Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Gyuri27 #12993 üzenetére

Pve-ben nem nature a nyerő. Főleg nem expert mapokon. Nézz repeket.

Épp elég rep-et néztem. Sok pályához kimondottan olyan repeket kerestem, hogy mivel csinálják nature nélkül. Van olyan pálya, amelyikhez nincs is fent nem nature videó youtubeon, de a legtöbbhöz a repek 70-80%-a nature-t használ.

Az rPvE nem mérvadó szerintem, mert azt lényegében bármilyen deck-el meg lehet nyomni, csak az kell, hogy ismerd jól a saját decked.

Eartsaheket meg kipróbáltam mikor rendszeresen szopattak vele. Itt mikor az volt menő le is irtam, hogy noobság. Keresd vissza.

Nem azért volt noobság, mert használtad, hanem azért, mert Téged sz*pattak vele. Erről beszélek.

Miért játszok ugyanazokkal a lapokkal mint a naturésok? Mert ezek alkalmasak pvp-re.

Más miért játszik Shadow-val? Mert az alkalmas legjobban PvP-re? Ha igen, akkor mi a baj? Csak Te választhatsz a szerint lapokat, hogy mik a legalkalmasabbak? Ha meg nem, akkor meg miért szidod állandóan, hogy az a legerősebb?

Na erró jó a te elméleted, hogy mindenki játszon azzal ami könnyű, erősebb.

Ez nem az én elméletem. Sosem állítottam, hogy ez jó. Viszont, ha nem e mellett döntesz, akkor meg ne sírjál, mert Te döntöttél rosszul. Állandóan a rinya megy.

De látom pro vagy.

Sosem állítottam ilyet, csak egyfolytában a rinyát olvasom, és azt, hogy mindenki csak noobozni tud. De, ha Te ennyire benne vagy, akkor légy oly' jó, és dobj nekem légyszi össze egy 2 db PvP deck-et, egy Pure Shadow-t és egy Lost-osat...olyat, ami nem tartalmazza egyik NOOB lapot sem, de mégis használható. Igazán kíváncsi vagyok...mert lassan ott tartunk, hogy ami lila + használható = noob.

Új hozzászólás Aktív témák