Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én int vga-s cuccon tolom. Neked mi az ami ennyire gyenge?
-
phanzetomox
őstag
elvonási tüneteim vannak
, már töb mint egyhete nem tudtam játszani mert beszart a gépem, ezen a gépen amin most netezek még a flipper is szaggat 
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok, szeretnem kiprobalni a jatekot. letoltottem a klienst az oldalrol, de ez csak 80 mega, az requirements-ben azt irjak, hogy 10giga kell a jateknak.. ez az installer most fog ennyit tolteni? ha igen le lehet ezt valahogy allitani es kesobb folytatni? (10 gigat nem hiszem hogy estig letoltok). esetleg valahonnan le lehet tolteni az egeszet?
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
want to sell, want to trade, want to buy
-
PowerBuldog
veterán
A WTS/WTT/WTB rövidítések mit jelentenek?
Sokan így hirdetnek, de nem tudom mit jelent.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Kb 10, össze kéne számolnom, de majd este úgyis felteszem a részletes listát.
-
Az első 2 díj már megvan: 1. Mana Wing (300-350BFP), 2. Hurricane (200-230BFP)
A harmadik és a különdíj egyelőre még meglepi.

-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
A Twilight kiadású Frost kártyák fordítása már elérhető az oldalon.

-
pachito
őstag
Ok köszi, akkor lehet, hogy nekifutok mégegyszer

krómX: Igen.

-
-
pachito
őstag
Megpróbáltam megcsinálni a Siege of Hope-ot, advanceden és hát...huh, nagyon kemény
Háromszor mentem neki, harmadjára nagyon jó időt futottam, kb 19-20 percnél kellett leverni az utolsó bosst, de én lehetetlennek találtam sajna
Úgyhogy először is gratulálok azoknak, akiknek ez összejött, nekem most így sikerült, mindegy, majd máskor talán 
-
ChromeX
addikt
hát experten pure deckel egyikel sem igazán kifizetődo szerintem a fireal most probáltam dif8on és nem az igazi. lehet hogy lehetne vele trükközni de a nature türkkjei nagyon megkönnyitik a játékot, a firet szerintem felkéne huzni egy kicsit, valamivel.
ja akkor tényleg te voltál. fenn vagy friednsbe

-
Simid
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Engem érdekelne, de inkább replayt néznék meg valami expert mapon vagy 8+ random PVEn (akár többszemélyes is), ha van olyanod. Kiváncsi vagyok mennyire lehet haladni fire-rel, mert én ugy gondolom, hogy sokkal offenzívebben kell (lehet) játszani mint nature-frosttal.
Egyébként én vagyok Badlegouse ingame, csak épp afk voltam mikor rámírtál, utána meg már nem voltál online.
-
ChromeX
addikt
valaki mondta hogy megnézne egy pure fire decket, keresen meg ingame majd: Horja.
van nekem egy 96os dck lvl -
Gyuri27
félisten
[link] még gyorsan beleférsz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla
üzenetére
Írd be, hogy mi a neved a játékban (az enyémet már tudhatod).
Szóval natural/frost vonalon firedancer, fire stalker féle távolra ható egység nincs. Van viszont curse of oink, coldsnap + lirys kinght (vagy más) és oda mész majd jól levered.
nature/frost paklinál ott a breeding grounds mint kötelező elem majd az aggressor. Utóbbival etettem már meg mountainert is (a magma hurler) fél fogára nem elég. Ugyanis L-s egységet is knoc-l. Így mire fel áll kapja a következőt.
A fiam játszik erős zöld, kék, kék, zöld paklival. T4-n grinder, gemeye (paralizálás miatt) giant wyrm. Ide rakható még esetleg construct (siege tulajdonság miatt ill hatótávolság miatt) vagy grimvine (szintén siege) esetleg olcsóért a battleship (sajna lassú, de spec tulajdonsága jó), regrowht (kellhet). T3-ra mehet tremor (a specje brutál), swamp drake (altat a szentem) valamint stone warrior, kjellhet még olykor T3-n hammerfall. Ha esetleg akad némi pénzmag akkor egy core dedger szóba jöhet. T2: aggressor, burrower (épületek bontására), lyris kinght (baj esetén védekezni), mauler, breeding grounds, stone hurler, cannon tower (mikor melyik) sok egység nem kell T2-re mert ide jönnek a jóságok: curse of, coldsnap, matter mastery. T1: wind, spearmen (elég erős), shaman, surge, esetlen ensnaring roots. Ami még használható T2-n phalanx, defenders.PvP-re T1-re kell vagy amazon, vagy swift a hurrikán károk elkerülésére.

Nekem szerencsém volt mert itt mondták a fiúk ne vegyél boostert. Így marad is lé majdnem mindenre.
Piac [link]. Persze egy link itt is elfér.

-
válasz
hokuszla
üzenetére
Üdv!
Nekem semmi védelem nincs a dekkben, kivéve, ha olyan mapra megyünk, ahol kell, ez pálya specifikus.
3. Chronicle/Profile/Replay (fönt a földgömb mellett balra a könyvecske)
4. Ha ez a T4-re vonatkozott, akkor sztem nem, én a Nature-t tartom legerősebbnek T3-T4-en, az enlight miatt, bármit behozhat, és T4-en sárkány van neki 1 zöld orbbal. -
ChromeX
addikt
áá nem tudom emberek. most ezen a héten nem volt semmi kedvem bfezni ami nagyon fura
most megjött erre kapok egy bf exe hibát észelt az első mapnál amit játszom valahogy nem jo ez mindig vagy desyc vagy dc vagy exe hibát észlel igy nem lehet játszani és azt a kevés kedvemet is elveszi ami volt..atyaég de felment az ára a dreadinek

-
hokuszla
senior tag
Halihó Mindenki!
Nov. eleje óta játszom, 2 hete vettem meg a gamét.
Mint ősi warcraft imádó odavagyok érte, eddig igazából csak egy játékot élveztem jobban a BF-nél (Spellforce 1-2, aki nem próbálta ki, annak ajánlom).
Nagyjából mostanra végigolvastam a topikot, és tegnapi Smokegyurival végrehajtott tűzoltásunk után elhatároztam, csatlakozom.Kezdőként minden BFP-met elszórtam boosterekre
most van egy rakás számomra használhatatlan lap.
Egyik kérdésem erre vonatkozik, nem lehet egy magyar nyelvű kereskedelmi topikot létrehozni, ahol mindenki leírja mije van ami már nem kell és eladná, vagy elcserélné.
Vagy esetleg ebben a topikban lehet ilyet?Nature lapokkal indultam, majd áttértem nat-fire-nat-nat menetre. Ez tökéletesen működött standard, advanced pályákon köszönhetően főként a windrawers, shaman, firestalker, lavafield, magma hurler, giant wirm, colossus lapoknak.
Aztán rájöttem, így védekezni nem lehet rendesen, most a nat-frost-nat-frost menetnél tartok.
Ami innen nagyon hiányzik, az a hosszútávú lövés, amit egy fire orbbal tudnék orvosolni, de akkor a T4-en nem lehetne grinder ( a 3 nat orb miatt kiesik a colossus, így maradt a ravenheart, a giant wyrm, és a grinder, mint erős csapatok).2. kérdésem, milyen védekező épületeket érdemes használni a nat-fr-nat-fr menetnél?
most a dekkemben van prima defender T1, livin tower, cannon t. T2, stone launcher légvédelemre, és T4-re valami brutál a deepgorge.
Ez így sok helyet foglal és nem is lehet belőle komoly védelmet kialakítani, csak baromi sok powerből. Gondolom érdemesebb lenne ezt a rootos védelmet fejleszteni.
Megszánna valaki, hogy leírja az pontosan hogyan is működik, miből mennyi kell hozzá?3. Hogyan lehet a replayeket megnézni?

4. Ahogy nézem a lapokat, a végső, legerősebb deck shad-fire lehet, ez így van, vagy rosszul látom?
Sajnos a stílusom távol áll a shadow feláldozó taktikájától, de ha az a legütősebb, ráveszem magam, és addig sem szórom el a használható shad lapokat. -
helphelp
csendes tag
na meg a heal

köszi szépen a válaszokat, megfogadom^^ -
-
helphelp
csendes tag
megfogadom, köszi a választ
fire paklival el lehet érni azt mint mongyuk egy nature vagy frost/nature paklival, vagy ne is álmodjak arról hogy random pve mapot diff 8on vigyem végig 
-
helphelp
csendes tag
múltkor nem sikerült belinkelni, rem most menni fog

szeretném, ha vetnétek egy pillantást erre a deckre:
http://bfcards.info/search.php?i=deck&id=10061003102410161002104610371041100510361021103510451012és megmondanátok, hogy eddig milyen ill. hogy milyen lapokkal lehetne még kipótolni, slot az van még bőven

( ez a deck egyenlőre nincs meg, majd jövőhéten, csak így képzelem el )
-
Simid
senior tag
Hehe, érdemes sokat nézelődni az AHban. Vannak jó ajánlatok.

-
Gyuri27
félisten
Azért kicsi rá az esély, hogy 2-l több spikét hív le az ember. Hiszen 2 orbos létére nem olcsó mulatság. Amúgy a thonbark is egy teli és két üres orbos.
Ha megírná valaki a peticiót azt megköszönöm szépen. Sajna az angol tudásom ehhez már édes kevés.

Amúgy a másik ilyen lap a wareagle. Imádom, de nem tudom használni nature/froston.

-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Itt, de kicsi az esélye, hogy lépni fognak az ügyben, mert így is naponta sok ötlettel bombázzák őket.
Szerintem ha csak 1 zöld kellene a spikeroot-hoz, túlzottan erősítené a nem tiszta nature paklikat, lévén, hogy észvesztő sebzést tudsz elérni vele, ha összekapcsolsz 11-et (U3-on).
Na meg többnyire csak akkor szoktak lépni az ilyen javaslatok ügyében, ha a fórumozók többsége helyesli.
-
válasz
helphelp
üzenetére
Valójában 2250BFP-t kapsz, semmi mást. Jobb ár/érték aránya van a full játéknak (3000BFP + 64 kártya). De valóban, csak beírod a kódot és rögtön megkapod a pontokat.
(#1850) pachito: root-os egységek közül csak a Razorleaf-et szoktam használni, azt is csak néhány pályán, ahol védekezni kell, de oda kötelező a Living Tower. Ebben esetben nem kell pure deck, mert amúgy is 3 orbon használom a towereket, mivel a razor is 3 orbos. De láttam már nagyon ötletes replay-t Spikeroot használatára.
-
helphelp
csendes tag
köszi a választ, de én azért nem fogom megkockáztatni, mégha neked azonnal is küldte :/
update: tényleg, most nézem a hátoldalát, az tényleg nem jár hozzá, csak egyenértékű

-
pachito
őstag
"Pachito-nak ezek közül csak az elder van" meg nemsokára a Timeshifter
Grove spirit szvsz tök felesleges, Living tower szintén (akkor már inkább Mindweaver), a root-os egységek nálam alapból felejtősek, nagyon nem passzolnak hozzám, ezért Spikeroot is kilőve, Energy parasite meg gondolom inkább pvp vonal, azt meg havonta 1 meccset ha játszok 
-
Simid
senior tag
válasz
helphelp
üzenetére
Vigyázz, asszem azt rosszul fordították. 2k bfpt kapsz ami 8 boosterrel egyenértékü de csak a 2K pontot kapod meg (+250 még ajándékba ha jól tudom). De nem ajánlom, hogy azt vegyed. Én itt vettem ma 1000bfpt és Olasza azonnal küldte ahogy megérkezett a pénz.
A kérdésre válaszolva: Igen, kódot kapsz amit a store-nál kell beíri és egyből megkapod a pontot.
-
helphelp
csendes tag
ha vennék most egy Battleforge Game Points ot, ( ugye 2k bfp+8 booster ) akkor kapnék egy kártyát vagy cetlit vagy kutyafülét, amin lenne egy kód, és ha azt beírnám a marketplacehez, hipp hopp már ott is lenne minden, vagy ez nem ilyen egyszerű?
amúgy ha van valakinek pure fire deckje ( de nem csak azt kérdezem ) van, mi a vélemény rólla, vagy mennyire állja meg a helyét PvE környezetben, vagy az inkább egy erős PvP?

-
Simid
senior tag
Na igen pont ez szúrt szemet! Jobban megnézve tényleg vannak ott jó lapok, Pachito-nak ezek közül csak az elder van (meg a Creeping ami pont helyettesíthető coldsnappel), de ti vegyes lapokat ajánlottatok neki és nem a pure lapokat. Ezért kérdeztem rá. ( Természetesen nem akarom kritizálni senkinek az összeállítását vagy játék stílusát, csak próbálok informálódni).
Na igen, ha a dreadnought-ot vagy a shadow wormöt stb. azért rakták be a készítők, hogy legyen néhány lap ami csak enlightenmenttel használható igazán akkor mindjárt más. Csak így megint az van, hogy a pure deckkeknek (natureön kívül) nincs sok értelme. Persze lehet csak én látom rosszul. Szívesen vennék néhány példát vagy esetleg replayt ahol ezeket ajánlatos használni. -
Na, pont arra való az Enlightenment, hogy vegyes deckben is tudjunk használni pure T4-es kártyákat.

Egyébként a pure nature nem csak a Forest Elder miatt jó, minden tieren vannak jó lapjai, pl. a Parasite Swarm, Spikeroot, Living Tower, Creeping Paralysis, Energy Parasite, Shrine of Memory, Timeshifter Spirit, Grove Spirit és a sokat emlegetett Forest Elder. Igazából az összes pure nature lap jó.
-
Simid
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
"Hát, azért ez így merész állítás". Igazából nem is állítás volt, hanem kérdés, hiszen ahogy írtam is én még nem nagyon próbálkoztam pure deck-kel.

A pure paklikkal nekem az a bajom, hogy igazából azért válogatok azonos fajta lapokból, hogy berakhassak egy T4-es egységet, amihez 4 egyforma orb kell. Ez nekem pazarlásnak tűnik, mert egyik T4es egységet sem gondolom annyival jobbnak a többinél, hogy ez megérje. Nagyképüe fogalmazva, nincs bennük annyi taktikai többlet. Mondjuk pont nature tűnik a legjátszhatóbbnak, de azt pl el sem tudom képzelni, hogy miért érné meg pure shadow decket csinálni a Wrathgazer meg a shadow worm miatt, kihagyva ezzel egy csomó hasznos T3-T4 lapot. (Azt, hogy valaki 2 shadow-val indul meg tudom érteni, mert én is használom és nagyon jó lapok vannak ott.) Abban igazad van (vagyis nagyon remélem, hogy igazad van), hogy stílus kérdése is a dolog, így lesz változatos a játék. Gáz lenne ha mindenre csak egy jó taktika lenne.
A lap cserélgetést természetesen nem úgy értettem, hogy felvásárolunk mindent, hátha jó lesz valahova, de azzal szerintem te is egyet értesz, hogy experten kell a maphez finomított pakli, standardon meg sokszor advenceden meg úgysem számít annyira hogy mivel megyünk. Néhány expert pályán (nem sokat csináltam még meg
) azért volt, hogy törtem a fejem, mit vegyek ki, hogy berakhassak egy-egy fontos lapot. Főleg ha 2fős map-eket csináltam egyedül.+ Még annyit (saját véleményem ellen), hogy biztos meg van annak is a "hangulata", amikor egy előre összeállított paklival megyünk neki minden pályának és azzal próbálunk taktikát kidolgozni. Én legtöbbször fordítva csinálom és azért állítok össze egy paklit (akár + beruházás árán), mert azt láttam egy replayben, hogy így hatékonyabb. Így utólag sokszor rossz érzés, hogy nem a saját kútfőmből próbáltam kidolgozni valamit.

-
Gyuri27
félisten
Akárki akármit mondhat. De egy pure nature pakli az igazi. Csak a legdrágább cucc ami van jelen pillanatban. Én használok aggressort, matter-t is. De mikor még ezek a lapjaim nem voltak elvoltam nélkülük. Az agressor jó dolog. De breeding grounds nélkül (főleg pvp-ben) lehivogatni öngyilkosság.
Egy tiszta pure pakli nem kicsit ütős.

Standardba és advencedbe lehet egy általános paklit ősszerakni. Expertre viszont már kell a spec a pályára hangolt pakli.
-
pachito
őstag
"és a hatékonyság másodlagos." Hát, azért ez így merész állítás
Szerintem nem feltétlenül másodlagos a hatékonyság a pure deck miatt, embere válogatja, hogy mi illik az ő stílusához, én pl. próbáltam mindent, pure shadowtól kezdve nature/fire-ig, meg frost/nature, stb. de egyikkel sem voltam képes olyan hatékonyan játszani, mint a jelenlegivel. Arra meg, hogy sok lap haszontalan egy-egy pályán, azt tudom mondani, hogy azért nálam is van egy egészséges bfp keret, amiben mozgok, nem tudok minden egyes mapre cserelapokat biztosítani, meg eddig egyébként sem volt túl sok gondom, csak mert egy adott lapot, teszem azt, motk-t nem használtam az adott map-en. 
-
Simid
senior tag
Van értelme ilyen konkrét összeállításokban gondolkodni? Gondolom úgysem fogja minden pályához ugyanazokat a lapokat használni. Például az equlibrium is elég hasznos bizonyos pályákon, főleg ahol T1-en nem nagyon kell heal és így be lehet rakni surge of light helyett vagy ha sok ellen közé megyünk kevés egységgel akkor még hatásosabb is lehet mint a regrowt. Vagy ilyen a MotK is, sok pályán teljesen hasztalan.
Amúgy arra is kiváncsi lennék, hogy megéri-e a Forest elder miatt csak nature lapokat használni (még sosem próbáltam, nem tudom milyen). Nagyon hasznos lapok maradnak ki emiatt (pl Agressor, matter mastery stb), viszont ha elder helyett mondjuk Grimvinet használunk az nem hiszem, hogy sokkal gyengébb lenne. Még elég tapasztalatlan vagyok úgyhogy általánosságban is érdekelne, hogy van-e értelme a pure pakliknak, azon kívül hogy valakinek ez tetszik (kihívás?) és a hatékonyság másodlagos. -
válasz
pachito
üzenetére
Felesleges ennyi heal spell, főleg a ray of light, de még az equilibrium-ot is kivenném (ott már elérhető a wheel juvenesence képessége). Kéne még T2-es egység, ghostspears-et vagy spikeroot-ot tedd be. T3-on sem ártana még valami, drones vagy deepcoil (ez a jobb) pénztárcától függően. És mondjuk valamelyik tower helyett betenném még a hurricane-t is, nagyon hasznos T1-en ha sok S egység támad.
Ja igen, a healing well sem fontos, tedd be a curse of oink-et helyette.A kulcs nature-nél a rengeteg CC, ezért kell mind a roots, a hurricane, az oink és a paralyze is. A gyógyításhoz meg elégnek kell lennie a shaman-nak, wheel-nek, surge of light-nak és regrowth-nak.
-
pachito
őstag
pakli emergence heal helyére mit javasoltok? (pve)
-
OnSeT
őstag
Mountaineer ellen mit lehet felhozni fire deck esetén?
-
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek az MotK véd pl a firedancer, fire stalker ellen?
-
Olasza
aktív tag
Ennél jobb ajánlatot biztos nem találtok.
-
Szia!
Sztem a Firestalker és a Firedancer együtt fölösleges, a Corsairból a Nature aff. jobb, mert U3-on a banditosok +50% sebzéssel indulnak, de U0-U2 között is +1 egység kell a bónuszukhoz.
A T4-et nem erőltetném. Viszont a Giant Slayer olykor jól jöhet.
OnSeT
őstag
1 orbon Scavenger helyett Nomad
2. orbra Rallying Banner ( játékstílustól függ)
4. orbon meg Fire Dragon vagy Bloodhorn.
Ha nem akarsz 4.orbot akkor még egy Vulcan mehet a 3-ra. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
45-50 BFP között már lehet találni.
-
World
csendes tag
Sziasztok összeállítottam egy Fire/Fire/Shadow decket (PvP) és szeretném kikérni a véleményeteket:
Van egy üres slotom. Mit rakhatnék még be? A változtatásokra is jöhetnek ötletek.
-
Enokh
csendes tag
válasz
pachito
üzenetére
Valóban emelkednek az árak, de attól még lehet kereskedni. Sajnos nagyon kevés időm van csak (reggel 10 perc este 10 perc) de lehet megfelelő üzleteket kötni.
Két hétig a coldsnap-en keresgettem, de annak az ára most fixnek tűnik. Most a burrower-rel tudok laponként 10-15 bfp-t nyerni, illetve tegnap biddel nyertem két lyrish knight-ot 71-ért és 75-ért. Ha az egyiket eladom a másikat már meg tudom tartani, mert megmaradt a pontom 500 fölött.
Összefoglalva tetszik a játék még mindig, ilyen nyugdíjas tempóban is (még csak most kezdtem az advanced pályákat.
) -
Nah, tegnap este lenyomtam pár 4 személyes randomot diff 9-en, és azt kell hogy mondjam, hogy nem - vagy csak alig - nehezebb, mint a 8-as.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Keresett lett a játék, több lap fogy. Így mennek az árak felfele.
-
phanzetomox
őstag
area ice shield mennyi bfp? (még nem vok 4-es szintű nemtom megnézni
) -
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Olyasmi

-
pachito
őstag
Egyébként mi történt az aura of corruptionnal, hogy 60 bfp körül megy? Egyik pillanatról a másikra vagy 140 bfp-t veszített az értékéből.
-
pachito
őstag
Nincs valakinek egy eladó, feleslegessé vált ensnaring roots-a? 40 bfp-vel+100 bfp értékű kártyákkal tudnék fizetni

-
Olasza
aktív tag
Sziastok!
Egy kis önreklám, hátha érdekel valakit: 150Ft/100bfp -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Vagy olyan kicsi, hogy észre sem vetted. Egyébként valszeg csak szerverszinten volt a hotfix.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Mázlista.

-
PowerBuldog
veterán
Muhaha. Gondoltam nyomok egy PvP-t! Erre elindul a játék, 1mp múlva : Nyertem.
Valszeg kilépett a muksó. Így kaptam 3500Elo-t, tokeneket, aranyat.
Így kell gyorsan fejlődni. 
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Server restart volt ma. Lehet, hogy az utolsó patch valamit bekavart, ez esetben várhatunk hamarosan hotfix-re.
Hopsz, épp most van a Hotfix:
Hi Everyone,
Slight change of plans, Maintenance has been pushed back until 14:00 CET, downtime should remain the same.
On top of this we will be adding a few small client fixes in too.
* A desynchonization error has been fixed that occurred when players without high res textures played together with players with high res textures
* After the last patch the the PvP mode dropped rewards that were reserved for long matches already after very short matches. This has been corrected.Sorry for the inconvenience.
Thanks,
U-238 -
Megragasztották már a szervereket?
Este kriminális volt a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, már töb mint egyhete nem tudtam játszani mert beszart a gépem, ezen a gépen amin most netezek még a flipper is szaggat 

most megjött erre kapok egy bf exe hibát észelt az első mapnál amit játszom valahogy nem jo ez mindig vagy desyc vagy dc vagy exe hibát észlel igy nem lehet játszani és azt a kevés kedvemet is elveszi ami volt..

Grove spirit szvsz tök felesleges, Living tower szintén (akkor már inkább Mindweaver), a root-os egységek nálam alapból felejtősek, nagyon nem passzolnak hozzám, ezért Spikeroot is kilőve, Energy parasite meg gondolom inkább pvp vonal, azt meg havonta 1 meccset ha játszok 

Így kell gyorsan fejlődni.