- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Próbáld ki nyugodtan, meg nekem sem kell hinni de aki valamennyire ismer az tudja, hogy egész eddig bandittal mentem, és nagyon sokfajta kombinációt kipróbáltam már, hogy hogy lehetne hatékony. T2-n vagy shadow egységeket használok, és megprólok t3-ra eljutni hamarabb, mint az ellen(mert ott tudok esetleg már well, orbot bontani), vagy ha tényleg bandit egységeket is használok, akkor power előnynek annyi t2-n. Firestalker-en kívül nincs amivel well-t tudnák "hatékonyan" bontani, bár valljuk be az meg olyan mint egy tesco-s firedancer. T3-n ott a sandstorm ami 2v2-ben tényleg nagyon jól működik, 1v1-ben sem rossz, csak nem egy olcsó dolog.
Windhunternek egyetlen erőssége van, mégpedig az, hogy kevesen játszanak bandittal(nem véletlenül). Így sokszor tudok belőle előnyt kovácsolni, mivel az ellen nem tudja hogy mivel lehet költséghatékonyan leszedni. De amikor találkozok olyannal, aki ismeri, az ellen általában szart sem ér, és buffolhatom én ahogy tudom, fele annyi powerből leszedi. Igazából úgy használható az az egység, ha van mellette egy rioter, mert akkor van esély rá, hogy nem szedik le azonnal. Csak azt meg valahogy fel kell építeni és akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest