Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
XFX 5770-hez adnak BF kupont, elvileg van hozzá fallen skyelf promo is, aminek az ára jelenleg 10k BFP felett van. Na egy ilyen kupon kellene. Már többen ígérték, de még senkitől sem kaptam (persze nem ingyen), mert hiánycikk az említett kártya.
(#1091) krómX: A hétvégén egyszer próbáltam a Treasure Fleet expertet, de sajna nem sikerült. Az a baj, hogy minden ellenfél a hajókra koncentrál, és így hiába gyilkolom őket, nem sokat számít. Legközelebb megpróbálok jóval a hajó előtt haladni, és legyilkolni mindent. A legnagyobb gond az, ha egyszerre támadnak elölről meg hátulról is.
Viszont a Defending Hope nagyon könnyű szerintem. Csak 4 razor meg living tower network kell, meg pár sárkány. Nem is használtam más egységet, mint pár windweavers, pár shaman, 4 razor, pár giant wyrm meg 1 fire dragon. Épület meg egy wheel, 2 root nexus, 6-8 living tower, meg 2 hammerfall, ez ez utóbbi sem igazán fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest