Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenke
aktív tag
válasz albinolynx #1495 üzenetére
pl?
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
zsoory
csendes tag
Lehetne vitatkozni azon, hogy hosszú v rövid távon érdemes tőzsdével foglalkozni, de az az ért eléggé felelőtlen kijelentés hogy bukó!!!
Rövidtávon igen is sokkal nagyobbat lehet kaszálni, az árfolyam változás gyors le-reagálásával, sokkal többet mint a berakom a pénzt és majd ránézek 1 év múlva hogy mi lett belőle.
Természetesen bukni is nagyobbat lehet
-
zsoory
csendes tag
-
zsoory
csendes tag
-
deadwing
addikt
-
csaba951
veterán
Kezdőnként ezeket a hozzászólásaimat olvasd át, fogd fel:
* 367
* 259
* 368
* 1117(#1476) zsoory
Én a helyedben távol tartanám magam a napi kereskedéstől. Természetesen tudsz vele rövid keresni, de hosszú távon (min. 1 év) a napi kereskedés bukta. Legalábbis a kicsiknek. Ha a nagyobb résztvevők előre megállapodnak egymással, és összehangolják a lépéseiket, akkor ők nyerhetnek a kötéseken. -
zenke
aktív tag
Áram ingyen van teljesen ott ahova a gépet le tudom tenni.
Ha 0-24-ig megy kb mire lehet számítani /hó? És nem átverés? Lesz ebből pénz? Haver ajánlotta de nem nagyon hiszek ebben :S
-
törölt tag
Az 1536 shaderes Tahiti úgy 420-450 Mhash-t tudhat GPU-nként 950 MHz körüli órajelen, 1200 körül talán átlépheted a két kártyával az 1 Ghash-t. Körülbelül. Nullás villanyszámlával nem rossz fizetéskiegészítő.
(#1456) deadwing: ha belépsz BFL-ék oldalán, akkor neked mit ír a My Orders menü? "You have placed no orders" szintén?
[ Szerkesztve ]
-
zenke
aktív tag
Asus P7P55D
2db VTX HD7870 (1536shader)
I7-870
8GB ram
Corsair TX650kb ennyi a lényeg, áram ingyé van, jó ez a gép valamire?
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
>És majd lehet nézni hogy shortolják szét a btc-t
A pénz vagy árupiacokat tekintve jelenleg elhanyagolhatóan pici a BTC kapitalizációja. Ha a spekulánsok elkezdenek vele kereskedni, az nem feltétlenül rossz, mert:
1) A befektetett pénzükkel is növelik a BTC kapitalizációját.
2) Valahol nekik is be/ki kell tenni a pénzt a rendszerbe. A váltásaikkal elősegítik pár nagyobb, stabil, megbízható váltó működését.
Az más kérdés, hogy várhatóan ennél is jobban megnövekszik a volatilitás, hiszen ők így tudnak vele pénzt keresni.
-
deadwing
addikt
No, azt hiszem a slusht lassan el fogom felejteni.
Current round duration: 7:58:43
Ez eddig negatív rekord...60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Nisida
aktív tag
Ja a BTC-nek az a halála ahogy minden ilyen terméknek, hogy akik eddig másodlagos meg hanyadlagos mindenfajta új pénzügyi termékeket guberáltak össze és adták vették , most a BTC-vel fognak lufikat meg bummokat generálni. 0 munka semmi érték teremtés csak nyilvános és "törvényes" rablás , ez lesz a vége.
"Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"
-
zsoory
csendes tag
Egy kis érdekesség, aki még nem tudná már a plus500-nál is lehet kereskedni online alapon bitcoinnal
És majd lehet nézni hogy shortolják szét a btc-t
-
ignorant
senior tag
"Mtgox trading engine lag: 1m 14s"
kezdodik megint. oveket becsatolni
-
ignorant
senior tag
http://dollarvigilante.com/blog/2013/5/2/my-official-withdrawal-from-the-bitcoinatm-project.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
nagyon erdekes cikk
-
zsoory
csendes tag
Már megint beszakadt a btc árfolyama... Tud valaki esetleg valami hibáról aminek ez lehet a hatása?
Vagy csak szimplán a kereskedelem játszik velünk?? -
Nisida
aktív tag
Egy hülye kérdés van valakinek infoja kb. a mostani ütem alapján mikor érjük vagy érhetjük el a 21 milliós BTC határt ?
-
ignorant
senior tag
Nekem is jott pont ma email, hogy elkezdtek szallitani.
-
poli27
veterán
mtgoxon ha kifizetést kezdeményezek, mennyi idő amíg megjön kb?
-
sparks
senior tag
Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés, kíváncsian várom, hogy mennyire lesz keletje.
Mondjuk így új értelmet kapnak az MB és a Neteller kártyáim, az utóbbi időben nem nagyon használtam őket. Most próbaképp átküldtem néhány száz forintot
Hajrá, drukkolok, ha bejön, akkor szép forgalmatok is lehet akár... -
bitcx
csendes tag
válasz csaba951 #1445 üzenetére
Akkor sorban röviden:
- A legkisebb befizethető BTC vagy Forint összeg nincs korlátozva, a kifizetésnél minimum 0.01 BTC vagy 1000 Forint a limit.
- A kimenő BTC tranzakciós díj 0.0005 BTC, Forint kifizetésnél nincs ilyen.
- Akár 1 vagy 5 Ft-ot is befizethetsz az oldalra, nem gond.
- Napi/heti kereskedési limit nincs.
- Éppen annyira legális, mint BTC-vel kereskedni bárhol másutt (adózás, stb.). Nem véletlen, hogy nem kérünk és nem tárolunk személyes adatokat.
- Egyik payment processornál sem tiltja semmi az ilyen felhasználást. A Paypal az igen, de az más ok miatt sem jöhet szóba ( pl. visszafordítható fizetések)
-A rendszer által nyilvántartott Bitcoinok legnagyobb részét papír alapú tárcában tároljuk, csak akkor nyúlunk hozzá ha szükséges.Ha valami kimaradt, akkor elnézést, jelezzétek!
-
bitcx
csendes tag
válasz #68216320 #1422 üzenetére
Időközben mi is észleltük a problémát és javítottuk. Sajnos egy régi kód maradt benne a regisztrációban, ami helyett a cURL alapú már készen volt így gyorsan lehetett javítani. Nagyobb gond nem történt.
Köszönjük az észrevételt és várjuk a további javaslatokat akár az oldalon akár az info(kukac)bitcx.biz email címen keresztül!
Az oldal kinézete is fog fejlődni, mihelyt találunk egy olyan embert aki nem csak bevállalja hanem rendesen meg is csinálja...
Hogy pozitív hír is legyen, az oldalunkon a felhasználók végrehajtották az első tranzakciókat, gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz gyuszi78 #1441 üzenetére
Annyira bonyolult lenne ráakasztani az egyikre egy teljesítmény mérőt? Nem értem én ezt, de mindegy. Írták, hogy elő van készítve a cucc a shippingre, de hiszem ha látom...
Más.
Nektek cgminernél csinál egyáltalán valamit a -w kapcsoló? Guiminerben tényleg jó volt, gyorsabb volt 128-as, 256-al már ahhoz képest nem volt változás, de cgminer alatt nálam nem befolyásolja a sebességet.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
albinolynx
őstag
válasz csaba951 #1436 üzenetére
FC = force close
Elindítottam és leállt. Catalyst 13.1 driverrel tökéletes lett, köszönöm!5850-hez a beállításaim:
cgminer -o stratum+tcp://mining.eligius.st:3334 -u <address> -p x -I 12 -w 256
gpu: 725MHz
mem: 1.000MHz
gpu terh.: 97%
telj.: 275-277MH/sAz lényeges, hogy 100% helyett csak 97%-os terheléssel dolgozik a gpu?
Ti hogyan finomítanátok a cgminer-t?Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
deadwing
addikt
Hoppá
Érintett valaki rajtam kívül ebben? Kissé megnőtt a mérete... Fogyasztásról persze megint semmi infó. Nem értem ezeket, komolyan...60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
csaba951
veterán
válasz albinolynx #1434 üzenetére
Egyébként baromi egyszerű!
1) amd/ati sdk x64 uninstall
2) catalyst 13.4 x64 driver uninstall
3) c:\Windows\System32\ és c:\Windows\SysWOW64\ mappákból törlöd az összes amd*.* fájlt!
4) catalyst 13.4 x64 driver install
5) cgminer indít és bányászol boldogan!Nekem (7870) 15%-20%-al lassabb volt a bányászat a 13.4-el, mint a 13.1-el. Így a fenti módszerrel downgrade-eltem 13.1-re.
-
csaba951
veterán
válasz albinolynx #1434 üzenetére
>- cgminer FC
Hogy micsoda?!
-
albinolynx
őstag
Próba képen üzembe helyeztem egy 5850-et.
1. win 7 x64
2. catalyst 13.4 x64
3. bitcoin-qt szinkronizálva
4. amd/ati sdk x64- cgminer FC
- guiminer nem látja a gpu-tIlyenkor mi van, mivel lehet próbálkozni még?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Penge_4
veterán
Ruxumról nem tud valaki valamit? A bitcoin.hu-n több postban is említették, mint valami überfasza, überbiztonságos dolgot, ami ráadásul forintot is kezel, de az x.ruxum.com-on semmi nem jön be.
-
ignorant
senior tag
válasz gyuszi78 #1431 üzenetére
Ami nagyobb volumenu tradinget is elvisel es nem bugos. Ilyen teruleten a lag nem megbocsajthato sztem. mtgox trade/sec-ben ossze se hasonlithato mas piacokkal.
Sokan gondolkodnak p2p exchange-ben, tovabba, meglepetesemre eleg nagy most a pozitiv visszhang paypal meg google felol is. Arrol nem is beszelve hogy bongeszokbe is be lesz epitve es meg lehetne folytatni a sort html5 integraciorol....
erdekes idoket elunk
-
ignorant
senior tag
válasz ignorant #1429 üzenetére
Megjegyeznem hogy ez megint ddossal volt osszefuggesben, ahogy nezem megint kb 30 perc lag volt, ertelem szeruen ez panikot kelt. gox meg mindig a regi engine-el dolgozik, elvileg par het mulva cserelnek.
overall nem aggodnek egyreszt mert nagyon sokat fog valtozni a piac osszetetele meg lesznek jo exchangek elore lathatolag.
-
gyuszi78
tag
mi ez a brutális bitcoin gyengítés?
-
csaba951
veterán
válasz darijoci #1423 üzenetére
Valami miatt csak az első oldalt tudtam elolvasni. A többi 4 oldal csak az előfizetőknek elérhető?
http://coinsetter.com/
NYC-based levered forex trading platform for bitcoin. Na, már csak ez hiányzott BTC földről! Aki még nem ismeri, ez egy újabb nagyszerű lehetőség arra, hogy gyorsan sokat veszíts! Viszont az érzés - megfizethetetlen![ Szerkesztve ]
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok ha pl innen rendelek mennyi a szállitás mert pl azt nem látom... ?
[link][ Szerkesztve ]
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
darijoci
csendes tag
Friss cikk a Privátbankáron:
http://privatbankar.hu/szarmazekos/ot-modszer-a-bitcoin-shortolasara-sok-offshore-ozassal-257406 -
Penge_4
veterán
További payment processorok támogatása tervezve van? Gondolok itt olyanokra, mint: Paypal, Payza vagy WebMoney?
(#1417) ignorant: "Eleg ha megkerdezik hogy mit csinal a ceg: BTC exchange es egybol frozen lesz."
Úgy kell csinálni, ahogy csinálják ettől nagyobb illegális tevékenységeket folytató oldalak. A fizetés kezelését kiszervezik valami látszólag külsős félnek, aztán már az fog ott állni BTC exchange helyett, hogy:
"debt settlement xy. Holding kft." vagy "Marketing comission "xy. SEO kft." vagy "Developer Job Earnings by Pistike Webdesign Studio" és társai.(#1418) poli27: Vágod, hogy a screenshot tartalmazza a jelszavadat? Szerintem változtasd meg gyorsan, mielőtt valaki lenyúlja a bitcoinjaidat.
-
Nisida
aktív tag
válasz ignorant #1417 üzenetére
Amúgy az egész probléma nincs ha mondjuk nyomtat egy névjegykártya méretű valamit ráírja BTC kupon, és ezeket árulj az interneten, vagy egy kis boltban. Bemész fizetsz ft vel és kapsz kupont, vagy interneten eladsz BTC , küld postán egy kupont, amit te személyesen beválthatsz. Senki nem köthet bele , hogy van olyan hülye aki egy darab névjegykártya méretű valamiért amin van egy egyedi szám pénzt adsz, ő meg ha valaki beviszi neki pénzt ad érte.
Amúgy igaz ezt nem szabad , gagyiban nyomni mert ez bizalmi kérdés , és a bizalomhoz a bankok is bazi erős vastag falas , nagy monstrum épületeket emelnek , hogy az emberekre lélektanilag egy erős elpusztíthatatlan valami benyomását tegye.
Amúgy megmondom őszintén a lepkések annyit változtathatnának a rendszeren, hogy legalább a posta díjat a postázás előtt és nem a vásárláskor kérik le. Mert az mégis pofátlanság , hogy előre benyúlja a teljes összeget.
[ Szerkesztve ]
-
ignorant
senior tag
válasz csaba951 #1416 üzenetére
Ha megindul a forgalom moneybookers lesz az elso aki megallitja kereskedest. ;-)
Eleg ha megkerdezik hogy mit csinal a ceg: BTC exchange es egybol frozen lesz.
Mas dolog ha van egy bankkal szerzodesuk. Az a baj hogy a magyar piac kicsi, es valoszinuleg nagy kesessel fogja csak kovetni a jobb helyeket. Bar ez tokeletes orszag lenne hogy valaki meg tudjon allpodni egy bankkal kapcsolatokon keresztul.
Amugy ez a design dolog is olyan, h penzt nem kuldenek ilyen cegnek aminek a weblapja ugy nez ki mintha "jozsi bacsi" rakta volna ossze otthon.
Ilyen szolgaltatast amator modon kezdeni halott otlet szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz ignorant #1413 üzenetére
>bankkal szerzodes
.....
>befagyasztjak a szamlaitokat bankoknalEz a banki dolog ügyesen meg van kerülve azzal, hogy pénzt csak Neteller és Moneybookers rendszerből lehet ki/beutalni.
>vagy payment processoroknal?
Arról lövésem sincs, hogy ezeknél jelezni kell-e valahogy, hogy mint magánszemély vagy mint vállalkozás akarom használni a rendszerüket. Arról meg pláne nincs, hogy hogyan lehetne ezt a státuszt lekérdeni Neteller-től és Moneybookers-tól.
Egyébként elképzelhetőnek tartok egy account frozen-t, ha nem a státuszának megfelelően használják a fiókot (magán bejegyzésű fiókot üzleti célra).
-
csaba951
veterán
válasz deadwing #1411 üzenetére
Ez a kérdés most azokra a paraméterekre vonatkozik, amiket küldtem neked? Abban nem volt semmi a hálózati forgalom gyakoriságnak befolyásolásával kapcsolatban.
Ha a Mining menüpontban lévő Shares difficulty beállításra gondolsz, akkor az csak tényleg hálózati forgalom gyakoriságát befolyásolja. Alapesetben teljesen jó az 1-es érték. Majd az asic gépek elterjedésével kell nagyobb értékeket beállítani. Ezek már olyan gyorsan dolgoznak, hogy túlságosan gyakran kommunikálnának a stratum szerverrel, ezzel megbénítva azt (természetesen csak ha egyszerre több száz/ezer ilyen bányászt kell kiszolgálnia).
Ha egy (bármilyen) sima vga rendszerrel emeled meg ezt az értéket, akkor egy blokkot sokkal tovább tart majd feldolgoznia a rendszernek. Mivel ez egy lassú rendszer, elvileg megnövekszik a reject-ek aránya, mert más már beküldte a feldolgozta a blokkot. Minél nagyobb értékre állítod be a Shares difficulty-t, annál inkább elő fog jönni ez a probléma. Na, ezért nem érdemes piszkálni.
-
ignorant
senior tag
Akkor mar en is kerdezek.
Latom, hogy a domain anonym van beregelve. Ez ertheto is egyreszt, de visszariaszto is (foleg hogy az latszik hogy nem sokat fektettetek be design teren se, ki tudja milyen lehet amit nem latunk)
Szoval:
1.) Torvenyes probalkozas ez az oldal? (bankkal szerzodes, stb?)
2.) Mik a terveitek ha befagyasztjak a szamlaitokat bankoknal vagy payment processoroknal?
3.) A beerkezett BTC milyen biztonsagi hatterrel taroljatok.
4.) Jo lenne ha nyilatkoznatok a rendszer biztonsagi szempontjairol is.
Persze, minden probalkozas szamit, de ez nagyon gyengenek tunik igy.
-
csaba951
veterán
1) Nem akarok még egy helyre regisztrálni ezért nem a saját fórumodra írok.
2) Szerintem jó lenne egy kicsit kibővíteni a díjszabás részt az alábbi adatokkal:
* Mekkora a legkisebb BTC összeg, amit ki lehet kérni BTC wallettbe? Mennyi ennek a jutaléka?
>Ugyanakkor tudnod kell, hogy minden Bitcoin tranzakciónak van
>tranzakciós díja, amelyet Neked kell fizetned.Ez így ebben a formában kevés! Pontosan mennyi? Matekozzátok ki pontosan! Ez mekkora összeget vagy százalékot jelent?
* Mekkora a legkisebb Ft összeg amit ki lehet kérni számlára? Ennek mi a jutaléka?
>A Forint műveletek banki és egyéb díjait is Te fizeted. Jó hír viszont,
>hogy sem a Neteller, sem a Moneybookers nem kér tranzakciós díjat
>a pénzküldésért, kizárólag akkor kell fizetned nekik, ha be- vagy
>kifizetsz náluk.Ez most azt jelenti, hogy 1 Ft-ot vagy 5 Ft-ot is utalhatok ingyenesen ki/be? Ez azért kicsit furcsa lenne nekem.
* Milyen napi/heti/havi limitek vannak a kereskedésre vonatkozóan? Külön-külön BTC, HUF-ra.
-
bitcx
csendes tag
https://bitcx.biz magyar Bitcoin piactér.
Bővebben: http://bitcoin.hu/forum/index.php?topic=394.0 -
albinolynx
őstag
Melyik társasághoz érdemes csatlakozni? Mi alapján érdemes dönteni?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
deadwing
addikt
Valaki használja az 50btc-t cgminerrel és bat file-al? Küldje már el privátban a beállításokat pls. Ki szeretném próbálni... Köszi!
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
csaba951
veterán
válasz ignorant #1400 üzenetére
Hoppá! Akkor sajnos félreérthetően fogalmaztam! Arra gondoltam, hogy szívesen lennék én is egy kisbefektető a 1396-ban leírt rendszerben. Persze majd akkor, ha már lesz pár ilyen, jól működő pool.
Szerintem pont azért lesz, mert nagyon sok otthoni bányász nehezen fogja csak megoldani a fejlesztés állandó "mókuskerekét". Több kisbefektetőt bevonva csökkenthető a kockázat - igaz, hogy a haszon is több felé oszlik majd.
Generációváltással kapcsolatban szerintem igazad van! Nem lennék meglepve, ha a cégek a most befolyó bevételt a 40-60 nm-en készülő chipek gyártásába fektetnék be. Egyrészt csökkenne a fogyasztás, másrészt drasztikusan esne ezzel az 1 chipre jutó költségük. Tehát eleve nagyobb profitjuk lenne, plusz még számítani lehet rá, hogy -egy darabig- egyre több chipet tudnak értékesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest