Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Boldok karácsonyt mindenkinek !
-
ChromeX
addikt
3db dif 9 és mind a 3 probálkozásnál volt annyira közel nem is egy playernek a 3. orb h lehetetlen volt töle a map, a 3.nál az kilépett és 3an megprobáltunk megcsinálni akik tul tudtunk jutni a 3. orbon, de bőven nem voltunk idoben... az első kettőnél meg mindig én szivtam vele... nagyon jo
-
DeckardCain
senior tag
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
-
OnSeT
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
pachito
őstag
Ezúton szeretnék boldog karácsonyt kívánni én is minden kedves fórum-és játékostársamnak.
-
Morgomirhun
csendes tag
Békés,boldog karácsonyt mindenkinek!
Ui.:Segítene valaki a promo lapban?Már van egy lvl 4-es accom(hú,nosztalgikus volt hogy mindig legalább 1 ember lelépett Bad Harveston,végül jobb esetben 2-en maradtunk,rosszabban meg mindent én csináltam).Aki segítene pübe elmondom továbbiakat.Ma még ráérek,aztán pár napot vidéken leszek...
-
Gyuri27
félisten
Kellemes és Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
Boldog, upgrade-ekben gazdag Karácsonyt mindenkinek!

-
Neró
őstag
Lenne egy kérdésem. Aki promo viridyát lockolt annak mennyi idő mulva jött meg?

-
RexpecT
addikt
Én is felraktam a játékot és megtetszett!
Sajna most nincs időm visszaolvasni,szóval ha valaki ráér akkor elmondhatná hogy mi a különbség a free és a "dobozos" verzió között,és hogy hogyan lehetne fentebb venni a textúrát low beállításról
. -
Gyuri27
félisten
válasz
DeckardCain
üzenetére
Majd tolunk 2v2-t.

-
ChromeX
addikt
ha gondoljátok ma este is nyomhatunk egy passage expertet. kellene egy up onnan amit jo lenne nm tokenbol megvenni. olyan 9 körül? jelezze aki jön
-
válasz
DeckardCain
üzenetére
Én lassan visszaminősülök lvl1-re.
Hú de fogják élvezni az ellenfeleim a meccseket, ha újra elkezdek PvP-zni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DeckardCain
senior tag
Egyszerűen reaper szintnél nem tudok feljebb lépni pvp-ben. Lehet nem ártana upolni jobban a paklit.

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Tudni pontosan, meddig kell teljesíteni a kritériumot?
Sztem a héten befejezem, de nem nagyon van időm rá.
-
Gyuri27
félisten
#2142: "és teljesíteni kell mindegyikkel 1-1 többjátékos pályát"
Két kérdés. A 2 személyes pálya is több személyes (ill random pve lehet-e)?
Ill a meghivó és a 3 barát nyomhat együtt egy 4 személyes pályát (és ezzel teljesül-e a kritérium)? -
válasz
pachito
üzenetére
Azért nem tesznek ellene semmit, mert sokan vesznek full játékokat, hogy unlockoljanak karaktereket ilyen alkalmakkor. Én is csináltam már ilyet a Ravenheart promo idején. Vettem 2 retail boxot, és azokkal hoztam létre új accountokat. És hát durva lenne, ha bármiféle retorzió lenne e miatt, hiszen mint a fenti példa is mutatja, vannak, akik fizetnek ilyenkor. És lehet bárkinek több accountja, teljesen legális.
-
pachito
őstag
Hm, akkor tényleg ők hagyhattak kiskapukat, mert ennek nem így kellene mennie, legalábbis elképzeléseik szerint biztosan nem. Na mindegy. Találékony játékos vs Gonosz Multi 1-0 .
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
szerintem nincs min lebukni mármint megadtak bizonyos feltételeket, most ezeket kijátszani nem lehet max teljesíteni, megkaptad a rewardokat? akkor teljesítetted az EA által megszabott akcio feltételeit. szerintem ebbe nem lehet belekötni ha valaki igy csinálta meg ahogy mi. amugy meg, kb mindenki igy csinálta senki sem hozott 3,4 aktiv különbözö playert najo lehet hogy a promosok 30%a de nagyobb részt igy trüköztek de mondom szerintem nincs min lebukni mert nem követtél el semmi szabálytalant.
oneset minden megvan

-
OnSeT
őstag
Hogyan lehet megállapítani, hogy adott szinten melyik mapokon nem nyertem még?
Van erre vmi külön jelölés a térképen? Profilba csak %-os formában van feltüntetve hogy x mapból mennyit teljesítettem, de hogy mik hiányzanak azt nem tom.
Úgy nézem van még 3-4 map amit nem oldottam fel, csak nem tom melyik pálya után kell őket keresni.
Ma is nyomtam egy Phassege to Darkness-t és utána kaptam egy invitálást egy másik expert mapra, de nem tudtam belépni, mert azt az üzenetet dobta ki a játék, hogy az még nincs nekem feloldva. (de vmi új map lehet, mert még 5-6 ember jelezte ezt). -
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
Ha nem egy ip-ről vannak a regek akkor bizonyitani elég nehéz.
Arrol nem is beszélve, hogy nálunk is kapásból 2 játék van egy ip-ről. Mivel ketten játszunk. Kábelnetnél meg 24 óránként változik.
Amúgy elég rosszul lett megcsinálva az akció az biztos.
Ha jól emlékszem már aznap voltak fönn eladó promo Viridyák. Magyarul külföldön is sokan nyomták így.Azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy az EA/Phenomic nem kevés pontott vett el a játékosoktól. Ott vannak a nerfek. 4 Lyrish esetében már jelentős a bukta. Egy promo Lyris esetén meg még több. Vagy ott a sneak/peak (ha jól írom) megjelenése. Razorelf, promo Razorelf ára a béka segge alatt van. Nézd meg a Firedancer, promo Firedancer ára hogyan alakult mikor bekerült a listába. Azért lássuk be, mikor az ember vesz egy promo lapot és utánna a felét éri azért az laza cumi. Főleg ha a bukó 1000-s nagyságrendű. Szóval ők sem szentek.
Én ezt úgy tekintem mint a promo Ravenheartot. Hozzá jut boldog, boldogtalan.Másik szívfájdalmam az ingyen booster. Aki a játék megvásárlásával kapta a pontjait az nem kapott. Holott egy teljes játék nem kevéssel drágább mint 500 bfp megvásárlása.
Vagy az angol és holland usereket érintő akciók. Ők mivel különbek?Aztán még ott van az AH-ban üzletszerüen tevékenykedő néhány alak. Mikor Industrial koma felrak Core Dedgrből 5-6 darabot (meg más lapok ból is). Azt is lehet és ott is nem kevés user bukik komoly bfp-t.
A lényeg az, hogy a kedves cég egy mércével mérjen mindenkit. Mert addig nem tudom őket sajnálni. Főleg, hogy ők maguk hagynak kiskaput.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Túl szépen hangzik ez így, hogy megtorlás nélkül maradjon szvsz. Én amondó vagyok, és nem kockáztatom az accom pár száz bfp-ért.
-
ozeus
csendes tag
Értem, és köszönöm a választ! Ezek szerint kell csinálnom 3-4 accot, mindegyiknék magamat megadni, mint ajánlót, majd felhúzni mindegyiket 4es pve szintre, majd ezek után szépen megkérni valakit, hogy játsszon velem mind1 accal 1 koop meccset?

Hát ez nem kis "munka", de lehet, hogy megpróbálom. 
Még egyszer köszönöm!
Üdv
-
Neró
őstag
Teljesen új játékosok kellenek, akik újonnan regisztrálnak be a játékba. Nekik fel kell fejleszteni magukat 4-es PVE szintig és ha ez mind megvan akkor együtt mint egy boldog család játszani kell egy közös játékot. Amint befejeztétek már jönnek is az ajándékok.
Ha ők regisztrálnak és letöltötték a játékot akkor a játék valahol rákérdez hogy ki javasolta a BF-et - természetesen a TE accuntodat kell oda beírni és már jön is a mail a játékba hogy valaki téged írt be.

