Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz DR|FTK|NG #95450 üzenetére
Lásd,nekem ~250W körül eszik a gépem,Corsair linkkel mérve,ami hablaty szerint pontos,mivel megmérte fogyasztásmérővel és corsair linkkel is,és ha jól emlékszem pontos.
Na nekem 350W fogyasztásig be sem kapcsol a táp ventije.Tehát nekem már kitudja mióta be sem kapcsolt..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz DR|FTK|NG #95453 üzenetére
Régen mindig hagytam,hogy járjon fix fordulaton,aztán meguntam,aztmondtam,hogyha elromlik akkor Isten Áldja.
(#95455) Whysperer
Biztosan elbírna sok radeont,csak én meg nem vagyok mazochista.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Whysperer
addikt
válasz DR|FTK|NG #95453 üzenetére
Jó így má rértem . Ezér tnem értettem mert úg yértelmeztem ,hog yazt írod,ho gyvan sajnos egy fél passziyv mód benne ami tsajnos nem lehet kikapcsolni.
Viszont így király ..
MrM94: 350-t akkor 2 rx480-t is elbírna. 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz DR|FTK|NG #95456 üzenetére
Viszon tkezdek parázni mert a XFX 390x az 50 fps tol 4k ultra settingses WOW-n singlbe ami raiden szerintem még kevesebb .. szóval rx 480 nem jóbb nála 8)
Modell: GA-990FXA-UD3
Egyéb integrált eszközök: CrossFireX & SLI support (x16/x16)Majd Hablaty mester megaszondja! Elbírja-e vagy nem 8) Övé volt
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
Nekede tiedéhezvan az előreszóltál zsírgörényshörénylesz!
(#95457) Whysperer:
Figy, az a lap túlélt engem.., minden elmebajom, vandalizmusom, rommáfeszelésem.
Nem kérdezett az soha semmit, kitaláltam valamit, beállítottam, végrehajtotta, ha fájt ha nem fájt.480? Szerinted? Érdekelni fogja?
Ennyi..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #95458 üzenetére
Ennyi megmondtad. Mondtam ÉN .. Ezért is
Ezért fog elgurulni a gyógyszerem és veszek 1-t aztán még1-t 8) Úgyis már 3 kijelzőt kell majd ellátnia és azt 1 VGA-val nem lehet 8)
egyik 4k TV-re a másik meg a 2 FHD monitoromat. 8)
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #95461 üzenetére
Te, asszony nem panaszkodott hogy tegnap éjjel nem tudott aludni az agyrágó bogarad böfögésétől?!
DEGESZRE zabálta magát!!
Amúgy nem akarlak elkeseríteni de csak X4-es slotba raktad az alsót, a másik X16-os slot alatta van..
Wait..mégjobban elfér!!!!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #95465 üzenetére
Haggyad má'.., minimum éveket kellett volna mondanod.
Ott kezdődik hogy bő egy hete csak taknyon él..
Egyébként mesélj.., linkelve lett egy kép ahol PCI-E x4-es slotben látható egy VGA, ugye tudjuk hogy Szárnyasságodnál ez akaratlan rángásokat, idegrendszeri zavarokat, dühkitöréseket, erős verejtékezést és félrebeszélést okoz..
Most hogy nyaralsz és sütteted a hordót hogy bírtad? Tünetmentes tudtál maradni?
(#95466) Whysperer:
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Whysperer #95449 üzenetére
Csak ne ref 480-ból legyen CF, mert nem fogja szeretni az alaplap... Úgyértem, könnyen kivarázsolná a lapból/24pines csatiból a füstöt... Mivel sokat vesz fel a lapból, csak olyan lapba raknék ref 480 CF-et, aminek van külön ármfelvételi csatlakozása 12V-ra. Legalábbis ez az álláspontom, amíg nem tudni többet, miért mérnek egyes lapok 80W feletti fogyasztást tuning nélkül is az alaplap felől RX48-anként....
(#95455) Whysperer: Nekem is kikapcsolhatatlan félpasszív az RM550X-em. Először én is azt hittem gáz, mert biztos meleg lesz így kis tehrelésen, de nem, nagyon nem. Pár napja nyomtam Prime95 Blend tesztet a gépen (ugye, az esőgenerációs 6-magosom X58-ban, 4Ghz-en a gyári 3 helyett, nem épen egy noti-proci), és pár óra futás után kinyitottam a gépet, és WTF, passzívan figyelt a táp... Gyorsan meg is méregettem, és 50 fok alatt maradt mindenhol belül, amit elértem a kis infrás mérőmmel... Miközben ilyen 250W magasságát muutatott a fogyasztásmérő... A ventije tuti jó, mert BF4 közben, amikor 350W-on áll általában a fogyimérő, úgy már forogni szokott. Szóval teljesen jól kitalált dolognak tűnik, és az átlaos 100-200W közötti netes/filmezős videózós dolgokat így letudom venti nélkül, semmi zaj és a venti sem kopik.
