Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression
üzenetére
Ketten próbáltuk.
Egyébként az éjjel itt találtam egy jó, 2 játékos replay-t.
A Nightguard-al ellop egy csomó L-es twilight egységet (amelyek a halálukkor valami méregfelhőt eresztenek).(#799) engineeeer: experten?? Mi tegnap este pont ezt csináltuk, de soha nem lett vége a támadásoknak. A kísérők mindig visszasétáltak a bázisunkhoz. A másik probléma meg, hogy mivel támadjuk meg az első bázist. Mana Wing nem működik, mert ott van az a twilight madár, és pár lövéssel szétszed egy horda mana winget. Más t1-es meg azért nem működött, mert sok ott az a twilight mérzgezős L egység.
-
engineeeer
tag
A nightmare shard bugos.Az elején nem kell bemenni a shardhoz és amikor jön a twilight witch a 2kisérőjével csak a witchet öld meg toronnyal vagy íjjásszal (én mortarral szoktam) utána a 2kisérő lesétál a shardhoz ha ezt megcsinálod 4szer több támadás nem jön,utána ráérsz felmenni az egyik oldalon és ha megvan a 3orb behozod a corsairt és csak ki kell lőni 1-1 épületet a betűknél és vége.Már csináltam vagy 20szor a végére már 17perc alatt megvolt

-
Pff, meghalt az overlord server.
-
válasz
Depression
üzenetére
Én vettem egy enlightenment-et.
A shadow a legtrükkösebb, csak akkor igazán jó, ha upgrade-elve vannak a lapok.
-
Depression
veterán
Ti mire költitek az újonnan szerzett rengeteg bfp-t?
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy 3000 nem is olyan sok.Eddig szinte mindenki nature-rel kezdi, 1-2 emberkét láttam eddgi fire vagy frosttal.
De shadow paklit még nem. Érdekes. -
válasz
Depression
üzenetére
Olyan sok hibalehetőség van, hogy gyakorlatilag lehetetlen minden lehetőséget kitesztelni.
-
Depression
veterán
Végig csináltuk volna az új pályát. Már a leges-legvégén jártunk, és kidobott mindenki szinkronizációs problémával.
Ennyire nehéz lenne megcsinálni (elkészíteni) egy pályát? -
Már csak auction house-on keresztül.
Még anno, a játék előrendelői kaptak 4 promot, aztán néhány termék megvásárlásával is lehetett/lehet hozzájutni valamelyikhez (pl némelyik HD4890), plusz nemrég a renegade megjelenésekor juthatott gyakorlatilag bárki a ravenheart promo-hoz (ezért nincs értéke), ráadásul az utóbbi nem is túl jó lap egy 4 orboshoz képest.
-
válasz
Depression
üzenetére
A Ravenheart-on kívül mindegyik promo vásárláshoz volt kötve.
-
Depression
veterán
Bár én mindig úgy csinálom (na jó, nem viszem túlzásba a vásárlást), hogy egy új acc-ot regisztrálok full-ra a játékban, így esetleges promo lapokat többször tudom begyűjteni.
Sajnos nem viszik túlzásba, és valószínűleg a következő promo lapok már vásárláshoz lesznek kötve.Napokon belül úgyis a következő patch-et jelenti.
-
Hmm, olvasgatom a hivatalos fórumot, és az egyik Phenomic-os emberke oltja a népet, hogy napokon belül valami nagyon várt feature lesz készen a BF-ben. Hmm, kiváncsi vagyok...
-
válasz
Depression
üzenetére
Ez is igaz, de reméljük, hogy ez kevés embernek fog az eszébe jutni, különben tönkremegy az ökonómia.
-
válasz
Depression
üzenetére
Hosszú távon nem lesz hatása, mert egyrészt 1 ember csak 1 példányt vásárolhat, másrészt csak 1 hétig tart az akció, ráadásul csak EU-n belüli lakcímmel vásárolhatsz.
Én inkább arra számítok, hogy így még több ember próbálja ki a játékot, és így növekedni fog a játékosbázis, ami mindenképpen jó nekünk.
-
Filder
csendes tag
A mennyiben a hír igaz, csapjatok le az olcsó lehetőségre.
-
kayman
senior tag
Sziasztok!
Kaptam a videókártyám mellé egy BF - full game coupon-t.
Ettől szeretnék megválni, várom rá privátban az ajánlatokat. -
ChromeX
addikt
Treasure Fleet Expert
elsőre meglett. nem gondoltam volna. amugy elég durva, de szerencsére sikerült és még értelmes upgradet is dobott a regrowth 3at -
ChromeX
addikt
ilyenkor mi van? nem tudok befejezni egy pályát sem mert crashel, bfexe hibát észlel, már 3x csinálta egymás után egyiket sem tudtam befejezni a king of the giantson mindig a 4. orbnál esik szét. Most mi a .. csináljak? ajj istenem...
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
viszont most lett egy ötletem, root nexussal elviszem középre hogy a living towerek ne lőjenek, ne legyenek távolságon belül, amugy kár hogy a root nexus nem számit bele a hálozatba. habár középen elég kevés a hely..

-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
ha megvan a root network, akkor már könnyu, csak nehéz ugy megcsinálni hogy csak a razorok löjenek, ja meg igen, ha megvan a min 2razor, onnan lesz könnyű, amit utálok az egyedül a twlight dancer, nagy messziről lő, csomoszor leszedi a bal oldali orbot.. amugy vizsonylag könnyű expert map.
-
Hú mit nyomtam egy nálam egyel magasabb szintű ellen.

Szerintem nagyot nézett, hogy hogyan szedtem szét a 8-10 stone of torment-jét tremorokkal.
-
ChromeX
addikt
Defending Hope Expert ez hasznos lehet.
Sunbridge Expert itt olieval voltam és öt a végén kidobta, aztán egyedül nyomtam le Morat
2v2 meccs érdmes megnézni
-
ChromeX
addikt
teljesen kifagyott megint, a loading screennél, nem csinált semmit kb 6perce, nagyon sok az ilyen mostanában.... csak azt enm hiszem el hogy itt van egy szuper játék fizetős tartalommal és nem bírják megcsinálni normálisra az ilyen apróságokat, ezerszer többen játszanának ha az ilyen apro dolgokat kijavítanák.... igy meg cask felidegesítem magam rajta, a def hopeot is már több mint tizszer csináltam egy magma 3ért, de azon kivül minden mást dobott már... statisztikailag is dobnia kellett volna..
-
válasz
Depression
üzenetére
Azt én értem, de ez nem jelenti azt, hogy elbukott a másik oldal, valszeg nekik is csak crashelt a játék. Nagyon sok játékosnál sajnos még mindig ez van.
-
Depression
veterán
Valami olyasmit írt ki, hogy vesztettél, valakinek a múltban is kell lennie. Az a furcsa, hogy baloldalt mind a ketten bent maradtunk.
De többet nem próbálkozok vele, egyelőre igyekszem upgradelni a lapjaimat, csak meg kellett találni a pályákat, ahol lehet. Az is el fog tartani egy ideig. -
válasz
Depression
üzenetére
Nem biztos, hogy nem sikerült neki, inkább crashelhetett a BF. Nekem eddig 5 alkalomból 5x crashelt az a pálya. Még mindig nem sikerült kijavítaniuk a fejlesztőknek a hibát.
-
Megcsináltam az Ocean-t experten, elsőre sikerült, alig valamivel nehezebb, mint advanceden. Csak kár, hogy rossz upgrade-eket kaptam...
-
Filder
csendes tag
Nagyon kicsi az esélye, hogy csak úgy belépek, de ha jeleztek itt úgy két órával korábban, akkor szívesen segítek. (Már ha tudok.
)Alapvetően meguntam.
Még januárban kezdtem (zárt béta), egy kicsit ellaposodott nekem.Egy Battleswarm című játékkal játszom most. (Nyílt béta fázisban van, bárki jöhet.)
-
Depression
veterán
Köszi a tanácsokat.
Azóta elpasszoltam a razorleaf-et, vettem helyette egy dreadnaught-ot.
A breeding grouns-juice tank azért van benne, mert így gyorsabban letudom a pve pályákat, mivel standardon ismerkedek épp a pályákkal (nem ismerem az összeset, most kezdtem el nyitogatni őket), nincs igazán szükségem 2 orbos lényekre, az aggreszor knockoytja elég a kisebb ellenfeleknek, a nagyobbakra meg ott van a fagyasztás.
Rogan kayle képessége az egyetlen, ami hat a fóellenekre is, míg Viridya-t csak gyógyításra használom.
Lényege, hogy ezzel a deck-kel gyorsan letudom, nem kell sokat várni. -
-
Filder
csendes tag
válasz
Depression
üzenetére
Bocs, hogy belevau, de talán nem veszed rossz néven, ha kicsit "hangosan" gondolkodom a deckeden. (Mivel nem ismerem a többi lapodat, inkább utalok arra, mivel pótolnám a kivett lapokat.)
Felteszem még standard és advanced pályákat teljesítesz, így biztosan jól működik ez a deck.
Horja már említette, hogy érdemes lenne jobban kihasználni az enlightenment lehetőségeit. Valóban. A lap gyakorlatilag egy speciális stratégiát tesz lehetővé.Szerintem luxus 2 legendary lap egy deckben. Valamelyik helyére érdemes lenne támadó egységet betenni pl. burrowert (ezen a pályán, King of Giants, is jó használható akár a MoTK-ok ellen, akár a falaknál).
Szép lap a razorleaf, de nem elég hatékony. (Tudom, hogy nagy a hatótávolsága, de csak ha gyökeret ereszt.) Úgy rémlik Zoli korábban már leírta a linkelés előnyeit, de itt nem látok living towert, szóval a lapot inkább kihagynám. Hozhatnál be helyette 1 orbos melee egységet (ld. MoTK).Gyakran használom én is a curse of oink lapot, de támadás mellé hasznosabb az ensnaring roots.
A ray of light-ot kihagynám. Inkább 3 vagy 4 orbos gyógyítást használnék, 1-2 orbnál szerintem elég a surge of light (maximális upgrade-del, charge-dzsal meg aztán tényleg).
Kihagynám a colossust, helyette inkább grimvine-t választanám. Tudom, hogy jóval drágább, de csak egy nature orb kell hozzá, s úgy érdemes több frakciós enlightenment decke csinálni, hogy maximum 2 azonos orbot igénylő egységek vannak benne.A breedeng grounds és a juice tank ismét csak erősen kérdéses. Gondolom az összes pályát ismered, tehát azt is tudod, hol kevés a power well. (Ezen a pályán pl. nem.) Inkább egységeket hoznék be. Mivel meglátásom szerint nagyon hiányoznak a deckből a 2-3 orbos egységek. (Például a the dwarven riddle pályán két játékosnak csak 3-3 orbja lesz .)
Mégegyszer is bocs távolról sem kritizálni szeretnélek, a véleményemmel csak segíteni akarok.
-
válasz
Depression
üzenetére
Ja látom, nálam is volt ilyen, erre írták a hivatalos fórumon, hogy lag.
-
válasz
Depression
üzenetére
Befagyást úgy érted, hogy semmire nem reagált a játék, olyan volt mint egy screenshot, vagy csak hiába kattintottál bármire, nem történt semmi? Mert utóbbi esetben szimplán lag volt, akár pár percig is eltarthat, de elmúlik.
-
ChromeX
addikt
áhhh, firefox nélkül is behal.. de ez milyen eddig semmi baja nem volt, menjenek a fba ezzel az empireel
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Az enlighet nem használod ki eléggé, érdemes lenne még betenni egy dreadnaugtot akár vagy shadow wormot, mert nincs tul nagy lvled a tier 4es lapokon, szerintem még tegyél be egy ilyet a felsorolásom közül, bár mind a 2 inkább talán védekezésben jo de azért a dreadel offenzivan is lehet játszani,
hát ram most nem lesz, ugyh lehet visszább kell vennem
-
Sajnos az új map még mindig bugos, sok mindenkinek dob egy crash-t egy idő után.
-
ChromeX
addikt
uhh, aszittem sosem kapom vissza az asztalt. megy a firefox és az uj mapon nem tudtam játszni, eszméletlenül laggolt meg szaggatott.. ez a régieken nem volt igy a 4playereseken, jo amikor már eszméletlen tömeg volt 4orbon akkor kicsit, de nem az elején, msot meg kilépni alig tudtam, nincs kedvem még egyszer beszenvedni magam hogy megnézzem firefox nélkül milyen, pedig tetszik az uj map. az a talán 5folyamatos másodperc amit láttam belöle

-
Ma már meg is volt az Empire map hotfix.
-
Hmm, az új map állandóan crash to desktop-ot csinál, és a fórum szerint nem csak nálam.
-
Depression
veterán
Ezen a pályán nem is volt rá szükségem (na jó, a tűz sárkány jól jött), de a deepgorge (frost aff.) nélkül meg lettem volna lőve. Így elég volt egyetlen giant wyrm az egyes védelmi pontokra.
Még tökéletesítek rajta, hátha eljön az az idő, amikor már az elejétől magam fogom csinálni.
Mert most volt egy valaki, aki bennt maradt, míg elértem az észak-keleti védendő hajót, és már megvolt a dél-keleti 2 orb. -
válasz
Depression
üzenetére
Ügyes! Jól áll az az enlightenment a pakliban.

-
Na végre, a mai patch notes:
General
* New PvE Map: Empire
* Improved performance, especially on large maps with many units.
* Website store: Some purchases in some product/currency constellations led to the error message "The unit price is not valid for the given currency". This has been corrected and all products can now be purchased in all supported currencies again. The store now also supports the currencies PLN, CAD, CHF and NOK.Cards
* Balancing change: Mine: reduced damage vs. structures 200 -> 50
* Balancing change: Shrine of the Martyrs: reduced production costs 300 -> 125, changed requirements 1 Frost 2 neutral -> 2 Frost 1 Neutral
* Balancing change: Shrine of War: reduced production costs 300 -> 150, increased refund 5% -> 15% (on upgrade level 2)
* Balancing change: Necrofury: Netherbomb - increased damage from 640/970 -> 666/999
* Bug fix Ensnaring Roots: XL units are now able to attack buildings if they are rooted and close enough to the target structure.
* Bug fix: Sandstorm Shadow Affinity: The corruption caused by this card makes new cards deal area damage when being played out. The maximum damage that may thus be caused is limited to 3000 which has so far not been mentioned in the card's description. The text has been updated accordingly. This only affects the description and has no impact on performance!
* Bug fix: Blaster Cannon: The card's description stated that the building could shoot every second while it actually releases its shot only every 3 seconds. The text has now been updated accordingly. This only affects the description and has no impact on performance!
* Bug fix Amok Fire Affinity: The card description stated that all units within the spell's radius would be confused while just up to 5 targets can actually be affected. The text has now been updated accordingly. This just affects the description and has no impact on performance!
* Bug fix: Flying units bound to the ground by any variant of Gravity Surge allowed cards to be played out next to them that actually required an own ground entity. This has now been changed: flyers bound to the ground no longer count as ground entities for card play out.
* Bug fix Stone Tempest: Both Affinities are able to knock back small and medium units which were missing in the cards' descriptions. The texts have now been updated accordingly. This only affects the description and has no impact on performance! -
ChromeX
addikt
"It allows for either 2 or 4 players to battle the forces of evil simultaneously on a very unique battlefield; while one (or two) of you will aid Rogan Kayle defending the city of Lyr in the past, the other team will support Mo on his quest for finding his buddy Twinaxe in the present."
ez jol hangzik, kár hogy nagoyn nem kell onnan upgrade
-
válasz
Depression
üzenetére
[UPDATE] Downtime of ca. 15 minutes
Hi,
There is currently an issue with our login servers, affecting both the site and the game - but not the forums. We are working on resolving these issues as soon as possible.
For your information: We will keep the BattleForge servers down as long as this problem persists, in order to avoid any other technical issues occurring.We will let you know as soon as we have an update.
Sorry for the inconvenience.
soul
Today, 14:52
soulwarriorUpdate: It seems like we're on top of things already and the servers should be up in 10 - 15 minutes already!
soul
-
Depression
veterán
Ti be tudtok lépni?
Nekem már vagy 3 órája nem sikerül. -
Gyuri27
félisten
Én nagyon koca játékos vagyok, úgyhogy amit az elmúlt kb 10 hsz-ben írtatok az kínai.

-
Rekro
aktív tag
Ebben is könnyen igazad lehet, hogy így egyben igencsak nehéz lesz eladni meglátjuk;)
Vészesetbe lehet eladom az összes kártyát és megpróbálom a bfp-t több részletben eladni.Tegnap pár hónapos kihagyás után nyomattam 1-2 1v1-t és jó pár dolog balanceolva lett ahogy láttam, renegade csomagos lapot mondjuk csak 1-2-t láttam.
Azt viszont látom, hogy amióta abbahagytam 2 új pvse pálya van csak.( ha jó láttam)
-
Rekro
aktív tag
Igen igazából hiába van jó packed ha nincs gyakorlatod pvsp-ben a jobbak elvernek pvse-ben meg szintén kell gyakorlat az expert pályákhoz.
De igazából inkább a kártyákon meg a bf pontokon van a hangsúly nem azon hogy milyen statok/upgradek vannak az accon.
Az ajánlat elsősorban azoknak szól akik "nagyobb" összegért szeretnének bfp-t venni és egy egyaránt pvse-re és pvsp-re jó paklit összeállítani na nekik lehet ez egy jó ajánlat hogy egy kicsit több pénzt ráköltenek és megkapják szinte az összes twillight lapot + annyi bfp-t amiből a renegade packekből is be lehet vásárolni.
-
válasz
Depression
üzenetére
Ha mondjuk én megvenném, akkor az összes kártyát átküldeném a saját accomra. Amúgy meg nehéz menőzni, mert ha nincs tapasztalatod, akkor lehet bármekkora is a pve/pvp besorolásod, úgy sem sikerül megcsinálni a pve pályákat experten (meg valszeg advanceden sem), meg kikapsz mindenkitől pve-ben. És ezen még az upgrade-k sem nagyon segítenek.
eBay-re meg nem szabad kitenni, mert tiltja az eladást a BF EULA-ja, és letiltják az accot, ha észreveszik, hogy ki volt téve, vagy ha akár csak onnan vásárolsz kártyákat. Bár ez szerintem elég nagy tahóság, mert a kártyagyűjtögetős játékok lényege (a virtuálisoké is), hogy akár el is adhatod a kártyáidat pénzért.
-
* Mine (nerf)
* Necrofury (buff)
* Shrine of Martyrs (buff)
* Shrine of War (buff)A fentieknél már biztos, hogy változtatnak (zárójelben a valószínű változtatás), a következők még függőben vannak:
* Nomad (valszeg nem lesz változás)
* Lightblade (buff)
* Amazon (buff) -
Depression
veterán
Szép gyűjtemény.
Érdemes lenne felraknod ebay-re, ott több gazdag ember garázdálkodik.
Azért írtam garázdálkodást, mert én biztosan nem lennék büszke arra, hogy másvalaki acc.-jával menőzzek.
Talán ez a lényege az upgradeknek, hogy legyen miért játszani, hogy öröm legyen, ha valamit végre sikerül megszerezni. -
válasz
Depression
üzenetére
Szerintem csak a mine lesz nerf-elve, egyébként a hivatalos fórumról. Még a nomad-ot akarták sokan nerf-eltetni (mert ezek szavazatok alapján mennek), de aztán a többség a nemre szavazott. Plusz lesz 2 shrine is buffolva, de nem emléxem a nevükre. Egyébként tuti lesz új map holnap a patch-el, remélem nem 12 személyes, bár az a valószínű.
(#722) Rekro: sok sikert az eladáshoz! Sajnos ez így egyben nekem is sok, azért is nem írtam neked az sg-n sem. De remélem találsz vevőt.
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok
Van egy eladó accom;
Amit kinálni tudok;1008 lap
6078 BFP
Upgrade level 1: 140 u2:122 u3:26 (régen elég sokat és magas szinten pvsp-ztem tehát az akkor fontos pvsp kártyák nagyrésze u3-as és charge-os).Sokat nem számít ;p de collection solo pvsp stat:180/49 tome pvsp stat:44/1 2v2 collection 223/28.
A kártyákról;
promo kártyák(gyűjtői kártyák max upgrade-el és charge-al ha jól tudom)
promo firedancer
promo lyrish knight
promo harvester
promo razorleafFire Rare
mortar tower
mine
2db scythe fiends
2db wildfire
4db giant slayer
4db virtuoso
4db inferno
comet catcherFire ultra rare
2db voodoo shack
shadow rare
dreadcharger
embalmer's shrine
motivate
shadow mage
shrine of greed
2 aura of corruption
cultist master
3 ashbone pyro
fallen skyelf
4 soulshatter
death ray
alter of chaos
plagueshadow ultra rare
Church of negation
infect
shadow wormfrost rare
ice guardian
ice shield tower
2 home soil
skyelf templar
3 war eagle
frost crystal
area ice shield
timeless one
skyelf sage
shrine of martyrs
ward of the north
skyelf commander
2 battleship
worldbreaker gun
ice tornadofrost ultra rare
mountaineer
frost shard
dreadnoughtnature rare
mana wing
mark of the keeper
hurricane
2 spikeroot
shrine of memory
parasite
fathom lord
deepcoil worm
wheel of gifts
grove spirit
revenge
2 colossus
2 lifestream
2 mind controlnature ultra rare
parasite swarm
timeshifter spirit
mindweaver
enligtenment
primeval watcherA játékok neten rendeltem elő (direct2drive) ebből kifolyólag doboz nincs hozzá. Jelenleg nincs bankkarim(;p) ezért elsősorban Budapest ill. BP környéki személyes "átadás" érdekelne.
Számításaim szerint a lapok + 6080 bfp összértéke jóval 20000bfp pont fölött van.
Érdeklődni
lourker@gmail.com email címen
vagy itt priviben -
ChromeX
addikt
És nekem nem volt 4 orbos lapom
simán meglett volna, amugy én a legvégén gyorsan beírtam a chatbe hogy idézz
de már késö volt. ja és köszi az elismerést a linkért 
Direckt
a rushnak annyi értelme van mint a majomnak a hólánc, te is csak egy tokent kapsz ö is csak egyet és többet tölt mint amennyit játszol. -
Hopsz, holnapután újabb patch, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz még a mine nerf és az új pálya mellett.
-
Lassan szembesülök, hogy iciri-piciri, viszonylag egyszerűen javítható hibái vannnak a játéknak és óriási lehetne, nem értem miért nem javítják.
Ha PvE pályát nem is akarnak írni több százat, írjanak random PvE pályákat 1-2-3-4 főre különböző feladatokkal(attack/defense/capture/mittomén), meg ha annyira ragaszkodnak a random loothoz, akkor lehessen 5-10 kártyából választani 1-2-t és már is érdekesebb.Heggesszék meg az AH-t használhatóra, normális sebességgel lehessen keresni, több szűrővel, meg nem ártana egy Shift+klikk-es beírás a search mezőbe.
A trade-nél meg tegyék már be a Goldot....
Jah, eredetileg csak azt akartam, hogy pusztuljanak a rushdekkek, ekkora baromságot. Miért jó, hogy berusholja az ellenfelet, vagy nyer, vagy elpicsázzák és kilép?
-
Ohh, még csak most találkoztál ezzel? Ez a legnagyobb hibája a PvE-nek ebben a játékban. Van, hogy több tucatszor meg kell csinálni egy pályát, hogy megkapd az áhított upgrade-t. De a hivatalos fórumon nem egy ember állította, hogy esetenként 150-200(!) alkalom után sem dobta nekik ami kellett volna.
-
Mi ez a hülyeség, hogy olyan upgrade-t is dobhat ami már megvan? Kapok 24g-t?

-
Ja, igazából jobbak voltunk, mert tudtuk utalni a map közepét, már csak egy uccsó attack kellett volna, erre lejárt az idő. Ráadásul nekik összesen volt 6 orbjuk, nekünk meg legalább 8.
De ha időben észreveszem, hogy alig van idő, akkor annyi egységet idézek, amennyit csak tudok, és úgy akár meg is nyerhettük volna (idézésért ad pontot). Powerem volt több ezer a végére, azzal nem lett volna gond... -
válasz
Depression
üzenetére
Honnan veszed az 50-et?
(#707) Gyuri27: DIRectHUN -
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
50nél azért szerintem többen
mindenesetre hatalmasat PvPztünk olieval, áá ilyet még sose nyomtam(2v2) kötelező darab mindenkinek[link]
sajnos nem voltam ilyesmire felkészülve de akkor is nagy meccs volt. -
Depression
veterán
Depression ott is.
Mi lehet az oka, hogy szinte senki sem játszik vele?
Viccen kívűl, jelenleg kb. 50-en vannak fent a szerveren. És ez világviszonylatban viszont garantált bukás. Attól tartok, hogy nem fog sokáig kitartani.
Főleg, hogy ebben a létszámban benne vannak az ingyenesen játszók is.
Itt a fórumon is alig próbálták ki, pedig csak le kellene tölteni, hisz ingyenes. -
Gyuri27
félisten
Emberek lehet tudni ki milyen néven tolja?
Az enyém smokegyuri.
-
ChromeX
addikt
áááá várok 10percet hogy elinduljon végre egy játék a guns of lyr experten, erre amikor már éppcsak elkezdődött Descy problem, had ne mondjak semmi illetlent,
-
Hogy kell lementeni a replayt?

-
ChromeX
addikt
-
válasz
Depression
üzenetére
Kapcsold be a vsync-et a driverben, és akkor a max fps a monitor frekijével fog megegyezni (tft-nél 60 vagy 75).
KrómX (#699): ha rákkatintok a linkedre, ez jön be:
"Oops! An unexpected error (22) has occurred. If this problem persists or you need further assistance, contact support."
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vírusirtó topic
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy egy enligh lesz még nem tudom.
nagyon durván nem ment 

)

nagyon nagyon értékes kollekcio, nem lehetne csak egyes darabjait megvenni?