Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Gondolom kell a pénz SC2 re,meg amúgy is arra olyan szinten rá fognak kattani a kockák hogy idejük se lesz a BF profiljukkal valamit is csinálni,így fölösleges megtartani : P
Rengeteg téren hibádzik a játék,engem viszont az frusztrál hogy egy kurv..öhm..érdekes bejelentést sem tudnak csinálni hogy mikor lesz valami vagy mire várjunk egyáltalán.
Amúgy szerintem Stoxx nak nincs akkor tehetsége ,mint bejingguy -nak,ezért nem is értem miért kedveled ennyire. Félreértés ne essék,nem akarok újabb flame harcot,elfogadom az álláspontod meg utálok is hülyeségeken vitázni,pusztán érdekel hogy mivel tett szert nálad ekkora elismerésre?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs