Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi325
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani ajánlott/megbízható szervizt osztómű olajcserére Budapest vagy környékén?
(E90 330d xDrive) -
szabi325
tag
Tud valaki esetleg olyan Bluetooth-os OBD adaptert ajánlani ami minőségibb mint a pár dolláros vackok de működik vele a Carly for BMW (és nem 50 euró mint a carly-é ) ?
Igazából csak az olajhőfokot akarom néha nézegetni, illetve Carly-ban a DPF-et. (E90 LCI 330d) -
szabi325
tag
Egy ismerősöm 120d E87 2007/02 -ban szeretnénk Xenon izzót cserélni mert az egyik már alig ég.
A kérdésem hogy milyen foglalatú kell bele vagy ezt honnan tudnánk megállapítani? A lumenet D1S -et mond, viszont pl a ledison.hu pedig D2S-t...
Előre is köszi a segítséget! -
szabi325
tag
válasz Szobby.G #43950 üzenetére
A Chemical Guys termékek nagyon jók, de picit drágák, ha olcsóbb de jó minőségre gondoltál akkor még próbáld a Sonax cuccokat, ebből kaufferben jó árak vannak (vagy Metro áruház), illetve már Auchanban is van pár terméke pl az Xtreme felnitisztító 2500 Ft-ért best deal.
-
szabi325
tag
válasz SeniorTilla #45898 üzenetére
Jaja a casco az valami fantasztikus ötlet, nagynehezen találsz egy jó példányt megveszed, karban tartod, ellopják, kapsz valamennyi pénzt és kezdődhet előlről minden...
[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz BUZZLGHTYR #45908 üzenetére
akkor már vehetnél egy sor6 3.0d -t is ami szintén elmegy pályán 6,5-7 ből mint a véhat tádé...
-
szabi325
tag
válasz Zolinho1026 #47917 üzenetére
Szerintem az üzemanyag minősége lesz az ok.
-
szabi325
tag
válasz SeniorTilla #48017 üzenetére
A Waze egy határ fos Ha átmész a határon a gyári navihoz van TMC meg RTTI, szóval nem a BMW van elmaradva hanem az ország és/vagy az itteni márkaképviselet mert nem fizetett elő a frekire
-
szabi325
tag
válasz Silent77 #48047 üzenetére
Amit kínából rendeltem nekem sem működött annyira rossz minőségű volt amit olyan 30 dollár körül árultak.
(Nekem is uk volt a borítékra írva de kínai cucc volt az egész)
Innen rendeltem jó minőségűt (ez lengyelből jön).
Tök jól megy vele az INPA, Rheingold stb de utólag belegondolva szerintem jobban jársz egy carly-s adapterrel meg ahhoz a free vagy tört appal.[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
Sziasztok!
A képen megjelölt helyen kopott el a gumim nem pedig a mintás résznél... a gumis szerint ez "tipikus bmw betegség" és azt állítja hogy nem szükséges a futóművet állítani.
Valaki járt már így?
A gumi amúgy 4 éves és olyan 65ezer km van benne defektűrő Pirelli Cinturato P7 225/45 R17.
Illetve ezek csak a hátsók, az elsők sokkal jobb állapotban vannak , 330d E90 LCI 2010 xDrive.
Megemlítettem a gumisnak hogy xDrive és nem kellene-e mind a négy gumit cserélni, erre azt mondta hogy elég 1 tengelyen azonos legyen illetve hogy mind a 4 defekttűrő legyen. Esetleg Ezredes ezt tudnád validálni hogy ez így nem vágja haza az osztóművet? -
szabi325
tag
Egy haverom az F10-ére szeretne M packet lökösöket. Valakinek van tippje honnan lenne érdemes beszereznie?
-
szabi325
tag
Az enyém 2010-es 245 lovas és Euro 5. Egyszer írtam a BMW magyarországnak hogy mikortól Euro5 de ezt a választ írták:
"Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a környezetvédelmi besorolást a motor típusán, gyártási időszakán kívül az adott gépjármű felszereltsége, sőt első forgalomba helyezésének országa is befolyásolhatja, így általános érvényű információt nem tudunk e téren adni, kizárólag egy adott gépjármű alvázszám alapján való beazonosítása után lehetséges a központi adatbázisból lekérni a vonatkozó adatokat."[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz SeniorTilla #50617 üzenetére
Pont ezt akartam írni hogy a felpakolt plüss állat mennyiségére gondolva , valami női tulajra most melegítettek rá 4x áron 1 liter olajat (amit akkor is eladnak ha nem kell bele tölteni egy decit se de a vevő meg fogékony a dologra)
[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz Chrys_ #50780 üzenetére
Ha még szép a fényszoró búrád és nem matt inkább ne polírozd mert leszeded a gyári UV védő réteget, és évente polírozgathatod fel mert folyton befog mattulni.
Szóval ha még szép inkább kezeld le ezzel évente 1x és nem kell polírral hozzá nyúlni... (vagy havonta valami jobb minőségű hard wax pl fusso 12 month) -
szabi325
tag
válasz FIREBLADE78 #55758 üzenetére
Én már csináltattam 5-öt (sajnos olyan főútvonalon járok ahol folyton sóderes kamionok járnak... ) egyik se repedt tovább javítás közben, mondjuk nem is melegítették hanem tesco parkolóban a mester megfúrta a repedés 2 végét és feltöltötte a műgyantás ragasztóval mint a legtöbb normális szélvédő javítós és ennyi...
Jobb minőségi ragasztók UV fény hatására megkötnek régen volt olyan h a fickó belülről öngyújtóval melegítette de azokat kerülni kell...[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz windlord #56310 üzenetére
Az baj mert ott kellene lennie, de ha ide beírod a VIN -ed ez is megmondja a színkódot:
https://www.mdecoder.com -
szabi325
tag
válasz FIREBLADE78 #56507 üzenetére
Ahol a motorrad van ott a mini kereskedés is, amikor mentem motort nézni a minis részen sikerült parkolni
-
szabi325
tag
válasz FIREBLADE78 #57232 üzenetére
Mi lett a megoldás?
-
szabi325
tag
válasz Anaren91 #57258 üzenetére
Ha rossz az IBS szerintem az dob hibaüzenetet amit szerelőnél kitudsz olvastatni.
Hány éves az akksid? Az enyém 10 évet bírt (ez szerintem korrekt) amúgy ha már szar az akksi az a hidegebb időben jön elő mert még nehezebben tudja tartani a feszültséget. Ha Start Stop-ot is használod akkor az még jobban gyilkolja az akksit (hiába AGM). -
szabi325
tag
válasz Anaren91 #57261 üzenetére
Amúgy rákéne dugni egy gyári szoftvert pl Rheingold vagy INPA és az megmondja hogy milyen akksi van regisztrálva (amivel gyárilag kijött az autó) mert így tippre az előző tulaj cserekor ezt nem csináltatta meg (cserénél be kell állítani hogy új akksi van benne és mekkora vagy ha váltás volt ah vagy agm/non agm tekintetében akkor programozni).
Úgy tudom pl ha gyárilag AGM volt benne és simára cserélik az az akksi halálát okozza mert mindig emelt fesszel tölti amit a sima akksik nem nagoyn bírnak.
Amúgy enyém E90 30d és nincs benne start stop de van valami "fékenergia visszanyerés" feature és az miatt gyárilag AGM el jött ki... -
szabi325
tag
válasz Anaren91 #57319 üzenetére
Legálisan ha nyitsz egy szakszervizt gondolom akkor tudsz hozzájutni .
Amúgy ha CIC-ed van akkor az ENET-el kitudod olvasni az 1b fájlt és tudsz generálni magadnak FSC kódot térkép frissítéshez, de jól írták előttem amúgy F szériához jó.
Amúgy Rheingold E90 hez is jó szóval gondolom E60 hoz is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest