Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
válasz r.levente75 #29797 üzenetére
Szia!
Valami jó minőségű olaj,és 10W40 4 liter, plusz egy pár deci ,azt már a nívón látod mikor van maxon az olajszint
-
Isual
veterán
-
Isual
veterán
válasz r.levente75 #30397 üzenetére
Nagy kedvencem ez a típus, az igazi klasszikus BMW, ami hatalmas sikert hozott a gyártónak. Napi használatban lesz?
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
válasz r.levente75 #30399 üzenetére
Nem semmi. Vigyázzatok rá!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
MPowerPH
félisten
válasz r.levente75 #31199 üzenetére
Csondben megjegyzem, hogy nekem 1,5 evvel idosebb ugyan ez a szeria, es 3 ev, es 66.000 km alatt soha nem tortent vele semmi hasonlo, az izzito elektronikat(26k), es a jobbos lampamoso fuvokat(20k) leszamitva. Bar a vezeto oldali ajto fogantyujan tenyleg elkezdett lejonni a gumirozas, ezert ugyelek ra, hogy ne fogdossam. De ez az osszes hasonlo koru autot erinti, sajnos.
Szoval nem olyan veszes, nem kell megijedni. Inkabb minosegbeli problemak vannak, ami a BMW sara. Pl. SOHA ne vegyetek BMW fele diamond cut felnit. Egy hulladek, forintot nem er. Korrodal, es a javitasa majdnem megfizethetetlen, arrol nem is beszelve, hogy csak egyszer restauralhato, utana mar porfesteni kell, amivel el is bukja az erteket.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
CharlieDrop
veterán
válasz r.levente75 #31499 üzenetére
6 hengeres m52-n nincs gyújtjáselosztó...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Speeedfire
félisten
válasz r.levente75 #31788 üzenetére
Nyilván, de nem mindegy, hogy olyan, mint egy S8 vagy mint egy passat.
H.Ezredes: Konkrét nincs, egyelőre csak a terepet mérem fel, hogy melyik kocsi miért/miért nem tetszik. Ezekkel szemezgetek. Árban nem a teteje, de nem is alja. Előtte nyilván teljes átvizsgálás szervizben. Nem akarok nagy buktatókat már az elején.
brickm: Ezek egész jó árak. A kopókat is megnézem majd unix-on.
A jelenlegit se szervizbe hordom, de egy nagyon jó és főként megbízható szerelőhöz szoktam vinni.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
haddent
addikt
válasz r.levente75 #31825 üzenetére
Holnap elhozokbegy 320i e36 ot. Atrohadas sehol, minimalis felszini, tenyleg minimalis, keresni kellett kemenyen. Nem fustol, sajat labon jott nemetorszagbol, mindene full gyari, gyari m pakett, 230ezer km elvileg meg valos is lehet. Coupe, felbor, napfeny. Motor szep siman jar, huz mint allat. Nemet rendsamos szoval benne lesz 900ba mire nevemen nyugszik. Futomu szar uton se csattog kopognfeszes halk szep fasza. 9.5" szeles 17" es kerekekkel
Beteg, nagyon varom, jonakntubik, jo helye lesz mert midnen foldi jot megkap. Remelem inkabb azert koltok ra mert akaroo, nem mert kell
-
yanna
addikt
válasz r.levente75 #31947 üzenetére
Ma már nem, újabban vannak első kerekesek is. Pl.
-
szőröscica
addikt
válasz r.levente75 #32279 üzenetére
Szép, de nem megyek el megnézni. Magánszemélynek tűnik, de masszívan megtekerte az órát: [link]
Megspóroltam magamnak egy utat.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz r.levente75 #34018 üzenetére
Szintén. Illetve a család első autója egy e21, hosszú garázsban állás után elkezdtük üzembe helyezni. 2 év múlva lesz 40 éves, jó lenne arra újra róná az utakat.
-
sfefe
addikt
válasz r.levente75 #34020 üzenetére
Milyened van? Alkatreszt honnan szereztetek hozza?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
JanR
addikt
válasz r.levente75 #34023 üzenetére
Nagyon szép autód van
-
JanR
addikt
válasz r.levente75 #34025 üzenetére
A belsőről is van fotód? Megoszthatnád velünk igazán.
-
sfefe
addikt
válasz r.levente75 #34023 üzenetére
Szep. Azt hittem 21-esed van.
-
sfefe
addikt
válasz r.levente75 #34028 üzenetére
Hat sajna igen....nem is tudom hol fogok majd keresgelni. nemetbol nem lesz olcso.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz r.levente75 #34020 üzenetére
Számszerűsítve 13 évet állt garázsban, akksi és néhány összetevő feltöltése után pöcc röff-re indult. Lesz vele munka nem kevés, de idő és lehetőség adott, na meg a szenvedély. Most épp szereztem hozzá bőr üléseket, szerencsére lehet hozzá kapni alkatrészeket még.
Én e30-om 2 év múlva tölti be a harmadik x-et, de napi használatban teszi a dolgát, nagyon szeretem, téli nagy mínuszokban sem érezni hogy bizony benne van a korban. -
aero.
veterán
válasz r.levente75 #37816 üzenetére
Engedj le belőle, keverj hozzá még fagyállót és mehet vissza, utána mérés megint. Arra figyelj, hogy tiszta legyen a lavór/edény, amibe engeded. A "gyorsan"-t nem tudom mi mire érted, semmi baja nem lesz a motornak, miközben kiengeded a vizet. Csak ne járjon, nyílván.
-
kenguru99
senior tag
válasz r.levente75 #37818 üzenetére
A hűtőkön általában van leeresztő csap. Használd azt és akkor nem kell csövet levenni. Hogy jött ki az a -15?
-
aero.
veterán
válasz r.levente75 #37818 üzenetére
Melegítsd fel üzemi hőfokra, had keveredjen rendesen és utána mérj. Szerintem -25°C-nál kevesebb nem kell.
Leeresztő csap híján más tészta, ha nem akarsz fröcskölni, akkor engedd le mindet.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz r.levente75 #38287 üzenetére
Neked is!
-
majnkopf
tag
válasz r.levente75 #39967 üzenetére
Én sem vettem meg.. de azért kíváncsi lennék ki az aki megveszi. másrészt pedig sokkal nagyobb üzlet lenne belőle, ha 10e/db körüli áron adnák..szerintem akkor az emberek vennék is rendesen (bár lehet nem hazai piacra vannak ezek az árak szánva )
-
majnkopf
tag
válasz r.levente75 #42929 üzenetére
Én sosem értettem, hogy a leírásnál kiket akarnak átverni.. aki "ért" hozzá úgy is levágja a dolgot aki meg nem annak felesleges leírni. Gondolok itt arra, hogy:
-jéghideg klíma
-takarékos fogyasztás (a 2.2esem eszik 10.5t városban a gyári adat erről 11l, bár nem tudom mire lesz az autó, de fogyasztáshoz képest sovánka a 18 igazából)
-rozsdamentes és az is marad sokáig
- pótkerék, emelő nem volt használva
- gyári cd-s rádióvagy csak arra mennek, hogy minél több szöveg legyen ott alul és annál komolyabbnak tűnik a hirdetés? lehet ettől függetlenül, hogy szép és rendben tartott az autó, de én rákérdeznék miért adja el. ebben az ársávban (1.1-1.3)már találni nagyobbat is 46os bömiből ami nincs lerúgva.
[ Szerkesztve ]
-
kenguru99
senior tag
válasz r.levente75 #43422 üzenetére
Sokan hisznek ezekben, de. Azt azért nem árt tudni, hogy az autógyártók és az olajgyártók is tiltják az adalékok használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest