Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
slot bővítés már nagyon kéne, remélem mihamarabb meglépik.
egyébként van még egy dolog amit nem értek.
miért van az hogy pure fire vonalon szinte minden egység 500-600as hpval rendelkezik, holott én csak egy szimpla ravagevel tudok supportálni?
elhiszem hogy a legtöbb splash unitnak lett tervezve melyekre mehet heal+cc támogatásként, de akkor a pure vonalra adhatnának vmi komolyabbat.
ott a drake kemény 450es hpval képesség nélkül.
szemben windhunter, war eagle, templar kb. 2x annyi hpval rendelkezik ráadásul mindnek van még vmi képessége is.
és ezekre mehet +ban 2 elég komoly shadow buff vagy ice shield.egyébként az area ice shield is vicces pure frostban, több pajzsot dob az egységekre, mint az én egységeim alap hpja.
már kint is mondtam hogy kéne egy L unit pure fire t2re, erre azt a választ kaptam hogy az OP lenne.
ami érdekes ugyanis én csak ravangevel + disenchantal tudnám támogatni, míg egy twilight palyer a vilebloodot ravangevel + disenchantal + ccvel + healel +még a transzformációval.
szóval ez fura hogy twilightban nem gond az L unit, de pure fireben már az lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs