Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
kisscsabi682
üzenetére
Akkor amit 0,02 alatt váltottál át, azon most masszív veszteséged van! De hát ilyen a bányászélet!

Én hagytam inkább LTC-ben, de amikor lement az árfolyam 0,011-re akkor nem volt természetes a mosolyom. Most persze örülök!

-
kisscsabi682
csendes tag
válasz
csaba951
üzenetére
Csaba természetesen LTC-t bányászom és azt váltom bitcoinra már a kezdetek óta.
Én nem minden áron bitcoint akarok bányászni. Még ilyen nyereséges soha sem volt az LTC bányászat mint ma.
Még a villanyszámlát számolva is bőven nyereséges.Ha 35 forintos szervertermi villannyal számolok, akkor kb.2 000 Forint a havi villanydíj és 350 000 Forint a havi kereset 15 800 Ft. egy 7770-es kártyával.
Természetesen egy gépben több kártya van és a gép amúgy is csinál valamit... De ha csak erre tartasz egy gépet akkor 4000 forint a fogyasztás. -
csaba951
veterán
válasz
daniel31
üzenetére
Olvasd el ezt:
#3591 csaba951Azóta annyi változott, hogy GPU-val egyáltalán nem éri meg, még ingyen árammal sem. Szó szerint fillérekért menne csúcsra járatva a géped egész hónapban. Ha nagyon akarsz bányászni, akkor irány az LTC! Fórumban az első 6 hozzászólást olvasd át! Egyébként ezzel se fogod magad halálra keresni... Ahhoz legalább tavasszal el kellett volna kezdened bányászni valamelyiket!
-
butch3r
senior tag
válasz
daniel31
üzenetére
először is olvasgasd át ezt a forumot. rá tudsz keresni arra a szóra, hogy bányászás, miner stb és a vonatkozó hsz-eket elolvasni.
Továbbá javaslom ezt is elolvasni:
[link] bár a gpu bányászásra vonatkozó rész már kicsit elavult, hisz azzal nem éri már meg bányászni. hogy miért? megtalálod itt a forumba.

-
htc07
addikt
Ha van valakinek feleslegben 1-2 block eruptere (usb) korrekt áron, fogadom a privát üzeneteket

-
butch3r
senior tag
Es megvan a 900$, van esely is 1000$re is iden igy boven

-
válasz
atee_13
üzenetére
Itt van, melyik mappa/fájl mit takar Multibit tárca esetén: [link]
Bár elég az xyz.wallet-et elmenteni, de azért exportálhatod a privát kulcso(ka)t, amiket kinyomtatva papíron is tárolhatod azokat.
Az xyz-data mappában már a backuppok vannak, de nem foglalnak sok helyet, szvsz érdemes lehet elmenteni azokat is.
Üdv -
atee_13
őstag
MultiBit -et használok vettem btc-t meg is érkezett. A kérdésem az lenne, hogy xyz.waltet file-t másoljam át "mindenhová" vagy minden mappát és filet, hogy mentést csináljak? Mert ha jól tájékozódtam akkor ha elveszik az xyz.wallet akkor bukó az is ami rajta van.
-
Vektast
aktív tag
De most tényleg mi ez már, valamelyik multimilliomos valami Fontas nevű faszi felvásárolt minden BTC-t BTC-e.com, így az ára felment a picsába. Pedig pont ezen a héten akartam volna kipróbálni hogy BTC-e-n megveszem olcsón és BTCchina-n meg drágán, már be is szerveztem egy kínait aki segített volna. Tegnap még 20%-os eltérés volta két platform között ma már csak 4%, Ugrott a nagy nyereségem..
Remélem stabilizálódik ott a helyzet, gyorsan eladja ott minden btc-jét és vissza áll a rend. -
-
KNC most hirdette ki a Neptun fantázia nevű minerét. Ez csak jelenlegi ügyfeleknek limitált számban érhető el:
Neptune is our first 20nm product and will be shipping in Q1/Q2 of 2014.
The stats and performance that we can release today are
Minimum 3000GH/s of hashing speed that 3TH Over 5 times the speed of our first Jupiter release
(we reserve the right to increase this as we get closer to shipment)
A 30% reduction in watts per GH
Based on the existing Jupiter design (See photo, however this may change as development progresses)
Shipment begins in Q1/Q2 of 2014
Bitcoins first ever 20nm miner bought to you form the company who shipped the first 28nm bitcoin miner
Limited batch of 1200 units,
Existing customers only can buy at this price other batches will be released later to non-existing customers at a higher price.
These items will be on sale for two weeks at this price or until it has sold out whichever comes first
Payment for this product is bitcoins and bank transfer only.
All refunds will be refunded in dollars and you can refund up to shipmentMindez potom 9.995 USD

Hát nem tudom, nem jöttem tőle tűzbe. Ez jövő március-április környékén mostani számítások szerint, ha 7-8 BTC-t vissza tud hozni, akkor sokat mondtam.
Ami az egészben nem kóser, hogy kizárólag BTC-vel lehet fizetni, ez most ugye olyan 10-11 BTC-be kerülne.
Én egyelőre kivárok, van pár napom dönteni, de szinte 100, hogy nem ugrok bele. Ez a 10-11 BTC addigra érheti a mostani ára sokszorosát is, akkor meg csak ennyit tehetnék:
-
-
Vektast
aktív tag
Mi a fene folyik BTC-e.com-on???
Elszálltak az árfolyamok a bús-fenébe... 
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
NVC se semmi..eleg brutal dolgok tortennek most bitcoinon kivul

-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Bezony..1hete meg amikor en is neztem akkor 0,7 ert is lehetett vasarolni.Az mas kerdes,hogy ki vesz nagyobb tetelben "noname" coint ami semmire se jo.

bolbatiku: miket kuldtel el?
-
butch3r
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
mi történt? wao, de jó, hogy vettem pár ltc-t

-
-
Dexar007
veterán
Minden arfolyam elszallt..ltc,nmc,ftc,nvc

-
ha venni szeretnék btc-t vagy ltc-t akkor hogy tudok a legegyszerűbben? Mert eddig akárhol próbáltam csak banki tranferrel lehetett pénzt befizetni ... valami paypal, kártyás fizetés vagy skrill-nek jobban örülnék ...
-
Vektast
aktív tag
Mitől függ a gyertya hossza? pl btc-e.com-on
-
xTREem
tag
Sziasztok, tudnátok abban segíteni, hogyan lehetne minimális mennyiségű (0.04x) BTC-t forintosítani?
-
ignorant
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=G314jRumV_8
Bitcoin in the News - A Video Compilation
bolbatiku: webwallet-re gondolt sztem
-
LLam
senior tag
Uraim!
Nem tudok btc-t küldeni! Már szétolvastam az agyam, de nem megy

Olvastam, dust-ról, feltettem a coincontrolos kiegészítővel ellátott klienst, ami 0,014 btc-t javasol fee-re kifizetni, de azzal sem tudok utalni.
Valaki?
szerk: pywallet-tel gondoltam kiszedem a privkey-t, de most olvasom h a drága kliens minden utaláskor új addresst készít, amihez a pywallettel privkey-t is találtam..
-
Viszont pontosan emiatt szoktuk mondani, hogy abból az összegből ha BTC-t veszel, általában ugyanott vagy, vagy még jobban is jársz, közben nem idegeskeded magad szét hogy mikor jön meg a gép, nem kell félni tőle hogy tönkremegy. És tudsz tőle aludni, mert a btc walletnek nincs hangja

-
Manson
csendes tag
egyébként a megéri nem éri story-t könnyű félreszámolni, mert a kalkulátoroknál alapból az árfolyam növekedés 0%ra van állítva. Amennyiben az nagyjából követi a nehézség emelkedését, akkor "pénzednél vagy".
pl. én márciusban rendeltem egy gépet, az most jött meg nemrég ( BFL labs ). Viszont a jó hír, hogy közben az árfolyam is 800$ lett, így azért nem termel rosszul..bár aludni nehezen tudok tőle. A rezsicsökkentés miatt a kitermelés is gazdaságosabb lett ! ( nem viccelek : ) )
-
ignorant
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
pump and dump.
-
Mégis csak kijött a cikk és felment a PPCoin..
-
bolbatiku
tag
válasz
ninjacat
üzenetére
Először nekem is hihetetlennek tűnt, örülök hogy neked sikerült realizálni.
Azért lett így kitalálva hogy minél nehezebb legyen követni egy-egy tranzakciót.
Ha a bitcoin címeden 10 bitcoin van amiből átutalsz nekem 1-et, a maradék 9 pedig visszakerülne az eredeti címre ahogy azt logikusan várnánk, akkor bárki láthatja hogy a címedről kifizettél nekem 1 bitcoint, te pedig megkaptad a visszajárót, tehát egy külső szemlélő látja mennyit költöttél, melyik címre, követni tudja a pénz útját.
Így viszont, hogy a kliens mindig új címet generál a visszajárónak, csak annyit lát egy harmadik személy hogy egy címre utaltál 9 bitcoint egy másikra meg 1-et, de nem tudja eldönteni hogy melyiket költötted el valójában, és melyik a visszajáró.
-
csaba951
veterán
Add meg ebben az adatokat, és látni fogod a szomorú jövőt te is: http://bitcoinwisdom.com/bitcoin/calculator
-
kb 2 hetente nő a nehézségi szint, hogy mennyivel azt nehéz megjósolni (attól függ hogy mennyi erőforrás kerül be a hálózatban közben). Nem ritka manapság a 40%-os növekedés sem. Az általad linkelt kalkulátor is mást fog mutatni kb 5 nap múlva emiatt (akkor lesz a következő váltás, bár szerencsére "csak" 10-20%-ra saccolják).
-
GIJoe
addikt
válasz
Vektast
üzenetére
tehát akkor rosszul gondoltam a kalkulátor alapján 685$ havonta, (áram ingyen céghez beviszem kész) márciusig havonta h jött ki ez az egzakt szám?
-
GIJoe
addikt
Van aki bemert vállalni mondjuk egy ilyen "38GH/S bitcoin miner" kockát? Bevallom nekem azaz félelmem hogy bedöglik, mi van a garanciával....

-
Aki be van regisztrálva btc-e-n keressen, sürgősen! Köszönöm!
-
ninjacat
tag
válasz
bolbatiku
üzenetére
"Importálod a papírtárcán lévő priv kulcsodat a kliensbe (itt a Multibitbe). Van rajta 100 bitcoin. Ha ebből átutalsz nekem 1 bitcoint, mennyi marad a papír tárcádon?
Semennyi, mert a bitcoinokat csak egyben lehet elkölteni. 1 bitcoin jön az én címemre, 99 meg jó esetben visszamegy arra a címre amiről utaltad, de a klienstől függ hogy mihez kezd a visszajáróval. Van olyan kliens ami új címet generál a .wallet.dat fájlodba és oda utalja vissza a maradék 99-et."Ez elég durván hangzott első olvasásra, de úgy tűnik tényleg így van.
Ma a qt klienssel utaltam egy pici összeget egy tőzsdének, hogy lássam megérkezik-e.
A blockchainon nézve a tranzakciót döbbenten látom, hogy az összes maradék összeget a qt kliens fű alatt elutalta egy tök ismeretlen címre. A konzolon dumpprivkey cím és szépen kiadta az ismeretlen címhez tartozó privát keyt. Az a durva az egészben, hogy a kliens nem szól róla, hogy másik címre utalt, nem is a címtárból vesz ismert címet, hanem gyorsan csinál egyet, de ezt nem jelzi sehol hanem szépen megtartja magának, és az összesítésben azt füllenti, hogy a maradék pénz ott csücsül a kiindulási címen.
Namost ha az eredeti cím privát kulcsának ismeretében nagy megnyugvással kitöröltetik a wallet dat, gondolván, hogy a maradék pénz továbbra is a kiindulási címen van, akkor az szívás a köbön.
Tehát ha valaki minden tranzakció után törölni akarja a wallet.datot akkor jól vigyázzon rá, hogy a számláról mindent elutaljon ne hagyjon rajta semmit, vagy törlés előtt dumpolja ki az új címet amire a maradékok mentek és annak privát kulcsát és írja ki?
Az miért van, egy címről nem lehet ténylegesen az egyenleg töredékét utalni? -
ninjacat
tag
válasz
gyuszi78
üzenetére
Ha csak a címet tudják azzal nem sokra mennek, vagy a pass-t is megszerezték?
Btc-s géped sose add ki a kezedből!Egyszer vettem egy új vinyót egy számtech bótban, beteszem a gépbe és egy cég cuccai voltak rajta.
Az újonnan vett vinyóm annyira volt új, hogy 2 évet ment egy cégnél... -
-
Lace99
újonc
Hello!
Van itt egy oldal [link] ahol lehet kölcsön venni és hitelbe adni bitcoin-okat. Nem tud e valaki valamit erről az oldalrol, pld h mennyire megbizható?
-
gyuszi78
tag
az lenne a kérdésem hogy bitstampen változtassak email címet vagy nyissak egy új fiókot,ugyanis sikerult valakinek megszereznie az email címemet.melyik a jobb megoldás?én inkább teljesen új regisztrációt csinálnék....
-
htc07
addikt
Akkor a többmilliós gépek is csak maximum 8-9 hónapig termelnek hasznot, utána túl gyengék lesznek hozzá? Jönnek a mégdrágább gépek, aztán szép lassan ez is a felső elit kiváltsága lesz? Vagy nem igazán látom, mi lehet a bányászat jövője ezen kívül...
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de a btcb(usiness), btcc(hange), btcw(orld) - és még sorolhatnám - miért ne lenne jó nekem ha ilyesmit akarnék?
És ezek csak 2000Ft-ba fájnak
Random buzzwordot bármelyik betűre ki lehet találni
A btc.hu pl már nagyobb dobás lenne, de szerintem még az se érne meg ennyit, mert a mögé tett szolgáltatás a lényegesebb (lásd az Mtgox nevét meg a domainjét pl.). -
htc07
addikt
Én is valahogy így számoltam, igazából a kíváncsiság hajt, meg hogy legalább az árát visszahozza.
Csak az a baj, hogy darabjával nem nagyon lehet kapni (csak horror összegekért), 10-et meg nem akarok venni, annyit sajnálnék érte 
A 333 MH/s-os ASIC block erupterek is.. ebayen 10 ezer forint körül kezdődnek, itthon meg nem is nagyon találtam, csak egy liciteset a vaterán 2 darabra, de annak is verik felfele az árát rendesen.

Vagy ha valaki tud egy oldalt/személyt, aki darabjával is árulja ezeket 500%-os haszonkulcs nélkül, az dobhatna egy pü-t, vagy akár ide beírhatná.
Köszöntem, nem is offolok tovább -
Sotho
őstag
Azért annyira nem vészes a helyzet [link] de tény hogy 2.5 Gh/s kb 47$ lesz meg havonta (ha egy ilyen usb ezközt használsz) cserébe 80 dollár , ~52 napot ír megtérülési időre utána ingyen menne mert ez nem fogyaszt lószart sem kb. De ennek feltétele hogy nem essen vissza a btc.
-
csaba951
veterán
Nagyon nem éri meg! Jövő május végén lenne kb. nullszaldós (ingyen áram+ingyen számítógép). Év végéig pedig akár 11 USD-t is kereshetsz. Ennél még egy hajléktalan is több pénzt szed össze 7 hónap alatt.
Ha mindenképpen gépet akarsz venni, akkor ma már bizony a Th/s-es gépek között kell nézelődni. Ilyen nagy a verseny.
-
htc07
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Bocsánat, elolvastam az utolsó 200-at, sikerült a kalkulációkat elvégezni.

Egy másik kérdésem lenne, a Blue Fury USB-vel kapcsolatban, ahogy elnézegettem, ár-érték arányban kb. megegyezik a Block Erupter USB-vel, csak ugye erősebb és drágább. 10-et kell rendelni belőle legalább, aminek az ára 1 BTC. Ha több ember is érdeklődik a témában, össze lehetne dobni az árát, és egy megbízható PH-s személy (pl. akik az ebay-topikban is intézik az internetes vásárlásokat az újoncoknak) segítségével bevásárolnánk.
Volna rá igény? Vagy már az árát sem hozná vissza? -
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ma az már egy kisebb vagyon lenne.

Remélem stabilizálódik ott a helyzet, gyorsan eladja ott minden btc-jét és vissza áll a rend.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)