Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
nem valami nagy taktika, csak annyi hogy a mortar towerrel meg a makeshift towerrel meg a blaster canonnan tök jol be lehet védeni fenn, aztán lenn meg Motk és nem jön több támadás., ha nem ölöd meg az ijászokat 1 orbon vagyok ennyit tudok csinálni a társam meg elkezd pucolni közben még fenn is védelmet épített, worldbreaker gun elég jo ide.
a bal szélső falhol elég 3 makeshift mert ott csak ijászok jönnek, ö még egy motk is rakott a fal elé. atán bal középen kellenek az ijszáok a falra mortar meg makeshift ott ilyen bogarak jönnek, aztán jobb középen repólökkel 2blaster canon tök jol elbánik, jobb szélső, ott meg ijász és makesft meg mortar. nem egy nagy találmány
a társam még rakott stone of trournamenteket, meg a végén ő védte be a fent orbok körül egyik köré nagyon sok hammerfal meg canon tower, másik köré meg volt 2worldbreaker gun. én mág teletüzdeltem makeshiftekkel amik az erősebb támadások miatt nem sokat értek de mind1 akkor már ő neki nagyon erős védelme volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a társam még rakott stone of trournamenteket, meg a végén ő védte be a fent orbok körül egyik köré nagyon sok hammerfal meg canon tower, másik köré meg volt 2worldbreaker gun. én mág teletüzdeltem makeshiftekkel amik az erősebb támadások miatt nem sokat értek de mind1 akkor már ő neki nagyon erős védelme volt.