- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
BladeHero: Persze, játszik még, csak ő inkább lazulásként űzi a pvp-t, és szerintem az üzlet az igazi élvezet nála.
(jó ideig nálam is csak arról szólt a játék)Gyurima, ahhoz hogy mihez kell ész és mihez nem, arról vitát nem nyitnék. hallottam, hogy nem csípitek egymást, de az azért tény, hogy vagy egyfajta stílusod. Múltkor mikor játszottunk azt hittem kinyúlsz a monitoron keresztül és adsz egy pofont, amiért t2-re mertem menni.

Én Gergővel értek egyet, így csak azt tudom üzenni amit ő is elmondott neked. állítólag tána is hatékonyan játszottatok együtt.
Az meg tény, hogy nem vagyok bf-ben olyan szinten mint te, de nálam ez csak kikapcsolódás, és ha 0:100-as is lenne a statom az sem érdekelne, és meccs közben is képes vagyok letenni tálcára a game-t, ha éppen a tőzsdén mozgolódás van. Számomra valahogy az fontosabb, és érdekesebb is.Míg ezeket a sorokat lekörmöltem kerestem 40 euro-t, elég kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mazda topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(jó ideig nálam is csak arról szólt a játék)