Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
G4ga és Murder már válaszolt nagyrészt.
Én annyit tennék hozzá, hogy gyorsabban és cost effectivebben lehet megoldani 1-1 pve mappot azzal, ha lehívsz 1 batarielt, vagy 1 dreadnoughtot, mintha le kéne hoznod min 4. wyrmet meg 2 grimet mondjuk.
Vagy jelen esetben 4 skycatcher, meg 2 nightshade.Ja, meg az enli insta. Amii legalább 25 másodperc, vagy kell mellé hut.
Volt már párszor, hogy ez mentett meg, pl. Sunbridgen volt már hogy ellámultam, kimentem fölhúzni a harmadik orbot bal oldalt, és elfelejtettem, hogy úgy a hullámmal jövő archerek aggroznak mindent. Na ott ha nem enli, hanem amii lett volna akkor bb 3. orb. De így meg egy batariel olyan 3 másodperc alatt leszedett mindent a passzív képességével XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Glükóz- és vérnyomásfigyelést ígér az Oppo Watch X3
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest