Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Pve-ben nem nature a nyerő. Főleg nem expert mapokon. Nézz repeket.
Épp elég rep-et néztem. Sok pályához kimondottan olyan repeket kerestem, hogy mivel csinálják nature nélkül. Van olyan pálya, amelyikhez nincs is fent nem nature videó youtubeon, de a legtöbbhöz a repek 70-80%-a nature-t használ.
Az rPvE nem mérvadó szerintem, mert azt lényegében bármilyen deck-el meg lehet nyomni, csak az kell, hogy ismerd jól a saját decked.
Eartsaheket meg kipróbáltam mikor rendszeresen szopattak vele. Itt mikor az volt menő le is irtam, hogy noobság. Keresd vissza.
Nem azért volt noobság, mert használtad, hanem azért, mert Téged sz*pattak vele. Erről beszélek.
Miért játszok ugyanazokkal a lapokkal mint a naturésok? Mert ezek alkalmasak pvp-re.
Más miért játszik Shadow-val? Mert az alkalmas legjobban PvP-re? Ha igen, akkor mi a baj? Csak Te választhatsz a szerint lapokat, hogy mik a legalkalmasabbak? Ha meg nem, akkor meg miért szidod állandóan, hogy az a legerősebb?
Na erró jó a te elméleted, hogy mindenki játszon azzal ami könnyű, erősebb.
Ez nem az én elméletem. Sosem állítottam, hogy ez jó. Viszont, ha nem e mellett döntesz, akkor meg ne sírjál, mert Te döntöttél rosszul. Állandóan a rinya megy.
De látom pro vagy.
Sosem állítottam ilyet, csak egyfolytában a rinyát olvasom, és azt, hogy mindenki csak noobozni tud. De, ha Te ennyire benne vagy, akkor légy oly' jó, és dobj nekem légyszi össze egy 2 db PvP deck-et, egy Pure Shadow-t és egy Lost-osat...olyat, ami nem tartalmazza egyik NOOB lapot sem, de mégis használható. Igazán kíváncsi vagyok...mert lassan ott tartunk, hogy ami lila + használható = noob.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest