Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Az lehet, hogy csak revege van az viszont jó. Másrészről mindenhol van bibi. Lásd pure nature 70 poweres s unitok. Vagy nincs még mindig semmi a drake ellen. LOL a manna mit tud? Teleportálni. Amire még pvp-ben sincs szükség. 3 map van ahol érdemes használni pve-ben is. De ha nincs meg lehet lenni nélküle.
Igaziból a szük slot ami bibi. Mondok egy taktikát. Pure firések ezzel etetnek. Instant t2 majd dancer. Nehéz megfoni.
A pure firések és a shadowosokat meg mikor a gyerek paklijával játszom frost-frost-shadow grigorival szoktam etetni. Ugyanis eltüntet a drága. Az is op szerintem. Vagy amivel engem etetnek a negation + vigil. Azt se ütöd be. Szóval sorolhatnánk a noob kombókat. Ami a szép, hogy a 120 poweres do miatt a fenti prok szólnak meg.
Vagy a legújabb kedvencem. Shadow-shadow-fire igen az, soulhunter. Az összes shadow és fire buffal és discenhantal. Nevetséges.Murder3: az isten áldjon már meg. Értelmezz mielőtt irsz. Az oink, hurrikán, roots rövidebb ideig tart. Tehát ha ütik a campet annak a javitása és a cc kb ugyanannyiba kerül.
Ha a harvira gondolsz fejs ki mit lehet szemetelni? Ha van távolság akkor roots, spirittel lehet ellene mit csinálni. Kis mapokon viszont nem ütöd be addig mig kutat vagy az orbot le nem rombolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest