Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz csaba951 #3487 üzenetére

Csak azt nem értem, hogy akkor miért a fake accountoktól félnek. Elvégre ha fake regisztrációval küldök pénzt, akkor visszavonáskor nekem kell bizonyítanom, hogy tényleg én vagyok az, aki és én is megszívom, ha nem tudom igazolni magam. Szóval az én oldalamról is necces, mert kétlem, hogy ha a Paypal meglátja, hogy Guy Fawkes visszavont pár dolláros tranzakciót az unverified accountjából, amihez még bankszámlát sem társított, akkor túlzottan készséges lenne.

Viszont, ha én vagyok John Smith New York-ból, vagy Kovács Béla Budapestről, akkor baromi egyszerű dolgom van, mert míg a Paypal szemében van egy verifikált accountom (azaz teljes mellszélességgel kiáll mellettem), addig az átbaszott emberek kezében van egy név és egy e-mail cím, amivel ebben az esetben nem mennek semmire. Ellentétben ha Weiszmüller-Csókáshegyi Poindexter néven anyakönyveztek, akkor tökmindegy, hogy Mucsajröcsögén vagy nagy Budapesten élek, akkor is megtalálnak és betoncsizmával alszok a Duna mélyén, ha túl sok embert vagy akár csak egyetlen nehézfiút baszok is át.

Új hozzászólás Aktív témák