules volt,de ugy is kenyelmes volt.Amugy en 176 cm magas vagyok + 92 kilo kb.
H.Ezredes
Sajnos full fullosra mar nem telik,de az alap extrak benne lesznek, + kertem elektromos tukroket,mert ugye az alapbol nincs benne...[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Szeretnem kerni a velemenyeteket,egy 220d xDrive Sport Gran Tourer 190 lovas autoval kapcsolatban,valaki tud rola valamit?Automata 8 speed,2018-evjarat.
Valaszokat elore is koszonomUdv..: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest