Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morgomirhun
csendes tag
Ollie : Megpróbálom megfogadni a tanácsaidat,ING ugyanaz,mint az itteni nevem.Azért van 2 shipem,mert a Battleshipet 5500 G-ért nem hagyhattam ott,de nemis akarok megvállni tőle

KrómX : Nem vettem a Ravenheartet,hanem ingyen kaptam(mint a lapjaim nagy részét,szerencsére megszánt egy kedves magyar...)
Csodálkoztam is,hogy a Treasure Fleet 2.-jára se sikerül...Hát tutorial deckel nehezen
Azthittem én vagyok béna,hisz (láthatóan) közel sincs vége a játéknak,én megaz elején elakadok... -
válasz
ChromeX
üzenetére
Igen, azt a replayedet meg is néztem még a patch előtt, de bugos volt, és twilight mindig kiirtotta a bázisaid az összes hajóval egyetemben.

(#1095) Gyuri27: kisebb vga-hoz nem hiszem, mert ez már középkategória. A promo azt jelenti, mint a többinél, hogy alapból max upgrade-es és charge-os a lap, és úgy lehet árulni is. Egyébként ez nem egy über egység, tehát nem olyan jó, mint mondjuk egy promo harvester, de mivel - egyelőre - jóval ritkább, jóval drágább is, mint a többi promo.
-
ChromeX
addikt
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
XFX 5770-hez adnak BF kupont, elvileg van hozzá fallen skyelf promo is, aminek az ára jelenleg 10k BFP felett van. Na egy ilyen kupon kellene. Már többen ígérték, de még senkitől sem kaptam (persze nem ingyen), mert hiánycikk az említett kártya.
(#1091) krómX: A hétvégén egyszer próbáltam a Treasure Fleet expertet, de sajna nem sikerült. Az a baj, hogy minden ellenfél a hajókra koncentrál, és így hiába gyilkolom őket, nem sokat számít. Legközelebb megpróbálok jóval a hajó előtt haladni, és legyilkolni mindent. A legnagyobb gond az, ha egyszerre támadnak elölről meg hátulról is.
Viszont a Defending Hope nagyon könnyű szerintem. Csak 4 razor meg living tower network kell, meg pár sárkány. Nem is használtam más egységet, mint pár windweavers, pár shaman, 4 razor, pár giant wyrm meg 1 fire dragon. Épület meg egy wheel, 2 root nexus, 6-8 living tower, meg 2 hammerfall, ez ez utóbbi sem igazán fontos. -
ChromeX
addikt
az igazság az hogy tulajdonképpen azért nekem is dobja a dolgokat. a tresure fleet experten különösen nagy mákom volt eddig, na de a baj azzal van hogy uge mostmár az expert mapokat kéne farmolnom, de itt szrakodok a standardon ahol se gold se xp és még up sem..
tehát experten van mákom ahol több értelme lenne játszani
meg a standard unalmas is -
Depression
veterán
Én ma 5x csináltam meg egy pályát a swiftclaw II-ért, 5x def. Tower II-t dobott, de szerencsére bedobta a swiftclaw II-t is.
-
ChromeX
addikt
ja a primal def 3, meg talán a spearman de az nem fontos, ma csináltam egész délelöt standard mapokat, meg ezt az egy expertet. és nem dobott semmit, csináltam 1xnightmares end, 2xtresurefleet, 2xsoultree, és semmi
a nightmares endről 5 shadowbol 3 kellett volna és egyet nem kaptam
-
ChromeX
addikt
Insane God-ra lehet nálam jelentkezni
aztán ha megcsináltuk nekem kéne experten is, advon nagyon egyszerű, expert replayt is láttam már és csak egy hajszállal kell jobban figyelni és ugyeskedni. 
Morgomirhun:a Ravenheartot remélem nem vetted. annyibol colossut vagy grimvine-t is tudsz ami ezerszer jobb.
-
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Az ingyen lapokból minden színből 8db van.
Egyébként alapvetően nem rossz a decked, és nem csak ingyenesek vannak, ahogy látom. Ami hiányzik, az a CC, jó lenne egy ensnaring roots és egy coldsnap. A kobold trickre nincs szükség pve-ben, szerintem jobb a ghostspears a phalanxnál a weapon change miatt. A Silverwind lancers nem fontos (felesleges 4db T3-as egység), viszont egy Burrower nagyon jól jönne a siege miatt. 2 hajó sem kell, jó lenne, ha be tudnál szerezni egy grimvine-t vagy colossus-t. És persze egy Shaman sem lenne rossz, nagyon megkönnyítené a dolgod. Armored tower helyett meg szerintem célszerű Cannon Tower vagy Stone Hurler (fire).
Egyébként az Aggressort jól tetted, hogy beletetted, én használom pve-ben meg pvp-ben is, a large knockback egyszerűen fenomenális.
Mi az ingame nicked? Az Insane God-t megcsinálhatjuk együtt valamelyik este, még én sem csináltam.
Ja tényleg, hogy hogy nem kaptad meg az ingyen lapokat? Amikor létrehozod az accountodat, automatikusan megkapod a 32 ingyen lapot.
-
Morgomirhun
csendes tag
Üdv!F2P vagyok,és lenne 2 kérdésem:
1.Ugyebár az ingyeneseknek is járnak kártyák...6 darab minden színből,ugye?Mindenesetre nemkaptam meg(Conquer vagyok,a lapok azért kellenének hogy mégtöbbet profitálhassak vagy charge),honnan tudnám megszerezni?
2. http://www.bfcards.info/search.php?i=user&id=9417 - Profilom
Tanácsot kérek,kb mihelyett mit,mi felesleges,mi az ami kötelező.Ma vettem az aggressort(
),alig várom hogy élesben kipróbáljam.+Insane Godra is kérnék segítséget,eddig még sose sikerült(nemlehet jó embert találni
). -
ChromeX
addikt
Néztem, Badharvest expert replayt és megkéne probálni majd. nem tünt annyira nagyon nehéznek, a grinder ugye hamar jön fenn de azt szét kell CCzni és a p1 segitette a p3-p4et. ha meg megvan a root network akkor annak mind1 mi jön
de nem jön más csak grinder, meg késöbb az a stoneskin magmafiend. de nem para, lenttre meg rakok egy kukacot, az bármit megeszik. amugy ugy csinálták hogy a p4 miután kitakaritott lenn, odament a honnan jönnek a stoneskinek a wagonhoz a letni kijárathoz betömörült oda és ennyi. worldbreaker meg ilyenek. sok sárkány, a p1 meg a p2 dolga szinte annyival nehezebb hogy egy kicsit erősebbek a banditok meg stoneskinekel jön grinder az orbokra, de aztán öket tudja segiteni a p3 p4. majd megkéne probálni, nem ma mert ma már nem játszom de majd.
vagy probáld ki és akkor már tudjuk neked megy e 
-
válasz
Gergo''
üzenetére
Azért nem annyira. Nekem már maxon van a lyrish (pont ugyanolyan, mint a promo), és 2 harvester ellen nem sokat tudtam kezdeni.
Egy harvester 300 power, ebből kijön 5 lyrish, de hamarabb meghalnak, mint a harvester, vagy 4 lyrish + home soil, de a harvester mindenképpen hamarabb kinyírja az orbot. Esetleg lehet 3 lyrish + home soil + coldsnap, de így sem hal meg a harvester időben.
-
Gergo''
csendes tag
1 havernak promo lyrishe van 2es orb lvlre, és az is legalább oan durva pvpre.
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Van roots-od?
Nos, akkor a taktika a következő:
3-4 windweavers
1-2 werebeasts
3-4 shaman
+ rootsEzzel el kell tudnod foglalni a második orbot.
Harmadik orbhoz:
A fenti csapat +
4-5 burrowers
3-4 aggressor
(ha be tudod ezeket szerezni, ha nem marad a ghostspears plusz egyéb valami)Itt erős CC javasolt, nekiindulsz a brigádnak a csapatoddal, majd lecc-zed (oink+coldsnap). A burrowerekkel rögtön elkezded szétszedni az épületeket (elsősorban amiből respawnolnak de még előbb az artillery+t, paralizáló épületet, ha van). Aztán ha vége az épületeknek, a burrowerek csatlakoznak a banzájhoz. Szóval a lényeg, hogy a burrowerekkel ignorálni az ellenséget, amíg fontos ellenséges épületek vannak, és közben healelheted őket.
Egyébként a cannon tower-t is használhatod támadásra.
-
Gyuri27
félisten
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Defender jó, a root nexus akkor jó, ha használsz root-oló egységeket. A breeding grounds meg nagyon hasznos, kb. az az első amit leteszek a második orb megszerzése után. CC spelleket tényleg kéne szerezned, de az oink-on kívűl mind drága (150+ BFP): ensnaring roots, coldsnap, creeping paralysis, de legalább az első kettő kéne.
-
Gyuri27
félisten
Uraim pvp-re adnátok tanácsokat?
Általánosságban is jó lenne. De ha van egy map amit kiveséztek azt is megköszönöm.
A pakli így néz ki.
spearmen II up
shaman
werebeast I up + c up
windweavers I up + c up
primal defender
surge of light I up + c up
ghostpers I up
spirit hunters
mauler I up
root nexus
breeding grounds
living tover I up
curse of oink
drones I up + c up
swamp drake
thombark
hammerfall
thunderstorm
colossus
giant wyrm -
ChromeX
addikt
Eznagyon komoly
ja és még youtubeon sem találok guns fo lyr expert replayt, se a bfcardson, ennyire nehéz az a map? 
-
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ne is mond, vagy 20x csináltam már meg az első mapot, de még mindig nem esett windweavers+werebeasts....
-
ChromeX
addikt
nem nagyon lehet mit csinálni a promo harvi ellen. 2orbon nagyon imba pvp-re, amugy pont ez volt 2v2tünk egyet a sráccal a Nobodies-el és besorsolt két legend!!! rangos mellé, a legend az azoknak van akik a lista elején vannak tehát amikor a hosszukás pajzs és alatta kb 3-4 pont arany szinnel tehát a legmagasabb vagy annak közelében van, gőzöm nincs hogy jött ez ki a gépnek hogy minket öszerakjon velük...
ja a replay hasznos? neked mondjuk nincs shadow kukacod
-
-
ChromeX
addikt
Skylord lettem
már csak mégegyszer ennyit kell játszanom és megvan az áhitott gyémánt rang, Overlord. 1200000 xp kell és ugye a fele van meg. -
ChromeX
addikt
Siege Of Hope Expert hátha valakinek ad 5leteket
-
Gergo''
csendes tag
nincs valakinek fölös harvesterje, de egy dread chargernek v egy nightguardnak is örülnék x)) gyengus a forsaken-snapjaw-skeleton warrior pvp be :S
-
Ejj, de bosszantó ez a random loot.
ollie segített először megcsinálni a Nightmare's End-et adv.-on. Pont a Coldsnap-et sikerült kiosztani magamnak, amire szólt, hogy az kéne neki. Nagyon döcögősen ment, nembaj, reszeltem a dekken, megcsináltam egyedül is. 3/4 ugyanaz a loot. Vááááá.
-
válasz
Depression
üzenetére
Egyébként shadow-nál a rifle cultist (t4)-ot szokták használni tömeggyilkolásra, nagyon nagy a hatótávja a speckójának.
-
válasz
Depression
üzenetére
Nature-nél a burrower a kulcs, olcsó, gyors, 4-5 burrower pillanatok alatt szétszed bármit.
A lényeg, hogy ráuszítod őket az épületre, az ellenséget meg leoinkozod, paralizálod (pure nature) vagy fagyasztod (nature/frost), addig csak az épülettel foglalkozol, amíg áll.
A monty-t szerintem felejtsd el, annyira nem nagy a hatótávja, hogy megérje használni burrower helyett, drága bfp-ben, 150 power, no air, és csak s/m knockback. Az aggressor ugyanolyan messze támad, akkor inkább tegyél a seregbe (a harmadik orbig) 3-4 windweavers-t0, ugyanennyi shaman-t, burrower-t és aggressor-t (ez a standard T2-es seregem). Ezek általában mindent kivégeznek, aztán a harmadik orbnál ott az enlight.KrómX: mégsem utazunk el, valszeg késő du. leszek játszani
-
válasz
Depression
üzenetére
Nox trooper?
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
igen ennyi de kell hozzá a Motk, és akkor az ijászok nekimennek a falnak és ott álldogálnak és nem jön több. meg Motk jo helyre kell rakni.
én csak a mountirol tudok ami ilyen siege de nem tudom hogy annak mekkora a range-e lehet hogy az csak ugyanugy a tornyok meg minden általános lőtávolrol tud lőni( ?
) mint a több egység, más nincs mert ugye az egy tűz specifikus képesség, fire stalker, meg fire dancer, én a main deckembe mai napig használok fire stalkert.
a pure fire deckbe meg alap a Promo Firedancer 
-
Depression
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
Basszus! Ennyi!? Ha nem ölöm meg délen az íjászokat, nem jön több? Én meg képtelen voltam bevédeni délen, mert állandóan jöttek erősebbnél erősebb ellenfelek.
Más kérdés: nature-nek, vagy frost-nak van olyan egysége, mint a pl. firedancer, ami képes messzebbre lőni, mint az towerek?A frostnak vannak az íjászai, akik egyetlen területre nonstop képesek lőni messzire, de az ugye képesség power-ért, amit nem hagynak abba maguktól.
-
ChromeX
addikt
nem valami nagy taktika, csak annyi hogy a mortar towerrel meg a makeshift towerrel meg a blaster canonnan tök jol be lehet védeni fenn, aztán lenn meg Motk és nem jön több támadás., ha nem ölöd meg az ijászokat 1 orbon vagyok ennyit tudok csinálni a társam meg elkezd pucolni közben még fenn is védelmet épített, worldbreaker gun elég jo ide.
a bal szélső falhol elég 3 makeshift mert ott csak ijászok jönnek, ö még egy motk is rakott a fal elé. atán bal középen kellenek az ijszáok a falra mortar meg makeshift ott ilyen bogarak jönnek, aztán jobb középen repólökkel 2blaster canon tök jol elbánik, jobb szélső, ott meg ijász és makesft meg mortar. nem egy nagy találmány
a társam még rakott stone of trournamenteket, meg a végén ő védte be a fent orbok körül egyik köré nagyon sok hammerfal meg canon tower, másik köré meg volt 2worldbreaker gun. én mág teletüzdeltem makeshiftekkel amik az erősebb támadások miatt nem sokat értek de mind1 akkor már ő neki nagyon erős védelme volt. -
ChromeX
addikt
je megvan
mostmár igy elég könnyunek tünik... fura mondjuk tulképp ő nyomta végig. kicsit brutal védelem volt fenn a végére -
-
Filder
csendes tag
Fiúk, ti meg sem próbáltok saját stratégiát kialakítani?
-
ChromeX
addikt
-
válasz
ChromeX
üzenetére
Itt egy crusade taktika:
Required cards :
- Mark of the Keeper
- Skyelf Templar
- Enlightenment
- A T4 air unit, Fire dragon is the best for that.Both players start at Nature T1, using the MotK exploit to diminish the incoming waves. Two Swiftclaws (maybe only one if it's u3) are enough to defend this point. Once both players have the four additional wells of the starting area, they move to the portal. No need to build the walls.
Then, one (let's call him player 1, or P1) builds breeding grounds for P2. P2 masses windweavers and shamans around Rogan, and makes three Marks of the Keeper : one on top of every orb (that makes two) and one south of the portal.
P1 helps P2 with two Skyelf Templars, in order to keep the eatern and western MotK standing. He then enlightens Fire dragons and goes east (easiest side). He cleans the bases, and P1 follows with a unit (like swiftclaw) to grab the orbs and wells.
Then, it's piece o' cake. P1 cleans everything while P2 goes T3 and summons bigger units to defend. The final wave isn't hard at all. Use some CC if you find yourself or your mate unable to do it properly.
-
válasz
helphelp
üzenetére
Viszont folyamatosan fejlődsz te is, na meg Play4Free kártyákkal sokkal nehezebb a játék. Emlékszem anno amikor kezdtem a játékot, nagyon megizzadtam a legelső - Encounters with Twilight - pálya végén.
Az adás-vételnél meg azt kell figyelembe venni, hogy megbízható eladóval üzletelj. Általában a több száz hozzászólással rendelkező emberek megbízhatóak a hivatalos fórumon.
A BFP - gold kereskedelem ugyanúgy meg, mint a kártyakereskedelem gold-ért. Elküldöd a goldot emailben, megkapod a BFP-t emailben. A trade fórumon nézelődj ez ügyben.
Szerencsére tervezik (egyelőre nem tudni mikor), hogy a gold-ot is beteszik a direct trade rendszerbe, és akkor megszűnik ez a bizonytalan email küldözgetősdi, de addig is marad ez.
(#1019) krómX:(úgy néz ki, hogy lesznek random PvE mapok is)
Hát ja, nagyon nehéz az experten. -
helphelp
csendes tag
köszi a választ!
hát nekem még az advenced fokozat is kemény,még csak egy lapot sikerült megvenni 2k goldért,de még az is csak egy tower.nembaj. tetszik a játék, nem bánom
csak félő hogy ha elküldök 10k goldot, nem fogja odaadni a lapot. és hogyan értetted azt, hogy becserélik? be lehet váltani bgf pontra? -
válasz
helphelp
üzenetére
Ebben a topikban ennyiért árulja valaki:
War Eagle - 8 000g
Battleship -13 000g
Construct for 45.000gAmúgy nézd meg az auction house-os árakat, és azt szorozd fel 700-al. Kb. annyi goldba kerül minden, mivel 6-800 körül szokták váltani a BFP-t goldra.
Egyébként ebből is látszik, hogy nagyon sokat kell játszanod ahhoz, hogy értelmes lapokat tudj venni gold-ért. Nekem szerintem még összesen nem gyűlt össze 45.000 goldom, pedig már 2 és fél hónapja játszom. Bár az is igaz, hogy normális mennyiséget csak expert mapokon lehet összeszedni, és azokat még csak nemrégen kezdtem el. Az igazán jó lapok százezrekbe kerülnek goldban.
Ehh, nagyon gáz a PH, egyik pillanatban jó, a másikban rossz.
(#1013) csimav: XFX 5770 Battleforge Edition (de valszeg egyéb 58x0 kártyáik is vannak kuponnal), valamint némelyik Powercolor 48x0 kártyákhoz is.
-
helphelp
csendes tag
Láttam hogy már valakinek tudtatok válaszolni az árakkal kapcsoladban, ezért most nekem is lenne 3 kérdésem:
mennyibe kerül goldért (!) nem bfp-ért:war eagle
contruct
battleshipelőre is köszi!
-
Nah, megcsináltam párszor a Soultree-t experten, 1 stone of torment-et használtam, aztán az enlight-al megidéztem egy fire drake-et, és kinyírtam a soultree-nél levő stonekin-eket. Szóval eléggé könnyű ezzel a torment + enlight combo-val. Szerencsére kaptam néhány normális upgrade-et is (oink, cannon tower, lyrish, még kell a skyfire meg a swiftclaw).
-
ChromeX
addikt
valaki tudna küldeni nekem egy kis goldot? nem tom nekem sosincs, tul sokat fejlesztgetek vagy nem tudom

-
válasz
DeckardCain
üzenetére
shaman 50+
ensnaring roots 160+
aggressor 45+
cold snap 22+
curse of oink 3+
hammerfall 3+
grinder 160+
equilibrium 5+
stone warrior 25+/65+
swiftclaw 70+ -
DeckardCain
senior tag
Ha valakinek van egy kis ideje, meg tudná nekem mondani, hogy
az alábbi kártyáknak mi a kb. ára:
shaman
ensnaring roots
aggressor
cold snap
curse of oink
hammerfall
grinder
equilibrium
stone warrior
swiftclawA normális gépem, nincs itt az albérletbe, és nem tudom mikor keveredek haza
Kíváncsi lennék az árakra.
Vagy neten meg lehet valahol ezt nézni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Warships
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- SzoftverPremium.hu
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azthittem én vagyok béna,hisz (láthatóan) közel sincs vége a játéknak,én megaz elején elakadok...

meg a standard unalmas is

aztán ha megcsináltuk nekem kéne experten is, advon nagyon egyszerű, expert replayt is láttam már és csak egy hajszállal kell jobban figyelni és ugyeskedni. 
),alig várom hogy élesben kipróbáljam.

már csak mégegyszer ennyit kell játszanom és megvan az áhitott gyémánt rang, Overlord. 1200000 xp kell és ugye a fele van meg.