Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
Megjöttem én is! Délelőtti bevásárlási hajtépős loholás kész... még ennyi barmot az utakon, na meg a boltokban... én meg csak egy halért mentem, meg egy kis fűszerért, na meg karácsonyfáért A karácsonyfa még mindig a kocsiban van, mert reggelre hozza a jézuska a törpének, és hogy jól teljen az este, anyával már megittunk egy két feles pálinkát is... keresztapám, Te is csatlakozol egy virtuálisra? Sass??? neked van még otthon pálinkád?
Még mielőtt elfelejteném, holnap már nem nagyon jövök föl eszémt cserélni, ezért mindenkinek áldott békés ünnepeket kívánok, meghitt családi szeretet/szerelem teljes körben! Nem rég csatlakoztam, de hozzámnőttetek, szeretek itt lógni... remélem még sokáig!
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- HP RP5 5810 hiányos konfig
- intel i5-6500 3.2GHz LGA1151+Gigabyte Alaplap+16GB DDR4 HyperX Ram félgép félkonfig
- ASUS VivoBook S14 S430FA NumberPad INTEL i3-8145U CPU, 512 GB SSD, 8GB RAM, INTEL UHD Graphics 620
- Keresek Xbox Series S konzolt, kontroller nélkül
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest