Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Próbáld ki nyugodtan, meg nekem sem kell hinni de aki valamennyire ismer az tudja, hogy egész eddig bandittal mentem, és nagyon sokfajta kombinációt kipróbáltam már, hogy hogy lehetne hatékony. T2-n vagy shadow egységeket használok, és megprólok t3-ra eljutni hamarabb, mint az ellen(mert ott tudok esetleg már well, orbot bontani), vagy ha tényleg bandit egységeket is használok, akkor power előnynek annyi t2-n. Firestalker-en kívül nincs amivel well-t tudnák "hatékonyan" bontani, bár valljuk be az meg olyan mint egy tesco-s firedancer. T3-n ott a sandstorm ami 2v2-ben tényleg nagyon jól működik, 1v1-ben sem rossz, csak nem egy olcsó dolog.
Windhunternek egyetlen erőssége van, mégpedig az, hogy kevesen játszanak bandittal(nem véletlenül). Így sokszor tudok belőle előnyt kovácsolni, mivel az ellen nem tudja hogy mivel lehet költséghatékonyan leszedni. De amikor találkozok olyannal, aki ismeri, az ellen általában szart sem ér, és buffolhatom én ahogy tudom, fele annyi powerből leszedi. Igazából úgy használható az az egység, ha van mellette egy rioter, mert akkor van esély rá, hogy nem szedik le azonnal. Csak azt meg valahogy fel kell építeni és akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- League of Legends
- További aktív témák...
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest