Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:29:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18010) Cr4Zy válasza fantom922 (#18006) üzenetére


Cr4Zy
tag

Nem azt mondtam, hogy lehetetlen megfogni, hanem azt, hogy nehéz.
Igazad van, abban, amit mondasz, több megoldás van a megfogására, de egyiket sem találtam elég olcsónak. Azért mondom így, mert pure shadow-val is játszottam korábban.
Egyébként meg így belegondolva igen, Bane rangig nem nehéz eljutni - annak a kb. 300 embernek, akik már voltak grandmaster, vagy legalább battlemaster szinten. De a többieknek ehhez vagy meg kell várni, hogy nagyon leessen a pvp rangjuk, ami azért nem egy-két hét, vagy pedig új acc-ot kell indítani, amin az upgrade-ek nincsenek rajta. Nos upgrade nélküli shadow mage-dzsel kétlem, hogy olyan sokra lehetne menni...
Én pl. nyár közepe-vége óta folyamatos játékkal Archfiend voltam, mert nem akartam a kedvenc kombóimat lecserélni. Most, hogy az acc-om meg lett hackelve, már nincs választásom, csak azokat a kártyákat használhatom, amik vannak, így szépen lassan felkúsztam már Bane rangra, elsősorban e bandit pakli miatt.

Amúgy meg igazad van, a Harvester a legjobb countere a commandosnak, mert az ellen nem tudok semmit sem csinálni. De azért ne felejtsd el: én nem akarok még egy bannert lerakni a commandosom mellé, hiszen 1 egységgel támadok, és amúgy is, egymaga a lifeweaving kinyírná ezt az épületet...

És azt sem mondtam, hogy mindenképpen életben akarom tartani a commandosom. Elég, ha egy kisebb powerelőnyt szedek össze, onnantól meg már ugyanúgy ott vannak az nc és a darkelf nekem is, hiszen a banditban az egyik orb shadow, ezt ne felejtsd el!

Aura esetén azonnal lehívok egy bannert, mikor még nem sebez (4 másodpercig ilyen) onnantól pedig játszadozhatunk benne, mivel nekem is ugyanúgy bent vannak az nc és a darkelf, azt pedig, hogy ki jön ki ebből jobban, pedig majd meglátjuk, mert ugye a bannert valamivel le kell ütnöd, ha csak varázslatot használnál a commandosom leverésére, hiszen ellenkező esetben a végén jönne mégegy commandos. Jah és bent van a rioter's retreat is a paklimban, szóval a banner után egyből az jönne.

Igaz, a darkelfek esetén nehéz védeni a commandost, de nem lehetetlen. A mage-ekkel éppenséggel az a baj, hogy M egységek, illetve a range támadása miatt alapból 25%-kal kevesebbet üt. Így a motivate-tel bár sokat sebeznek, de a commandost is jobban healelik, hiszen az is többet sebez rájuk, mintha darkelfeket hívnál.

Egyébként meg ha te egy harvit hozol a commandosra, megyek instant t3-ra. Aztán pedig buffolni fogod a harvit több, mint 90%-os valószínűséggel, amire az első dolgom egy windhunter és leszedni a harviról a buffot, a második pedig az aura lenne, ha azt sem vitték volna el... Szóval a harmadik dolgom a buff levétele utáni instant voidstorm, mivel más védekezési lehetőségem nincs. Ne felejtsd el, hogy amíg a kezdő orbodról eljut a harvi az egyik orbomig egy átlagos (közepes) pályán, addig több, mint félig felépül a t3-om (természetesen amíg te nem hozol le countereket a commandosomra, addig én sem buffolom azt, hiszen gyógyítja magát az orb támadásaival szemben - így ravage nem kell -, és mivel nincs semmi más ami támadná, ezért a lifeweaving sem kell. Így nekem ugyanúgy összejön a t3-ra a power, míg neked a harvira.

Amúgy meg a phoenixet elfelejtetted említeni. 1 phoenix nem képes megölni egy commandost magában (660 az élete és 550-et sebez a phoenix), így aztán becsapódás előtt elég egy ravage a commandosra. 2 phoenix esetén lifeweaving és ugyanott vagyunk, ahol 1 phonix esetén.

U.i.: A KoC esetén magát a KoC-ot fogja lőni, mert nagy valószínűséggel mire lehozod már nem lesz bannerem, s nem is szándékozok újat rakni. Jah és a banner 50 power, nem 20, ahogy a számolásodban írtad.

És holnap nagy valószínűséggel online leszek, szóval szívesen állok elébe a próbának.

U.i.2.: Nem véletlenül mondtam, hogy 4 darkelf esetén jön a lava, korábban nem, csak azokat veszem célba a monument helyett, illetve ha benyomod rajtuk a turbót, akkor egy lifeweavinget hozok le rá. Lehet okoskodni, hogy ekkor lehozol egy negyediket, de mire ezek visszaállnak abból a helyzetből, hogy nem tudnak lőni, én már legalább 1-et leszedtem belőlük és nekem ugyanúgy visszajött annyi voidom, hogy egy újabb darkelf esetén már tudom nyomni a lávát.

Zoli: Neked pedig annyit tudok mondani, hogy kb. minden másnap ott vagyok a játékon, ha többet nem is, de negyed órát biztosan amiatt az 1 bfp miatt. A múltkor mentünk is 2 bg-t rrttzz-vel, Gergővel és veled, mégsem szóltál, hogy nézzük meg a commandost lifeweavinggel.

IGN: TBPeti

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.