- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
KHiNg
csendes tag
a frost/shadow overlord másolat elég erős MAJDNEM megöli a colossust..de továbra is a colossus maradt a legerősebb lap

-
RexpecT
addikt
Egyébként a deckemet hogy tudom belinkelni?
-
ChromeX
addikt
hmm, van egy két egész okos uj lap, jo spellek, frostosok viszont nem örülhetnek igazán nem kapott szinte semmit. van jo shadow spell 3 orbra, és jo nature 4 orbra.
vannak jo twilight épületek. van egy ami common és kicsit op
de királymég nincs lost sárkány és lost wrathgazer azokat azért várom, bár nem ugy tünik hgy lesznek.

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ha jól értelmezem, meg kell várni míg az előző lejár. Tehát nem egyfolytában kell nyomni.
Pl megvárod mig az ensnaring elengedi és akkor nyomsz coldsnapot, mikor leolvadt meg curse of oinkot. Szóval ez a nerf még nem segit rajtuk. Amúgy ennyi cc-l és 2 Deep Onnal vagy Spikerootal ugyanúgy lenyomod. Vagy Lyrisel adsz neki. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Harvisok kisirták.

Brisskar: ettől függetlenül szvsz nincs.
-
Brisskar
csendes tag
Na emberek, ilyet! Vettem egy boostert és Mo volt a rare lap!
Mégis csak van értelme a boostereknek. 
-
OnSeT
őstag
a mai felhozatal tetszik.

szvsz a lost banestone alap lap lesz a shadow/frost pvp paklikban.

promo jugger ellen különösen ajánlott![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KHiNg
csendes tag
hát ..hát 3lapot is csináltak ugyanarra a modellre...vagyis 3x2=6ot Lost GRigori,meg a firenél is van 1 meg a shadownál is...hát erre mit is mondjak ..oké hogy másképp néznek ki de attol még az alap ugyan az

-
ChromeX
addikt
az a lényeg hogy ha, te castolsz egy coldsnapbol kijövö ellenre egy másik CC-t a coldsnap a teljes időtartamot lefagyasztja viszont következő CC amig az ellenfél immuinus a frost cc-re addig bármilyen cc 50% rövidebb lesz rajta és ha folytatod akkor a százalékokkal amik ott vannak ugy csökken az időtartam amig immun. huha ezt igy lehet érteni?
persze tök mind1 mi az első CC az mindig teljes idejű a többi meg mindig csökken amig az elsőre immun(?) asszem, aztán ha elmult az első immunitás akkor utána ez kezdődik elölröl megint tudsz rá egy teljes idejűt stb..
-
KHiNg
csendes tag
-
-
Rankerz
senior tag
Hey all, as promised earlier, here are the patch notes .
Quote:
* Card Changes
* Necroblaster: The tower was able to knock back small, medium and large units which was not intended. The issue has been fixed and it will now knock back small and medium units only.
* Twilight Curse: As of now, the spell can only be casted on targets with a maximum of 200 power costs.
* Lost Souls Revenants: The life time of every Lost Revenant has been extended from 20 to 25 seconds.
* Lost Warlord Frost Affinity: The hitpoints of his Ice Shield have been increase from 1200 to 2200.Game Mechanic Changes
* Crowd Control: The crowd control system has been further reworked. From now on, every entity debuffed by either Freeze, Paralyze, Sleep (and variants) or Root will afterwards be only immune against this specific debuff again (e.g. Freeze immunizes against Freeze ONLY). If one of the other above mentioned debuffs is casted upon an immune entity they will be handled according to a system of Stacking Diminishing Returns:• The duration of every crowd controlling spell or ability casted on an immune entity will be shortened
• The first debuff will be shortened to 50% of its usual duration, the second to 25%, the third to 12,5% etc. (6,25%, 3,125%)• Example: A unit has been frozen and is now immune against Freeze. The enemy casts Paralyze onto it. While the usual duration of the paralyzing Spell would have been 20 seconds it will now be reduced to 10 seconds instead.
Enjoy testing the changes .
Silvanoshi -
KHiNg
csendes tag
Baszki 150mb upgrade ...omg....

-
Rankerz
senior tag
Colossus XL counter,azért ....50% plussz damage ,meg az életpont is jóval több. Grinder csak akkor jó ha nincs wheel of gifts szerintem,mert healeli magát.
béta szerver megjött^^
-
KHiNg
csendes tag
Remélem dobnak néhány uj lapot ... bár sztem az összeset ugysem

-
Rankerz
senior tag
Alig van már hátra idő,szerintem az összes maradék lapot megkapjuk. Mondjuk a béta szerver még mindig offline szóval várakozás..
-
Murder3
addikt
Hey all
Just giving you a heads up, we will be distributing a new patch on the Beta server today. The server is due to go offline at 15:00 CET with an estimated downtime duration of 1 hour. Patch Notes will be made available as soon as the servers come back online.
Silvanoshi
Na talán jönnek az utolsó kártyák is

-
RexpecT
addikt
Ma buktam két darab250bfp-s boosteren olyan 200 bfp-t.

-
OnSeT
őstag
indult egy szavazás arról, hogy minden kártyát ki lehessen próbálni forgeban [link]
-
RexpecT
addikt
Lol bennt vagyok egy random PVE-ben, erre kiírja hogy launching match in 5....Utánna nem tudtam egységeket képezni
. -
RexpecT
addikt
Ez a Sunderer piszok erős, buktak is egy PVP-t
. -
zalika
tag
Helo

Megeri-e lecserelni a colossusomat egy grinderre??Vagyis a grinder erosebbe a colossusnal,mondjuk random pve-ben??
-
MZsoltee
veterán
Van kedve valakinek játszani PVeket?
Ha igen fenn vagyok Zsoltee néven.
-
Murder3
addikt
Figyelj ez a béta most pontosan nem tudom h melyik nap acc álását tükrözik de most csak mondok egy pl.
Ma jönne tegyük fel a béta és abban az béta accod az a tegnapi acc álásodat tükrözné.
Azt jelenti h ami tegnap up,token,gold,vagy lap statisztika stb volt az lesz a béta accba is.Amit itt kapsz azt csak a bétában fogod tudni felhasználni(lap,up,gold) mivel ezek az accok a béta szerver lelövése után törlődnek megszűnnek.
ez csak amoylan trial.
Phanzotomox: köszönöm a 2 motivate lapot
rendes vagy -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
igen azt értem, de akkor mondok egy másik példát:
ha játszok a betan egy random pve-t és kapok x tokent, akkor ezek a tokenek megmaradnak mikor átmegyek normál szerverre? vagy a betan szerzett gold, megmarad és vihetem normal szeróra?itt nem azokra gondolok amit ingyen adtak, hanem amiket a betan játékkal szerzek.
(#3855) KHiNg egyáltalán semmit? tehát a játékkal szerzett goldot, tokent, up-ot sem?
-
Murder3
addikt
-
OnSeT
őstag
válasz
helphelp
üzenetére
az új lapok mélben jönnek

+ adnak egy csomó tokent, így a régi lapokra is megveheted az upokat. igaz hogy ha átmész normál szeróra ott nem lesznek érvényben, de legalább itt ki lehet próbálni hogy mennyit dob egy kártya erősségen az az upgrade
ha betan kapok egy olyan up-ot egy map teljesítése után, amit előzőleg az ingyen tokenből megvettem, azzal mi lesz, aranyat kapok helyette vagy majd aktiválhatom a normál szerveren?
-
KHiNg
csendes tag
válasz
helphelp
üzenetére
a beta szerveren 1-2 uj lost soulsos lapot lehet kiprobálni.Ez tulajdonképpen egy kis ízelítőt ad az uj kiadásból és tesztelheted a lapokat ami segít a játék fejlesztésében. Mivel ezek csak ajándék lapok ezeket nem lehet eladni és ezekből nem tudsz hasznot huzni (bfp,gold) .Miután a szervert bezárják ezek a lapok eltűnnek és már csak a Lost Souls kaiadás után tudod őket megvásárolni. ...remélem segítettem

-
helphelp
csendes tag
valaki eltudná mondani mi értelme a beta szervernek? semmi bfp, rengeteg gold, nincs ah és semmi nyoma a lost souls-nak... ( lehet én vagyok a hülye de nem voltam még ilyenen
) -
Murder3
addikt
Gold traderekkel kapcsolatosan tudtok segítséget nyújtani?
mi a menete a tranzakciónak és h kitől érdemes venni? -
-
-
RexpecT
addikt
Ez tényleg ennyiért lenne? link
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az szerintem nem olcsóért lesz.

-
Gyuri27
félisten
Ma jött volna a Lost.

-
MZsoltee
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Este 7-8 felé valaki kis játék? 2 playeres PVE-ket csinálhatnánk vagy ha leszünk többen akkor akár több playereseket is...
Kezd megtetszeni a játék...
-
RexpecT
addikt
Kipróbáltam hogy Fireval kezdek aztán építek Nature Orbot.Jobban kell vele makrózni az biztos.Nomaddal kezdtem(ami ha több mint 2 egység van healelik egymást),de nehezebb mint a shaman meg windweavers kombó.
Egyébként 1,2,4 személyes Random PVE-nél,mondjuk diff 6 nál egyforma mennyiségű tokent kapunk? -
Murder3
addikt
válasz
Brisskar
üzenetére
ki tudja elvileg soakt kell mert akkor az első és 2. edition lapjai szinte mindenkinek meglesznek de sok lesz az új az tuti és így nem tuti.
Viszont a drága renegade lapok azok tuti esnek majd ha 4. e után ha lesz 4.e.
Kb az enlighment fogja stabilan tartani magát.
gondoljunk csak bele amikor még kijött a játék dúrván nyár elején is még azok az árak uralkodtak amik a játék kijövetelekor feláltak pl a stronghold 900bfp volt stabilan most meg kb 260....
Forrest elder is így lesz a 4.után 900, 260 -
MZsoltee
veterán
A texture quality-t mért nem tudom felhúzni? Szürke a menüben... Konfig az adataimnál.
-
Brisskar
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
jaja, én is találkoztam vele... mondjuk akkor még olcsóbb volt a tarifája, csak 200 kért
amúgy szerintetek mennyit fognak esni az ah árak 4.-e után? -
Gyuri27
félisten
válasz
MZsoltee
üzenetére
Nos uram.
A decket szerintem a következő képpen kellene összeállitani.
T1 ( elsőnek zöld orbot hivj). Windweavers, Werebeast, Surge of Light, Primal Defender,
T2 (piros orbot hívj): Fire Stalker, Lava Field, Rageclaws,
T3 (kéket hívj): Tremor, Defender, Glacier Shell, Magma Hurler, Swamp Drake, Drones,
T4 (lehet lila a Rifle Cultist miatt): Rifle Cultist, Giant Wyrm, Regrowht, Emberstrikes.A mapokat szépen csináld végig standardon. [link] itt van melyik mapon minek az upját találod.
Amúgy érdemes még random pve-t csinálni. Ezzel a paklival én diff6-t csináltam.
Ami azért jó mert egy map egy up. Mivel [link] az első uphoz 10 battle token kell. Mire végig csinálod még egy kicsi token marad is a következő körre. Meg amikor beállsz egy 4-s játékba már lesz némi rangod. -
ChromeX
addikt
jo lenne random mokázni egy kicsit online vagyok én dif 9en szeretném de egyet kettőt segithetek alacsonyabban.
-
MZsoltee
veterán
Ha van kedve valakinek egy noobbal játszani én fenn vagyok...
Zsoltee néven -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igazából nagyon sok UR lap is olcsón van.
-
RexpecT
addikt
válasz
MZsoltee
üzenetére
Ha van pénzed akkor érdemes megvenni a dobozos verziót,de én úgy döntöttem,ha lesz rá keret akkor havi 500bfp-t fogok venni(~1200Ft).
Az első bfp vásárlásnál kapsz egy ingyen boostert.
250 bfp-s boosterben van: 5 common 2 uncommon és 1 rare vagy ultra rare.
Ha egy vagy két szinből áll a paklid akkor szerintem olyan 1000-1500 bfp elég egy viszonylag jó használható deckhez,
A játékból szerzett tokenekből csak a lapot tudod upgradelni,vagy esetleg goldért tudsz még lapokat venni.Például én jól jártam szerintem, mert vettem 500bfp -t és szerencsés boosterekkel kb megháromszoroztam ezt az összeget.
-
MZsoltee
veterán
Gondolkodam a játék elkezdésén vagy már nem mert jön le a cucc...
Szóval mennyi pénz kell ahoz hogy az ember egy átlagos decket összetudjon rakni, vagy lehetséges csupán a játékokból szerzett tokenekből is csinálni egy gyűjteményt? -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Aki ilyen hülye meg is érdemli. Még örüljön, hogy az acc-ja nem lesz törölve.
-
phanzetomox
őstag
úristen ... emberek hogy lehetnek ennyire naívak ?
egy metionobezim nevű csávó serial keyt árult 300 bfp-ért
be is szóltam neki, meg küldtem rá report-ot ,de kb 2 perc múlva már ott panaszkodnak az emberek chatben hogy nem kapott keyt a 300 bfp-ért cserébe -
hajsza
aktív tag
válasz
RexpecT
üzenetére
Azt írták ott le, hogy a My Documents könyvtáradra nem úgy hivatkozol, hogy meghajtó betűjel:\elérési útvonal, hanem úgy, hogy \\számítógépnév\elérési útvonal. És azt javasolták, hogy ha a My Documents könyvtárad ilyen módon érhető el, akkor egy logikai meghajtót rendelj hozzá és annak a betűjelét használd az elérés megadásánál. Arról viszont gőzöm sincs, hogy hol kell ilyen My Documents-et megadni.
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hmm én másodjára találkoztam vele.
A hivatalos fórumon is van topikja,de sok okosságot nem tudtam kihámozni.the reason why you have this problem is the location of your "My Documents" folder. You are referencing to a path \\srvfiles\mydocs$ which is an issue. Please try to adjust login-scripts to map the path to a logical drive (as example x:\).
We do not support remote User Profiles and this can't be fixed easily. While most native windows-methods to support this sort of profiles (for config-loading, log-file writing etc.) the ingame-file-handling will have issues with that. (used for scripting etc.)
Sorry for the inconvenience.
-
RexpecT
addikt
Ezzel találkozott valaki?:

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- GTA V
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vannak jo twilight épületek. van egy ami common és kicsit op 

, csak most hogy a CC-t is nerfelték vicces lesz a harvik ellen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

)
A tanácsokat megfogadom!