Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan embert,aki Iphone alaplapján levő audio Ic-t tud cserélni vagy reballozni?
Érintkezési gondja van,mivel ha nyomom akkor működik, de egy céget tudok, ők 19 900 -ért csinálják és azt kicsit sokallom. -
mutyi
senior tag
válasz gliga69 #10120 üzenetére
Igen jól gondolod, sima 4.
Az a baj,hogy azt az egy céget megkérdeztem,hogy mennyi lenne ha én adom hozzá az IC-t,de akkor is ilyen 18-19 ezret mondtak, úgy meg már többe kerül mintha ők adnák hozzá.
Én meg már annyit nem fogok rákölteni,mert el fogom adni,csak szeretném ha úgy adnám el,hogy a sima gsm hívás is normálisan működik.
Majd írsz ha sikerült beszélni a sráccal.
Köszi előre is! -
mutyi
senior tag
válasz fero02 #10129 üzenetére
Köszönöm, bár egyik helyen sem látom ,hogy konkrétan vállalnak-e alaplapi IC cserét, az azért kicsit komolyabb meló,mint egy kijelző csere vagy dock csere.
Azokat én magam is szoktam cserélni, de egy ilyen méretű IC cseréhez már azért kell némi felszerelés és gyakorlat is. -
mutyi
senior tag
Így van. Van dieselben is, M pakett a neve és külső optikai tuning meg még "ez az".
Motor ugyanaz mint a sima bömikben.
Most adta el barátom az övét, sima 320D M pakett volt.
Jah és 5.2 körül fogyasztott az is.
Viszont optimalizálva volt,így asszem 200 körüli paci volt benne.
Baromi megbízható,csak egy baj van velük, hogy kurvára alacsony van az alja, főleg elől, könnyen meg lehet patkázni meg az M pakett miatt nagyon kemény az egész futómű, viszont piszkosul fekszik a kanyarban vagy körforgalomban. -
mutyi
senior tag
Én egyszer rámentem egy padkára vele,mert nem éreztem,de szerencsére csak kicsit felakadt,nem kapta le.
Az övé 2006-2007-es volt,de lehet hogy abban is csak 185 körül volt.
Ha jól tudom alapból olyan 143 körül van?
Na mindegy alig volt benne 130 ezer km,jó kis verda, kimegy vele az ember a világ végére is. -
mutyi
senior tag
Na ha már dv6-6000-ről van szó, akkor a kérdésem az lenne, hogy a dv6-6000 és dv6-6150 miben tér el egymástól?
Vennem kell egy lcd vga kábelt és csak a dv6-6000-hez találtam,6150-hez nem,de gyanúzom hogy az már tök mindegy, ugyanaz lehet. -
mutyi
senior tag
Valaki a 10167-es kérdésemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest