Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
InGame Nick

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Aha, akkor a szokásos bug. Ilyenkor nyomkodni kell a füleket, és előbb utóbb megjelenik a loot. Persze nem a te füleidre gondoltam.

(#1697) Gyuri27: Matter Mastery jó ötlet. Minden épületre működik a random PvE-ben?
Egyébként a hivatalos fórumon olvastam, hogy már minden PvP meccsre fixen 6 battle tokent kapunk (persze győzelemnél). Valaki kipróbálta már?
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nem válaszoltál.

Viszont aki nature/frostot tol annak van egy jó és olcsó lap. Erre a fajta pve-re tökéletes. Matter mastery [link].

-
DeckardCain
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
én is jártam ma így, nem mutatót semmit, aztán mégis megkaptam a tokent
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Na az érdekes. Hányas szinten? Sikeresen teljesítettétek, vagy lejárt az idő?
-
PowerBuldog
veterán
Játszottam egy 4 playeres random PvE-t, de nem kaptam XP-n kívül semmit. Ez hogy lehet?

-
Gyuri27
félisten
100-s pakli áhhhh

8-s szint felett már ők támadnak, ahogy elmozdulsz az orbtól. Nincs idő fölfejlődni. én legalábbis így kaptam ki 10-n és 9-n. A 8-nál ha megindulsz hamar belefutsz egy olyan bossba akinek neve van. Ill a sátrak nagyon gyorsan tolják az utánpótlást. Amúgy ezekre a mapokra érdemes a hurricane. -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igen, sokat számít a tapasztalat, a 100 szint körüli pakli, meg a kártyák jó ismerete.
-
PowerBuldog
veterán
Jó hallani, hogy ilyen lazán veszitek ezeket a pályákat. Nekem a diff5 is épphogy csak meglett lvl29-es paklival. Lehet azért mert csak Fire-re gyúrtam?

Bár én csak kb 2 hete játszok, szóval nem vagyok olyan skilles.

-
Én most lenyomtam 4-5 level8-asat is, és 4 személyes pályán könnyebb, mert kevésbé kanyarog a pálya, így általában csak 1 oldalról támadnak, valamint kisebb az esélye az "eltévedésnek" is.
Amúgy is a nyolcas szint tűnik a legjobbnak, mert itt kettőt ugrik a victory token. A battle tokenből meg amúgy is sok van, inkább az előbbi a "hiánycikk". -
OnSeT
őstag
Itt a teljes lista:
Difficulty 1: 0 Honor Tokens, 0 Victory Tokens, 2 Battle Tokens
Difficulty 2: 0 Honor Tokens, 0 Victory Tokens, 3 Battle Tokens
Difficulty 3: 0 Honor Tokens, 0 Victory Tokens, 4 Battle Tokens
Difficulty 4: 0 Honor Tokens, 1 Victory Tokens, 6 Battle Tokens
Difficulty 5: 1 Honor Tokens, 2 Victory Tokens, 10 Battle Tokens
Difficulty 6: 2 Honor Tokens, 3 Victory Tokens, 15 Battle Tokens
Difficulty 7: 3 Honor Tokens, 4 Victory Tokens, 20 Battle Tokens
Difficulty 8: 4 Honor Tokens, 6 Victory Tokens, 30 Battle Tokens
Difficulty 9: 5 Honor Tokens, 7 Victory Tokens, 40 Battle Tokens
Difficulty 10: 6 Honor Tokens, 8 Victory Tokens, 50 Battle TokensLenyomtam dif 8-at, itt már gyakran támadja be az ellen az orbokat, de csak max. M méretű egységekkel. Szóval még ez a szint se vészes.
Holnap majd kipróbálom a 9-es és a 10-es Difficultyt is. -
-
pachito
őstag
Én most próbáltam meg egy 4 fős random map-et, 5-ös fokozaton. Egész jól ment annak ellenére, hogy az egyik tag gyakorlatilag kezdőn állt egész végig, illetve hogy nem tudtam, hogy az ilyen pályákon iszonyatosan kemény minibossok is megjelennek...épp, hogy kifutottunk az időből, az utolsó minibossnak 200 hp-ja maradt

-
Neeee, a Lyrish Knight-ot rátették a watch list-re, tuti nerf-ölni fogják a sok sírás miatt.

-
DeckardCain
senior tag
na jó 3szor fagyott ki ez a sz*r. Mindegyik alkalommal a map vége fele

-
Legyetek szívesek minél több BF fórumra belinkelni.
-
HarapósKutya
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
aha, értem, kösz!

-
PowerBuldog
veterán
válasz
HarapósKutya
üzenetére
van Ranked és Unranked PvP, unrankeden azzal játszol akivel akarsz.
-
Ez is jó hír.

Úgy néz ki, hogy elég sok tokent ad:
Difficulty 6: 2 Honor Tokens, 3 Victory Tokens, 15 Battle Tokens
Difficulty 7: 3 Honor Tokens, 4 Victory Tokens, 20 Battle Tokens
...
Difficulty 10: 6 Honor Tokens, 8 Victory Tokens, 50 Battle TokensÉs ezeken felül XP-t meg gold-ot is ad.
-
válasz
HarapósKutya
üzenetére
Egyszer kell - de igazából nem is kell - megvenni, nincs havi díj.
A játék mikrotranzakciós, ami annyit jelent, hogy az elején kapsz az ingyenes klienssel 32 alap kártyát, ha többet akarsz, vagy pénzért, vagy BFP-ért vehetsz boostereket (8 lap), ill. az ingame piactéren kártyákat.
Na most az a jó a dobozos verzióban, hogy az áráért eleve 64 kártyával indulsz, valamint kapsz 3000BFP pontot, ami elég sok.A játékban a PvE térképek upgradek-et adnak a kártyákhoz, plusz kapsz XP-t és gold-ot (gold az upgrade-ek érvényesítéséhez kell).
A játék alapvetően multi, de vannak egyjátékos térképek is (kb 8-10), de még több a többjátékos (2, 4, 12 személyes), melyeket közösen kell teljesíteni (tehát nem egymás ellen). De az egyjátékos térképeket is csak online lehet játszani, nincs offline mód.
Van a játékban PvP is, 2 és 4 (2v2) személyes térképeken. Ezek lehetnek előre elkészített, ill. random térképek is (a PvP mindig véletlenszerűen zajlik, soha nem tudod, hogy melyik térképet adja be, és hogy ki ellen fogsz harcolni, és ez így nagyon jó).
PvE térképekből is vannak már random térképek.
A játékot érdemes megvenni! Bár azt javaslom, hogy töltsd le az ingyenes klienst, és csak az után vedd meg, miután már játszottál vele valamennyit. Ebben az esetben a kezdő 32 ingyen kártyád is megmarad.
Véleményem szerint minden idők legjobb RTS-e között van.
-
OnSeT
őstag
Megnéztem én is,rangnál a PvP és PvE közül a magasabbat veszi figyelembe.
Valamint jelentősen csökkentették is az upgradekhez szükséges rangokat, a 3. Upgrade-hez a gyakori lapoknál 1-es rang, míg UR lapoknál 10-es rang kell. a többi meg ezek között alakul, tehát a max. rang szükséglet a 10. -
HarapósKutya
tag
Hello!
Lehet, hogy megveszem a Battleforge-ot.
Azt szeretném elötte kérdezni, hogy ez havidíjas játék, vagy csak egyszer kell megvenni?
A külömböző kártyákat valódi pénzért lehet megvenni, vagy harcolni kell érte?
Csak multis? (vagy multira van optimalizálva)
bocs a hülye kérdésekért, de elég tudatlan vagyok a játékkal kapcsolatban...

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Király! Szóval PvE rang is elég lesz.

Bár hozzátenném, hogy az azonos szintű PvP rangot sokkal könnyebb és gyorsabb elérni.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
"Ez amúgy azt jelenti, hogy most már nem "-3" -at ír ki, hanem hogy standard?"
Elvileg igen. De tegnap feltűnt egy új hiba, miszerint az advanced helyett 1-er ír ki.

-
OnSeT
őstag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Itt írnak erről a hibáról.
PowerBuldog: igen
-
PowerBuldog
veterán
Nosza, akkor én is nekilátok a "pöcsölésnek".

Bug Fixes
Difficulty "Standard" is displayed correctly again in the open games list of regular PvE matchesEz amúgy azt jelenti, hogy most már nem "-3" -at ír ki, hanem hogy standard?
-
DeckardCain
senior tag
jaja:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: BattleForge.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 4b040d92
Fault Module Name: StackHash_6bc7
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 035a00c0
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 6bc7
Additional Information 2: f3f6a1403802118ada460cd45530935b
Additional Information 3: 6477
Additional Information 4: d34edb9b57aa7d1aac3252e1a9591198szerk: újra telepítem.
-
OnSeT
őstag
Nah, gyorsan nyomtam egy 1 személyes random PvE-t a legkönnyebb fokozaton, itt 2 Battle tokent ad. Illetve nyomtam még egy normál PvE-t is, abban bízva, hogy mégis változtattak azon a random upgrade szóráson, (ha már kb. 600 MB a patch) de sajnos nem, még mindig ad olyan up-ot ami már megvan.
Teszt folyt köv. később.
DeckardCain: ha eddig ment vele, akkor most is kéne, de egy próbát megér a driver csere. Kapsz vmi hibaüzenetet?
-
válasz
DeckardCain
üzenetére
Még leszed vagy 400 megát pluszban.
-
DeckardCain
senior tag
Éljen a patch

Leszedtem a 36 megás update-t utána nem csinál semmit, és ha újra indítom összeomlik
Nem ártana a 9.4es catalyst helyett újabbat fel tennem?
-
OnSeT
őstag
Megvolt a patch, már mennek a szerók.
Első körben egy 36,3 MB-os darabot tölt le, aztán egy 593,6 MB-osat.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Menüben be lehet állítani, hogy automatikusan mentse.
Ollie linkelt korábban egy oldat, amin fent van erről egy leírás. -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Amikor vége van egy mapnak (akár PvE, akár PvP) jön az összefoglaló ablak (tokenek, stb). Ott több fül is van, asszem a 2. a statistics, és ez alján van egy save replay gomb. Ez ugyanebbe a könyvtárba menti a replay-t, és az elnevezés automatikusan történik a dátum+idő+map neve alapján.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
-
OnSeT
őstag
Battleforge Replay Analyzer, ezzel a programmal patch után is le lehet játszani. Annyi hiba van benne, hogy random és PvE mapoknál nem jeleníti meg a térképet, de valszeg ezt majd javítják a következő verzióban. PvP mapnál viszont tökéletesen működik.
A progi megmutatja, hogy az ellenfeled milyen kártyákat használt a játék során, azok milyen upgrade-el rendelkeztek és hogy mennyiszer hívta le az adott kártyákat a meccs alatt. -
Megcsináltuk a Raven's End-et experten D1Rect-el. Hát, volt 1-2 szenvedős rész.
Itt a replay, bár a patch után már nem lehet megnézni.
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére

-
OnSeT
őstag
Nyomtam megint egy PvP-t, még szerencse hogy nature/frost deck-el, egyébként tuti bukom az ashbone pyrok ellen. Kb. 1,5 percig egy szem pyrot lőttem, mire megadta magát. Kiélezett egy meccs volt, de miután leszedtem a shadow orb-ját már biztos volt a siker.

Replay. -
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A PvP rangot ami ezekhez kell pillanatok alatt össze lehet szedni. Talán az UR lvl3as hoz ell 17es pvp rang ami már huzosabb de az 100 tokenba is benne van szoval
meg egy rakat victory -
OnSeT
őstag
Bíztam benne, hogy a random upgrade szórást fogják módosítani...
Azért ez se rossz, viszont a megvalósításra kíváncsi vagyok, remélem nem egyesével adják majd azokat a tokeneket.
PowerBuldog: igen, a Claim Upgrade-nél a PvP rang számít.
-
Huhuhuhúúú!
Tokeneket lehet farmolni a random mapokon!

Patch Notes 19-NOV-09
General
* Randomly Generated PvE Maps are live and dropping rewards. This mode drops tokens which can be used to claim upgrades (right click on a card in the collection, select upgrade, go to the claim upgrade tab). Tokens are an efficient way of upgrading if you are looking for specific upgrades.
* The initial download size has been reduced significantly by making the download of high resolution textures optional.
* Bug fix: Summoned units - Units that are summoned or conjured by other cards do no longer allow to play out Spells next to them that require own ground units to be nearby. This behavior already work as intended for Units and Buildings and has now been adjusted accordingly for Spells as well.Cards
* Balancing Change: Legendary Units - If a Legendary Unit dies there will now be a short delay of 5 seconds during which the player who formerly owned it cannot play out this Legendary Card again. Other players in the current game will be able to play out the relevant card during this time frame, though.
* Balancing Change: Undead army - Production costs increased 100 -> 110 (upgrade level 3: 90 -> 100)
* Balancing Change: Shrine of Greed, Gimme Power - Activate to immediately transfer 50% of own and friendly player’s current void power back in the actual power pool. There will be no power refund at all and the void power will not grow any further for 30 seconds afterwards.
Balancing Change: Energy Parasite - Production costs decreased 90 -> 50, damage decreased 48 72 -> 38 58 (U3 53 80 -> 42 63), Life decreased 300 -> 225, Power Drain decreased 50 -> 20 (U3 60 ->25)
* Bug fix: Hurricane - Every wind gust delivered by this card dealt its damage twice to the same target (20 damage instead of 10) which has now been corrected to match the description.
* Behavior change: Kobold Engineer - The unit's autonomous behavior has been improved. As long as there are still damaged structures around it will now solely focus on repairing them even when enemies approach it. It will not interrupt the repairing process in order to fight unless told to do so.
* Bug fix: War Eagle - The unit only has a slow movement speed which has so far not yet been mentioned in its description. The missing information has now been added. Only affects the description and has no impact on performance.
* Bug fix: Gunner - Both affinities knock back small and medium units. So far this information has been missing and the cards' texts have now been updated accordingly. Only affects the description and has no impact on performance.
* Bug fix: Viridya - On upgrade level 3 the card now summons level 3 Treespirits
* Bugfix Unholy Hero: On Upgrade 2 and 3 this cards description was wrong. On Upgrade 2 125% and on Upgrade 3 100% of all damage dealt to a unit affected by this spell will additionally be distributed among surrounding friendly entities. The distribution values previously stated were incorrect and have now been updated. This just affects the description and has no impact on performance!Community Map Editor
* It is possible to create additional enemy players in the Team Setup UI now
Bug Fixes
* Difficulty "Standard" is displayed correctly again in the open games list of regular PvE matches
-
Megint lehet próbálkozni paly4free játékosoknak ingyen lapokat tarhálni.
Egyébként nagyon ajánlom a fenti fórum rendszeres olvasgatását, mert könnyen le lehet maradni ilyen dolgokról.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
-
Siege of Hope replay ha valakit érdekel.
Természetesen használtam Enlightenment-et, de igazán nem volt rá szükség, már nagyon a védelem vége felé idéztem a sárkányt és a Shadow Worm-öt. Annyira belemerültem, hogy meglepődtem, amikor lejárt az idő és megérkezett az erősítés.

-
Nem hiszem el, hogy végre megcsináltam a Siege of Hope expert-et, és erre ad Banner of Glory meg Mauler upgrade-et, amivel semmire sem megyek.

(#1613) Morgomirhun: milyen főoldal?
-
Morgomirhun
csendes tag
Úgytűnik ehéten aktívabban BF-ezem majd
Alig várom már a loot változtatást.Mellesleg csak nekem tűnik úgy:mintha egy kicsit megváltozott a főoldal? -
pachito
őstag
Istenem, de szeretem a pitiáner, kisstílű embereket, akik képesek mapet indítani, majd elcsórni 1-1 upgradet...1 napra 3 kicsit sok.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Köszi az észrevételt, a hibát javítottam.

Ha esetleg észrevesztek még valahol elírást, félrefordítást, stb. nyugodtan szóljatok és amint tudok intézkedek.
Van az un. "ranged attacks" (pl. a MotK-nél), ez pontosan mit takar? Hogyan lehetne helyesen lefordítani?
Ugyanis ez több kártyánál is szerepel.
-
ChromeX
addikt
nekem is tetszik de ha megengeded akkor belszolok kicsit.
elkezdtem olvasgatni és a Deepcoil-nál hibát találtam.
Earth Dive – Mozgás közben 50 %-al kevesebb kárt okoz, de fellöki az S és M méretű egységeket. Továbbá 250 sebzést okoz a célterületen egy-egy célpontnak, max. 1000 sebzést okozva. Kárt csak földi célpontoknak okoz.én ezt átírnám igy: Mozgás közben 50 %-al kevesebb sebzést szenved, hátralöki az S és M lényeket 250 sebzést okozva az ellenséges egységeknek a célterületen 1000-et összesen. Csak földi egységekre hat.
az első mondatban tartalmi hiba van a többi csak sztem jobban hangzik igy. csak segitség képpen írtam
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
SlaveMaster és Convoy, egyébként hivatalos loot tábla itt.
Minden kártyára van upgrade.
-
PowerBuldog
veterán
Disenchant kártyáta hol lehet upgade-et találni? Már ha van egyáltalán.
-
OnSeT
őstag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el szerkeszteni egy oldalt, melyre a BF kártyák magyar nyelvű ismertetőjét töltöm fel. Eddig a Twilight kiadású Nature lapok fordításával készültem el.
Akit érdekel az oldal, az itt elérheti. A többi lap fordítása is
hamarosan érkezik, amint időm engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még nem próbáltam, egy ideig nem is fogom, nekem 1-5-ig nagyon könnyen ment, 6-oson már komoly gondjaim támadtak, igaz, a paklim még csak 11-es 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)