Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Whysperer #98234 üzenetére
Azert nem megy el, mert nem kell neki, jo az ugy ahogy van oszt kísz. Tuningolni sem fogja, mert akkor allitasa szerint crashelhet a gta.
Bocsi de utalom az ilyen raeroltetos dolgokat, mar 19 eve turom itthon... Csak egy bizonyos ember nem kepes felfogni ezt, de lassan veget er...a lazas ifjusag
Inkabb rakd fel HA-ra vmennyiert ert aztan kesz. Vagy vegyel bele vmi 4300-as fx-et aztan jo lesz az vkinek netezos gepnek egy szar vgaval.
HATER
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem most már illene befejezni a cirkuszt.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
-
Whysperer
addikt
válasz #81556480 #98261 üzenetére
Poénból írtam ,hogy el sem ugrasz érte az új verdáddal ilyen vezetői tapasztalattal. KB olyan akart lenni mint a Hablaty Sok Gönc van Göncön? . Franc gondolta ,hogy valaki meg itt begörcsöl rajta.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
törölt tag
(#98264) miklosss2012 bakker, mennyire ismertek már itthon is ezen röhög mindenki, hogy meddig fogom itt bírni? De ehhez hozzá tartozik, hogy én most már 10 hónapot töltöttem ennél a cégnél, és ma is ott lennék, ha a főnök nem betegszik le. Sajnálom is , de menni kell tovább, mert 5. hete itthon vagyok. Nem tudom egyáltalán ezt az időt hogyan fogják elszámolni, mert igazából én nem kerestem munkát mert azt mondták várjak. És erre van az alapbér, amit nekik munka nélkül is ki kellene fizetni.
Arra meg hogy ez az autó "kicsi" csak annyit mondok, hogy kis autó, kis munka, de közel annyi pénz mint egy rosszabb nyerges 40tonnás meló. Ott 20- 25 spanit kell használnod , meg izzadnod, mászni kúszni, ponyvázni, 35 raklapot békázni, én meg 15 raklap vagy max 5 spani és száguldok. Nincs rám előzési tilalom, nem vonatkozik rám a kamion stop sem. Sok előnye van a kis autónak.
Ezzel szemben vannak minden éven kitűzött céljaim, és a jövő évi az a nyerges vagy 40t szerelvényes munka lesz + egy kitűzött fizetés.Az évre megfogadtam hogy 400at megkeresem, sikerült is. Jövőre ezt ki kéne tolni 600ra, átlag 450-500 ra. Keményen hangzik, de nem lehetetlen, csak megint keményen ki kell mozdulni a korfontzónából elég rendesen.
Egyébként megszoktam hogy általánosságban mindenkinek az jön le hogy: ez kis autó, te nem is kamionozol, stb. Közben a munka 100%ban kamionozás. Németben az LKW szó , nem tesz különbséget kis és nagy kamion között. csak itthon van ez a faszméregetés mint az infomratikában az e-penis hogy ki jár nagyobb kocsival. Aztán 0 km-es sofőrök mennek a waberershez és törik halomra a kocsikat meg másokat, csak mert ők egyből kamionosok lesznek, kihagyva a ranglétrát.
Ettől a cégtől fogok menni angolba is, szóval job ha összekapod magad
(#98268) MrM94 és meg is érkezett a nemrég emlegetett flame. Ne kezdjük már nézz jutubon bármilyen 320d és 320i gyorsulást. a dízel viszi. a nyúton méter mond neked valamit ?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kibebaszarintott migrén..
Áh.. Nem nagyon ebédeltem, azóta zsibbad a fejem, betoltam egy laza hambit, hátha az a gond, de semmi.. Folyadék bevitel van, de kb. szédelgek, hányingerrel egybekötve.. Elég jó.. Élvezem.
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
-
MrM94
addikt
Na látjátok,hogy lehet flamet kelteni? Profi vagyok benne
Disznóól jóvan pajtás,jóvan hogy driftverdákat linkelsz tésisAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hamárfejfájás..
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest