Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo96
tag
Azt csinálja, hogy rányomok a playre tölt valamit és leáll.
-
OnSeT
őstag
Grat hogy modi lettél!

legalább nem kell a modis topikba írni ha az 1.hsz-t módosítani akarjuk
(#3393) zolo96 admin módban kel futtatni, de megoldható úgy is, hogy lekapcsolod a felhasználói fiókok felügyeletét. valszeg egy korlátozott hozzáféréssel rendelkező fiók alól próbálod indítani. telepítsd a fő fiók alá, vagy állíts be nagyobb jogosultságot a jelenleginek.
(ezt a fő fiók alól lehet megtenni.)volt már hasonló probléma, megoldást itt találod: 1916.hsz-től
-
zolo96
tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy windows 7 alatt hogyan lehet elindítani a játékot? Ráklikkelek a play gombra és nem csinál semmit. -
pachito
őstag
pvp deck Na, itt az új pvp deckem, ma sikerült vele 5/6 meccset nyernem.
Mondjuk egyszer elvertek a társammal, mint a szemetet, gyerek odaköltözött a falak elé, church+megidézett egy rakás mutating frenzyt, de úgy, hogy jött vagy 20, és alapból frenzyvel, mielőtt behaltak, elnyomott egy soulshattert...ezt egymás után kb 8-szor, tovább nem bírtam visszatartani...nemkicsit téptem a hajam. -
zalika
tag
Na jolvan...En mar azthittem hogy vmi bug

Amugy kosz a segitseget

Es gratula hogy moderator lettel
-
ChromeX
addikt
Na nee most látom hogy modi lettél,
GRAT. priviben ha van kedved leírhatod a részleteit a kinevezésnek érdekel 
én kiprobáltam a frost maget sok különbséget nem tapasztaltam. a linket még nem.
amugy a régi betanak több értelme volt, annyi lapot tudtál venni amennyit akartál és olyat amilyet akartál itt mindenbol van 1. jo az tény hogy mindenbol de a régi jobban feküdt. -
zalika
tag
Huuu hat ilyen nincs

Ma megint megnyertem 2 pvp meccset (9es deckel 60 asok ellen),azonban nem kaptam semmilyen rewardot mint a tegnap sem.Azt irta volt valaki itt a ph-n hogy csak nincs kiirva de en nem latok semmibol utolag tobbet mint amennyi volt, sot a statisztikamban azt irja ki hogy az osszes pvp meccsemet elvesztettem

-
World
csendes tag
Látom megint nerf lesz. A beta szervereken lehet tesztelni miben és hogy változott mondjuk a knockback? Csak azért hogy érdemes-e még időben túl adnom a hurricane lapomon.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Csúnyán kikaptunk, de érdemes megnézni:
[link] -
PowerBuldog
veterán
Leszakad a képem. Szerintem tényleg nehezítettek a random PvE-n.
5-ből 5x-ör Lost Souls-t adott 2p Diff9-en.
-
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Vegyél Burrower-t, most a padlón van az ára, kb. ötödére esett (az új kiadásig lesz így). A Shaman és a Frost Mage árai is estek, ezeket is beszerezheted, ha kellenek.
A Viridya promo még mindig működik.
-
Morgomirhun
csendes tag
Hát ahogy látom sokminden történt az elmúlt 25 napban(megadta magáta videókártyám
).A bétának örülök,az új lapok vernek...de nemtudom melyik ***** találta ki hogy nerfeljék a linket meg a knockot...Egyre csak rontják a játékot ezek a "felesleges" balanszolások!1.Kérdés: Deckem:
http://bfcards.info/search.php?i=deck&deckid=15151
Igen,semmit se változott a legutóbbi óta(spóroltam).A megjelenés miatt az árak a padlón lesznek,szerintetek mi lenne most a legfontosabb(PVE)?2.Kérdés:A promo Viridya dolog még működik?Nagyon sajnálnám,ha lekéstem volna róla...
IGN:Morgomirhun(az 1. hsz-be)
-
válasz
ChromeX
üzenetére
Pontosan. Bár valaki kommentbe megjegyezte, hogy ez pont jó lett Frost Mage esetén, mert nem löki irdatlan messzire az ellenséget, és így nem kell minden egységnek utánamásznia, hogy le tudja lőni. Mindenesre ki kell próbálni a beta szerveren. Hurricane-nál állítólag nagyon nagy nerf, látványos a különbség.
De a legjobban a linked fire miatt aggódok. Eddig elég volt 1 razor + 10 living tower védelemnek, mindent leszedett. Most viszont fele annyit fog csak sebezni a razor, és 2 kell belőle, ami több power. De persze ez vonatkozik a többi linked fire egységre is.
-
ChromeX
addikt
na jo ennek mi értelme volt? azt a két dolgot baszogatják ami normálisan működik? ilyen nincs...
amugy a frost sárkánnyal tuti lesz valami mert igy nagyon gyenge most láttam hogy a lost girorgi csak 200! power és mennyivel erősebb a sárkánynál lehet hogy rare de akkor is.
-
Erősen nerfelik a knockbacket (frost mage, hurricane), meg a linked fire-t (razorleaf) az új kiadásban.

New Features
Linked fire reworked
Currently all the linked fire support only goes to the one node which is fighting and closest to the action. This has changed in the beta.
Now the support is evenly distributed among the fighting nodes, where each node can receive support from a maximum of up to five nodes (depending on upgrade level).Knockback reworked
Currently units that receive knockback all receive the same amount of knockback – independent from the distance to origin of the knockback. This has changed in the beta.
Now the units receive less knockback the further they are away from the knockback’s origin. As a result the troops are spread less across the map after being pushed back. -
válasz
hokuszla
üzenetére
A harmadikkal soha nem volt gondom, különösebb veszteség nélkül, nagyon egyszerűen meg lehet ott oldani mindent (most nem írom le a verseny miatt). A másodiknál viszont ott van az a bandit waypoint, ami ugye gyógyítja az ellenfeleket, meg a nox trooperkek, melyek messziről irtanak. Na ott meg lehet szenvedni, különösen úgy, hogy csak common és uncommon lapok használhatóak, és pl. shaman egyáltalán nem.
(#3364) hokuszla: én már többszáz diff 9-et megcsináltam, és egyikkel sem szenvedtem annyit, mint az elmúlt 2 napban. Továbbá, a patch előtt gyakoriak voltak a jóval könnyebbek is.
-
hokuszla
senior tag
Olvastam a versenyről, azt írod, a 2. orb nehéz, utána már könnyű

Szerintem a 3. a gázos, amikor a kiszabaduló nyomik köpik a zöld gázt, és szétsebzi a csapatokat, miközben egy ágyu lő rád a sarokból.
Előre is gratulálok annak, aki a feltételek szerint megcsinálja experten.edit: bár belegondolva, ha valaki pirossal megy neki, a lava field + fire stalker hamar szétkapják a sziget közepét, utána már könnyű
-
hokuszla
senior tag
Az elsőt néztem meg,
szerintem ez egy teljesen átlagos menet volt, semmi extra nehézség.
Az okozta a gondot, hogy a jobb szélső gyerek kétszer is bukta a 2. orbját.
Így a jobb oldal lassabb is lett + valakinek energiát kellett adni a túléléséhez.
Ezen kívül az is nehezítette, hogy a vége tele volt grimvine-nel.
Grinderes tagokkal sokkal könnyebb.
Sőt hogy kötekedjek egy kicsit, szerintem a MOTK teljesen felesleges energia pazarlás a 2.-3. orbok között. Egy jó mozgással hatékonyabban lehet a két oldalról jövö ellent megfogni.
diff9-en a legnehezebb a 3. orbok bevétele, de ez nálam ritkán gond, 4-5 sámán a 2. orbra rááll, előttük 6-7 windravers, közben 2 deepone lebontja a két tábort, őket kell folyamatosan gyógyítani. Persze frosttal ez a rész nehezebb. -
Szerintem megint nehezítettek a random mapokon. Már szabályosan vért izzadunk diff9-eken, iszonyat, ami ott megy. És persze csak akkor sikerül, ha valóban 4 profi játszik együtt.
Itt van a 3 utolsó meccs replay-e, ha van kedvetek nézzétek meg, tanulságos.
És ne felejtsétek el a versenyt, már csak 4 nap van, és még senki sem adta le a jelentkezését.
-
hajsza
aktív tag
A nap jelzés a mágikus támadás jele. Semmi különöset nem jelent, csak annyit, hogy minden egységre egyformán sebez, nincsen egy kiemelt méret, amire 50%-kal többet.
-
ChromeX
addikt
-
Murder3
addikt
Timeshifeter Spirit kell vkinek 170 bfp-ért?
-
Gyuri27
félisten
Annyi az. Dereadcharged 50 power, Scavenger 60 power. Amig az össze jön telik az idő. Általában 3 orb és 6-9 kút egy pvp. Alapból van 2 kút. Tehát 4 kútnál már jelentős a lemaradás. Első orbon minnél több egységet hivsz le, annál több a deficit.
A heal egy dolog. Ha egységre megy az eruption vagy a fönix akkor ok. Viszont épületnél az meg is kell javitani. Újabb power hátrányba kerülsz.
Persze T2-n nem ennyire drasztikus a helyzet, mert ha az ember nem pure naturéval játszik vannak jó és olcsó egységek, meg van bredding is (szerintem nem véletlenül).
De egy veled egy szinten lévő fire és shadow deckes ellen már egy orbon elég hátrányt össze szedsz.
-
zalika
tag
Helosztok

Volna egy par kerdesem!!-ma megnyertem 4 pvp meccset azonban egyikert sem kaptam semmilyen rewardot

-mit jelent az attack-nal az xl vagy a nap szimbolum,stb. jelzes??
-miert van az hogy pl:egy 3500 as tamadoju egyseg ugyanannyit sebez mint mondjuk egy 5500 as? -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ez nem hiába van így. Ugye pvpben szinte soha nem építenek 4. orbot az elsőt meg megkapod ingyen így csak kettőt kell építeni szóval az a 70-80 power az nem is annyi.
Ami ennél sokkal fontosabb, hogy a nature sokkal kevesebb egységet veszít a játék folyamán, mint a shadow vagy fire (a nature felhealeli ahelyett, hogy beáldozná és újat idézne ugyanannyi powerből). Azt meg tudjuk, hogy az egységek power költségének csak 90%át kapod vissza ha meghal. Tehát 10% permanens power veszteség van minden leidézett egység után. Ez az olcsó shadow egységek esetében lehet, hogy csak 5 power, de a játék során az önpusztító shadow vagy a kis HPs fire esetében ez elég sok lesz. -
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Érdemes átszámolni. Ha ő nyit egy 50-60-s egységgel akkor hamarabb lesz kútja. Persze ez nem tünik soknak. De a másidok és harmadik kút is hamarabb lesz meg neki és amennyivel hamarabb lesz meg annyival több powere lesz. Ez 3 wellnél már egy fél orb előny kb (ugye 70-80 power). Plussz még a spórolt 20-30 power. Máris ott a sunderer vagy robbantás. Kapásból leszedi a te egyszem amazonodat, swiftedet. Ami neked megin 80 - mire lehivsz másikat.
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
ugye-ugye nemhiába panaszkodunk Gyurival

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Lementetted a replay-t? Mert az ilyet könnyű ellenőrizni, ha megnézed a replay-t. Ha ott nem jön le 4 sunstriders, akkor csalt, ellenkező esetben nem. De még az is láthatod, hogy mennyi powere volt és hogyan nőtt. Egyébként meg elvileg nem lehet csalni, csak az egyszemélyes pályákon.
-
PowerBuldog
veterán
Asszem betan összefutottam egy csalóval. Lehívott egy Nomadot az elején, aztán mire odaértünk a közepére lehívott mellé 4 sunstriderst. Ez bárhogy is számolom 275 power. Kizárt, hogy kb 30mp alatt ennyi powerje legyen.

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nyílt béta volt, és minden bétatesztelő kapott (volna) egy promot, ha nem történt volna valami gikszer. Aztán végül is mindenki megkapta a promot, aki szeptember elején loginolt a játékban. Ezért olyan olcsó a Ravenheart promo.
(#3347) zalika: az empire mapra gondolsz? A map közepén, ahol szambázik a red king, van egy teleport kapcsoló. Azt kell addig nyomogatni, amíg teljesen el nem tűnik a pajzsa (közben ide-oda teleportálódik).
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
nem az hogy jo vagy rosz, csak nekem nem jön be, nem a használati értékéről beszélek.

-
zalika
tag
Azt a *** jatekat.
Az utolso mo s kuldinel amikor a vegen megjelenik a red king mit kell csinalni??
Ir vmi olyant hogy 0/4 crystal charges active de nem lehet semmit csinalni.3/4 ig felmegy aztan megint lemegy 0 ra.Ezt addig csinalta amig ki nem adott egy hibauzenetet a ***....[ Módosította: Thrawn ]
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
ha akarod akkor megmutatom a pure shadow deckem. vagy akár az első 2shadow orbos random PvE deckem amivel a leggyorsabb vagyok mindig és a legeffektivebb. tény hogy 3orb nem a legcombosabb a shadownál dehát azért nem lehet azt mondani hogy meghal 3orbon. meg megmondom neked a megoldást: Mo tökéletesen illik neked oda, attol még ugyanolyan pure marad a decked de lesz az a hőn áhított egység amit vársz. nekem is benn van.
én már ezzel nem akarok foglalkozni, pá -
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
nem legutóbb azok kaptak akik hoztak 3 embert (Viridya) és akik vettek egy tome-ot (Santa Claus)

(#3341) na igen, de azért az alap kártyához viszonyítva jobban tartják a korábbi árukat.
-
OnSeT
őstag
igen, de a promoval azonos erősségű lapot bármikor össze lehet hozni, mert a promo= alap kártya max charge+max normál up-al. természetesen ha saját magad csinálod nem lesz csillag rajta.
A promo előnye annyi, hogy mivel fix a kiadott mennyiség így a kártya értékálló marad.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Promohoz valami alkalom vagy esemény kell. A lostba szerintem 1-3 legendary fog jönni.
De már nem kell sokat várni.
Viszont az új frost sari miatt és a nature gólem miatt elkezdett esni a core dedger és a deepcoil ára. -
zalika
tag
A promo cardok a csillagosok???
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
De igen, hogy lesznek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PowerBuldog
veterán
Új promo kártyáról nem tud valaki valamit?
-
phanzetomox
őstag
senkinek nincs eladó feles bfp-je ? vagy tudtok valami jó helyett ahol olcsó a dobozos battleforge ?
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szerintem a frost.
Egy kis számolgatás: ha bekapsz egy mondjuk 100as sebzést abból frostnál lesz 75, így ennyivel lesz kevesebb HPd az ellenféllel szemben, firenél meg 100at kapsz be te és 30at az ellen, így csak 70 lesz a hátrányod. Viszont a reflect csak közelharci támadásnál műxik, spelleknél és ranged esetén nem. Szóval ezért inkább frost. -
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
az oké, hogy "28 units, 16 buildings and 16 spells", de ez még nem üti ki az én elméletemet. arról még nincs hivatalos infó, hogy ez miként oszlik el a frakciók között.
bfcards-on meg pont kijön a 120 lap és 40:40:40 aránnyal... most ez véletlen lenne?
az, hogy az előző kiadásnál egyenlően osztották el, még nem jelenti azt hogy ismét így lesz.
lásd. beta esete.
ott is mindenki olyanra számított mint ami a renegade előtt volt. -
pachito
őstag
Ha valakinek van, vennék egy forest elder prple-t, 850-ért.
-
RexpecT
addikt
Mennyit kell játszani ahhoz hogy legyen egy magas lvl deckem?
Jelenleg level 3-as deckem van pedig már elég sokat játszottam... -
ChromeX
addikt
hivatalos oldalrol másolom:
"28 units, 16 buildings and 16 spells" ezekbol ugye 2 aff és az 120, na most szerintem nem jön bandit sem és stonesin sem max 1 vagy 2. de vannak a twilght lapok lost lapok és az egyszinu lapokat se felejtsétek el.az icefang rapotornál a a különbség hogy a frost az ha 400hpnál kevesebb van akkor 25%kevesebbet sebződik a másik 400hp alatt 30% bekapott sebzést reflektál.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
én össz. 40 üres helyet számoltam össze. így még marad 40 - 40 a lost-nak ill. a twillight-nak. (újabb véletlen lenne ez a leosztás?)
az meg nincs sehol előírva hogy mindegyikhez azonos mennyiségű lapnak kell jönnie.jelenleg a bandit a leggyengébb, legkevésbé játszott frakció, így elképzelhető, hogy ezzel akarják a stonekin-el egy szintre hozni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX
üzenetére
A 120 ugye 60. A stone és a bandit kapott annó 14-14 lapot. Tegyük fel a lost és twi is ennyit kap majd. Az 26. A maradék 34 hogyan oszlik majd el? Lesz benne mondjuk 2 legenary. Akkor minden alap frakciónak jut 8 lap. Ha a stone és bandit kap 1-2 új lapot akkor a lost és a soul sem 14 lappal jön. Tehát még mindig kérdés, hova menni lap jut.
onset: az icefang 2 affja között mi a difi (a tolmácsolást előre is köszönöm)?

Murder3: nem számit a méret fogd már fel. A Swamp l-s és alap lap mégis kivállóan használható. A stone warrior is bitang egy lap. Pedilg olcsó is, l-s is.
Az ár sem kirivóan dominál. Ott az agressor esete. Megeszi a Deep One-t, a Mountit és még sorolhatnám. Vagy a Lyrish. Komolyan élvesem mikor egy Harvit, Juggert cc után 2-3 Lyrissel szétkapok (home nélkül).
Szóval ez a játék bonyolultabb ennél. Mint hogy mekkorák a monsták. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
nem az olcsóságot mondom...
De most nem azért ha a frostnak nem lenne kukac 3 orbra meg naturénak sem lenne kukac hanem pl a shadowba lenne 8 xl egység akkor ti is uyganígy mondanátok h miért nincs.megint nem a drágaságról beszélek....
arról h hiába van nekem 100000bfp-m ha pl én shadowot akaork élpíteni de mi drága a shadowból?
harvesteren kívül semmi.
nem kell ide szuper olcsó egység legyen akkor ur pl mint az enlighment h ténleg ha azt megveszed az akkortá dob a stílusodon h na.vegyük a harvit az pve-ben nagy segítség 2 orbra.
de könyörgök 3 orbra a wrathgazeen kívül nincs semmi érdemleges.
nincs jugger,deepcoil,avatar féle,de még harvi féle sem.nature/frostot azé mondtam mert az drága de jók is nem hiába drága.
pl ha a shadownak uyganoylan árba és értékbe lennének lapok a szokásos árnyék szinten akkor én nem nature frostot vennék ha lenne rá bfp-m dögivel akkor sem mert nem hiába akarom az összes shadow lapot...am emg vágtam h iylen lesz hát már eleve EA meg kártyagyűjtögetés stb levágtam h iylen lesz és ennek fejébe vettem emg a játékot és én még a 12ezreset rendeltem megjelenés után 1 héttel.
még midnig nem tudom veletek megértetni h mit is akarok mondani.Szóval arra szeretnék kilyukadni h ha kiadnak xyz című editiont és raknak pl 2 orbra xl lapokat tegyük fel.
pl raknának a firének,naturénak, de a frostnak nem most az meg milyen már..
Én nem azt modnom h nekem 50000/60000 shadow psyho xxl egység kell 3 orbra csak ha már a többi frakciónak ott van 2 xl egység is 3 orbra akkor már a sahdwonak is szivesen látnék.
mert most nekem nem a gólem vagy frostdragon kell amit shadwo deckbe nem nagyon tudok kihasználni.
Most ha te is only shadwo és ekkora fan lennél mint én akkor lehet te is osztanád a véleményem, persze megértem h egy nature/frost vagy pure fire-paklisank tök mind1 h a shadow mit kap.
Csak nekem azért nem tűnik etz az egész szépnek mert h a nature/frostot állandóan tápolják minden jóval a shadow meg alig kap vmit.(főleg úgy h a naturéba volt így is a legtöbb xl unit)
De mondjuk a tűz paklisok is panaszkodhatnának...
Pl nekem második fav a nautre én nem nature ellenes vagyok csak irigy.
Meg amúgyis itt más is panaszkodik h a naturéba kellene iylen oylan lap mikor telis tele van jó lapokkal én miért nem sírhatnék a shadow pakli miatt?
csak nemértem miért kell leszólni azért mert én pl a shadow paklira gyűjtök meg a lostra.
Én is ugyan úgy fizetek a bfp-ért.én nem naure meg frost pure lapkat veszek mert azoakt nem tudom használni így meg érthető h én a shadow frakcióba látnák szivesebben erős egységeket.
(azt sem értem h miért mondjátok hogy ha pl kap minden frakció egyen lő számű xl egységet akkor az már szétcseszné a a balacot..
most ez olyan h van a harvi meg a juggi kb ugyan olyan a kinézetük nagy benga állatok közelharci sebzés ugyan annyit ér a lap de mégsem teljesen máshogy kell és máshova kell használni a 2 lapot.Mindne frackió xl egységei még ha egy modellen nyugszanak is a képességeiben megmutatkozik a különbség és akkor már nem lehet azt mondani h szétcsezte a balancot.)Más:
Ez egy fantasy játék szal engem már az is meglepett h alapból nem volt mind a 4 frakciónak sárkánya.
nem ebbe kel nézni az egyediséget.
a Nauture a természet adottságaivla rendelkezik éleszt,fa egységek,természet jelelgű varázsaltok.
a forst fagyaszt,erős védelmi lapok,védő és áldó varázsaltok.
a tűz a nyers erő,égető,robbantó psuzíttó lapok,
shadow meg a halál,,ármyán stb.
Ebbe van meg az egyediség nem abba h most ennek meg annak ne legyen kukaca stb.Bocs a hosszú posztért csak már felidegelt h oldalak óta mondom miért mondom amit mondok és nem értitek meg.....
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Lehet, hogy a véletlen műve, de az is megeshet hogy már az új kártyáknak készítették elő a helyet. [link] katt az » Overview « -re.
Itt 12 hely van szabadon, tehát ennyi új bandit kártyára számíthatunk?
szinte mindenhol módosult az elrendezés.
Pár kép, ahogy nálam megjelenik:nálatok is ilyen?
-
OnSeT
őstag
Bfcards.info-n fent vannak a beta lapok leírásai.

