Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz CharlieDrop #44199 üzenetére
Ezeknek az autóknak nagy hányadában szar a turbó... Egyszerűen elfáradnak 150-200E Km környékén és lehullanak... Sok szerviz ezekre szarik és meg se nézi a turbó tengelyének állapotát pedig ennél a típusnál ez szükséges mivel ha teljesen szétmegy és ömlik be a motorolaj szépen felpörög a motor....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
CharlieDrop
veterán
-
H.Ezredes
őstag
válasz molnarpeter #44192 üzenetére
BMW szinten egy sufni fos..... Lehet egy 800Kg-os suzukiba jó vagy vagy régi passatba de BMW-be egy ipari hulladék....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Skizz
addikt
Totalcaros cikkre reagálva; 2006-os 530d is érintett lehet ebben a tűzveszélyességben?
-
MPowerPH
félisten
válasz molnarpeter #44192 üzenetére
Tenyleg nem hallottam meg rola, foleg nem BMW -s viszonylatban.
Don't Tread On Me
-
Bencus88
nagyúr
Értelek, és köszönöm a kimerítő választ. Mióta autóm van, egyre többet próbálok figyelni és kérdezni, de ezen a területen nem vagyok annyira jártas, de el fogok vele beszélgetni. Megpróbálok türelmesebb lenni, csak nálam ez nagyon kínos téma, szeretem ha az autó rendben van, tudom ezzel lehet csak ártottam neki, de palacsintát lehetett már sütni a régin, nemrég hoztam el a kereskedőtől.Valószínűleg ez egy ideiglenes megoldás lesz, aztán ha anyagilag úgy állok, akkor megy majd a csere. Mennyire drágák ezek a minőségi betétek? Én durván 110-et fizettem és mindenhol ki lett cserélve tárcsak betét koásjelző.
-
cOxeR
Ármester
válasz Bencus88 #44189 üzenetére
Nem is ez a gond, egy dolog, hogy nyikorog, de milyen a fékhatás, mennyire lesz az a betét tartós... kétszer veszel egy ilyen márkát, mint pl egy gyárit... és akkor már nem is drasztikus a különbség árban.
Lehet találni jó alternatív márkákat mindenben... de azt többnyire tömegek használják ami adja az egésznek a "garanciáját".Én 3 hónapja akarok leömlőt csináltatni, de a jó szakik elfoglaltak... van aki januárra adott időpontot, van akinél még lehet beférek idén, többnyire nem unatkoznak azok akik tényleg jó munkát végeznek. Ráadásul, hogy ne legyen garanciális reklamálás ilyen sípolás és egyebek miatt élből kerülik az ilyen alkatrészeket.
-
Bencus88
nagyúr
Most jól elbizonytalanítottatok Nekem a megyébe őt ajánlották, sajnos annyira nem értek hozzá, így rábíztam, mondták nagyon precíz és ügyes. Plusz senki nem tudott fogadni csak 3 hétre rá és már nagyon kopottak voltak.
A videó az durva azért ennyire nem vészes csak minimálisan hallgatható lassú tempónál.
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz Bencus88 #44185 üzenetére
Te jó isten..... Ez a baj... Igazából azzal a szerelővel van a baj aki ezt berakja és azt mondja ezt használd.... Biztos jó helyen van ott olajcserén is ? Ha ilyen féket rak be milyen szűrőket használ..........
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Van egy 316D e90-em. Nemrég voltam féktárcsa, betét fullos cserén elöl hátul, eltelt egy kis idő, és jobb elől lassú tempónál 20-30 illetve lágy fékezésnél, néha kanyarodásnál hallok, nyikorgást. Felhívtam szerelőt, azt tanácsolta, hogy vasalgassam majd jó lesz, lehet a betét kicsit odaér, de nem múlik.Esetleg lenne ötletetek? Vagy több idő kell ennek míg beáll? köszi -
H.Ezredes
őstag
Te most miről beszélsz ? Az EGR hűtőről vagy a szívósorról ? Mert a szívósor még rendben,hogy retkes és takarítani kell de azt EGR hűtőnél ez NEM NORMÁLIS Az EGR hűtő belülről maximum fekete kormos lehetne... Ez belül a lamelláknál fekete kokszos trutyis eltömődött.... Szivárog a hűtővíz amitől egy massza lesz a EGR belseje illetve el is tömíti ki is gyújtja stb... Ráadásul erre van visszahívás..... Egyrészt azért kellene ezt kicserélni mert erre van visszahívás másrészt baleset / életveszélyes / ha ránézésre se látod,hogy ez el van durranva akkor baj van..... Érdekes módon megnéztem másik 5-10 pont ugyan ilyen EGR hűtőt bontós barátomnál egyik se volt ilyen eltömődött masszás lerakódott retkes fos DE EGYÉBKÉNT NEM IS LEHET CSAK KORMOS !! Persze azok nem is voltak eldurranva..... Szóval ezért kellene cserélni MERT EZ NEM NORMÁLIS De a saját autódon ha te is eldurrant EGR hűtővel járnál gondolom azért az zavarna vagy ha nem legrosszabb esetben kiégne....
[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
Tévedtem, ha akar a BMW is tud szép hangot csinálni a V8-ból:
850A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
FIREBLADE78
addikt
Én sem tudtam,hogy mi az a egr. Csak mondták,hogy van visszahívás az autóra és majd megnézik. Ha kell kell csere vagy vmit programoznak. Mondom ok. Engem ez nem érdekel. A legtöbb vevő is lefossa ott a márkaszervizbe,mert azt hisszük jó kezekben van a gép. Aztán kiderül,hogy mégse?! Na mindegy. Vak is aszonta majd meglátjuk.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #44172 üzenetére
Nem ennyire fekete-fehér... kocsit vezetni tud, de azt nem tudja, hogy amit vett azzal mit kell tenni, hogy üzembiztos legyen? Vagy legalább nem néz utána... Szerintem minden műszaki cucc, igényel valamennyi szakértelmet és tudást a felépítést illetően.
-
cOxeR
Ármester
válasz dellfanboy #44171 üzenetére
Lehet.
Ennyire nem gáz, csak nem értem miért kell közvetlen odaállni mikor hegyekben a hely. -
FIREBLADE78
addikt
Figyu érthető az érved. De mivel a legtöbb vásárlónak fingja sincs,hogy egy alkatrészt mikor kell cserélni vagy hogy kell e és normálisan viszi a kva szervizbe a kocsit,de ott leszarják,mert jóvanazúgy,akkor is én vagyok a hibás? Ez a gyár,szerviz felelőssége. Tessék oda menni reklamálni.
[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
Múltkor sorban álltam vhol, és 2 csóka beszélgetettem mögöttem.
Végig arról ment a duma, hogy xy eddig milyen jól járt, mert már a 4.-5. kocsinál jár, használta 1-2 évig mindegyiket, nem költött rá semmit, majd minimális vagy 0 közeli bukóval továbbadta...
A másik csóka pedig csak rázta a fejét, hogy neki meg sajnos mindig kellett költenie a használt kocsijaira, és mindegyikkel 150-200ezres bukóval kellett kiszállnia, mert megállt alatta a kocsi, és muszáj volt szerelni rajta...
Elvileg használt audi-bmw-ről volt szó...
Hibátlan autót miért is passzolna el az ember? Inkább leéli, szívjon vele a másik, de még az is tovább tudja leélni, aztán vki a sor végén nagyon szív -
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #44166 üzenetére
Meg persze, de aki esetleg megveszi ezt a kocsit, teszem azt 30 ezer múlva és a tulaja ezzel nem foglalkozik? Érzed azért ezt a dolgot ugye? Valaki szívni fog ezzel... és ez a hozzáállás... nem visz előre.
-
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #44165 üzenetére
uhh, visszanéztem a fotókat amit tavaly csinált Ezredes, ez az f31 állapot nem is olyan vészes
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
H.Ezredes
őstag
Ez is milyen szép volt..... [link]
Az a meleg a sztoriban,hogy egy 2014-es F31 ahol az EGR hűtő a kérdéses módon lehalt csatolom a képeket :
Ezzel az EGR hűtővel bement a Budapest Motors-ba ahol elhajtották,hogy EZ TELJESEN NORMÁLIS és ,hogy erre aztán nincs visszahívás.... Mondtam ezt nem hiszem el úgy küldtük el azonnal csere kell egy másik ez kuka.... Mondtam én bevinném és hozzávágnám a szervizvezetőhöz..... Tegnap pedig szívósort vittek egy N47N-re mert beolvadt.....
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz szőröscica #44156 üzenetére
851 beugro es 24x150k atszamolva. Az nem elerhetetlen vegul is.
A szomoru hogy egy 508 1.6T 110k, 607e beugroval, akkor mar kinek nem kell az m2?
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Gondolom jókora önerő is kell hozzá, hogy utána havi 400 fontért lízingelhesd a kb. 50 ezer fontos autókat.
cOxeR: nyilván, aki ilyeneket lízingel melós bérből, az tankönyvi példa lesz a The Millionaire Next Door-ban az ilyet ne csinálj, ha vagyonossá szeretnél válni fejezet alatt.
-
cOxeR
Ármester
Na ja kint... nekem kettő piacvezető vállalkozásom van az adott területen és nem fér bele se a lízing se az, hogy 8 órába versenyképes fizetést adjak valakinek... pedig lelkem rajta heti 7 napot dolgozok.
Nem jo munkapiacon vagyok... vagy nem jó országban.
Amugy Audi helyett kapott M4-et... azért az nem ugyanaz. -
aero.
veterán
Be is baszna ha M-es csereauto helyett egy Hunyadi i20-at kapna
Amugy szvsz nem elerhetetlen. Itt angliaban kb havi 140ert kapsz RS3-at vagy M2-t. Az egy atlagos szoba lakber havonta. Ha szulokkel lakik az emberfia, akkor nem tetel egy fizikai melos fizubol sem. Es sokan nyomjak is igy. 2 ev mulva meg csere masikra.
-
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #44151 üzenetére
Hozzánk ügyfél is jött a napokba, de “csak” kölcsön kapta míg a 4 karikása el nem készül.
S3-al volt a tesó. Még ment is a beszélgetés a BMW-s megítéléséről és hogy audis az egész család.
Z4-el voltam épp azért kezdődött el a beszélgetés erről.
Mondjuk az is megér egy misét mikor valaki csere kocsira M4-et kap. -
KAMELOT
titán
válasz FIREBLADE78 #44151 üzenetére
Sok embernek van lízingje, így nem csoda, hogy elterjedtek. Múltkor a westend-ben M1 is láttam. Most nézem használtan is a legolcsóbb 39 000 euro. Ezeknek elment az agyuk!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
Newlachka
őstag
válasz FIREBLADE78 #44142 üzenetére
ha kiderül,hogy ki lesz az legyen kedves jelezni, inteni,kiáltani,és dobom a képet
-
Gsx-rr
veterán
-
cOxeR
Ármester
Ja igen ígértem egy kis videót én is...
Vimeo -
chess001
aktív tag
Ennek is rossz hangja van, sőt még csúnya is, de azért eléggé kéne:
Z3A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
negro
őstag
válasz CharlieDrop #44095 üzenetére
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
válasz mr_kickass #44098 üzenetére
Style 86 ? Ez is E39 felni? Nem lattam meg 39-en, nem rossz a 82 se csak Y forma az nem kell. Arra ott a BBS
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
KAMELOT
titán
Hát a hangja ugyan az csak itt jobban odalép neki!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
chess001
aktív tag
válasz lali81 #44106 üzenetére
Nekem az egész kocsi nagyon tetszik, de én nem mertem bevállalni, már 10 évvel ezelőtt sem. Mondjuk a hangja az pont fasorban sincs egy hemi-hez képest...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
FIREBLADE78
addikt
Legszebb,hogy egy emailt vagy hívást nem dobnak,hogy bocs megkéne nézni az egrt,mert kigyulladsz vagy sem. Amikor vittem szervize akkor mondta,hogy hát megnézzük ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest