- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
őstag
Eligiusnál próbáltam a bányászatot. Akkor nulla fee volt, regisztráció nélkül és hibátlanul működött nálam. Nem voltak megállások.
Cgminer-t pedig azért használtam, mert a társulat második ajánlott programja volt a listán. Ezzel sem volt gondom. Igaz ugyan, hogy ha visszakeresel, írtam be hibaüzenetet amit a program adott. Ez amiatt volt, hogy túlhúztam a gpu-t és nem működött rendesen. Amin megtaláltam a stabil frekvenciát, úgy gyönyörűen működött a tesztnapok során. Javaslom próbáld ki őket, hamar, kényelmesen be lehet üzemelni őket.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
ignorant
senior tag
legjobb szo ra BFL vaporware
Erre varnak rengetegen, sokan 1 evnyi varakozassal / hitegetessel a hatuk mogott
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
-
-
ignorant
senior tag
2 legfontosabb riziko:
1.) Osszeomlik bitcoin - erteke lemegy 0-ra
2.) A belefektetett penzed nem terul meg (belathato idon belul vagy soha)
3.) Bitcoin arfolyam ingadozas
A bitcoin-ok letrehozasanak folyamata a "mining". Ezt regen processzorok, kesobb GPU-k, FPGA-k, most pedig a cel processzorokat hasznalo egyseget nyernek teret.
Itt egy link hardware-ek osszehasonlitasahoz
Ez egy kalkulator, hozam szamitashoz.
Link arfolyam infohoz, + alternativa
Egy Elfogado hely lista.
Mining teren, fontos szempont, hogy a termeles "nehezsege" igazodik a "rendszerben levo" osszteljesitmenyhez, tehat ahogy no az ossz teljesitmeny, adott kepessegu HW-val egyre kevesebb BTC-t fogsz jutalomkent kapni.
-
ignorant
senior tag
GPU-val mar nem csinlnam. nekem volt egy gpu farmom ami +-osan vegzett amikor leepitettem.
Nagyon sok tenyezotol fugg az egesz. De kerdesedre valasz, igen ebbol lehet kivenni "penzt"
Ez a tevekenyseg sok rizikoval is jar, ne kockaztass tobb penzt mint amit nem sajnalsz elveszteni.
Abool kiindulva hogy bitcoin izenek hivod,elotte erdemes lenne megerteni ;-)
elso korben:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin
bitcoin.org[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Ha nap végén lezárják a pozíciódat, akkor pontosan kiderül, hogy mennyit nyertél-vesztettél.
Ha a pozíciód nyitva marad, akkor a helyzeted tovább romolhat. Egyre nagyobb a nyomás, hogyha most eladsz, akkor lenyeled a veszteséget, de többet már legalább nem vesztesz.
Viszont ott van a kisördög is, hogyha felfelé indul az árfolyam, akkor kevesebbet vesztek, aztán talán visszanyerem a veszteségemet is. Csak még ki kell bírni azt a 10 percet, amíg fordul az irány...
-
deadwing
addikt
-
csaba951
veterán
Kezdőnként ezeket a hozzászólásaimat olvasd át, fogd fel:
* 367
* 259
* 368
* 1117(#1476) zsoory
Én a helyedben távol tartanám magam a napi kereskedéstől. Természetesen tudsz vele rövid keresni, de hosszú távon (min. 1 év) a napi kereskedés bukta. Legalábbis a kicsiknek. Ha a nagyobb résztvevők előre megállapodnak egymással, és összehangolják a lépéseiket, akkor ők nyerhetnek a kötéseken. -
törölt tag
Az 1536 shaderes Tahiti úgy 420-450 Mhash-t tudhat GPU-nként 950 MHz körüli órajelen, 1200 körül talán átlépheted a két kártyával az 1 Ghash-t. Körülbelül. Nullás villanyszámlával nem rossz fizetéskiegészítő.
(#1456) deadwing: ha belépsz BFL-ék oldalán, akkor neked mit ír a My Orders menü? "You have placed no orders" szintén?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest