Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #99049 üzenetére
azé me csak...xD sütögeted azt ha zárlatos lesz? és megsütöd a deszkát?
-
törölt tag
válasz Methionyl #99016 üzenetére
vót má mióta játszunk
(#99046)Hokeeeee erről beszéltem régebben, hogy enm hat meg ha azt mondják, hogy a 7.5 kicsit. már 2 éve lehetnék kamionsofőr, de én még ezzel a 7.5 és 12 tonnás autókkal tolom. Kijárom a ranglétrát, és majd ha biztonságosnak érzem, akkor ülök kaminyonba
(#99047) xatos3 ez nem Angliába kapott munkát, csak angol fuvarja volt. a waberers magyar cég, akinek iszonyatosan nagy sofőrhiánya van. Szponzorálnak (előre kifizetik) jogsit meg mindenféle papírt, cska menjél. ha van jogsid és tudsz egyenesen menni 1 métert kamionnnal akkor felvesznek
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #99053 üzenetére
Gold?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
caindwan
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
inspiroyhome
senior tag
Ám igen, én blenderezni szoktam és nagyritkán c4d-zni, bár megjegyezném hogy hamarosan a mayának is nekilátok amint lesz időm meg életkedvem.
ez volt a legutóbbi blender munkám, azóta pangás..
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #99063 üzenetére
ez valami éjjelilepkeszép!
-
caindwan
aktív tag
Ümm, bocsi, jövőbelátó voltam
-
DR|FTK|NG
veterán
Király.
-
Beretvás
veterán
rohattjo, mentettem is háttérnek...
-
törölt tag
aki akar jojjon gta
-
stratova
veterán
Hmm ha jól idézem fel, tegnapelőtt egy Alfa Romeo GT Junior repesztett el mellettünk az egyik kis utcában, mintha nem lenne holnap. Ha valami szakadt újabb kocsi lett volna, lehet csak hümmögök, hogy ejnye, de csak vigyorogtam, kb. mint a sofőr. EPIC
Szerk.: cseréltem a képet, a hátsó lámpáira emlékszem jól, az alapján nem 74-es hanem 71-es.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Köszi mindenkinek
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #99073 üzenetére
Pontosan. Alapvetően nem örülök, hogy egy majdhogynem lakó/pihenő övezet szintű utcában (ez konkrétan nem az volt, de a környékén van pár) így repesztenek. De most nem tudtam haragudni.
-
MiklosSaS
nagyúr
Este 9-kor a lanyomat agyba raktam, olvastam neki...aztan en kelett volna altotnom a fiamat is. A felesegem arra jott be hogy en horkolom az agyban, a fiam meg jatszik melettem......
10 perce ebredtem meg.....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Az asszonyka ma este vacsinal egy ilyenel lepett meg ...most mar csak a telefonomat, tabletomat, laposomat kell toltore raknom hanem az oramat is...
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #99077 üzenetére
ejjj, gratulálok Apám
no majd akkor tudod számolni a lépted és hogy mennyi kalóriát égeCC el?
de faja ajándék, jó ötlet volt Párodtólmindenki másnak aki nem kapott ajándékot, jó reggelt.
és aki naplopónak érzi magát, jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
bandi0000
nagyúr
Na nálam is majdnem kibírt 1 hetet a kártya, inkább váltok amd re az jobb
Viccet félretéve, nem hozza a ps4 szórakoztató jellegét, nincs kedvem leülni a gép elé, és így alig játszok, bf4 ami volt az egyik fő indok, de ott meg felbasznak, mert sztem van pár csaló, +fura hogy alig viszek be sebzést, a többiek meg 1-2 találatbol kinyírnak
Xbox One: bandymnc
-
norbert1998
nagyúr
Estét jó!
Nem, Obelix. Jó estét!
Estét jó! -
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #99059 üzenetére
Na, ugye.
Szarul aludtam.
Most megyünk nemsoká a szükséges papírokat intézni.
Nővéremék is haza jöttek tegnap a Mátrai nyaralasbol.
Voltak fent 2 napot, meg a tegnapit.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Beretvás
veterán
Reggeltet
-
inspiroyhome
senior tag
röggölt.
-
DR|FTK|NG
veterán
Reggelt.
-
Beretvás
veterán
Na mi a pája??? Fel birtatok kelni????
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #99087 üzenetére
Fél órája értem be a melóba....
'reggelt!
-
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #99090 üzenetére
Azért ez mondjuk bicajon ülve lényegesen kellemelenebb lett volna.
-
norbert1998
nagyúr
Na engem ő keltett fel hajnal kettőkor. Azt hittem már menni kell dolgozni
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #99079 üzenetére
Erről a Star Trek Spok Jutott eszembe.. amikor a nyakláncot oda adja a barátnőjének!
Használd egészséggel 8)))
mackosajt: Kitartás .....
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz stratova #99056 üzenetére
(#99039) stratova : köszi a választ.
kettő: "volt elterjedt" ?? Ma is Ez van. Azért mert a mayanak nagyon jó az Animaciós része.. a játék cinematicjai is meg pl a Suicied squadba is és ahsonló filmekben mind Maya!!! 8))
Aztán ugye vannak,de pl most konkrétan tudom ,hogy XY játékban az ingame animaciók is Maya-val készülnek 8)
Igazán még azt sem lehetne mondani ,hogy egyik ez másik az .. talán a Pluginokban térnek el,de pl a render dolgokat is nagyon jó mind a kettőben ,de ez általánosságban így van
MAX játék
Maya Film
Nuke VFX
Zbrush Modeling
stb stb. Viszont így szokott készülniViszont például amit Norbi kérdezett.. Én 3D nyomtatáshoz úgy dolgoztam ,hogy Zbrushba Modellezés azt export Maya-ba ott le kell tisztítani és a faceket meg anormalokat helyre rakni és export CAD-es programba
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
Semmi érdekest nem látok. Szép angol tavasz vagy nyár
-
Whysperer
addikt
Haverom vette egy 1060-t. (GIGABYTE GV-N1060G1 GAMING-6GD GTX1060 )
bement orgrimmarba ahol volt vagy 11032103210210210 játékos és ott mért ilyet 4K-ba
Az általad említett játékok közül a WoW-ot tudtam tesztelni, de csak egy lvl 20-as alttal, mert inaktív az accountom. Az utolsó 3 mérés Orgrimmarban készült, ott találtam elég játékost a nagyobb terheléshez.
A WoW beállításai: 3840x2160, 59.9Hz, AA: Off, VSync: Off, minden más maximumon.
A videókártyát nem húztam manuálisan, maradt alapértelmezésben (Gaming Mode), ami az enyhébb gyártói OC-nak felel meg.1. mérés: Átlag: 75 FPS, Leggyengébb 1%: 60 FPS, Leggyengébb 0.1%: 30 FPS
2. mérés: Átlag: 71 FPS, Leggyengébb 1%: 57 FPS, Leggyengébb 0.1%: 48 FPS
3. mérés: Átlag: 71 FPS, Leggyengébb 1%: 55 FPS, Leggyengébb 0.1%: 37 FPS
4. mérés: Átlag: 68 FPS, Leggyengébb 1%: 50 FPS, Leggyengébb 0.1%: 44 FPS
5. mérés: Átlag: 68 FPS, Leggyengébb 1%: 50 FPS, Leggyengébb 0.1%: 41 FPSA teszteléshez használt szoftverek: Fraps, FRAFS Bench Viewer
Ha van még kérdésed, nyugodtan keress meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest