Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vismaior04
üzenetére
Értem és köszönöm, alapvetően van pici ismeretem (nem sok) a szótár és bruteforce közti különbségről. (Anno wifi hack-el szórakoztam) Viszont sok esélyt nem látok a szótárra még így sem. Kitalált kifejezések voltak amiket jelszóként használtam, aminek minimum 1-2 tagja nem létező szó csak viccesen hangzó hangok sokasága. Nem emlékszem speciális írásjelre sem, de az sincs kizárva. Szóval jelenleg talán a legjobb forgatókönyv, ha várok picit, hátha beugrik. Ha mégsem, akkor van valami javasolt, vga gyorsított program erre?
Esetleg privátban is jó a program, de keresek magam is. Nem akarom offolni a topic-ot. -
törölt tag
válasz
eboostr
üzenetére
Nem tudom mi az a mag jelszó. Anno ezekben a walletekben volt egy wallet.dat fájl, én azokat mentettem le. Anno kipróbáltam, hogy másik gépen felraktam a walletet, bemásoltam a wallet.dat-ot és szépen leszedte a blokláncot és mutatta a saját walletem tranzakcióit. Ergo így visszaállítható volt. Ezért raktam csak el ezeket.
-
törölt tag
válasz
vismaior04
üzenetére
A probléma, hogy szerintem szótár alapú megoldás nem volna jó, mert jellemzően valami kitalált-vicces kifejezést szoktam használni. Mások számára teljesen értelmetlen kifejezést. Viszont 2013 annyira régen volt, hogy nem emlékszem akkor mi lehetett. Próbálgatom még egy ideig aztán abbahagyom. Talán egyszer beugrik majd. Ehhhh... Jól megvédtem a wallet-et még saját magamtól is. Több, mostanra jellemzően kimúlt/értékvesztett coin mellett még van a fájlban ltc wallet is.
-
törölt tag
Kicsit off, de nem teljesen.
Anno még a könnyű időkben (2013-ban) bányászgattam LTC-t amit BTC-re váltottam és saját gépen futó wallet-ben tároltam őket. Akkor nem tűnt soknak a mennyiség, de most már más a helyzet. Meg is találtam a "wallet.dat" fájl mentését amiből elméletileg vissza lehetne állítanom a tárcát. Kisebbik gond, hogy a wallet-hez tartozó program nincs lementve, de gondolom valahol megtalálható még a neten. A nagyobbik gond, hogy dat fájl egy aes256-al titkosított zip fájlban van, aminek nem emlékszem a jelszavára. Van valami módszer ennek a feltörésére? Elméletileg sértetlen a zip fájl. -
törölt tag
Ez maximált fogyasztás, amit írtam. Nekem 5db 5970-es és 3db gép összesen 1300W BTC alatt. Szóval a többihez képest megfelelő a fogyasztása szerintem. A 300W amit a gyártó adott meg. Mondjuk scrypt alatt az egész rendszer már 1580W körül eszik. De ha beleveszem, hogy 3db gép is + 1 switch, akkor már érthető.
-
törölt tag
Egyelőre GPU-ból az egyik legjobb, ha nem a legjobb, ár/teljesítmény/fogyasztás mutatóval rendelkezik. Kártyánként 3200 shader, 300W fogyasztás, 670Mh/s. Másrészt mivel használtak, olcsóbbak lényegesen, mint az újak és az értékökből sem vesztenek már sokat. Bányászni még megéri szerintem, de új VGA-t venni ezért már nem hiszem. Amúgy nem érdekel a diff. csak menne már fel a BTC ára. Azt se bánom, ha havonta 1BTC bányásznak összesen, de legyen 300Euró az árfolyam

Amúgy scrypt-et bányásznak most és azt váltom BTC-re. Ugyanis üzletelni jövedelmezőbb, mint bányászni.
-
törölt tag
Pontosan arra gondoltam. A GND az egész kártyán közös, míg a 12V ágak külön-külön FET-ekre vannak kötve. Ezért elég a tápegységből gyakorlatilag egyetlen GND ág. Ezért felesleges és elég macerás is a riser-re csinálni test pontot.
Én is nemrég rendeltem meg 5db 16x -> 1x riser kábelt. Nincs rajta molex, de érelvágással inkább megcsinálom magamnak, mint hogy olyat kapjak, mint ami a fentebb mutatott képen van

Nálam annyiban bonyolódik a dolog, hogy 2db táp is lesz, mert 4db 5970-es kerül egy gépbe. Az pedig kajál rendesen. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
-
törölt tag
Ha már a tápoknál tartunk. Szerintetek meg lehet oldani, hogy 1 gépet használjak csak és 4db 5970-et hajtsak vele riser kábellel és 2db 700W-os táppal? mintha láttam volna ilyen megoldásokat, de nincs ötletem 2db tápot hogyan lehetne vele használni.
-
törölt tag
Na igen. Ismét akkor a hőmérsékletnél tartunk
Olyat én is simán megvennék. Viszont vérpistike rongyá húzott, 95fokon pörkölődő kártyáját már kevésbé. Azért aki bányászik figyel is a hőfokra, fogyasztásra, levegőzésre. Kíméli a kártyát, hisz az hozza a pénzt. Persze rizikófaktor mindig van, de lehet minimalizálni. -
törölt tag
Hogy őszinte legyek VGA-ra én sem szívesen vállalnék. Azon egyszerű okból, hogy aki kicsit is komolyabb kártyát vesz azonnal a tunningal kezdi.
(tegnap még gondolkodtam az 5970-esek eladásán. ezek is bányász kártyák, de kifogástalanok)
A folyamatos üzem kevésbé teszi tönkre az elektronikai alkatrészeket, mint az állandó hőingadozás/ki-bekapcsolás. Valamikor régen még tanultam is róla, de sajnos tapasztaltam is. -
törölt tag
Szerintem tápon, házon, monitoron nem érdemes spórolni. Gyakorlatilag ezek azok az alkatrészek, amiket egy gépcsere/bővítés során meg lehet tartani. A többi fogyóeszköz. Legalábbis nálam.
VGA-ról. Sokszor a bányászatra használt VGA-k jobbak, mint a játékra használtak. Ugyanis játéknál folyton felmelegszik és lehül a VGA és ez nyírja az alkatrészeket és a folyamatos hőingadozástól a nyák összehúzódás-megnyúlás tönkre is teszi a többrétegű paneleket. Másrészt játéknál nagyon sokan túlfeszelnek és pörgetik a VGA-kat, míg bányászatnál a minél kevesebb hőtermelés, alacsonyabb zaj miatt inkább alulfeszelnek. Hiába a 7/24 használat, mégis sokszor jobb állapotban vannak a bányászós videókártyák, mint a játékosok. Ezt tapasztalatból mondom. Én is először játékos kártyákkal próbálkoztam, de folyamatos üzemnél jöttek elő hibák. Melegedés, zizegés, memória hiba. BTC esetén ez annyira nem gond, de scrypt alapú mining esetén kizáró ok. Vittem is vissza. Aztán vettem néhány bányászatra használt 5xxx kártyát és tökéletesen mennek.
-
törölt tag
Jól kiszúrtam magammal. Egy pool-ban rossz BTC címet adtam meg (2x másoltam egymás után) és arra utaltam BTC-t.
Az egyenlegemből levonta, de természetesen meg nem kapom sohasem. -
törölt tag
Na, ez új. A cgminer 3-ra mától az AVG vírust jelez.
-
törölt tag
RSMPPS Reward rendszerről van valakinek infója? Milyen sajátosságai vannak?
-
törölt tag
válasz
Mindreader
üzenetére
Az, hogy most mennek nem számít. A nap folyamán 1x-2x meghalnak, ezt a cgminer szépen jelzi a statisztikában.
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Jaja, már mutat reward-ot és mostanra beállt a hash érték is. Úgy néz ki egy teljes blokk + confirm kellett hozzá. Járatom egy napot aztán utánnaszámolok, de egyelőre jó poolnak tűnik.
odee: ejjnye ...

-
törölt tag
válasz
freestailo
üzenetére
Igen, a weboldalon irtra gondolok. Amit a worker-eknél mutat. A confirmed az rendben van, gondolom, hogy kell neki idő, de hogy még unconfirmed-em sincs

-
törölt tag
válasz
freestailo
üzenetére
Most nekem is azzal megy. Érdekes, hogy lényegesen kevesebb hash értéket ír, mint a valós. Valami fura számolás ez a score megoldás. Nálad is van ilyesmi? Illetve már megy kora reggel óta, de még nincs unconfirmed reward sem.
-
törölt tag
válasz
freestailo
üzenetére
Engem az érdekelne, kinek van valamelyikkel jó tapasztalata. Guglit tudom használni, de azért köszönöm.
btcoxygen-el befürödtem. Napok óta nem fizet ki. stabilan megy a pool, de úgy tűnik már csak a tulajdonos zsebére üzemel. Legalábbis egyelőre. 50btc pedig akadozik, illetve 1% fölötti a reject. Szerencsétlen cgminer naponta többször váltogat az 50btc cimei között. Hol egyik megy, hol a másik. De szinte mindegyik 1-2x meghal naponta.
-
törölt tag
50btc helyett ajánlanátok valami korrekt btc poolt?
-
törölt tag
Mi lehet az oka, hogy a pool 10%-al kevesebbet számol el, mint amit a cgminer jelez? reject 0.5% alatt van.
-
törölt tag
válasz
moonguru
üzenetére
Tesztelni mindenképpen kell, mert a garanciázás igen macerás és költséges dolog.
Tegnap kicsit utánajárva a tervezés-kivitelezés-tesztelés-szállítás dolgoknak pár dolog kiderült. Ha megvan a terv akkor piszok drágán lehet prototipus panelt gyártani hozzá. Ugyanis kistételben, mondjuk 100 panelt gyártva a végleges ár kb. 20-200x árért lehet megcsináltatni. Sajnos költséges a gyártósorokat átállítani. Másrészt időben is, mire legyártják, az is sok. Aztán összeszerelés, tesztelés és kiderül valami gond. Áttervezés, újra pár prototipus, stb. Ezek igen költséges és időigényes dolgok. Kezdem megérteni a csúszásokat és a kezdeti árakat. Nem védem őket, de tudtommal "garázscégekről" beszélünk. Az pedig, hogy azt látjátok, hogy nem szállítanak csak használják ők maguk a cuccokat ... Tesztelnek. Persze nem biztos, hogy így van, de simán el tudom képzelni összeesküvés-elméletek nélkül is.
-
törölt tag
-
törölt tag
Aki tud forrást AVALON chip-ekhez kérem privátban jelezze.
-
törölt tag
válasz
deadwing
üzenetére
Nem akadhat össze. Ha 100 gép lóg, akkor 100 session jön létre. Egyszerűen vacakol a szerverük szerintem. Túl vannak terhelve rendesen. Persze, ha nem mindenki 1-es diff-et használna, akkor jobb lenne, de így ...
Ha nagyobb diff-et állítok be, akkor érdekes módon nincs náluk stratum. Viszont a számolással sincs gond. Ki érti ezt
-
-
törölt tag
Valahol olvastam usb pendrive-hoz hasonlo asic-okrol. Azok az usb portrol kaptak a tapfeszt is es parszaz mh/s-et tudnak. Ezekrol tud valaki valamit? Elerhetoek? Ar, stb.
-
törölt tag
Jó reggelt!

Mennyire ismeritek a bitcointalk.org fórumot? Nem tudom mi lehet az oka, de regisztráció után nem tudok hozzászólni sok topichoz. Van egy LKY kereskedői topic, oda akartam, de nem adja fel lehetőségnek. Valaki tudja közületek miért lehet? -
törölt tag
válasz
freestailo
üzenetére
Hát azt kihagynám
Vaterát alapból nem díjazom és töröltem is magam, pedig volt pár jó értékelésem is már. Valami elektronikus megoldás volna jó. Már adtam el 2x, de valami olyan megoldás kellene, ahol a bankom nem nyúlja le forintra váltáskor egy részét. -
törölt tag
Linuxban (ubuntu 12.04) járatos valaki? Szerettem volna cgminer-t hasznáni, de ezt kapom SSH-n.
A gépen a grafikus felületről indítva terminált, már listázza az eszközöket.
miner@miner1:~/cgminer$ export DISPLAY=:0
miner@miner1:~/cgminer$ ./cgminer -n
No protocol specified
No protocol specified
[2013-05-25 17:55:23] CL Platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.
[2013-05-25 17:55:23] CL Platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing
[2013-05-25 17:55:23] CL Platform 0 version: OpenCL 1.2 AMD-APP (1113.2)
[2013-05-25 17:55:23] Error -1: Getting Device IDs (num)
[2013-05-25 17:55:23] clDevicesNum returned error, no GPUs usable
[2013-05-25 17:55:23] 0 GPU devices max detected
[2013-05-25 17:55:23] USB all: found 9 devices - listing known devices
[2013-05-25 17:55:23] No known USB devices -
törölt tag
Pár szóban elmondaná valaki, hogy mit jelentenek a pool-oknál az alábbi fizetési rendszerek?
DGM, PPS, PPLNS és van a Slush, amit nem tudok hova tenni. -
törölt tag
Azt tudja valaki miért lehet, hogy solo bányászatnál a kliens-hez nem tudok local IP-vel kapcsolódni csak 127.0.0.1-el? Így mindegyik géphez fel kell tennem ugyanazt a klienst. Jó lenne, ha egyre feltehetném és a többi is ahhoz tudna kapcsolódni.
-
törölt tag
A különböző coin-ok tárcaprogramjainál érdemes a router-en portforward-ot beállítani a jobb/gyorsabb kapcsolatért? Eddig nem tettem meg, de egy gépen kipróbálnám a digitalcoin-t és ott írnak ilyet.
-
törölt tag
Tudja valaki cgminer-nél a discards értékek mit jelentenek?
-
törölt tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Elméleti kérdés.
Ha valamilyen coin-t soloban szeretnék bányászni, akkor elég egy gépre feltennem a blahblah-qt-exe-t és -server módban indítanom vagy mindegyik gépre külön-külön fel kell tennem?
Az érdekelne, hogy a létrehozott user/pass kombóval tudok-e több géppel is dolgozni a kliens felé. -
törölt tag
válasz
deadwing
üzenetére
Én nem kártyánként, mivel egy gépben több is van, hanem gépenként külön worker-t csináltam. Így monitorozni is tudom melyikkel mennyit számolnak el.
Valaki nem tud olyan szerverközpontot, ahol olcsóbban megúsznám a villanyszámlát esetleg, ha bepakolok 3 gépet? Egy IP elég volna.
-
törölt tag
miner2@miner2:~$ sudo aticonfig --lsa
[sudo] password for miner2:
* 0. 03:00.0 ATI Radeon HD 5900 Series
1. 04:00.0 ATI Radeon HD 5900 Series
2. 07:00.0 ATI Radeon HD 5900 Series
3. 08:00.0 ATI Radeon HD 5900 Series
* - Default adapter
miner2@miner2:~$ sudo aticonfig --adapter=all --odgt
ERROR - X needs to be running to perform AMD Overdrive(TM) commands
miner2@miner2:~$ -
törölt tag
Na, elméletileg lefordította. Viszont most nem látja a GPU-kat:
./cgminer -n
No protocol specified
No protocol specified
[2013-05-20 19:46:18] CL Platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.
[2013-05-20 19:46:18] CL Platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing
[2013-05-20 19:46:18] CL Platform 0 version: OpenCL 1.2 AMD-APP (1113.2)
[2013-05-20 19:46:18] Error -1: Getting Device IDs (num)
[2013-05-20 19:46:18] clDevicesNum returned error, no GPUs usable
[2013-05-20 19:46:18] 0 GPU devices max detectedLehet az eredetileg lefordított binárist kéne használnom?

Viszont az meg nem használja valamiért alapból a cgminer.conf fájlt. Paraméterből megmondom neki, akkor jó.
Viszont valamiért win alatt elég volt 4GB RAM a 11200-as thread-concurrency-hez. Itt viszont nem. Ezzel lehetne kezdeni valamit? -
törölt tag
Már feltettem a 12.10-et. Elméletileg működik is, mert openbox-ot is tettem fel és a catalyst control center elindul és látja a kártyát. Max, ha nem jó, akkor leveszem és csinálok az újból deb-et. Viszont a cgminer fordításával elakadtam. Nincs scrypt.
------------------------------------------------------------------------
cgminer 3.1.1
------------------------------------------------------------------------
Configuration Options Summary:
curses.TUI...........: FOUND: -lncurses
OpenCL...............: FOUND. GPU mining support enabled
scrypt...............: Disabled
ADL..................: SDK found, GPU monitoring support enabled
Avalon.ASICs.........: Disabled
BFL.ASICs............: Disabled
BitForce.FPGAs.......: Disabled
Icarus.FPGAs.........: Disabled
ModMiner.FPGAs.......: Disabled
Ztex.FPGAs...........: Disabled
Compilation............: make (or gmake)
CPPFLAGS.............:
CFLAGS...............: -O2 -Wall -march=native -I /opt/AMDAPP/include/
LDFLAGS..............: -L/opt/AMDAPP/lib/x86 -lpthread
LDADD................: -ldl -lcurl compat/jansson/libjansson.a -lpthread -lOpenCL -lm
Installation...........: make install (as root if needed, with 'su' or 'sudo')
prefix...............: /usr/local -
törölt tag
Ez rendben van, de pl. deb-et sem tudok a driverből csinálni, mert függőségek hiányoznak. Illetve ssh-n indítva a cgminer-t mi van, ha bezárom majd. Újabb ssh kapcsolatnál nem fogja gondolom mutatni a cgminer-t max indítani tudok újat.
Ezért lenne jó egy leírás terminál parancsokkal az alap ubuntu mini feltelepítését követően.
Nekem az is hatalmas segítség lenne, mivel több gépen is meg kell csinálnom, ha privátban lépésről-lépésre segítene valaki beállítani skype-on mondjuk. Ott az ssh képernyőt meg is tudnám osztani. Persze tudom, hogy mindenkinek drága az ideje ... -
törölt tag
Valaki van annyira szakértő, hogy leírná részletesen ubuntu 12.04 v. 13.04 GUI nélküli OS-re SSH-n keresztűl mit és hogyan kell feltelepíteni, hogy 2db 5970-et életre lehessen kelteni cgminer-el? Nézegetek leírásokat, de sokadszor futok neki sikertelenül.
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
13.1 drivert használj. Nekem is azzal jó, 13.4-el nem. (5970)
A mostani drivert ezzel szedd le. -
törölt tag
Van technikai lehetőség arra, hogy a gépembe egy 3. VGA-t tegyek riser kábellel (pci-e 1x -> 16x), de úgy, hogy ezt a VGA-t külön tápegységről hajtsam? Ugyanis csak 750W-os tápegységem van és 2db VGA-ra elég. Viszont van itthon e Chiftec 400W-os és azt használnám hozzá.
-
-
törölt tag
Technikai kérdés. Ma reggelre az összes gépemen leállt a BTC bányászat. A cgminert újraindítva minden ment tovább. Log fájlom nincs, szóval csak találgatok mi lehetett az ok. Lehet esetleg az probléma, hogy nincs monitor kötve a gépekre?
-
törölt tag
válasz
<Lacy85>
üzenetére
Azt, hogy gyakorlatilag nem éri meg szerintem használnod. Összehasonlításképpen: az én kártyám (5970) 275W mellett 1300 MH/s-et tud. Neked lehet több lenne a fogyasztásod, mint a hasznod. Töltsd ki ezt. Áramdíj, ha nem éjszakairól megy, akkor kb. 50Ft/kWh. Persze váltsd dollárra. NVidia nem nyerő ebben.
-
törölt tag
50btc helyett ajánlanátok pool-t? Valamiért csak 1 worker-t lát tegnap este óta. Coinotron, slush próbálva, de valahogy nem tetszik.
-
törölt tag
Valaki használja a cgminert linux server alatt, de SSH-n? Telepítésben kellene kis segítség. Próbáltam már, de SSH-n nem akart menni. Nem látta a VGA-kat.
-
törölt tag
válasz
moonguru
üzenetére
Kiszámoltad mikorra jön vissza a kártyád ára? Gondolom nem csak bányászatra vetted. Másrészt sejtésem szerint használtan vehetted. Jól gondolom?
Amúgy én is most veszek használtan 3db 5970-et a meglévő 2d 5970 mellé. Így még talán-talán ...
Kisebb kártyáknál rosszabb úgy néztem a hash/kWh arány. -
törölt tag
Látom elég optimistán számol mindenki. Azt kifelejtitek, hogy lesznek éjszakák, mikor 10-20% számolás feleslegbe megy mert lerohad 1-1 pool amibe dolgoztok és mire átvált mondjuk, ha beállítottál neki másikat, gyakorlatilag üresben működött. Aztán vissza jön a pool és visszavált. Ezek a váltások reject/discard ajándékok lesznek. VGA-t bányászatra venni szerintem már felesleges. Ha már megvan az más dolog, de ezért venni nem szabad.
-
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
BTC Wallet? Gondolom nem a kliens .dat fájlra gondolsz.
A kliensben semmi nem látszik még belőle csak a váltó oldalán volt egy link és az navigált a blockchan.info oldalára. Aztán ott beírtam a címemet és kijött a lista az összes eddigi tranzakciómról ezzel a címmel és ez az utolsó megerősítetlen maradt. -
törölt tag
Tobb mint 1 oraja kertem egy valtotol kifizetest. Az egyenlegembol levontak mar az osszeget, de a tarcamba meg nem erkezett meg. Blockchain.info- n megerositetlen tranzakciokent szerepel. Kezdjek esetleg aggodni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- PR-Telecom
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Olyat én is simán megvennék. Viszont vérpistike rongyá húzott, 95fokon pörkölődő kártyáját már kevésbé. Azért aki bányászik figyel is a hőfokra, fogyasztásra, levegőzésre. Kíméli a kártyát, hisz az hozza a pénzt. Persze rizikófaktor mindig van, de lehet minimalizálni.
Az egyenlegemből levonta, de természetesen meg nem kapom sohasem.
Komolyan gondolkodom, hogy eladom a mostani rig-et es veszek par ilyet.