- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Router
őstag
Sziasztok!
Packard bell ts44 elindul, windows betöltésnél kékhalállal megáll random hibakódokkal vagy simán megfagy. Próbáltam másik memóriával, winyóval. 218-0755046 északi híd van rajta és semmi más, van valakinek ilyen chipje esetleg?
-
netzoli
tag
Az ilyen 'hibákkal' szoktatok még valamit csinálni? [link]
-
Tamás9x
őstag
Nem piac tudom, de meg kell váljak az AlienWare M11x R2-es gépemtől, ha érdekel valakit, vagy tudtok egy komolyabb gazdát neki akkor ne tartsátok magatokban
I7 640M GT 335 8GB DDR3 a többi gyári felszereltség
-
Vizsgyi
csendes tag
Estét,
Csak egy gyors és röpke kérdés: Van valakinek IT8502E KPC? Bontottam az van, csak azt nem szeretném bele tenni.
Előre is köszi a helpet. -
mobileman
senior tag
válasz
gabekfree.hu #10190 üzenetére
Pontosan 1000 db golyó kell? Hát nem hiszem, hogy valaki meg fogja számolni a pont 1000 darabot..
Különböző kiszerelésben kapható, van kicsi meg nagy kivitel.. -
gabekfree.hu
csendes tag
sziasztok,érdeklődnék hogy győr közelében kellene nekem kb 1000 db bga golyó xbox360 gpu-hoz,lenne-e valakinek ? esetleg valaki vállalná-e az átgolyozást.
köszönöm
-
mutyi
senior tag
Valaki a 10167-es kérdésemre?
-
gliga69
tag
válasz
chipkonzol #10183 üzenetére
Nem drága egy kicsit a tudásához kpst?
-
bbarna
tag
Valaki keresett mikroszkópot. Érdemes foglalkozni ezzel, 11 cm a munka távolsága és használható állványon van.
-
dpu1
csendes tag
Üdv. Valakinek van eladó működő vagy javítható Esprimo V5535 lapja? A tulaj bevallása szerint nem működött megfelelően a touchpad bal gombja amit Ő jobb keze alsó élének behajlított felületének a gombhoz való agresszív "hozzáérintésével" honorált. Ezt a műveletet félreértette az alatta levő SB és ijedtében kb. 50 pad felszakadt a lapról.
Na ehelyett kellene valami használható. -
Sensei
aktív tag
Nélkülözhető WPCE773LA0DG lenne esetleg valakinek?
-
mutyi
senior tag
Na ha már dv6-6000-ről van szó, akkor a kérdésem az lenne, hogy a dv6-6000 és dv6-6150 miben tér el egymástól?
Vennem kell egy lcd vga kábelt és csak a dv6-6000-hez találtam,6150-hez nem,de gyanúzom hogy az már tök mindegy, ugyanaz lehet. -
JSHammer
tag
Sziasztok!
Tanulás miatt sajnos nem olvastam pár napig a fórumot, most a következő kérdésem lenne hozzátok!
Adott egy: HP DV 6000 vga hibás noti, ezt mennyi lenne javítani, (nem sütögették szerencsére)illetve meddig is tarthat ez ki, mivel sok helyen 1-2 hónapn belül megint elszáll az egész...Rengeteg ilyen van a neten, és érdekes mód nem kapkodnak utána
-
gliga69
tag
győzött a kíváncsiság...
megnéztem. Amit letöltesz frissítést csak részleges image, ha jól gondolom a .bin nincs tovább tömörítve az uefinek csak bizonyos moduljait frissíti. Kellene egy kiolvasott állomány és meg lehetne próbálni hegeszteni valamit.
Esetleg a pendriveos recoveryvel meg lehet próbálkozni, de jó eséllyel ott sem fogja törölni a jelszót. Pendrive recoveryhez SMC.BIN filenév kell. -
Benji77
aktív tag
válasz
Tamás9x #10160 üzenetére
A 68CDD.bin sajna nem 4M-ás állomány.
Az eredeti ROM pedig olyan méretű (külső íróval kiolvasva). Nem tölthetem rá ezt a csonka állományt.
Az se lenne gond, ha flashelés után eltűnne a serial,Pruduct ,uuid mert utólag pótolható segédprogrammal.Talán még ezt megpróbálom:[link]
-
Benji77
aktív tag
Valaki top-on van BIOS jelszó törlés dologban?
Van itt egy HP Probook 6540B noti. Biosba belépéshez jelszó kell.
DOS alól nem enged biost frissíteni a jelszó miatt.Külső íróval meg azért nem boldogulok, mert nem találtam hozzá a 4M-ás bin file-t.
Úgy olvasgattam, hogy végső megoldás lenne még az smc.bin betöltés, de ehhez a típushoz nem találtam. -
Gigabyga
aktív tag
Helló!
Van elfekvőben valakinek ilyen panelja??
Kép
Ez egy kicsit odakozmált. -
f27
senior tag
Van belole 150lovas illetve van 163 lovas.
3 kasztniba 150loval gyartottak.
Az en fele 5-os kasztniba pedig 163 loval jott ki szinte ugyan az a motor.
Par kisebb elteres van,mint turbo talan a magasnyomasu,lehet a befecskendezok is ujabbak,de abba nemvagyok biztos.
En nem akartam megtuningolni,csak mivel kijott az uj 3 -mas 185 pacival,ugyan ezzel a mocival szinte,igy belelett irva enyembe is, es igy igazabol csak optimalizalodott megjobra,amit a germanok teszteltek ki futopadon
200loig lehetne huzni de minek? Megy ez igy is szepen ahogy kell -
mutyi
senior tag
Én egyszer rámentem egy padkára vele,mert nem éreztem,de szerencsére csak kicsit felakadt,nem kapta le.
Az övé 2006-2007-es volt,de lehet hogy abban is csak 185 körül volt.
Ha jól tudom alapból olyan 143 körül van?
Na mindegy alig volt benne 130 ezer km,jó kis verda, kimegy vele az ember a világ végére is. -
f27
senior tag
-
mutyi
senior tag
Így van. Van dieselben is, M pakett a neve és külső optikai tuning meg még "ez az".
Motor ugyanaz mint a sima bömikben.
Most adta el barátom az övét, sima 320D M pakett volt.
Jah és 5.2 körül fogyasztott az is.
Viszont optimalizálva volt,így asszem 200 körüli paci volt benne.
Baromi megbízható,csak egy baj van velük, hogy kurvára alacsony van az alja, főleg elől, könnyen meg lehet patkázni meg az M pakett miatt nagyon kemény az egész futómű, viszont piszkosul fekszik a kanyarban vagy körforgalomban. -
f27
senior tag
válasz
gliga69 #10141 üzenetére
Full M-s csak az 5000 -es benzines verzio van.
Ez alatt csak M-pakettesek vannak.
Tehat amibe minden benne van ami a fullos M-s be de disel motor van benne,az nem fullos M5-os de etol meg M-es marad mindenki szamara.
Pl nekem M-es futomu van a kocsi alatt,a simahoz kepes brutalis kulombseg,50nes kanyart belehet venni 100-120-al veszely nelkul. -
f27
senior tag
válasz
gliga69 #10138 üzenetére
M -es felszereltsegu igen.
Diselbe is van ilyen
535dbe van full M felszereltsegu amibol csak az 5000m3 motor hianyzik.
Enyembe csak fele M-es 2 ezres disel es boven 6 liter alatt vagyok,de hogy pontosak legyunk folyamatos kapartatas elegge huzagostos fogyasztasom 5,7l ha kulfoldre megyek egyhuzamba 6-700km taval 16" kerekekkel akkor tavaly kimentem 4,6literrel siman.
Most 18" van rajta ezzel 5,2literre jott ki 5 szemelyel fulra rakott csomagtartoval a hegyekbe es indulaskor 75liter uzemanyaggal.
Nem mondok sebesegeket mert mar eus torveny van,de nah gondolhatod -
gliga69
tag
válasz
Tamás9x #10137 üzenetére
egyetértek, de nem ragaszkodnék a pálinkához majdnem bármilyen etilén származék megteszi ha jó a társaság
Régi időkben volt az un phoenix keserű aminek az ára szerintem a forint aktuális árfolyamához lehett kötve mert valahonnan 40 forintról indult és egyre drágább lett az alapozás végefelé asszem 63huf volt az absmax
Hjaj istenem a régi szép idők Debrecenben a Fácánban, echte lepukkant rocker kocsma. -
gliga69
tag
Na tegyél rendet a fejemben, gázolajról beszélsz 10 literes fogyasztással 2000ccmnél illetve
2000ccmes M es bömbiről ami diesel? Mert úgy tudtam hogy nincs diesel M BMW. Azt meg kétlem hogy a 2 literes beenzines 6 liternél megáll ha ökörködsz vele, inkább 16 vagy 26 a valós ha nem ereszted 6000alá, legalábbis MR2vel ez volt a tapasztalat. -
mutyi
senior tag
válasz
fero02 #10129 üzenetére
Köszönöm, bár egyik helyen sem látom ,hogy konkrétan vállalnak-e alaplapi IC cserét, az azért kicsit komolyabb meló,mint egy kijelző csere vagy dock csere.
Azokat én magam is szoktam cserélni, de egy ilyen méretű IC cseréhez már azért kell némi felszerelés és gyakorlat is. -
mutyi
senior tag
válasz
gliga69 #10120 üzenetére
Igen jól gondolod, sima 4.
Az a baj,hogy azt az egy céget megkérdeztem,hogy mennyi lenne ha én adom hozzá az IC-t,de akkor is ilyen 18-19 ezret mondtak, úgy meg már többe kerül mintha ők adnák hozzá.
Én meg már annyit nem fogok rákölteni,mert el fogom adni,csak szeretném ha úgy adnám el,hogy a sima gsm hívás is normálisan működik.
Majd írsz ha sikerült beszélni a sráccal.
Köszi előre is! -
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan embert,aki Iphone alaplapján levő audio Ic-t tud cserélni vagy reballozni?
Érintkezési gondja van,mivel ha nyomom akkor működik, de egy céget tudok, ők 19 900 -ért csinálják és azt kicsit sokallom. -
gliga69
tag
Néhány kép gyűjtőknek
-
f27
senior tag
válasz
gliga69 #10109 üzenetére
Ahogy hallottam 2-300 ezerbe javitanak egy ilyen kamiont ezzel a problemaval.
Szoval szerinted erdekel valakit az en kis 10-12ezrem?
Amugy erdekesseg keppen a 3 ev alatt miota megtalalt ez az auto es kamiun szerviz/tuning ceg,egyetlen vezerlovel sem mentek vissza hozzajuk,pedig mindegyikre adnak 1 ev garanciat. -
Sütimüti
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben KB3910SF B4-e?
-
f27
senior tag
válasz
gliga69 #10106 üzenetére
1 ev garral.
Az hogy en nem adok garanciat,a szervizek akiknek dolgozok 6 ho ill 1 ev gart vallalnak az en munkamra.
Ha ez leall nemszabadul el semmi,mivel motor vezerlo,leal a motor erotlen,nincs alapjarat,ingadozik az alapjarat.
Hidegen nem indul ,melegen nem indul,fustol a motor stb...
Ilyen hibakat produkal ha valami nemjol muxik a vezerlon
A kepen lathato vezerlok SCANIA motorvezerlok. -
f27
senior tag
válasz
ielektros #10102 üzenetére
Ezeken a verziokon spec a bga-t kell ujra golyozni ,mert valamiert felvalnak a labai.
Kajak minden reballozas jo lesz,es egy darabsem volt ami vissza esett volna az elmult evekben.
De van amin diodak,vagy kondik durrognak el es egy egy funkcio nem megfeleloen,vagy egyeltalan elsem indul.
Auto compik
Gyaraktor targonca vezerlok
Ezek speciel kamion motor vezerlok.
Nemtudok mindent megjavitani,de a sok eves rutin alapjan sokszor ratalalok a szeriahibakra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest