Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
oks nem néztem, csak olie hszébol nem derült ki. amugy te már tesztelted ? nem biztos hogy dominálni fognak vagy már igen? a fire-shadow erősebbnek tünik nekem viszont az összes stoneskin 15%al kevesebbet sebződik a Grindert nagyon erősnek éreztem amikor betáztam
-
engineeeer
tag
-
ChromeX
addikt
most vagyok 13.os végzös (0.os voltam) gimiben, ma még laza nap volt de megkaptuk az orarendet és nagyon nem jo, én folyamatosan csekkolom akkor mert már ithon vagyok, majd írok ha online, kár pedig már nagyon ráizgultam a promokra
logikus lenne ha többet kapnánk, ja és a promo lapokon az eddigieken meg ezen is majd akkor a charge uprgade is rajta van? gondolom igen, jol sejtem? -
Du. 5-ig van a határidő, szóval nem tudom. Amúgy meg nap közben melóhelyen vagyok, szóval nem tudom megnézni.

Tényleg, te milyen suliba jársz?Olvastam a fórumon, hogy a promo kártyá(ka)t valszeg nem rögtön kapjuk meg ahogy elindul a renegade, de hamarosan, szóval ne parázzatok. Egyébként gyanítom, hogy több promot is kapunk majd (nem akarták cáfolni az erre irányuló kérdést a fórumon, de nem is adtak egyértelmű választ).
-
Lol, most találtam, az ELO rating system a kitalálójáról, egy magyarról lett elnevezve (Élő István).

-
válasz
engineeeer
üzenetére
Ez a core dredge meg nightguard milyen orbos?
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
várjuk holnap
remélem legalább a promo illik a paklimba majd mert eladni tuti nem lehet jo áron akor legalább használni tudjam -
engineeeer
tag
Találtam egy jó kis kártyát a core dredge-en kívül nightguard a neve és azt tudja mint a parasite swarm h ellopja az ellenfél egységét.Amúgy ahogy átnéztem a maradék lapokat amit még kiadtak a frost nature-t eléggé megerősítették.Viszont jó hír h lesz varázslat ami leszedi a tunkoló varázslatokat 1lényről legalább kivédhető lesz a fire shadow rush.
-
válasz
engineeeer
üzenetére
Jaja, én is szóvátettem ezt a hivatalos fórumon, de a devek szerint nagyon jó a mostani loot rendszer. Hiába írják sokan azt, hogy akár 150-200 alkalom sem elég egy-egy specifikus loothoz (igen, vannak akik ennyiszer is megpróbáltak egy-egy pályát), a devek hajthatatlanok, hogy jó ez a random rendszer.
-
Az új lapok közül majd mit javasoltok nature paklihoz megvásárolni?
És végre patch notes:
(hmm, szó sincs új PvE mapokról)Patch Notes 01-SEP-09
Hello there,I know you've been waiting for this. Be sure to also check out our news on the main page (that will follow shortly). These are the Patch Notes for tomorrow's Patch:
General
* The Renegade Card Edition is available.
* The marketplace now offers Renegade boosters.
* Tomes now grant the equivalent of 3 Renegade and 3 Twilight boosters.
* The map unlocking system was adjusted, making higher difficulty levels available as soon as a map is cleared on the standard levelGeneral Balancing
* Buildings now take 50% longer to build unless they are placed within 30m of a friendly monument or generator.
* The costs for the 4th monument have been reduced from 400 to 300.Cards
* Bug fix - Unholy Hero: On upgrade level 2 this spell did not distribute the damage done to the target to surrounding entities. This has now been fixed.
* Bug fix - Darkelf Assassins: The description of Bow Attack has been updated. The unit fires arrows every 2.5 seconds and not once per second as stated previously. This just affects the description and has no impact on performance!
* Bug fix - Home Soil, Lyrish Knight, Ice Guardian, White Rangers: walls will no longer count as sufficient entities to trigger the buffs or special abilities connected to any of those cards.
* Buildings, orbs or power wells have to be nearby to make these abilities/buffs available.
* Bug fix - Wheel of Gifts: When activating Gift of Juvenescence several times the resulting regeneration abilities used to stack infinitely. This has now been fixed: with proper timing one may still trigger the Gift several times but only one regeneration ability will be actively applied.Player versus Player
* PvP sparring grounds now allow the selection of random generated maps for 1vs1 and 2vs2.
* The ELO/Ranking system has been reworked. Additional information is displayed to make the system more transparent. Known issue: The score might be displayed incorrectly (too high) after the first tome match after login. This affects only the displayed, but not the stored value.Bug Fixes
* Map Slavemaster: Units with slow movement speed attacked by the Slave Master will no longer gain additional speed as soon as Slave Master's debuff runs out.
Date: 01st of September 2009
-
Filder
csendes tag
Lehet, hogy furcsa, de eleinte egyáltalán nem volt drága.
Április végén 480-500 BF pont körül volt az ára. Úgy emlékszem én annyiért vettem. Grimvinet is 10 BF pont körüli áron vettemA promo lapok kicsit drágábbak voltak mint az enlightenment, a juggernautot talán 600-700 BF pontért adtam el.
Aztán valamikor elszaladtak az árak.Úgy gondolom, hogy kezdetben az új lapok árai is inkább alacsonyak lesznek. Majd jönnek ki a replayk, s azok fognak egy-egy lapnak "reklámot" csinálni. Utána emelkednek majd a népszerű lapok árai.
Én már kinézten néhány lapot, ami illeszkedik a stílusomhoz, remélem azokat ocsón tudom majd beszerzni. (Az egyik a frost kukac, elég hozzá egy frost orb. Már ez nyomós érv, meg talán a kisebb ágyú, vagy valamelyik más védő épület, mert azok nem csökkentik a használható egységek számát.)
-
ChromeX
addikt
én is skyfireel nyomom t2őn meg scyte-al mert az swift és nagyon erős már lvl2esen van, a sárkánnyal bepucolok és aztán már elég egy scytal oda menni a 3. orbhoz de ha csata van akkor sincs gáz velük esetleg ha ostromolni kell akkor fire stalker, 4db és jol osztja öket, én pure fire paklit probálnám ki
jo lehet
a deepcoilt meg a maga hurlert és a fathom lordot keverem és ugy szuper, breeding groundsal sokat meg lehet sporolni -
ChromeX
addikt
hát én sem dobnék ki rá annyit az igaz de mondjuk 2tome helyett már nagyjábol meglenne az ára és az értéke meg igen nagy, szerintem minden pályát kb 30-40%al megkönnyít.
a promo amit kapunk majd köűtve hiszem hogy annyit fog érni mint a többi mostani promo, ez nagyon sok mindenkinek meg lesz és ha nagyonj olap is amit kétlek akkor sem hiszem hogy drágán le lehet majd adni, a karakter lapok érnek majd sokat Mo, Rogan..stb ezekért már most is sokat kérnek , Mo amugy nagyon erős. ja néztem hogy megy le az ára de holnapig én már nem veszek semmit.
-
Filder
csendes tag
Jól használható lap az enlightenment.

Jó, jó, tudom nagyon drága.
Sokan használnak tiszta nature paklit, de úgy gondolom hatékonyabb több frakció lapjainak "vegyítése". Látva az új lapokat, ez még jelentősebbé válik.
Én például nature-frost és nature-fire paklit is használok. Tiszta nature paklit soha. Shadow lapokból pedig csak egyet.
Pve-ben nature kezdés után jó t2-es egység lehet a mounteineer vagy a skyfire drake. De szívesen használom a suppressiont vagy tower of flamest (szerintem az egyik leghatékonyabb védekező épület), "operálok" a bombákkal is (fire bomb és morklay trap).
Deepcoil wormot csak egy pályán használok, szívesebben vetek be helyette inkább magma hurlert. (A magma hurler idézési költsége 100 power, míg a wormé 250. Persze ami nagyobb gond az a cd. Mire tudok 2 wormot idézni, addigra 6-7 magma hurler már elég rendes tisztítást végez.) -
Az enlightment-re nem vagyok hajlandó kiadni annyi lóvét. Szóval nem lesz, hacsak nem dobja az egyik booster.
Bár az is lehet, hogy majd eladom a promot amit kapunk és abból vezsek enlightment-et, de persze még nem lehet tudni, hogy mennyit ér majd a promo, és kapunk-e többet. Na meg ha jó a kártya sem biztos, hogy el lehet majd adni jó pénzért, lévén, hogy sokkal több lesz belőle, mint a régi promókból.
Most egyébként megy le az MotK ára (nekem sajnos), szóval érdemes figyelned. -
ChromeX
addikt
ja csak a Motk képessége nem folytonos, igaz tud közbe mozogni de akkkor sem, amugy a mana wing pont most néztem az expert behind the enemy lines replayt és kb sztem CSAk mana wingel lehet elkezdeni, de azt is 300 pontért vesztegetik, nekem most vennem kéne egy: manawinget, razorleafet, Motk, hogy csak az oclsobbakat említsem, egyébbként sztem legyen pure nature enlighel meg shadow worm meg fire dragon ez elég gyakori combo és igen erős, persze ha van rá pontod
-
Hmm, tényleg a mana wing. Lehet, hogy beruházok egyre, főleg experten már jól jöhet néha. A mark of the keeper tényleg nagyon jó, bár nem minden pályához kell. Most amúgy gondolkodom, hogy áttérek tiszta nature-re, mert van néhány egység, ami csak úgy használható. Pl. a timeshifter spirit 3 orbos, és mindhárom nature. És azért jó, mert 2-3 shamannak és 1 MotK-nak felel meg egymagában.
-
ChromeX
addikt
hát ennél jobban én nem tudnék szívni ma egy pályát sikerült befejeznem.. desync akingof giantsnál meg, dc, pvp közben, hogy ugy mondjam a tkom tele van. igy nem lehet játaszni.
t1 t2ben nem nagyon van t1nél a wind shaman ensanre combo a nyerő, über egységnek számit a mark of the keeper? t1nél még a mana wing, t3ban a razorleaf deepcoil mondhato übernek ha jol értem mit gondolsz alatta, a legjobb 4 orbos lényei meg a naturenek vannak sztem
gondolkoztam ohgy veszek még pontot de msot ugye suli miatt kevés időm lesz játaszni és ha azt a keveset is ilyen desync errorkkal kel akkor köszönöm nem kérem...
-
Én mondjuk félek, hogy az update után egy hosszabb ideig szívni fogunk a crash-ek és desync-ek miatt.
Más:
Nature-nek milyen bevethető über egységei vannak?
Értem ez alatt azt, hogy pl. fire-nek ott a sunderer-t1, firedancer-t2, juggernaut-t3, frost-nak: mountaneer-t2, avatar of frost-t3, shadow-nak shadow phoenix-t2(?), ashbone pyro-t3.
Na most igazán über egység nem jut eszembe nature-nál, legfeljebb a deepcoil-t3. T1 és t2 alatt mintha jóval gyengébb lenne az utóbbi.Amúgy most sokat szívok a tome meccsekkel, mert az utóbbi néhány esetben mindig vagy 10 szinttel nagyobb ellenfeleket adott a gép. Persze mondanom sem kell, hogy egyszer sem nyertem. Ráadásul ezeknek sokszor olyan egységeik vannak, hogy csak nézek. Vagy nagyon mákosak, vagy addig vásárolják a tome-okat, amíg nem lesz egy igazán jó.
-
ChromeX
addikt
na jo ez csöppet felidegesített, kb másfél ora szenvedés után a ravens end advon, kilép hogy bf.exe hibát észlelt ezért leáll

-
ChromeX
addikt
ez vicc a Mo lapra nem lehet névszerint keresni, mert 3karakter kell a kereséshez
maugy vettem renegadeet és 2 ravenhartom is vanna meg ez is aranyos [link]itt a gyakorlatilag 5 orbos lap, sürün lehet majd használni..
-
ChromeX
addikt
eszembe jutott pár dolog, hogy pl a mostani pályák vajon nehézségileg változnak e majd valamit, pl egy két ilyen insane pályát könnyitenek e mint a treasure fleet meg a siege of hope hogy csak az egy játékost említsem, vagy az uj kártyák miatt akár nehezítik e, a másik ehez kapcsolodik, hogy én nem Betaztam tul sokat, (most felmegyek) az uj lapok a régieknél jobbak erősebbek, vagy ezek egyfajta bővítés és több variácios lehetőségként jönnek és akkor egyenlőek lesznek e a régiekkel és tényleg csak több stratégia lehetőség lesz vagy mindenki nyergel az uj lapokara, amit eddig én tapasztaltam nem az utobbi,
-
Filder
csendes tag
Paypal accountot kreálni valóban néhány perc, viszont ahhoz bankkártyát kapcsolni kicsit hosszabb.
Online bankolással 2-4 nap, egyébként több, mivel az aktiváló kódot a banszámla egyenlegeden találod majd meg.A Paypal a következő módon jár el. Az új account létrehozásakor, vagy "új" bankkártya hozzákapcsolásakor megterheli a számládat 1 euróval vagy dollárral.
A bankkártya aktiválásához szükséges kódot a részletes bankszámla kivonaton a Paypal tranzakció mellett találod. Miután ezt a kódot megadtad a paypal accountodnál, utána tudod használni a kártyát. -
Egyébként jelenleg ez a legjobb ajánlat eBay-en retail box-ra, kb 4000 Ft-ra jön ki, és a PK is benne van az árban. Persze kb 1 hét, mire megrendeléstől számítva megkapod, és PayPal-al kell fizetni.
mod: igen, én is megvettem volna, de így már senki sem fogja megvenni -
12k volt az eredeti ára. Na most amikor megjelent az F2P verzió, az EA hivatalosan levitte a retail árát 7k körülre, erről gondolom értesítette a kereskedőket (ilyenkor biztos kifizetik nekik a veszteséget). Na most a legtöbb helyen le is vitték az árát annyira (mint látjuk van ahol jobban is, gondolom egyáltalán nem fogyott), de mindig vannak olyanok, akik nem akarnak engedni az árból, max 1-2 év múlva, ha egyáltalán nem fogy.
-
ChromeX
addikt
neem lehetetlen egyedül a king, de volt egy jo csapat akikkel 2szer egymás után aztán megint öszeszedtem emberek késöbb egy 3.ra
azért ha belegondoltok erős a sunderer de, 110 power a képessége 80+ a strikers 90 ez ugye 280 képesség nélkül 200 és az csak egy sunderer, mondjuk neked nature az első orbod, swiftel kezdesz swiftclaw, a spec képességgel azzsem 990et sebez 800 a hpja a sunderernek a strikersnek alapon 600 600 a swiftclaw 80power meg egy windweaver 70 az 150 meg egy roots az 200 ha ez az orbodnál még az is lő meg a wind is messziről a swiftclaw behal de sebzett, na igy kb a strikerek tuti meghalnak és ha a megidézés után a sunderert már gyakod is ugye csak fele hp a summoning miatt, akkor őt is be lehet ennyivel verni sztem és neked haamrabb lesz 70 powered még egy csoport ijászra mint neki 110egy ujabb sunderere ami megintcsak fele hpvan jön, persze ehez ott kell maradni vagy legalább is a közelbe de ki lehet védeni elvileg, nem tom gyakolratba megy e függ a játékosoktol
persze tény hogy jo lap nagyon, én is fentem rá a fogam -
válasz
engineeeer
üzenetére
Hmm, ez nem is rossz ötlet, legközelebb én is kipróbálom a strikers+sunderer rush-t, hátha bejön.
Pont ezek vannak a tome-ban + eruption is. -
engineeeer
tag
Én is vettem tegnap egy sunderert miután 3 2v2-t úgy buktunk a társammal h az ellenfél nem rakott se orbot se powert az elején csak átszaladt a mapon strikers-el és behozota a 3mas szintű sunderert,azzal h én powert raktam már el is buktam a meccset mert 100pont hátránnyal nem bírom leütni 1orbnál + még eruption-t és mine-t is kaptam...
-
Na, végre kaptam egy jó tome-ot. Persze az ultra rare mi más lenne benne, mint az infect (érdekes, hogy eddig 10 ur-ből nekem 9 shadow volt, és 3x kaptam ezt az értéktelen kártyát). De van benne sunderer, swift fire egység, és crowd control varázslatok is, vagyis végre össze tudtam állítani egy ütős paklit. Meg is nyertem az első csatámat vele, elég izgalmas volt, majd este feltöltöm a replay-t.

Ez a sunderer nagyon durva, simán T2-esnek vagy ultra rare-nek kéne lennie szerintem. Jó megnézni ezeket a replay-ket utólag, rájön az ember, hogy mennyi hibát követ el, még ha nyer is. Én pl. még nem használom elég találékonyan az offenzív varázslatokat, de majd csak belejövök. -
ChromeX
addikt
jo lenne a nightmares pályákat csinálni de nem leszek ithon este, most megyek el
viszont ma igen jövedelmező volt megvan a scyhte lvl2uprgade és a fathom lord lvl2es a king of the giants experttől 3 csináltam meg a pályát, nem nehéz ajánlom, expertre önbizalmat növelni
meg a kimaradt regrowth lvl 1-et is öszeszedtem a bad harvest standard rol -
ChromeX
addikt
igen velem megcsináltad és mi ugy csináltuk hogy a twilightok takaritották a banditákat, ugy mondtad ez advon meg experten müködik jol, standon elég hurka volt, még advon nem néztem, a Bad harvest sztem nem nehéz advon. a blight inkább, meg a dwarven.
engineer: nem ott szoktam csak rákeresetem a battleforgera és találtam egy ilyet amugy azon szoktam amit linkeltél.
ja és nekifuttoam a behind enemy lines-nak experten
hát poén volt amikor a két XL lény elkezdte ütni az 1 orbomat én meg windveaversel védtem, azt hogy az istenbe lehet... majd néznem kell replayt, advon nem támadták meg csak bementek a bázisba mikor átalakultak itt meg neki mennek.. modnom szuper 1 orbon védekezzek XL lény ellen -
Filder
csendes tag
Több működő megoldás is van, nyilván lap függő. (Horjával talán mi is csináltuk egyszer, de ebben nem vagyok biztos.)
Vannak kifejezetten elegáns megoldások is, ahol nem kell figyelni folyton az ellenfélre. Ez szólónál jól jön.Az expert pályán gyakrabban jönnek a teleport-ból a twilight egységek. Rövidebb az idő két hullám között.
Szerintem a Dwarven Ridle, a Blight és a Bad Harvest advenced is keményebb. Persze ez teljesen szubjektív.
Én egyébként dreadnoughtokat és giant wyrmet használok, ráadásul nem is az emiternél védekezek, hanem a "bázisukat" rombolom le mikor megjelenik worldbreaker gunnal. (Az ágyút tunningolja egy skyelf sage. Takarít rendesen.)
Néhány hete megszereztem a Wheel of Gifts I. fejlesztését, lehet hogy kipróbálok más védekezést is. Valami kevésbe odafigyelőst. -
Jó, hát biztos túlzás, de hogy a fenében lehet bevédeni a lenti rész, ahol tömegével spawnolnak a twilightok egy idő után? Persze akivel játszottam megmondta hogy lehet (3 razorleaf, 1 erdőnyi living tower, több healing gardens a razorok mellett, plusz 4 wheel of gifts rejuvenate-el). De nem is volt elég idő ezeket mind megidézni (nem gyűlt össze elég power sem), na meg nincs upgradelve a wheel of gifts-em, tehát nincs rejuvenate.
KrómX: vettem még egy tome-ot, de nagyon gáz lett sajna.
Pedig ebben két ultra rare-t adott, de az egyik a plague, a rare-ek meg semmit sem érnek. -
Az éjjel megpróbáltuk a Slave Mastert advanceden, hát szerintem olyan expert szintű, ehhez képest a többi advanced map kismiska.
-
ChromeX
addikt
találtam egy pure nature deckes replayet a soh-hoz, jonak tünik kár hogy nincs promo razorleafem meg swamp drakem
de simával is össze lehetne hozni ugyan használ elighet de anélkül is menne sztem[link] -
ChromeX
addikt
ja meg azt még, csak lejárt a mod idő, hogy mostanában vagy 4orbig megy mindenki vag ymár az elején rusholnak, pedig egyiknek sincs sok értelme a rushal lehet nyersz de egy battle token jár csak, 4. orbon meg nem tom mondjuk annak ellenem nincs értelme, nyilván van aki beverne de amikor felmetek ellenem 4 orbra mindig gyöztem
-
ChromeX
addikt
hogy hogy nem lehet lejátszani őket?
amugy köszike, huzos volt 
amugy nekem bejön a pure fire pakli, a strikers meg nagyon jo kezdő lapnak a charge miatt, elvileg erősebb s swiftclaw de ráchargeolnak és már tök lassan tud csak elkezdeni táamdni mig helyezkedik meg ilyenek már a fél hpm lenn van, muszáj volt healet tolni hogy maradjon a helyzeti elöny, meg a fire dancer régen öszecsináltam magam amikor jöttek mert gözöm nem volt hogy szedjem ki de a skyfire drake is aranyat ér, msotmár nem para a dancer, aztán meg az iylen paklik amik egy nagy lénnyel akarnak operálni alapbol bukták a paralyze miatt, nagyon szeretem a fathom lordot, meg tök hülyeség volt nek ifelmenni 4 orbra az a sárkány full gyenge.. na jo annyira nem de nem oylan erős
-
ChromeX
addikt
remélem ez az mert kettp van arrol a pályárol
fire dancernek kell benne lennie
vazeee
majdnem amit kértél
a harvestert eladom én neked, ugyis anyni dolgod van 
-
-
engineeeer
tag
Én mindig magam indítom a pályát vagy a társam és assign-ra rakjuk,blight expertet úgy csináltuk meg 2szer h mi meghaltunk ők megcsinálták 2en ilyenkor az a lényeg h aki csinálta a pályát és meghalt az utána ne lépjen ki az elosztós képernyőből hanem várja meg amíg a többiek megcsinálják és utána szétoszthatja az upgrade-eket.
-
Az arányok így vannak fixen:
1 boosterben van 5 common, 2 uncommon, és 1 rare vagy ultra rare. A rare és ultra rare között az esély 1:6-hoz, vagyis átlagban minden 6. booster dob egy ur-t. Ezért van 1 ur 1 tome-ban, de mivel ez az esélyekről szól, ezért elvileg lehet benne több is (de akár 1 sem). Hacsak nem prücskölték meg a tome sorsoló modult, és eleve úgy állították be, hogy max 1 ur lehessen benne.
A loot arannyá alakulása tényleg szívás, de ezt ki lehet kerülni azzal, ha random van beállítva az elosztás (persze a legtöbben akik pályát indítanak, ezt nem akarják).
-
ChromeX
addikt
na ja ezzel sokan megelégednének
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
a zjo ha egy mapon dobná minden upgradet, logikus lenne, akkor lehetne farmolni egy mapot egy lap felhuzásáért, amugy az angoyn jo lenne ha nem adná már be ami megvan,
meg még valami, a blighton amit leírtam a leader lépett ki pont vagy dobta ki a game és ugye advon csupa UR uprgadet dob a végén mind ment a kukába goldá alakitotta öket atomatik, mondjuk nekem nincs URem de akinek onnan kellet volna valami az tuti pipa volt
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map -
válasz
engineeeer
üzenetére
Lesznek új mapok is?
-
engineeeer
tag
Mondták h lesznek új mapok és azt is h át lesz alakítva a loot.Az új kártyákhoz az új mapokon adja be a régiekhez a régieken + még azt tervezték h ugyanazon a mapon adja majd 1kártya 3fejlesztését pl:scavengernek oracle-n és akkor normalon az 1est advanveden a 2est experten a 3mast.Már korábban írtam h baromság így ahogy most van,csomó mapot már 7-8szor csináltam és még mindig hiányzik upgrade,bőven elég lenne annyi alakítás h amit 1szer már beadott azt többet nem és akkor ha elég sokszor megcsinálsz 1mapot kizárásos alapon muszáj beadnia amit akarsz.Ocean-on már 4szer kaptam meg a death ray 3mat amire semmi szükségem ha ahelyett mindig adott volna valami újat már rég meglenne mindenem.
-
A tome-ot bármikor feloldhatod, és akkor mennek a lapok a normál lapjaid közé.
Az, hogy megéri-e, csak te tudod eldönteni. Az sem biztos, hogy az ultra rare jó lap lesz (van olyan is, ami nem ér többet 100BFP-nél), de az is megeshet, hogy még a rare lapok között is több jó lesz. Szóval szerencse az egész.
Mondjuk én ki tudnák egyezni valami hasonló összeállítással a köv. tome-omban: enlightment, razorleaf, deepcoil worm, mark of the keeper, worldbreaker gun, juggernaut (ez pont 1 ur és 5 rare)
-
ChromeX
addikt
az a baj hogy, kb most pont tudnék venni egyet de megérni erre költeni a maradék pontomat
?Filder akkor szolj itt előre beszéljük meg hogy mikor, nem tom emlékszel e az insane god-ra de az elég simán vittük advon, tetszett az a pálya remélem experten se egy rémálom, nem baj ha nehéz csak ne legyen lehetetlen.
és ha mondju knem akarok tome format mecset akkor csak simán felhasználhatom azokat a lapokat vagy 1honapig azok le vannak kötve?
-
Filder már leírta a lényeget. Még fontos tudni azt is, hogy ezekre upgrade-et sem rakhatsz, és ugye abból kell gazdálkodnod, ami van. Én is így veszek általában új lapokat (ha van ennyi lóvém), mert ugye ad plusz 8 commont is ingyen (persze ezek nem érnek sokat, de akkor is ingyen vannak).
És még ami fontos, hogy jóval több pontot kapsz a tome meccsekért (gyanítom, hogy pont 2x annyit), ezért érdemes azzal nyomulni. Persze lehet peched egy teljesen rossz tome paklival, de lehet szerencséd is vele. Általában szokott dobni minden tome egy ultra rare kártyát is (így lett nekem 2 harvesterem is egymás után).Ja, megnéztem, a Westend MM-ben 9k a BF, szóval vettem megint egyet a Duna Plázában. Szerintem ezt csak én veszem ott, mert amikor felfedeztem, hogy 5k, még 5db volt, most vettem ott a harmadikat, és még van kettő belőle.
Pedig ez a legjobb ár/érték arány jelenleg itthon amit találtam. -
Filder
csendes tag
Véget ért a szabadság, kicsit kevesebb most a net. (Főleg munkaidőben.)
Ezért később megyek fel, s korábban hagyom abba.Egyébként persze, szívesen megyek expert pályákra is. (Bár ott nem vagyok szuper.)
A tome pvp decket jól gondolod. Az valóban olyan mint a frissen bontott csomag. Itt 1 hónapig él egy-egy ilyen tome pakli, vagyis addig tudsz vele tome pvp meccseket játszani. A lapok utána átkerülnek a többi lapod közé.
Érdemes így beszerezni lapokat, nem csak tome pvp-hez. 1250 BF pont 6 kártyacsomag és ha regisztrálva veszed (new deck --> tome -->regist vagy valami hasonló) akkor még kapsz 8 common lapot is.
-
ChromeX
addikt
ja a lootolás kicsit gáz ezt engineer is mondta, főleg guye hogy az értelemes uprgadeket mind experten dobja advon még a lvl2eseket sem, azok a pályák meg nehezek és örülsz ha tul vagy rajta, nem hogy farmoljad valami uprgadért, experten mondjuk dobhatna 8lapot simán.. renegade upokis oda zsufolják akkor meg 16ot minimum. de hát tulajdon képpen így tartják fenn a játékot az nem lenne jo ha minden tök könnyen meglenne..
a tome az olyan hogy megveszed és ugy ahogy van azzal nyomod, mint amikor HKK-ztam a frissen bontott versenyekere hasonlít? vagy tökre nem tudod miről beszélek

-
Nem volt swiftclaw-m, mert tome-ot játszottunk és a jelenlegi tome-omban nincs 1 db swift unit sem sajna. Ezért szinte tuti a bukás, de azért egyszer már sikerült nyernem így is tome-ban.
Amúgy ez a loot table nagyon gáz, hogy random adja a végén a lootot, és persze 6-8-10-12 lap közül talán kapsz valami olyat is, ami kell, feltéve ha nem nyúlja le valaki előled. És ez még rosszabb lesz a renegade-el, hiszen lesz még plusz 240 upgrade (ha minden új lapnak 2 upgrade-jét teszik be a loot táblába), amit bezsúfolnak a meglévő pályákba (hír sincs arról, hogy lesznek új pályák a mostani kieggel).
-
ChromeX
addikt
egyébbként ugy hallotam hogy kapni fog 30mp-s build timeot talán a renegadere, de egyébbként le lehet szedni 1 orbnál is hozol be két swiftclawot mert azokat nem tuja knockbackelni és azzal kiszeded sztem 2 mondjuk lvl2es upgaden megy, nekem az insane god is kéne experten hogy a swifthez meglegyen az uprgade, de nyomok veled ravens endet az ugyis kell advon
Filder van kedved az experthez is?
megvettem a skyfire 2.uprgadeját meg egy lapot és igy a PvP deckem lvl39es
-
A mortar ellen azért nem tudtam mit tenni, mert ő rögtön ezzel kezdett a bázisom közelében (mert hogy 1 orbos), és még nem volt 2 orbom (neki sem, de ez a mortar nagyon op-nak tűnik), és így már esélyem sem volt rá. Egyébként eredetileg 2 orbos volt a mortar, de később megváltoztatták.
A blightot tegnap éjjel csináltam meg én is 3 másikkal. A második tábort és sem írtottam ki időben, de megfogtam a támadást (jött vagy 4 harvester meg egy csomó kis egység) cc-vel. Sajna a shadow worm (vagy mi a szösz) upgrade-t kaptam a végén.

A wheel of gifts-nél igen, az egy bug, hogy egyszerre több is ugyanazt a bónuszt adja. A lényeg, hogy amíg nem nyílik ki teljesen a teteje az elsőnek, bármennyit tudsz ugyanúgy aktiválni (csak persze gyorsnak kell lenni).
Tegnap amúgy megnéztem az Europarkban levő BF-et, hogy mennyibe kerül. Kicsit elképedve láttam a 12 rugós címkét. Szóval asszem ma is a Duna Plázában kell vennem egyet.

Ja igen. Érdemes kereskedni a common és uncommon lapokkal is (ezekből gondolom neked is sok felesleged van). Én mindennap felteszek 10-20 darabot a marketre, 1-es kezdővel, 2-es buyout-al, és short idővel. És párat mindig megvesznek belőle (persze vannak uncommon lapok, melyek többet érnek, azokat többért teszem fel).
Ma este Raven's End-et megcsináljuk együtt adv-on? Jó lenne az a colossus upgrade.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ChromeX
addikt
az nagyon messzire elhord és sokan rusholnak vele, fire stalkerrel vagy skyfire drakel visznt ki lehet szedni.
a ravens end szerintem egyedül nem tudtad volna megcsinálni mert amikor a végén küzd a Mo a blightal akkor tudod teloznak le fel, ott az egyedül necces megoldani, de igy 2ora játék után sajnállak
én most lenyomtam a Blightot advon 3emberrel, meg kell mondanom kb lehetetlen időben végezni a 3. áborral már a 2.al sem sikerült, a mákom meg az volt hogy amikor a 3. tábort nem értük el én fönn voltam és minden egység le ment minden bandita amik felém kellett volna jöjjenek azok is ez volt a mákunk mert ott ugyan leírották 1 orbig a srácot de volt melletee valaki és ő megmentette, ha följönnek akkor nekem végem az tuti meg melöllem az egyik gyerek kilépett, aztán végül megcsináltuk, amugy a Wheel of the gifts elvileg nem lenne szabad stackolnia,? tehát az buggolásnak számít? -
Tegnap nekiálltam egyedül a Raven's End-nek advanceden. Na most, nem nehéz, csak az a baj, hogy mint kiderült, egy fix idő van kiszabadítani Mo-t, aztán vége. És még csak nem is ez a baj, hanem az, hogy te ezt már csak akkor tudod meg, ha 30mp van hátra, ami semmire sem elég. A 30mp előtt még csak utalás sincs arra, hogy egyáltalán sietni kéne. Már ott tartottam, hogy csak a 2 legfelső enemy camp volt meg, mindenkit kiírtottam, és erre bejött ez a 30mp számláló. Oda sem tudtam érni időben, mert épp lent gyűjtöttem a sereget.
Elég szívás volt 2 óra, kényelmes játék után.Tegnap PvP-ben csúnyán elintéztek mortar towerekkel. Nem tudtam, hogy ezek ilyen rohadt messzire lőnek.

-
Rankerz
senior tag
1000 körül..de tényleg csak akkor ha van felesleges,btw Rankerz a nevem(ott is)^^
-
ChromeX
addikt
nem sajnos nem a paklival van a baj, mert azt kb egy az egyben najo 60%ban megcsináltam olyanra amilyen a replayben volt, nem kellet sokat alakítani beraktam a ensnaring rootsot meg talán a breeding groundsot de a többi nekem is benn volt, meg én 4orbnál nem fire dragonozok hanem vannak nagyon nature lények azok sztem jok. még talán effectivebb is az én paklim, nagyon precíznek és pontosnak kell lenni meg szerencse is kéne, meg ugye rettentoen sok helyen kéne ott lennem
mind1 majd csak ráérzek -
Lehet, hogy teljesen más paklival kéne próbálkozni. Nekem az advanced sem ment 3x egymás után a nature-fire paklival, aztán gondoltam egyet, betettem egy full frost paklit, és rögtön simán ment. Persze ez csak advanced volt, ezzel arra céloztam, hogy talán másik paklival kell próbálkozni.
Rankerz: mennyi kéne?
-
Rankerz
senior tag
nem tudna valaki küldeni aranyat ? : D
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
hát mumus az tuti, a treasuret meg sem merem probálni experten

hogy utálom amikor PvP-ben windveaversel rusholnak... semmi értelme ő is kap 1 tokent dugja fel a tudja hova
-
ChromeX
addikt
nem megy a SoH továbbra sem már 2 stratégiát is kiprobáltam egyiket sem tudom ugy csinálni mint a replayekben. meg még szerencsém sincs, a 3.orbot sem tudom megszerezni... meg fönn is behalnak, de még van 1,2 ötletem.. nektek is ilyen nehéz volt vagy csak én szenvedek itt ennyit

-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
hát akkor probálkozok azzal megoldodna a gondolom, elég sok

-
engineeeer
tag
Ezért mondom h figyelni kell a chat-ben hirdetőket,pl tegnap láttam "wts enlightenment for 2000" persze nem volt nálam annyi.Régebben a deepcoillal üzleteltem mert sok embernek kellett mindig megvettem a legolcsóbbat és beírtam h tradelem...Fogalmam sincs mit vegyél 950-ből talán skyelf templart vagy nézegesd a motk hátha megint lesz kint 510ért és figyeld a chatet!
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
hogy cseréltél deepcoilt, enlighre?
te jo ég kinek volt ennyi eszeelcserélem veled adok érte egy deepcoilt

-
Filder
csendes tag
A bétában is érdemes figyelni az AH-t, képet ad arról mit is értékelnek viszonylag magasra a béta lapokból. Meg saját tapasztalat alapján mi lehet az új lapok közül valóban jól használható. (pl. engineeeer ötlete)
Aztán a kiegészítő megjelenése után ezekkel a lapokkal tőzsdézni egy kicsit.
Persze az üzleteléshez nem árt pár ezer BF pont sem.
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
nekem van most ugye 950em akkor annyibol montit nem kapok de mibe érdemes befektetni? frost lapok?
-
engineeeer
tag
Figyeld azokat akik chat-ben hirdetnek,a piacos kereskedésről már leszoktam amióta elcseréltem a deepcoilt enlightenment-re
persze lehet néha szerencsével olcsón venni marketben pl:reggel volt 510ért motk csak nem volt pénzem,mostanában össze vissza megy mindennek az ára uh jól meg kell gondolni.Én a mountainert figyeltem sokáig 1hónapja örültem h 1400ért tudok venni (minden nap kiraktak 1et annyiért kb) most meg 1200ért lazán veszel.Szerintem mindenképp várd meg az új kártyákat de ne vegyél belőlük mert mindenki kifogja rakni drágán az elején mert nem lesznek tisztába az árakkal.Én betankoltam néhány régi kártyából ami sztem drágulni fog pl:mountainer (mert az új lapok közül a core dredge nagyon erős frostos,erősebb a deepcoilnál valószínűleg annak azért esik az ára,tehát sokan raknak majd frostot amihez kell a monti) aztán enlightenment mert mindenki új packot fog nyitogatni és abban nem ad régi kártyát az enli meg ultrarare uh ha elkezdenek visszatérni az emberek a régi pack-okhoz akkor is kell idő mire beszivárog marketbe. -
Filder
csendes tag
Elméletileg igen.
Gyakorlatilag azért egy kicsit összetettebb ez a piac.
Több játékos is kereskedik, s van aki néhány lapra specializálódott. (Ezek természetesen a jól fogyó, keresett lapok.)
Nézd meg, van olyan lap, ahol a felkínált 10-15-ből 5-6 egy játékosé.
Ők az olcsón betett lapokat felvásárolják, majd szinte azonnal újra kiteszik. Tulajdonképpen igyekeznek árat diktálni.Van egyébként egy másik módszer is a kereskedésben, ehhez viszont szinte folyton figyelni kell.
Én csak alkalami vételnek hívom. Néha "jóval" a piaci átlag alatti buyout-tal tesznek be lapot, arra kell lecsapni, s kitenni kicsit a piaci ár alatt. (A monopolisták szinte azonnal viszik rá.)Megfigyelésem szerint azokkal a lapokkal érdemes kereskedni, ahol 1 maximum 2 oldalnál nincs több hirdetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
logikus lenne ha többet kapnánk, ja és a promo lapokon az eddigieken meg ezen is majd akkor a charge uprgade is rajta van? gondolom igen, jol sejtem?

egyébbként Árpád de mind1
remélem legalább a promo illik a paklimba majd mert eladni tuti nem lehet jo áron akor legalább használni tudjam
ja és as loot rendszer már mostse jo ha még belezsufolnak 120*3 upgadeet még roszabb lesz.. uristen ennyire lusták vagy csak nem veszik észre hogy tényleg szr

maugy vettem renegadeet és 2 ravenhartom is van
).
a harvestert eladom én neked, ugyis anyni dolgod van ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mind1 majd csak ráérzek