- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
BladeHero: Persze, játszik még, csak ő inkább lazulásként űzi a pvp-t, és szerintem az üzlet az igazi élvezet nála.
(jó ideig nálam is csak arról szólt a játék)Gyurima, ahhoz hogy mihez kell ész és mihez nem, arról vitát nem nyitnék. hallottam, hogy nem csípitek egymást, de az azért tény, hogy vagy egyfajta stílusod. Múltkor mikor játszottunk azt hittem kinyúlsz a monitoron keresztül és adsz egy pofont, amiért t2-re mertem menni.

Én Gergővel értek egyet, így csak azt tudom üzenni amit ő is elmondott neked. állítólag tána is hatékonyan játszottatok együtt.
Az meg tény, hogy nem vagyok bf-ben olyan szinten mint te, de nálam ez csak kikapcsolódás, és ha 0:100-as is lenne a statom az sem érdekelne, és meccs közben is képes vagyok letenni tálcára a game-t, ha éppen a tőzsdén mozgolódás van. Számomra valahogy az fontosabb, és érdekesebb is.Míg ezeket a sorokat lekörmöltem kerestem 40 euro-t, elég kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(jó ideig nálam is csak arról szólt a játék)