-
ozeus
csendes tag
Sziasztok!
Én arra lennék kíváncsi, hogy pontosan mi úton lehet megszerezni ezt a Viridya promo kártyát. Addig oké, hogy 3 baráttal kell játszani, de ez csak arra vonatkozik, ha olyat adok a barátokhoz, aki még teljesen új a játékhoz, vagy olyat is lehet, aki már régebb óta játszik. Lehet, hogy buta a kérdés, de nekem nem teljesen tiszta a leírás.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: oZeus
-
World
csendes tag
Bocs még se tudok menni mert még nincs kész standardon az a pálya :/... mikor megakartam csinálni nem jött össze annyi ember amennyi kellett volna és el is felejtettem azt a pályát.
-
World
csendes tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Belinkeled a replayt? Kíváncsi vagyok rá.
-
Murder3
addikt
Ha adv-on mentek arra én is mennék.
Arra van deckem.
Theát 21:00 kor? -
World
csendes tag
Ha a Phassege to Darkness-re gondolsz akkor igen ez egy 12 playeres PvE pálya.
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
huhuhu... de imádom amikor lost souls dis 9en 4percel a vége elött dob ki a neteeem és neem vaagyok ideges.
12 playeres map, gyere azért kezdünk adval hogy mindenki lássa hogy milyen is.
-
World
csendes tag
Most a testvérem frost/shadow decken gondolkozik PvP-re és kellene pár tipp.
[link]
Van még benne egy lost grigori (vagy mi XD).A T2-je nem tudja fogni a támadásaim azt kellene kicsit felhúzni de nincs sok ötletem mivel lehetne. Pl nem tudja fogni a deep one-t (mert többnyire vagy ravage-el vagy surge of light-al healelem attól függ melyik deck)... általában nightguarddal átveszi de nem valami power hatékony a dolog meglátásom szerint. Aggressort lyrish-al tudja fogni de a CC-vel meg a burrower rush-al bajban van. A deckjeim eléggé tudják fogni ezt mert külön ügyeltem erre de ennél a decknél nincs sok ötletem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
DeckardCain
üzenetére
Kéne neked egy Ice Guardian.

-
helphelp
csendes tag
szerintem én is megyek, ha a pure frost deck megfelel ^^ ( ha nem jön közbe semmi )
-
DeckardCain
senior tag
Na a t*köm kivan, most buktam be 3 pvpt, nem tudok frosttal odaérni időben a falhoz, aztán az ellen állandóan tele rakja WW-vel és nincs mozgás terem
Mára elég volt.. -
ChromeX
addikt
ok eddig 4en vagyunk, gyertek még még.
most viszont á ilyenkor verem a falba a fejem banditot nem lehet megcsinálni 9esen mert olyan közel rakta 2őneket is a 3. orbhoz és ráadásul 4 épületbol dölt az ellen, hogy nem maradt ido befejezni pedig nem noobokkal voltam de igy egyszerüen képtelenség...
-
World
csendes tag
Hello én is mennék. Van valami amire ajánlatos figyelni deck szempontjából? Pl több vagy kevesebb egység 4. orbra, leginkább olyan dolgokra gondolok amik megkönnyítik a mapot.
-
ChromeX
addikt
szeretnék meginvitálni minnél több embert ma este 9(?)-re PH!assege to Darkness adv és talán expert fokozatra, jo lenne ha sokan lennénk. könnyu map kisebb szintuek is jöjjenek adv-ra. mindenki wispeljen rám majd akkor ingame.
-
hokuszla
senior tag
Lehet tudni, mikor jön a következő verzió?
Csak mert vennék bfp-t, és ha nemsokára jön, akkor megvárom. -
Murder3
addikt
Howling Shrine,Time Vortex,Swiftcalw.
Ezeket ad el vki goldért és ha igen akkor mennyi? -
PowerBuldog
veterán
Azért az elég szép bug.

-
pachito
őstag
Hmm, ezt én is tapasztaltam, pár külföldi sráccal végigtoltuk, de a legvégén, mikor Jorne is és Mo is beálltak középre, valamiért megakadt a játék...valószínűleg Jorne "akadt bele a semmibe", ugyanis a nem játékos által irányított Avatar of Frost-on kívül semmi nem volt a közelében, és hiába próbált unstockolni szegény (jobbra-balra teleportálta magát, mint a veszett egér), nem történt semmi, és kezdhettük a legelejéről

-
Na, megcsináltuk Empire expertet, nem volt vészes, alig nehezebb, mint advanceden.
Viszont vigyázni kell, mert van benne egy bug, miszerint megáll Jorne vagy Mo nem messze attól a helytől, ahova be kéne állniuk, és akkor lehet is kilépni, mert ottmaradnak a végtelenségig. Ezt el lehet kerülni úgy, hogy nem nyitja ki senki a goldot ott a közelükben középen, és akkor nem lesz bug.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nem véletlen szokott az lenni

-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Itt megtalálod az összes lapot, szemezgess.

Egyébként a Moloch nagyon jó, de sajna 4 fire orb kell hozzá, tehát csak pure deckbe tudod tenni. Ott van még a Thunder Wagon, ami szintén nagyon ütős (3 fire és 1 tetszőleges orb), de ha minden igaz nagyon drága. Ahogy nézem, a fire affinity-s jobb a siege miatt.
Hoppsz, ez PowerBuldog-nak ment volna.
-
PowerBuldog
veterán
No, beraktam egy Fire worm helyett egy Giant Wyrm-t. feltoltam 3-as szintre + charge. Így azért elég ütős jószág tényleg.

-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A Giant Wyrm még beilleszthető ebbe a deckbe, az csak 1 zöld orbos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Mondjuk attól függ hova használod.
Pass to dark-ra és diff8-9-re 4 orbra kell a táp. Meg a king of giantra.
Nálam a T4: Grimvine, Colossus, Giant Wyrm, Redrowht, Maelstorm (up +cup). Tartalékban Construct, Ravenheart. T3-n Mo és Deepcoil. Pure naturénál meg Grove Spirit, meg talán lesz Forest Elder. -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Fire Worm helyett miért nem a Giant Wyrm-öt használod?
Egyébként jó deck, ez a pálya nem lehet gond vele, bár T4-en gyenge szerintem egy kicsit.
-
PowerBuldog
veterán
Attól függ milyen paklival gondolom. Én Fire-el nyomom (2 nature spellel).
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A Raven's End meg 25k körül ad, és könnyű egyedül is.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
a multkor én is nyomtam egyet és csak néztem hogy milyen könnyu
nagyon nem érezted hogy expert -
PowerBuldog
veterán
De durva. Passage to darkness Expert-en 22k XP-t kaptam.

-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
és akkor az hogy müködne ha minden ugyanolyan upot kapna, hogy hasonlítasz ösze ugy a sok sok féle képessséget hogy ugyanolyan erőségű upot kapjanak, ez egyszerűen lehetetlen. pl: hasonlítsd már nekem ösze az enlightmentet egy fire stalkerrel? milyen értékrendszer szerint kapnának ugyanolyan erosségu uptot?
Nem tudom milyen szinten vannak a lapjaid de nagyon rosz következtetéseket vonsz le a dolgokbol, tény hogy sok minden mukodhetne jobban a játékban én is írtam már hogy uj modellek jok lennének de azt te hogy képzeled el hogy kijön 120 teljsen uj modell nem is 120 mert spellek is vannak legyen 70, 70 modelt megcsinálni ugy hogy mind egyedi legyen...egy RTS-ben még sűrűn volt rá példa szerintem. nagyon érdekes hogy ennyire rossznak találsz kb mindent de mégis játszol vele( am van egy ilyen különleges vonzereje ezt én is éreztem már amikor felbszott és mégis visszamentem játszani) de szerintem egy kicsit túlságosan osztod az észt nekünk. még valami az Upok hoz, ha eddig kb még senki(szoktam hivatalos forumot is olvasni) nem panaszkodott miattuk csak te akkor biztos hogy az rosz vagy nem lehet hogy veled van a baj? -
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Oks

Újabb mecset húztam be. Kicsit hehezzen indult, de meglett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
replay, akit érdekel -
Gyuri27
félisten
válasz
DeckardCain
üzenetére
Na majd megnézlek.

Hozom a pure nature paklit.
-
DeckardCain
senior tag
Ez a második hétvége, hogy elkezdtem újra pvpzni, mérleg: 16 győzelem 3 vereség.
Alakul, ilyenkor kicsit sajnálom, hogy az elején erőltettem a dolgot
-
Murder3
addikt
Esik az ára ok msot is olcsóbb de nem ingyen lesz.
Én a megjelenés után 1 hétig demóztam aztán vettem meg.
De ez a lépés akkor is a vásárlók telibe szarása.A lapok nem lényegek pont nélkül nem lehet játszani vele.
Régebben drágábbak voltka a alpok és uyge elveri könynne az ember a pontjait deckekre csak nem volt jó lap.A 10ezer pontot oda értem h amikor már ingyenes volt még akkor is lehetett a teljes árér 10 ezer pontot venni.
A tartalom meg lassan frissül pl amikor még nem jött ki a renegade.
A régi játékosok pon tazétr hagyták abba mert hónapokig nem volt csak 1-1 új amp amit meg rögtön experten kividtek.
Én valszeg azé nem untmqa meg mert nem nagyon van jó deckem.az experthez. -
phanzetomox
őstag
Én nekem azért kellemes csalódás volt ez a játék, ahoz képest hogy EA még a support is egész jó

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Nézd, ez nem csak az EA-nál van így.
A legtöbb játék ára egy év alatt felére, harmadára esik és ebben az esetben is felháborodhatnának azok akik megjelenéskor megveszik és utána látják hogy többen töredék áron hozzájutnak ugyanahhoz a programhoz.A P4F verzió nem tudom, miért zavar téged ennyire, hiszen min. 3-4 hónappal korábban játszhattál a gémmel, mint a P4F-sek, és amíg ők 32 lappal tolják ( ezeknek ugye az AH-ban semmi értéke), addig a teljes játékkal rendelkezők 64lapot + 3000 BFP-t kapnak.
"ráadásul akkoribna a teljes játék áráért 10ezer bfp-t tudtál venni."
ezek szerint a kezdetekkor 10k BFP-t mellékeltek a játékhoz? vagy ha pontot veszel a P4F verzióhoz a 12k ból ennyit tudtál volna venni?csak azért kérdem, mert én kb fél évvel megjelenés után kezdtem ( először P4F-vel), és így nem tudom, hogy akkor mit mellékeltek a csomaghoz.
a tartalom meg folyamatosan frissül, de gondolom ezt te is tapasztalod, új mapok, kártyák, szóval rendszeresen adagolják az újdonságokat.
(amire szükség is van mert enélkül hamar ellaposodna a játék)és a support is korrektül működik, igaz lassan
, de többünk problémáját orvosolták. -
válasz
Murder3
üzenetére
Nem lett akkora a sikere, mint amire számítottak, ez tény. Viszont még mindig a jobb utat választották, ugyanis dönthettek volna a játék megszüntetése mellett is. És a Phenomic mindent megtesz, hogy jó legyen a játék, márpedig egy kifejezetten kicsi fejlesztőcsapatról van szó.
Én nem mondom, hogy ideális az állapot, de lehetne sokkal rosszabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL Precision 3480 fóliás új kijelző! //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /1TB SSD
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Pioneer DDJ-FLX6-GT + M-Audio BX4 4,5" 120W ( egyben vagy akár külön külön is! )
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)