-
Gyuri27
félisten
Emberek még nem merült fel itt egy kérdés. Stonekin és bandit egységek fognak gyarapodni?
-
hokuszla
senior tag
"még 1-2 kiadás és eljutunk oda hogy minden színnek minden van........"
Ha így lesz, az szerintem tönkrevágja a játék egyediségét.
Nekem elsősorban az tetszik az egészben, hogy a játékos a saját stílusához,
mondhatni lelkületéhez alakítja hogyan harcol.Mernék rá fogadni, ha statisztikát készítenének ki milyen lapokkal játszik,
a fire laposak az életben támadóbbak, a lilák jobban hisznek a misztikumban,
a zöldek elkerülik a veszteség lehetőségét, megfontoltabbak.
Kivétel akik nem hajlandók pénzt áldozni a játékra, ők azzal jönnek, amit olcsón
össze tudnak rakni. -
OnSeT
őstag
ha megfigyeled pont ebbe az irányba viszik el a játékot.
twillight-nál mi volt?
Deepcoil Worm, Fire Worm, Shadow Worm.
erre a renegade hozott a frost-nak is egy ilyen lapot : Core Dredgeeddig volt fire és nature sárkány
most lesz frost és shadow vonalon isfiredancer és hasonló távolról támadó egységek T2-re: eddig csak fire
most már lost-nál ( frost/shadow) is van: lost dancermég 1-2 kiadás és eljutunk oda hogy minden színnek minden van........
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Powernek igaza van.
Maradjunk annyiba hogy én szivesebben látom ha minden frakciónak a méret szerinti alpok nagyából egy számba vannak.
(ez nekem így oylan mintha az egyik frakciónak lenne 4 ur lapja a másikank meg csak 3)Sajnos hiába neked igy lenne jobb de ez a játék szempontjábol teljesen irreleváns mert egyáltalán nem igy kell ezeket a dolgokat nézni. én sajnálom hogy nincs pénzed bfp-re és drága deckre de ez nem azt jelenti hogy az legyenek szuper olcso lapok, ez arrol is szol hogy akinek több bfpje van az job decket épít ennyi. ebből élnek.
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
nem méret a lyéneg dolog hanem az h ha itt van 5 xl egység akkor értelemszerűen rakok a másikba is.
ez oylan mintha az egyiknél lenne 5 a másiknál meg 2 az sem lenne fair.a pure az meg oylan h minek legyen a wrathgazerért 3 orbra is shadow orb ha más nincs?
nem mindenhova éri meg.de pl firébe már megérné frostba is egyedül a naturéba volt szar de most már oda is van gólem
akkor a shadowba is minimum kéne még egy. -
PowerBuldog
veterán
válasz
Murder3
üzenetére
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a játék nem neked való. Ha ilyen "méret a lényeg" kérdéseknél így le bírsz akadni, akkor szerintem jobb lenne valami olyan játék után nézni, ahol már elve így vannak a fajok kibalancolva. (pl SupremeCommander)
Mellesleg ezek a "pure" lapos dolgaid is fárasztóak. Attól, hogy mondjuk 1-2 shadow + 1-2 tetszőleges orb kell egy laphoz, még alkothatja a pure shadow paklid részét. Nem leszel te attól semmilyen hátrányban. Lehet az a kártya úgy is baromi erős.
Bocs, ha esetleg megsértelek ezzel.
-
Murder3
addikt

úgylátszik ebbe a vitába nem iegn jutunk dűlőre....Maradjunk annyiba hogy én szivesebben látom ha minden frakciónak a méret szerinti alpok nagyából egy számba vannak.
(ez nekem így oylan mintha az egyik frakciónak lenne 4 ur lapja a másikank meg csak 3)
Meg náalm az is számít h én a shadowot akarom kimaxolni és főleg h ha pure decket akrko elkélne a wratgazeren kívül vmi lost grigori modellen nyugvómonszta 3 pure shadow orbra...mert én annó a renegade bétába vettem sok frost/nauture lapot és ott pl kipróbáltam h azzal miylen.
és azért simán van különbség h ha pl avatar meg core dradge meneten mint pl ha csak simán a shadow l egységeivel megyek.
vagy pl 4 orbongrinder,spore launcher,razor,construct,giant wrym,battleship választás is van.
ráadásul heal támogatás cc hegyek....jó heal me ezek nem kellenek a shadowba.
-De pl élőhalot varázslatokat szivesen látnék és még bele is illene.
(pl oylan varázsalt mint az Undead armx némyleik szörny feltudná támasztani a korában elhunyt lényt akár az ellenségét is stb.és ezekkel kapcsolatos dolgok,és ez eggyáltalán nem lenne op mert a naurenak meg ott a heal a frost fagya stb.)
Tömény nekromantákat akarok
(már a heroes óta ők a kedvenceim
)-Ollie:
Én a tanker alatt speciel azt értem h ami jól emgy előre de ettől nem muszáj hosszúéletűnek is lennie.
pl az unsteable démon is ilyen.bár az életvesztő de végülis iylenre gondolok xl egységbe.
egy jugger vagy grigori modellen nyugvó 3 teliobos lényrre gondolok.
pl specó abilitása lehetne az öngyilkosság...Na a sárkány mégiscsak faxa nem kell neki több élet

csak sebzés kéne neki több vagy inkább az jobb lenne ha a kicsi,közepes és nagy egységeket knock-backloná mint az aggressor.azé a lost soul az eddigi mapokra elég durva...
főleg ez a virgil phase towerrel jól lehet vele támogatni...Simid:
Én gyűjtöm a lapokat szóval én megpróbálok minél többet magamhoz venni főleg h a shadowból már majdnem megvan az eddigi összes. -
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
"Azért mert pl a frostnak 3 orbra ott van 3 xl egység
a shadownak meg egy"
Akkor mostmár tényleg nem értelek. Ha csak pve szempontot nézzük akkor miért zavar téged, hogy nem XL hanem L egységek vannak? Ráadásul a shadow szerintem igen erős T3on. Erős egységek: van távolsági, siege, légi, erős tank és trükkös egység is, jól használható épület és vannak spellek is még ha nem is enlighenment szintüek. Mindez a többi színhez viszonyítva nagyon olcsón...."az egységek iylesfajta arányát meg kéne tartani mind a 4 színbe..."
Nem, szerintem nem kéne. Ilyesfajta "látszat balanszolások" teljesen feleslegesek, az egyetlen ami fontos, hogy a színek teljes egészükben(!) jól kiegyensúlyozottak legyenek (és igen, azt elismerem, hogy ebben a nature jelenleg OP, de ez nem az XL egységek aránya miatt van).Még csak az sem kell, hogy minden map-re egyformán jó legyen mindegyik, elég ha a játék egészét tekintve (PVE) hasonló erősségüek, szerintem ettől lesz változatos és szórakoztató a játék."De innen nyomja még vki pure shadowwal?"
Sosem értettem az ilyen jellegű kérdéseket, mert én próbálok minden pályára egyedi decket összeállítani, ezért még olyan sincs nálam, hogy main deck vagy ilyesmi. Szerintem így sokkal szórakoztatóbb a játék és nem feltétlenül kell ehhez 30Kt költeni, néha meglepően egyszerű lapokkal is lehet nagyon hatékonynak lenni egy-egy pályán. Hogy a kérdésre is válaszoljak: van néhány pálya, ahol az első két orbom shadow, de pure deckem egyáltalán nincs (nem vagyok "pure fan"). -
válasz
Murder3
üzenetére
Nem, a mounty nem deep one és sunderer kategória, a mounty lőni tud, a másik kettő nem. A sunderert meg a deep onet sem lehet összehasonlítani, mert nem egy orbon van.
Az XL vitának sem látom értelmét, mert elsősorban nem a méret számít. Alapvetően tök mindegy, hogy L vagy XL az egység mérete, L-nek is lehet rengeteg HP-ja.
Na meg nem értem ezt a vitát, még nem láttuk az összes lapot. Ja és a shadownak nem kell tanker, mert nem a túlélés a szerepe az egységeknek.
-
Murder3
addikt
én nem azért sírok..
Azért mert pl a frostnak 3 orbra ott van 3 xl egység
a shadownak meg egy
mikor a firének,meg a naturénak is már 2-vana nature meg ott van az új egységek nélkül 8 xl egység míg a többinek lényegesen kevesebb.
az egységek iylesfajta arányát meg kéne tartani mind a 4 színbe...meg a másik ha azt nézzük a nature a deep one, a frost a mountainer, a fire meg a sunderer és a shadownak nincs ebbe a kategóriába tartozó lapja.
am én nem a pvp-részét nézem a játéknak.
nem szeretek pvp-zni számomra nem túl izgalmas.meg amis a nature miért sír ott van az enlighment ami a játék vitathatatlanul a legértékesebb lapja...
szal ha a shadow kapna 3 orbra xl-t akkor nem lenne joga sírni senkinek mert a másik 3 frakció 2 orbon kapott egy L-es tankert.
a harvi az nem az a kategória mint pl deep vagy mounti, sunderer.Amúgyis nem ez a legnagyobb bajom az h a shadownak nincs 3-on csak 1 pure lapja ami meg gyenge...
most a wrathgazeren kívül semmi pure lap.
ráadásul sok mapra nem iegn jó a wrathgazer a végén a mapokank meg eggyáltalán nem használható(bár néha homokzsáknak jó
vagy suicidal támadásra....
a frostnak,firének 2 a neturénak is már 2,,,
nekem nincsennek 30000forintjaim bevásárolni egy fullextrás naure/frost decket.
Meg am is a shadow a favorit.
még jó h elvárom hogy ide is legyenek ütős lapok.(főleg only shadow orbosokra)De innen nyomja még vki pure shadowwal?
vagy most majd fogja vki lost soulsal? -
World
csendes tag
Kb én is ezt akartam elérni csak nem ilyen nyíltan fogalmazva XD. Már mondtam: csak játszani kell tudni és utána nincsenek ilyen megnyilvánulások hogy ez a frakció erősebb mint a másik vagy ez miért nincs nekem. Mindenhez hozzá lehet szokni és meg lehet találni az ellenszereket az erősebb kombókra.
-
Simid
senior tag
Én nem értem miért kell pvp dolgok miatt "sírni". Szerintem a pvp a játék legjobban kivitelezett része (balance szempontjából is). Minegyik frakció másban jó és igenis van a színeknek egyfajta sajátossága, az egyik ebben jó a másik abban jó. Abba is bele kellene gondolni, hogy ezek az elvárások (swift T1 frostra, olcsóbb nature swift egység, XL egység shadownak 3. orbra stb.) eléggé felboríthatják a játék egyensúlyát. Például a frostnak vannak a legerősebb egységei T1re (ha power arányosan nézzük), igen erős spellekkel támogatva, ha még swift egységet is kapna akkor egyszerűen túl erős lenne. A shadownál meg ugye ottvan a harvester mint egyedüli T2es XL egység a játékban, ha kapna T3ra is akkor a többi játékos meg azért sírna hogy nekik miért nincs T2re XL. Ennek meg így semmi értelme nem lenne.
Én úgy látom, hogy sokan maguk sem látják át, hogy mi tenne jót a játéknak és mi nem, de abban talán mindannyian egyetértünk, hogy a "minden színnek legyen swift, meg XL egység minden orbra, meg jó kis CC, meg kiskutya f@asza" féle hozzáállás baromság. Ha minden frakciónak van mindenből akkor mi értelme a különböző színeknek?
Megszoktam nézni a top játékosok által közzétett replayeket és szerintem annál jobb bizonyíték nincs a jelenlegi jó balance-ra, hogy a legend játékosok között minden szín megtalálható az induló lapok között. Oké, a fire és shadow talán gyakrabban, de pl épp egy tegnap megnézett replayben Feagul (az egyik legjobb pvp játkos) frosttal indul. Szóval inkább azért kellene drukkolnunk, hogy a jelenlegi egyensúlyt fel ne borítsák az új lapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk egyszer elvertek a társammal, mint a szemetet, gyerek odaköltözött a falak elé, church+megidézett egy rakás mutating frenzyt, de úgy, hogy jött vagy 20, és alapból frenzyvel, mielőtt behaltak, elnyomott egy soulshattert...ezt egymás után kb 8-szor, tovább nem bírtam visszatartani...nemkicsit téptem a hajam.
.

).A bétának örülök,az új lapok vernek...de nemtudom melyik ***** találta ki hogy nerfeljék a linket meg a knockot...Egyre csak rontják a játékot ezek a "felesleges" balanszolások!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)