A 650-es ait kinéztél pedig még többet tud passzívan, az 550-es 225W-ot, a 650-es 260-at.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Whysperer #95461 üzenetére
Az a GOT-os még magas nekem Csak S02E10-nél tartok
BTW, beszélgettem hugommal róla... Ő magyarul nézi, és mondom mi a faszom az Deres. Melyik idióta állat nevezte át Winterfell-t Deres-re, Jon Snow-t Havas Jonira, a White Walkers-öket meg Mások-ra?
Jó hogy Arya Stark nem lett Erős Adriai Feka
Vagy esetleg Ned Stark-ot Tetűtojás Stark-káberetva posta tökéletesen stimmel a felháborodásomra.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #95472 üzenetére
No, kifejezem a GOT-ról a véleményemet, ha már téma: csak azt tudom, hogy egy sorozat, de utálom, mert az ember képébe akárhol, akarva-akaratlanul belenyomják a nézői.
Na, ennyi. -
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #95473 üzenetére
Én pontosan ugyanígy voltam vele. És az nekem se tetszik, hogy mindenki képébe nyomják. Viszont tényleg nem rossz sorozat, tehát emiatt az antihyposkodás miatt nem éri meg kimaradni belőle.
És mint mondtam, én is antihyposkodós vagyok alapjában véve. LotR részt vagy hobbit részt egy percet se láttam, a hype miatt. Mostmegmár csakazértse, büszkeségből, nem nézem meg.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz norbert1998 #95472 üzenetére
Én magyarul néztem, kivéve az utolsó évadot, nekem oly mindegy minek mi a neve. Szerintem nem volt rossz szinkronnal sem.
Amúgy ezeket a fordításokat a könyvekből szedték. [link]
(#95473) DR|FTK|NG Én a TWD-vel voltam így, aztán mégis megnéztem, és nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
HATER
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #95474 üzenetére
Lehet, hogy belenézek, majd folytatom az ignorálását.
DiszNóÓl(#95475)
Azzal én is úgy voltam, majd a negyedik, vagy ötödik évad után meguntam, hogy semmi se történik benne, vagy csak beszélgetnek. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #95468 üzenetére
Most Mamaian, a román tengerparton vagyok...elég frankó de nem az igazi, holnap vagy azután lépünk a bulgárokhoz. 7-ikén Temesvár, 9-ikén Francia...aztán 10-ikén ingland.
@ZöldUfó: ja, olvastam. Elindult a lavina...már nézek is valami frankó melót a görögöknél
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Megyek aludni, jó éjt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
(nem, nem néztem el, asszem, bár lehet.. bár nem tudom, mindegy )
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #95491 üzenetére
Erről tudod mi jut eszembe? a költözésem miatt nem tudtam felhozni az albérletbe semmit mert kicsi a szoba. apámnál ott van az asztalon a 49-es tv. közvetlen előtte a 24-es monitor és valahogy félig letolva az egér meg a billentyűzet és asztalon a 2.1
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #95391 üzenetére
Az úgy elég szép rakodásért.
@Habugi: 3D-s tévé mellé, hogy a mélynyomó az asztalon? micsoda élet
jóéjt!
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz Habugi #95491 üzenetére
Nem látok az asztalon hamuzót, egyébként nem látok semmilyen tudatmódosítót sem a környezetedben, és hogy ez miért jó neked azt csak az egyéni körülményekből lehetne megítélni.
Viszonylag rendben van minden, de lehet nem volt elég informatív a kép, vagy én voltam figyelmetlen.
A mindenki magából indul ki dolgot meg inkább ne feszegessük.
Deus ex machina
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #95495 üzenetére
& caindwan, Popes
Ennyire nem néztem meg/nem voltam szemfüles, megálltam annál a pillanatnál ami nekifutásból mellberúgott..
Mi az ami ütvefúrózza az ember szemét, fájdalmasan?
Igen, a helyhiány.., sarkon átívelő bill, bal csuklót le sem lehet tenni, 3,14-ányi egérpad de még annak sincs hely, egy kényszer tartás lehet az egész. Lábak között az asztal lába, hurrá.., balról fogja a lenti mozgásteret a fiokos..Kb amolyan majom a köszörűkövön feeling lehet ott ülni..
DE..
NINCS helyhiány..!
Fekvő CM ház ki a bal szélre a fiokos kisszekrényre vagy akár fölé az asztalra úgy, hogy a kettő közti minmál helyet kitöltjük egy könyvvel. Kijelző és minden egyéb mehetne a ház helyére, látszik hogy jóval mélyebb is ott az asztal, minden elférne, mindennek lenne helye stb..
Ezt egyszerűen nem is tudom elképzelni hogyan sikerülhetett így összehozni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest