Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Én egy szóval sem említettem a bányászokat. Itt a node-okról van szó. A bányászatnál meglévő támadási lehetőség teljesen mást jelent. Ne keverd ide.
Ha a nodeok valamennyi része nem fogadja el az új chainparams értéket akkor azt azt elfogadók egy új láncot hoznak létre. És itt jön a móka:
"Adott ugye a szeptemberi hard-fork. A New York Agreement kapcsán létrejövő SegWit2X nevű történet. Azt már tudjuk, hogy a mellette álló egyszemélyes hadsereg (Jeff Garzik) kerek perec kifejtette, hogy nem hajlandó implementálni Replay Protectiont. Mivel a hard-forkok során az eredeti blocklánc kerül forkolásra, így a leágaztatott blocklánc és az eredeti blocklánc között gyakorlatilag semmi akadálya nincs annak, hogy tranzakciókat másolgasson egy rosszhiszemű támadó. Ezzel persze direktben senkinek nem lehet ellopni a pénzét (célzottan), ellenben el lehet érni azt, hogy ha valaki pl a SegWit2x (B2X) láncon végez egy tranzakciót, akkor az a tranzakció a Legacy Bitcoin láncon is végrehajtódjon. (és vice-versa)"
forrás"Az altcoin letrejottehez nem kell replay protection, ugyanis nem szukseges feltetele." Ez igaz, de én nem is ezt írtam. Hanem azt, hogy ha az RP belekerül a forkba akkor az már nem BTC hanem altcoin.
-
LLam
senior tag
természeti törvény nem is, csak Nakamoto döntése, miszerint 50 BTC-t tett az első blokkba és a chainparams-ba beállította, hogy 210.000 blokkonként feleződjön a jutalom.
(elméletileg lehetséges a darabszám növelése, ha minden node elfogad egy új chainparams beállítást, de miben van 100% egyetértés?)
-
LLam
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Igen kb. semmi sincs magyar nyelven, de a variance.hu az van. Nem arról volt szó, hogy csak magyarul beszéljünk, vagy mi a francot akarsz mondani a "Szoval lehet itt magyarul dumalni..." kezdetű mondatoddal.
Azt, hogy mi a pazarlás a számomra meg majd eldöntöm én, nem kérdeztem a meglehetősen érdekes stílusú véleményedet.
Továbbá pikírt hozzászólásod semmit nem tett hozzá a topikhoz, szóval lehet, hogy jobb lenne, ha a javasolt ülés és gondolkodás cselekvéseket többet gyakorolnád.
-
LLam
senior tag
BCH DAA fork megvolt, most 2-10%-kal éri meg jobban BCH-t bányászni mint BTC-t. cash.coin.dace szerint.
-
LLam
senior tag
Nem ismerlek és ez egy magyar nyelvű fórum, ezért szemeztem kizárólag a magyar neyelvű variance.hu-ból. Szvsz ilyen minőségű szakmai tartalom ékes anyanyelvünkön nincs még egy. Továbbá az ő gondolatai 99.99%ban megegyeznek az enyémekkel.
Őszinte kíváncsisággal várom a te véleményedet formáló linkeket, szeretném megérteni, hogy valaki miért gondolja, hogy a blokkméret növelése az egyetlen és üdvözítő út.
Remélem abban egyetértünk, hogy a BCH NEM azért jött létre, mert gond volt/van a BTC hálózat tranzakció-kapacitásával. Sokkal inkább a bitmain (jihan wu) cég ASIC bányagépeiben alkalmazott AsicBoost-ot ellehetlenítő BIP91 alias SegWit fork miatt, ami egész egyszerűen pénzkiesést jelent a "gépházban robotolók" zsebéből.
Tényleg figyelembe kell venni a fejlesztőnek az általa létrehozott kódból hatalmas pénzeket kaszáló bányászok nyögéseit? Sőt el kell fogadni, hogy majd ők a bányászok mondják meg, hogy merre mehet tovább a fejlesztés??
-
LLam
senior tag
szia kem,
nem túl régóta látom a posztjaidat ebben a csoportban, ezért kérdezem tisztelettel, hogy a következő cikkeket olvastad?
http://variance.hu/2017/08/20/bitcoin-cash-too-big-to-fail/
http://variance.hu/2017/08/22/miners-easy-hop-on-hop-off-strategy/
http://variance.hu/2017/08/26/bitcoin-a-magas-tranzakcios-koltsegek-margojara/
http://variance.hu/2017/08/28/ilyen-egy-megalapozott-uzleti-dontes/
http://variance.hu/2017/09/02/bitcoin-kiurult-a-mempool/
http://variance.hu/2017/09/27/bitcoin-segwit2x-vs-bitcoin-cash-vs-legacy-chain/
http://variance.hu/2017/10/03/bitcoin-oszi-hard-fork-szuret-gold-btg-sw2x-no2x-stb/
http://variance.hu/2017/11/10/helyzetertekeles/Kérdésem alapja az, hogy olyan határozott kijelentéseket teszel, ami határozottságot én a magam kb 6 éves BTC történetével nem merek megtenni. Ez persze nem baj, mások vagyunk, de ha a fenti kis listából valamelyiket kihagytad volna akkor érdemesnek tartom elolvasni és kicsit elgondolkodni rajta. Illetve a legutolsó Kallos Peti videó sem ártalmas tartalom, ha nem ismernéd még...
-
LLam
senior tag
Van ám szép magyar nyelvünkön megfogalmazott tartalmas cikk is! http://variance.hu/2017/10/03/bitcoin-oszi-hard-fork-szuret-gold-btg-sw2x-no2x-stb/
-
LLam
senior tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Hosszú távú befektetésről beszélsz, de a napi mozgásokat nézed... Csak nekem ellentmondásos ez?

Ha a hosszú táv a klasszikus értelemben vett 3-5-10 vagy még hosszabb időintervallum, akkor szigorúan éves nézetben érdemes nézni az árfolyam mozgását. Kivéve ha imádod a stresszt. Mondjuk akkor váltsd vissza forintra..
-
LLam
senior tag
Hagyd rá te régi motoros
mikor kezdted a BTC dolgot?Én 2011-ben, szerintem, te még régebben.. Bizony változnak az idők és számomra már nem ördögtől való gondolat a POW rendszer lecserélése, akár a BTC alatt is (bár erre kevés esélyt látok).
Hiába no, jönnek az ifjú titánok. Kitalálnak, gyorsabbat, szebbet (megkockáztatom) jobbat mint a BTC. Persze a világ már csak ilyen és az úttörő egyelőre szilárdan ül a trónon.
-
LLam
senior tag
P3Dr0! Basszus ne keltsd a feszkot. Tegnap utaltam egy ismerosomnek bittrexre krakenrol (BTC-t), tehat a fee-t sem tudtam beallitani es az egesz 38 perc alatt megvolt. Tehat a kijelentesed "A BTC erre tokeletesen alkalmatlan fizetoeszkoz..........." nem igaz. 1 esetbol kiindulva leszarozni valamit nem okos dolog.
Tovabba a helyzet csak most ilyen mert a segwit lock in meg nem teljesult, es a kocsog bch erdekkorok spammelik a mempool-t. Tehat normalis felhasznalas eseten nem lett volna gond.
Az en meglatasom tehat az, hogy nem a BTC alkalmatlan fizetoeszkoznek, hanem jihan whu-ek tul kapzsik.
Errol szol az egesz nyomorult bch fork!!!
-
LLam
senior tag
ignorant itt vagy? remelem..
"Ráadásul a bigger block modell végtelenül szűklátókörű, hiszen lehet a block akár 100Mb-os is, akkor is csak 10 percenként fog létrejönni egy-egy újabb block, így a tranzakció átfutási ideje továbbra is 10 perc körül lesz, amire továbbra is ajánlott lesz a hat confirmation kivárása. Ezzel szemben a lightning network instant payment-et ígér, hiszen a trazakció nulladik pillanatától egy olyan smart contract születik a felek között, ami garantálja az összes szükséges óvintézkedést."
forräs: http://variance.hu/2017/08/10/bitcoin-a-pokolba-vezeto-ut-is-joszendekkal-van-kikovezve/
-
LLam
senior tag
http://variance.hu/2017/08/02/a-bitcoin-gonosz-ikertestvere-tul-vagyunk-az-elso-24-oran/
hol a bukta a logikäjäban?
-
LLam
senior tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Ebben a cikkben az utolso bekezdes.
Amugy kezdem felfogni amirol ignorant beszel. Megemesztettem/elfogadtam, hogy ha mar decentralizalt penzrol beszelunk, akkor a fejlesztese sem lehet centralizalt. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy Wu-t is a profit mozgatja.
-
LLam
senior tag
Igen arra utaltam, hogy a walletet encrypteltem erősen.
Magát a privát kulcsot nem adtam meg a bitcoinabc wallet-jében, hanem egyszerűen elinditottam és meglepődve láttam, hogy nem is szinkronizált semmit, csak beolvasta a bitcoin core wallettel leszedett blokkláncomat. Szépen mutatta a tranzakciókat BTC mértékegység helyett BCC-ben.
-
LLam
senior tag
válasz
schawo
üzenetére
Pontosan! A tx alapján (már ha megadja a nyomi váltó!) nézd meg blockchain-en, hogy csak a belső rendszerük jelzi feléd, hogy elindult a BTC vagy valójában csak hazudnak.
Annyira fel tudom b.szni magam ezeken a szarságokon. Mert (nem te!) az egyszeri felhasználó egyből arra gondol, hogy na a híres kriptopénzeknél is van késés mint a bankoknál.. Pedig nem. A váltók baszakodnak, a blokkláncok azaz a technológia szuperül működik! Na jó a BTC laggolása ad okot a hülyeségre

-
LLam
senior tag
A variance.hu blog jó mély víz és erősen elfogult, de ott elég sokat olvashatsz a szétválásról, BCC-ről BTC-ről.
(#11365) janos666 Köszönöm a válaszod, elég jól megvilágítottad a dolgot a példával
Ha jól értettem a gondolataid, akkor igazából sem a programozó, sem a bányász nem elég önmagában. Mondjuk az usereket megkérdezte már bárki is a BTC történetében??A "kínaizás" számomra egyértelmű, az a puhuló(?) kommunizmus ami abban az országban van ÉS a világpolitikában betöltött szerepük együtteséből egyértelmű számomra, hogy nem beszélhetek külön bányászokról, hanem bizony kézzel vezérelt BTC termeléssel kell számolnom. Pontosan azt engedik a bányászoknak ami Kínának jó. Ha olyat akarsz ami nem jó a nagy testvérnek, akkor eltüntetnek.
(Kis kitérő: éppen ezért nagyon nem tetszett, hogy Buterin leült Putyinnal egy kicsit egyeztetni, MIUTÁN ő volt az aki harforkolta a blokkláncát a DAO botrány miatt.)Az ETH/ETC kérdést áthúztam, hogy ne kanyarodjunk el abba az irányba még.Remélem ignorant is megtisztel a válaszával.
-
LLam
senior tag
válasz
ignorant
üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkozol a kérdéssel.
Igazából nem is ez az egy cikk, hanem a gyökeresen más nézőpont érdekel. A variance.hu írója savat köp a bányászokra, gyűlöli, hogy hardforkot fognak csinálni (BCC). Meg van győződve arról, hogy ha Jihan Wu elképzelései szerint alakulnak a dolgok, az teljesen a BTC megalkotásának eszméjével ellentétes. Erre jössz te (mmint az én megzavarodott kis fejecskémet tekintve) és pont a Bitcoin Core teamet savazod.
Megszámozom a kérdéseimet, és őszintén hálás leszek, ha megválaszolod őket.
a) Miért vagy a bányászokkal? Miért nem a fejlesztőkkel?
b) Nem tartasz egy kínai kormányzati befolyástól ha végül is a bányászok győznek? (Igen olvastam, hogy álláspontod szerint sokkal demokratikusabb a bányász hash-kapacitás eloszlása mint valaha. Ugyanakkor én azt tudom/hiszem, hogy a hash-kapacitás túlnyomó része Kínában van.)
Van/lesz c d e f g kérdés is, de még nem kristályosodtak ki bennem.Várom válaszaid! LL
-
LLam
senior tag
válasz
ignorant
üzenetére
ignorant! Erős ellentétet érzek a te és a variance.hu gazdájának beállítottsága között. Kérlek, kommentáld ezt a cikkét pár szóban/mondatban.
Régi motorosként adok a szavadra, és te vagy az első akitől ilyen sarkosan jött az input "Nem a tarcaval van a gond hanem mostani Core csapattal." illetve "Ez tokeletesen peldazza a BlockstreamCore hazugsag kampanyanak a negativ hatasait."
-
LLam
senior tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
https://mobile.twitter.com/nanopool_org
-
LLam
senior tag
Kraken tier3 verifikaciom van, ha valakinek kell btc rajtam keresztul vehet. Kezpenz kizarva. Privatban a reszletek.
-
LLam
senior tag
sziasztok,
mit tudok tenni egy 5 napja unconfirmed státuszú utalással?
Legfrissebb btc core kliens, természetesen szinkronizált bc. -
LLam
senior tag
gox erőlködik valamin, persze én azt sem hiszem el amit gondolnak..
-
LLam
senior tag
válasz
zzoltan2014
üzenetére
utolsó válaszom neked, hogy végre rájöjj mennyire nem ismered amit fikázol:
szerk: ez a folyamatos másokat lenéző, az értelmi képességeiket firtató szurkálódás az ami iszonyatosan visszataszítóvá tesz téged. ki a büdös franc vagy és mit értél el, hogy másokat így lenézel? undorodom tőled.
-
LLam
senior tag
én csak azt nem értem, hogy ezt a zzoltán2014-et miért próbáljátok egyáltalán felvilágosítani? süt az írásaiból, hogy csípőből utálja az egészet, miközben lövése sincs a dologról. és még ő emlegeti a btc-t használók értelmi képességeit..
kérlek benneteket ne etessétek mert itt marad. a gox bedőlt c. hír topikjában már eleget ámokfutott, itt ne hagyjátok PLS!
-
LLam
senior tag
-
LLam
senior tag
válasz
Penge_4
üzenetére
Penge! Döbbenetesen negatív a gondolkodásod. El sem tudom képzelni, hogy lehet így élni.
Amúgy semmi sincs hiába, ezért a Bitcoinnak is hatalmas a jövője. (Erről sok szó esett már itt is és máshol is, nem ismétlem.)
Értelek, hogy hihetetlen az a tudat, miszerint a 24-25 millió wallet egyike a tied és ezzel a Föld népességének az első 3 ezrelékébe tartozol, de ideje lenne megbarátkozni ezzel. Ha ez sikerült, akkor meg elkezdhetnél örülni is ennek. Végre valamihez te is elég korán odaértél.
-
LLam
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
ez a baj. instant nincs semmi, aminek értéke van. meg kell tanulják az emberek, hogy a btc világában, csak a hálózatban bízhatnak. nincs más friss és gyors lehetőség, csak a blockchain. én még a lightweight klienseket is elutasítom.
szóval, official kliens letölteni és türelemmel kivárni.
-
LLam
senior tag
válasz
Penge_4
üzenetére
"... Ezek az emberek pedig magasan képzett pénzügyi szakemberek több éves/évtizedes szakmai gyakorlattal."
akiknek fingjuk nincs már a közösségi erőről, mert csak a pénz erejét ismerik. akiknek fingjuk nincs már a kitartásról, mert nem kell kitartónak lenniük, hiszen mindent megvehetnek, azonnal. akiknek fingjuk nincs már arról, hogyan gondolkodjanak a saját maguk által kreált rendszeren kívül, mert megtehetik, és meg is teszik.
etc. etc.
egy szó mint száz, olyan emberektől félted a BTC-t, a teljes payment systemre gondolok, akiknek ez annyira renegát, hogy zsigerből gyűlölik és még részben sem hajlandók megismerni. márpedig az ismeretlen ellen sokkal nehezebb küzdeni
én inkább a tömeg közömbösségétől tartanék, de nem teszem, mert az ellenkezők nagy tábora a lejárató cikkekkel éppen ellentétes hatást ér el.. köszönöm nekik!

tovább megyek: teljesen mindegy mit ér el még a btc a jelenlegi formájában, mert amit már elért az is igen jelentős. a szellem kiszabadult a palackból.
mitől is tartasz igazából?
-
LLam
senior tag
válasz
Penge_4
üzenetére
ez alapján a hozzászólásod alapján, úgy látom van 1 BTC-d. nem is olyan rég még jó párszor leírtad, h szted neked sosem lesz 1 egész BTC-d.
értem én h nehéz elengedned a negatív érzéseidet (pl. kishitűség) de ha megteszed sokkal jobban fogod magad érezni.. (tapasztalat)
-
LLam
senior tag
válasz
Penge_4
üzenetére
jó az új ööö arcod(?)/ikonod(?) ! az a zöld földönkívüli olyan snassz volt

a kozmonautának adott válaszod nekem kissé kusza, ami átjött belőle arra az a válaszom, hogy ha nem tudod/akarod elhinni, hogy jókor voltál jó helyen (értsd van/lesz 1 BTC-d) akkor sosem leszel ott. én elhittem és hiszem továbbra is h amikor puszta geek passzióból nekiálltam BTC-t bányászni akkor jó helyen voltam. szóval várom a 40k-s vagy akár milliós BTC értéket. ja nem. nem csak várom, teszek is érte.

-
LLam
senior tag
válasz
attiati
üzenetére
"Szerintem előbb jön létre egy amero, dolluro, akármilyen nevű dollár, eur közös deviza"
sztem meg nem. ezek amiket írsz óriási erejű érdekcsoportok megegyezése tudná csak létrehozni, ami szvsz elképzelhetetlen, hiszen folyamatosan versengenek. az alulról jövő kezdeményezések (like BTC) az egyetlenek melyek ilyen magasztos célt elérhetnek, éppen az "érdektelenség" azaz a vesztenivaló hiánya miatt..
-
LLam
senior tag
válasz
Formaster
üzenetére
uramisten milyen hosszú válaszok...
"Ha hirtelen sok coin áramlana be"
de nem áramlik be. mert szabályozott a coinok megtalálásának lehetősége, nem a számítási kapacitástól függ.
aki nincs tisztában az alapokkal, KÉREM olvasson már utána!
"Tökéletesen nyomon követhető az útja, nyilvános a könyvelése, nincs inflációja. csak szabályozott értéknövekvése"
éppen ez a legnagyobb veszélye a jelenlegi korrupt hatalmi rendszerek szemében!
-
LLam
senior tag
válasz
ignorant
üzenetére
+1

asszem leírtam már itt a fórumban h sztem meg 1 milla usd lesz a btc darabja, hogy mikor azt nem tudom.
az ltc topikon meg ne nevessetek pls. ilyen a magyar valóság, a nagy
lóvéróltesóról lecsúsztak/tunk, de van már dogecoin pool, meg wdc pool is. ha jól tudom btc pool-t nem csinált senki tőlünk.. szal arcoskodunk, és segítjük a kezdőket. (ami a publicban nem látszik az a privát üzik mennyisége, ami pár napig komolyan gondot okozott pl. nekem is
)
1 szó mint 100 hintjük a kriptopénz igét, amiből talán a btc is "részesedik"
-
LLam
senior tag
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
a cikkből származó részlet: "A norvég kormány ugyanis kijelentette, hogy a bitcoin nem igazi pénz." ez a kiindulási pont, hiszen erre hivatkozva írtam amit.
Tehát a következő fejtegetésed nem tudom hova tenni:
"Egy pénzt miért kellene másra váltani? Úgy tudtam, hogy a bitcoin egy pénz.... Most akkor a kígyó a farkába harapott?"a nem igazi pénz az nem pénz igaz? tehát a kígyó nem harapott a farkába kedves uram, hiszen sosem állítottam h a bitcoin pénz lenne. (hogy mások mit állítanak az az ő dolguk, de ne keverd bele a nekem szóló válaszba, mert értelmezhetetlen lesz.)
"Egyébként adózható a személygépkocsi is gépkocsi formájában, nem kell eladni hozzá, vagy igen? Szerintem nem kell ahhoz eladni, hogy adót vessenek ki rá."
adózásban járatlan emberként azt gondolom, hogy adózni csak pénzben lehet. pl. tojással vagy jobb első kerékkel is lehet adót fizetni?a többire meg nem is reagálok mert megint belecsúszok egy személyeskedésig is elfajzulható vitába amit meg úgyis kitörölnek, úgyhogy inkább hagyom.
-
LLam
senior tag
ltc topikban megtárgyaltuk már ezt. nettó hülyeségnek tartom összevontan válaszolni, bár OCB kolléga egész jól megoldotta a megválaszot rész beidézésével. én viszont maradok a fórum ösvényén, hiszen a válasz gomb azért van h válaszolhassunk nem?
és nem értettelek félre, nem gondollak magát moderátornak képzelő usernek, sem semminek. pisz!

-
-
LLam
senior tag
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
egy újabb ember vagy aki kitalálja h mit gondolok, kezd kicsit elegem lenni ebből

soha nem gondoltam hogy a bitcoinból származó jövedelem után ne kellene adózni, de hogyan adózol valamiből aminek addig nics jövdelme míg be nem váltod valami értéktárgyra, pénzre akármire?
szerk: közben olvasom mások már megírták ezt. zollrrrrrrr újra köztünk. örülök?

-
LLam
senior tag
Chal kolléga szavait szeretném az első hozzászólásban viszontlátni!
"Szóval persze, lehet bírálni, meg mondogatni hogy "semmire se jó", de ezzel az erővel egy 1 hetes csecsemőn is számon lehetne kérni hogy miért nem tud beszélni, meg fejben gyököt vonni
Jelen esetben az a nagy truváj, hogy ez a csecsemő nincs 3 hónapos, és bizony kimondott már pár értelmes szót." -
LLam
senior tag
ezt olvastátok már?
-
LLam
senior tag
válasz
Stonerice
üzenetére
ki vezeti félre az embereket? a prohardver cikk címekre gondolsz? nos kissé hatásvadászok, de LTC bányászatról beszél (legalábbis az uccsó cikk ami még a pufferemben van) és ott még egy darabig (fél-1 év imho) rendben van a GPU bányászat. nem összekeverendő a BTC és az LTC!
-
LLam
senior tag
btw van itt valaki aki btc bányászik gpuval?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ugyanis a ma esti bch hardfork blokkonkénti difficulty retargetet tesz majd lehetővé. azaz képesek lehetnek mindig a bch láncot nyereségesebbenk kihozni a btc lánc ellenében, azaz ott maradnak a bányászok.

mikor kezdted a BTC dolgot?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Éppen ezért írtam, hogy ne temesd már az egész BTC-t egy probléma miatt.

Legfrissebb btc core kliens, természetesen szinkronizált bc.

a poénosnak gondolt likvidálásos megszolálást sem feledve!
nekem is viszket a billenyűzetem, de legyőzöm magam újra és újra! (pláne hogy mást fikáz miközben 20+ postot töröltek innen miatta is..)