Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Murder3
üzenetére
Bár nem tartozom a "nagy öregek" közé itt a topicban, és az elején is elég sokat segítettél a tanáncsaiddal, valamint most lehet 1-2 embert magamra haragítok itt, de:
Nem únod még az állandó rinyálást? Nekem 1 oldalon 200 hsz van, miből kb. 100-120 arról szól, hogy Te nyavajogsz, hogy milyen sz@r a shdaownak, és, hogy a többi szinnek milyen jó...komolyan mondom, hogy próbáld ki: írd be keresőbe akármelyik színt (fire, nature, frost), és garantálom, hogy a találtok 50-60% a Te hsz-ed lesz, ami arról szól, hogy annak van ilyen, meg olyan lapja, míg a shadow-nak nincs. Egyfolytában azt irogatod, hogy ez szar, az szar, amaz szar, csak fikázni tudsz...nem értem. Ezt az időt töltsd inkább a játékkal, vagy ha ez a játék ennyire sz@r, akkor teljesen mással.
Mióta foglalkozom a játékkal, azóta viszonylag keveset írtam ide, de folyamatosan olvasom a topic-ot, próbálok tanulni az itt leírtakból, olvasom a többiek véleményét, taktikáját, de egyfolytában az zajlik a topicban, hogy arról sírsz, hogy ez milyen szar, meg az milyen szar. Nem igazából értelek...próbálj meg kultúr ember módján viselkedni és nem egyfolytában a legtöbb szar, ratyi, fos...stb. szót belesűríteni 1 hsz-be!
(Az már mellékes, hogy a hsz-eid felét kb. 4szer kell elolvasnom, hogy egyszer megértsem, ha ez itt senkit nem zavar, hát engem se fog...)
Lehet, hogy most ezzel mélyen belegázoltam a lelkedbe - vagy itt még 1-2 emberébe, akik jóban vannak veled - de sajnálom, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest