Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Na most hogy a körülmények is adva vannak, bátorkodnánk meghirdetni egy versenyt.
pvp-ről lenne, szó és Tome sekciós verseny lenne tome deckel kell résztvenni a versenyen.
most mindenki nyithat ingyen.
20bfp-s nevezési díj lenne azt gondolom ez semmi mivel visszajön 20 nap alatt mindentől független összejön.
a díjak a nevezési díjból kerülnének kiosztásra, attól függ h mennyien neveznek.a szabály és lebonyolításoakt még nem dolgoztuk ki, először is afelől szeretnénk érdeklődni, hogy hányan vennének részt egy ilyen kis fun versenybe.
a tome rendszernek köszönhetően most kb egyenlő eséllyel indul mindenki, nyílván szerencsefaktor is van, benne, de ez nem határozza annyira meg a tome harcokat.lehetőleg holnap és jövőhét vagyis amíg aktív ez a tome addig szeretnénk lebonyolítani a versenyt.
tehát holnapra aki résztvenne az jelezze küldje el a 20bfp-s nevezési díjat nekem.
Fontos, hogy ingame mailbe írjátok be a fórum neveteket is máskülönben nem tudom majd h ki küldte.
Ha nem gyűlne össze megfelelő mennyiségű ember akkor mindenkinek visszaküldöm a nevezési díjat, viszont kérlek titeket, hogy csak úgy nevezzen mindenki h akkor részt is fog venni benne és nem fog visszalépdesni, mert úgy nem küldöm a nevezést vissza, hogy 2 nap múlva meggondolja magát.
Nekem Murdeer-nek kell elküldeni a nevezést.
Lehetőleg minél hamarabb, hogy eltudjuk kezdeni minél hamarabb.
-A verseny alatt csak 1 paklit lehet használni.
-Csak az elküldött nevezési díj után érvényes a nevezés.
-aki elküldte ingame a nevezési díjat az jelezze nekem itt is privátba.Én és Onset rendeznék ezt, viszont a nyeremény kiosztás és beszedéssel én foglalkozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- Éjszakai műszak
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest